bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Epson T8000 C13T800000 lichtgrijs / light gray cartridge

Koop jij ook altijd de goedkoopste Epson T8000 C13T800000 inktcartridge? Op deze website bekijk je de meest populaire leveranciers voor goedkope cartridges. Deze Epson T8000 met kleur lichtgrijs (light gray) kun je gebruiken voor al jouw kleurrijke afdrukken. Er zijn diverse opties binnen de fabrikant (merk) patronen van Epson. Heel wat shops als inktknaller.nl of bol.com bezorgen ook een assortiment aan geschikte huismerken. Je betaalt een stuk minder, de cartridges zijn gevuld met meer inkt en de kwaliteit is gewoon erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Verkoopprijs€252,50
Huismerk tarieven€126,25
MerkEpson
ArtikelEpson T8000
ProductnummerC13T800000
Kleur omschrijvinglichtgrijs
Inhoud (ml)700 milliliter
Printvermogenonbekend
EAN-codeonbekend

Goedkoopste Epson T8000 C13T800000 inkt bestellen juni 2024

De hoeveelheid (ml) van de C13T800000 cartridge is 700 milliliter. De printomvang is onbekend. De originele merkcartridges kun je snel online kopen. Je koopt het stukken voordeliger dan bij een plaatselijke verkoper. Go4inkt & Goedkoopprinten.nl zijn prima printshops voor het aanschaffen van originele Epson inktcartridges. Ze faciliteren een uitstekend assortiment en geven extra ondersteuning. Over het algemeen verkopen ze ook een betrouwbaar huismerk.

 • De goedkoopste inkt koop je via internet bij webwinkels als Go4inkt & Vikingdirect.nl.
 • Originele C13T800000 inktcartridges kosten je ongeveer €252,50.
 • Epson imitatie inkt kost vaak maar de helft. De hebt een vergelijkbare kwaliteit.
 • Zoek naar een XL-cartridge met extra capaciteit of een voordeelverpakking (multipack) en bestel ze niet los (per 1). De afdrukprijs wordt dan gunstiger.
 • Andere tips om goedkoper te printen: kies bij grotere documenten voor dubbelzijdig printen, test de diverse eco-printinstellingen (bijv. printen in concept) en overweeg een lettertype als Courier & Baskerville Old Face.
 • Via deze site klik je eenvoudig door naar de meest bekende printshops waar je snel en simpel C13T800000 cartridge aanbiedingen kan vinden.

Prijzen Epson T8000 C13T800000 lichtgrijs / light gray vergelijken
Epson inktcartridges hebben een prijskaartje. Dit soort lichtgrijze inktcartridge ligt in de winken voor gemiddeld €277,75. Via internet is het goedkoper en ligt de verkoopprijs rond de €252,50. De aantrekkelijkste optie is huismerk-inkt. Deze koop je al vanaf €126,25. Spring verder naar: de voordelen en nadelen van het huismerk. Met een voordeelverpakking ben je nog voordeliger uit.

ProductPrijs
Epson T8000 originele inkt€252,50
Epson T8000 multipack (merkcartridge)€505,00
Epson T8000 huismerk inkt * €126,25
Epson T8000 huismerk duopack * €252,50
Tabel met de geschatte prijzen van de C13T800000 cartridge (light gray) in juni 2024. * Let op: prijs omgerekend naar aantal milliliter inkt.

Bij welke aanbieders kan ik de inktpatronen van Epson verkrijgen?

Snel Epson T8000 C13T800000 inkt kopen? Deze inkt of alternatieven van het huismerk hebben veel shops in hun assortiment. Zowel via webshops als in de retail. Advies van de specialist: shop bij een internet printshop. Deze shops bieden top-service, een grote voorraad en faciliteren normaal gesproken een prima huismerk.

 • Retailers: Action, Hema, Albert Heijn, Bruna, Kruidvat, Primera, Expert, Jumbo.
 • Grote nationale winkels als Fonq, Amazon, Wehkamp, Coolblue, Bol.com, Ebay hebben doorgaans ook een grote voorraad.
 • Toonaangevende inktwebwinkels als Inktwereld.nl, Alleeninkt.nl, Inktweb.nl, Inkt.nl, 123inkt.nl, Printabout.nl kunnen snel uit voorraad leveren, bieden een top-service en hebben vaak de scherpste prijs.
epson-t8000-c13t800000-lichtgrijs-light-gray-inktcartridge

Originele lichtgrijze C13T800000 inkt van Epson bestellen en laten bezorgen

Wil jij de beste kwaliteit inkt? De Epson T8000 originele lichtgrijze inktcartridge is dan de beste keuze. Deze cartridges worden vervaardigd door Epson en bieden de hoogste printkwaliteit. De inktpatronen passen altijd en je voorkomt vervelende storing en meldingen. Een aanrader als je een hoge afdrukkwaliteit wilt en geen irritaties wilt.

