bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Epson T8661 C13T866140 zwart / black cartridge

Koop jij ook altijd de goedkoopste Epson T8661 C13T866140 inktcartridge? Op www.inktaanbieding.nl bekijk je de populairste winkels voor extra voordelige cartridges. Het product Epson T8661 met kleur zwart (black) biedt uitkomst voor al jouw basic zwart-wit printjes. Het meest voor de hand liggend zijn de fabrikant (merk) patronen van Epson. Flink wat webshops als bijv. Handyman.nl & Inkt.nl bezorgen ook uitstekende huismerk-artikelen. De prijs is veel lager, ze hebben doorgaans meer milliliters en de kwaliteit is gewoon erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Geschatte verkoopprijs€49,50
Huismerk verkoopprijs€24,75
LeverancierEpson
TypeEpson T8661
ArtikelcodeC13T866140
Kleurzwart
Hoeveelheid (ml)55,8 milliliter
Intensiteit2.500 prints
EAN8715946544984

Goedkoopste Epson T8661 C13T866140 inkt kopen november 2023

De inhoud (ml) van de C13T866140 cartridge is 55,8 milliliter. De effectiviteit is 2.500 prints. Originele merkcartridges koop je het beste online. Je krijgt het dan qua prijs veel gunstiger als je het vergelijkt met fysieke winkels. Inktshop.nl & Inkt-bestellen.nl zijn betrouwbare winkels voor het plaatsen van een bestelling van originele Epson inktcartridges. Ze faciliteren duizenden producten en hebben vriendelijke medewerkers. In de basis voorzien ze ook in een voordelig huismerk.

 • De goedkoopste inkt koop je via internet bij webwinkels zoals printershop & inktknaller.nl.
 • Originele C13T866140 inktcartridges hebben een vanafprijs van +/- €49,50.
 • Epson imitatie inkt levert je een aanzienlijke besparing op. De kwaliteit is uitstekend.
 • Neem een hoge capaciteit XL-cartridge (volume) of voordeelverpakkingen (multipacks) in plaats van losse kleuren. De prijs per afdruk wordt dan lager.
 • Andere tips om goedkoper te printen: probeer zoveel als het kan zwart-wit te printen, kies de voordelige eco-printinstellingen (onder ander draft mode) en test het gebruik van lettertypes als Courier & Baskerville Old Face.
 • Via ons platform vind je de directe links naar populaire inktshops waar je snel en simpel C13T866140 cartridge aanbiedingen kunt bestellen.

Prijzen Epson T8661 C13T866140 zwart / black vergelijken
Epson inktcartridges kunnen best duur zijn. Dit type zwarte inktcartridge kent een vanafprijs van €54,45. Bij de inktshops is het goedkoper. Hier zijn ze er al vanaf €49,50. De gunstige optie is het huismerk (klooninkt). Daarvoor moet je denken aan €24,75. Bekijk de details over besparen dankzij huismerk inkt. Kies altijd voor een voordeelverpakking (indien mogelijk).

ProductPrijs
Epson T8661 originele inkt€49,50
Epson T8661 multipack (merkcartridge)€99,00
Epson T8661 huismerk inkt * €24,75
Epson T8661 huismerk duopack * €49,50
Prijstabel voor de C13T866140 cartridge (black) in november 2023. * N.b.: prijs wordt omgerekend naar aantal milliliters in originele cartridge.

Waar kan ik de inktpatronen van Epson inkopen?

Meteen Epson T8661 C13T866140 inkt bestellen? Dit type inkt of huismerk alternatieven zijn uitstekend verkrijgbaar. Zowel bij online bedrijven als in de retail. Kooptip: bestel sowieso bij een webshop gespecialiseerd in inkt. Deze winkels bieden altijd ondersteuning, kunnen snel thuisbezorgen en hanteren vaak een kwalitatief huismerk.

