bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Epson T7892 C13T789240 cyaan / blauw cartridge

Uitsluitend benieuwd naar de goedkoopste Epson T7892 C13T789240 inktcartridge? Via onze vergelijker vergelijk je de betrouwbaarste printshops voor goedkope cartridges. Artikel Epson T7892 met de kleur cyaan (blauw) is uitermate geschikt voor mooie levendige kleurenafdrukken. Populair zijn de verschillende merkartikelen van Epson. Velerlei aanbieders als bijvoorbeeld Inktbaas.nl of Inkclub bieden ook hele goede huismerk-patronen. De verkoopprijs is erg interessant, de cartridges zijn gevuld met meer inkt en je hebt een vergelijkbare kwaliteit.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Verkoopprijs€54,50
Huismerk verkoopprijs€27,25
FabrikantEpson
TypeEpson T7892
ArtikelcodeC13T789240
Kleurcodecyaan
Hoeveelheid (ml)34,2 milliliter
Effectiviteit4.000 prints
EAN-nummer8715946529264

Goedkoopste Epson T7892 C13T789240 inkt kopen oktober 2023

De hoeveelheid (ml) van de C13T789240 cartridge is 34,2 milliliter. De printomvang is 4.000 prints. Originele merkcartridges koop je het beste online. Je koopt het veel voordelige als je het vergelijkt met fysieke winkels. Inkt.nl en Staples zijn gespecialiseerde webshops waar jij kunt zoeken naar originele Epson inktcartridges. Ze beschikken over een uitstekend assortiment en hebben vriendelijke medewerkers. Gewoonlijk leveren zij ook een prima huismerk.

 • Inkt deals is te koop bij bedrijven zoals Inktwereld.nl of Printabout.nl.
 • Originele C13T789240 inktcartridges zijn te bestellen v.a. €54,50.
 • Epson imitatie inkt is een stuk goedkoper. De kwaliteit is nagenoeg hetzelfde.
 • Zoek op XL-cartridges die extra gevuld zijn of multipacks (voordeelverpakkingen) en geen losse verpakkingen. Per printje is dat goedkoper.
 • Andere tips om goedkoper te printen: maak gebruik van de optie “zwart-wit” printing, bekijk de verschillende eco-printinstellingen (denk dan aan draft mode) of test het gebruik van lettertypes als Ecofont Sans of Baskerville Old Face.
 • Via onze website check je goede verkooppunten waar je probleemloos en snel C13T789240 cartridge aanbiedingen kan scoren.

Prijzen Epson T7892 C13T789240 cyaan / blauw vergelijken
Epson inktcartridges zijn niet goedkoop. Deze blauwe inktcartridge heeft een prijs van zo’n €59,95. Bij de inktshops is het goedkoper. Daar kost het zo’n €54,50. De meest gunstige optie is het huismerk. Deze zijn er al vanaf €27,25. Bekijk ook info over voordelen en gevaren van huismerk cartridges. Kies altijd voor een voordeelverpakking (indien mogelijk).

ProductPrijs
Epson T7892 originele inkt€54,50
Epson T7892 multipack (merkcartridge)€109,00
Epson T7892 huismerk inkt * €27,25
Epson T7892 huismerk duopack * €54,50
Prijslijst van de C13T789240 cartridge (blauw) in oktober 2023. * Let op: prijs is omgerekend naar inhoud van originele cartridge.

Bij welke aanbieders kan ik de inktpatronen van Epson kopen?

Vandaag nog Epson T7892 C13T789240 inkt bestellen? Dit cartridgetype of een alternatief huismerk bieden veel winkels aan. Zowel via online shops als bij winkeliers. Ons advies: shop bij een webshop gespecialiseerd in inkt. Deze leveranciers helpen bij problemen, hebben de snelste levertijd en hebben tevens een goed huismerk.

 • Retailers: Bruna, Albert Heijn, Handyman, Action, Media Markt, Kruidvat, Jumbo, Expert.
 • Populaire internetwinkels als Coolblue, Wehkamp, Blokker, Bol.com, Ebay, Amazon verkopen de meest gangbare inktpatronen.
 • Toonaangevende inktwinkels als Alleeninkt.nl, Inktweb.nl, Inktwereld.nl, 123inkt.nl, Sneltoner.nl, Inkt.nl onderscheiden zich met hun aanbod, bieden de beste zoekfunctie en hebben dikwijls aantrekkelijke aanbiedingen.
epson-t7892-c13t789240-cyaan-blauw-inktcartridge

Originele blauwe C13T789240 inkt van Epson bestellen via internet

Wil jij printen in topkwaliteit? De Epson T7892 originele blauwe inktcartridge is dan wat wij aanraden. De cartridges zijn afkomstig van Epson en hebben de hoogste afdrukkwaliteit. De inktpatronen passen altijd en je voorkomt frustrerende foutcodes. Een aanrader als je wilt printen in hoge kwaliteit en geen zin in gedoe hebt.