 • Originele patronen van Epson bieden de beste kwaliteit prints.
 • Geen risico dat de garantie verloopt.
 • Geen lastige foutmeldingen of storingen. Het doet wat het met doen.
 • Een belangrijk nadeel van merkcartridges is dat ze aan de prijs zijn (gemiddeld €252,50).

Epson T8000 huismerk alternatieven

Wil je lagere printkosten? Bestel dan eens klooninkt van derde fabrikanten. Het C13T800000 huismerk alternatief heeft een uitstekende kwaliteit en kan de printkosten doen dalen met wel 60%. Je kunt zoveel besparen door een scherpe stukprijs en doordat deze inktpatronen volledig worden gevuld. Meer inkt, lagere kosten dus. Een aanrader als je vooral goedkoop wilt kunnen printen.

 • Epson T8000 C13T800000 lichtgrijs / light gray huismerk inktcartridges leveren besparingen op tot wel 60%.
 • Het grootste voordeel is dat je meer inkt krijgt wanneer je het afzet tegen inkt van het merk zelf.
 • De afdrukkwaliteit is uitstekend (vooral eenvoudige tekstdocumenten).
 • Het belangrijkste nadeel van klooninkt is dat je hinder kunt hebben van foutmeldingen of storingen.

Storingen en fouten bij het vervangen van je cartridges

Heb je de lichtgrijs inkt van Epson verwisseld maar blijf je problemen ondervinden? In de bijgaande tabel zie je algemene afdrukproblemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: beschadigde cartridge.Soms gebeurt dit bij huismerk-cartridges. Klik de foutmelding weg en probeer gewoon te printen.
Printer herkent cartridge niet.Controleer nog eens of je het beschermkapje weg hebt gehaald en maak eventueel vuil op de contactpunten schoon.
Onleesbaar drukwerk (vage strepen en vlekken).Loop de geplaatste cartridges even na en selecteer het onderhoudsprogramma.
Printerinkt is uitgedroogd.Selecteer het reinigingsprogramma om de printkop weer vrij te maken. Het is nog verstandiger om vaker de printer te gebruiken voor een testpagina.
De cartridge lekt inkt.Stop meteen met printen, verwijder de verschillende cartridge en kies voor een grondige schoonmaakbeurt. Gebruik het oude patroon niet weer opnieuw.
De meest bekende issues met de Epson T8000 C13T800000 inkt.

Handige FAQ met veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten van de Epson T8000 inktcartridge ?
De adviesprijs van de Epson T8000 C13T800000 met kleuromschrijving lichtgrijs (light gray) cartridge is ongeveer €208,68 excl. btw (dus €252,50 inclusief btw). Zodra je een duopack of voordeelverpakking koopt betaal je ongeveer €505,00. Met een huismerk cartridge met de code C13T800000 kan je fors besparen. De adviesprijs van de huismerk-cartridges ligt lager (+/- €126,25) en ze hebben meer printcapaciteit (er zit meer inkt in).

De inktcartridge wordt niet gedetecteerd, wat is de oplossing?
Er zijn situaties bekend waarbij een nieuw patroon niet meteen werkt. Er zijn een aantal easy fixes bekend: Controleer of de patronen goed vast zitten, en onderzoek of je het stukje tape hebt weggedaan. Download de juiste printersoftware of klik op de optie fabrieksinstellingen resetten in het menu. Maak eventueel vuil op de contactpunten schoon en bekijk de status van de printkop.

Is het Epson T8000 huismerk alternatief net zo goed als het origineel?
Het huismerk C13T800000 alternatief proberen is normaal gesproken een goed idee. Namaak inkt is tot wel 65% goedkoper dan inkt van het merk zelf. De aanschafprijs is goedkoper en de inktpatronen hebben een grotere inhoud inkt. De kwaliteit van de printjes is praktisch dezelfde. Een negatieve kant is dat je te maken kunt krijgen met storingscodes en foutmeldingen. Dit kan je vaak zelfstandig herstellen.

Tegen lage kosten de Epson T8000 C13T800000 inktcartridge navullen?
Een patroon bijvullen met inkt kan je eventueel ook zelf doen. Daarvoor gebruik je een handige navulset inclusief inkt voor het Epson inktpatroon. Op verschillende websites is een groot aantal tips te vinden: Je haalt de cartridge uit elkaar. Nu injecteer je de lichtgrijze inkt in het aangegeven gaatje. Daaropvolgend kan je het patroon terugzetten in originele staat. Als check probeer je of de bijgevulde Epson inkt juist op het papier gespoten wordt door het draaien van een testprint.

Plaats een reactie