 • Originele cartridges van Epson zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • De garantie op de printer gaat niet verloren.
 • Geen irritante errors of foutmeldingen. Printen werkt altijd.
 • Een belangrijk nadeel van originele merkcartridges is de relatief hoge prijs (gemiddeld kost het €54,50).

Epson T7892 huismerk alternatieven

Minder uitgeven aan printen? Koop dan eens namaak-inkt van derde fabrikanten. Het C13T789240 huismerk alternatief biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit en is tot wel 50% goedkoper. Dergelijke besparingen zijn mogelijk door cartridges die simpelweg goedkoper zijn en doordat deze inktpatronen tot de rand gevuld worden met inkt. Je ontvangt dus meer inkt voor je geld. Onze aanbeveling als kwaliteit van ondergeschikt belang is.

 • Epson T7892 C13T789240 cyaan / blauw huismerk inktcartridges zijn tot de helft zo goedkoop.
 • Dit komt vooral door het feit dat er meer inkt in zit ten opzichte van merk-inkt.
 • De printkwaliteit is vrijwel hetzelfde (zeker bij gewone tekstdocumenten).
 • Het grootste nadeel van imitatie inkt is dat je last hebt van storingscodes en foutmeldingen.

Moeilijkheden bij het vervangen van je cartridges

Heb je onderhand de cyaan inkt van Epson verwisseld maar krijg je nog steeds errors of foutmeldingen? In de tabel hieronder staan de meest bekende inktproblemen incl. tips die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: probleem met cartridge.Komt soms voor bij huismerk-inkt. Klik het venster weg en probeer gewoon te printen.
Geen cartridge gedetecteerd.Loop nog eens na of je het lipje helemaal hebt verwijderd en maak de contactpunten schoon.
De afdrukkwaliteit is onvoldoende (strepen / vaag).Achterhaal of de cartridges goed in de houders zitten en selecteer het onderhoudsprogramma.
Last van opgedroogde inkt.Probeer het reinigingsprogramma om op die manier de printkop te reinigen. Een alternatief is om de testpagina maandelijks af te drukken.
Het inktpatroon lekt.Beëindig de huidige afdruktaken, verwijder de lekkende cartridge en reinig de printer grondig. Je kunt de lekkende cartridge terugsturen.
De meest voorkomende problemen bij de Epson T7892 C13T789240 inkt.

Veelgestelde vragen (en antwoorden)

Welke prijzen zijn bekend voor de Epson T7892 inktcartridge ?
De adviesprijs van de Epson T7892 C13T789240 met kleur cyaan (blauw) cartridge is gemiddeld zo’n €45,04 excl. btw (€54,50 inclusief btw). Zodra je een multipack of duoverpakking wenst betaal je uiteindelijk zo’n €109,00. Met een huismerk cartridge met de code C13T789240 betaal je veel minder. De verkoopprijs van zo’n huismerk-cartridge is voordeliger (+/- €27,25) en je kunt er meer printjes mee maken (meer inkt).

Mijn printer herkent de inktcartridge niet, wat is het stappenplan?
Soms komt het voor dat een nieuw inktpatroon wordt geweigerd door de printer. Dit los je als volgt op: controleer of het patroon juist geplaatst is, en kijk of je het stukje tape helemaal hebt verwijderd. Onderzoek de printersoftware of probeer alles terug te zetten naar fabrieksinstellingen (resetten). Check of de metalen contactpunten van de cartridge schoon zijn en reinig de printkop.

Is een Epson T7892 huismerk alternatief kopen een goed idee?
Een huismerk C13T789240 alternatief kopen is normaal gesproken niet verkeerd. Namaak inkt is tot wel 60% goedkoper in verhouding tot inkt van het merk zelf. De prijs is voordeliger en deze cartridges bevatten meer ML inkt. De printkwaliteit is praktisch dezelfde. Een minpunt is dat je te maken kunt krijgen met foutcodes en printerstoringen. Zulke storingen kan je vaak zelfstandig herstellen.

Kan ik ook zelf de Epson T7892 C13T789240 inktcartridge navullen?
Een inktpatroon bijvullen kan je ook helemaal zelf. Voor dit karwei gebruik je een speciale set navulinkt voor het Epson inktpatroon. Op o.a. Youtube en kluswebsites kan je er stap-voor-stap mee aan de slag: Verwijder het veiligheidskapje. Voorts injecteer je de blauwe inkt in het gaatje zoals aangegeven. Afsluitend mag je alles met elkaar verbinden. Tenslotte probeer je of de bijgevulde Epson inkt juist op het papier gespoten wordt door een testprint te starten.

Plaats een reactie