 • Lokale winkels: Hema, Action, Albert Heijn, Handyman, Expert, Media Markt, Jumbo, Kruidvat.
 • Populaire internetwinkels als Ebay, Fonq, Wehkamp, Blokker, Coolblue, Bol.com verkopen de meest gangbare inktpatronen.
 • Erkende inktwebshops als Inktweb.nl, Inkt.nl, 123inkt.nl, Alleeninkt.nl, Sneltoner.nl, Printabout.nl hebben een uitstekend aanbod, bieden de beste service en hebben vaak interessante kortingsacties.
epson-t8661-c13t866140-zwart-black-inktcartridge

Originele zwarte C13T866140 inkt van Epson kopen en laten bezorgen

Wil je niet tegen problemen aanlopen? De Epson T8661 originele zwarte inktcartridge is dat een goede koop. Deze cartridges worden vervaardigd door Epson en bieden standaard een hoge kwaliteit. De inktpatronen passen altijd en je wordt niet verrast met vervelende foutcodes. Onze tip als je de kwaliteit van de prints erg belangrijk vindt en het gewoon plug&play moet zijn.

 • Originele inktcartridges van Epson voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.
 • Geen risico dat de garantie verloopt.
 • Geen hinderlijke foutmeldingen of storingen. Je kunt altijd printen.
 • Een aandachtspunt bij originele merkcartridges is de relatief hoge prijs (gemiddeld genomen €49,50).

Epson T8661 huismerk alternatieven

Wil je lagere printkosten? Kies dan voor namaak-inkt van derde fabrikanten. Het C13T866140 huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en is tot wel 50% goedkoper. De besparing komt tot stand door een scherpe stukprijs en omdat deze cartridges tot de rand gevuld worden met inkt. Meer inkt, lagere kosten dus. De beste koop als je met name let op de prijs.

 • Epson T8661 C13T866140 zwart / black huismerk inktcartridges zijn tot wel 50% goedkoper.
 • Het grootste voordeel is dat er meer inkt in zit dan originele producten.
 • De kwaliteit van de afdrukken doet nauwelijks onder (zeker in zwart-wit).
 • De schaduwkant van namaak inkt is dat je hinder kunt hebben van storing en meldingen.

Fouten en storingen bij het vervangen van de cartridges

Heb je onderhand de zwart inkt van Epson verwisseld maar kan je nog niet printen? In het schema hieronder staan de meest voorkomende printproblemen met daarbij een aantal tips & tricks.

ProbleemOplossing
Foutmelding: geen originele inkt.Gebeurt vaak bij namaak-inkt. Sluit de melding en ga door met afdrukken.
Printer herkent cartridge niet.Controleer of je het stukje tape hebt weggedaan en maak de cartridge schoon met een droge doek.
Strepen en vage vegen (slechte printkwaliteit).Check allereerst of de cartridges juist geplaatst zijn en laat de printer het onderhoudsproces uitvoeren.
De printkop is uitgedroogd.Kies voor het reinigingsprogramma om de printkop schoon te maken. Het is ook een idee om even elke week een testafdrukje te doen.
De inktcartridge lekt.Zet de printer meteen stil, klik de cartridge uit de gleuven en reinig de complete printer. Gebruik het oude patroon niet weer opnieuw.
Bekende issues aangaande Epson T8661 C13T866140 inkt.

Veelgestelde vragen

Wat is de adviesprijs van de Epson T8661 inktcartridge ?
De verkoopprijs van de Epson T8661 C13T866140 met de kleur zwart (black) cartridge is om en nabij de €40,91 excl. de btw (dus €49,50 inclusief btw). Wanneer je een multipack of duoverpakking neemt betaal je zo’n €99,00. Met een huismerk cartridge met de fabrikantcode C13T866140 kan je nog meer besparen. Het tarief voor huismerk-cartridges ligt beduidend lager (+/- €24,75) en je kunt er meer printjes mee maken (er zit meer inkt in).

Ik krijg een melding van een ontbrekende cartridge, wat kan ik doen?
Soms komt het voor dat een gloednieuwe inktcartridge weigert. Je kunt een aantal dingen proberen: onderzoek of de patronen op de juiste manier vast zitten, en onderzoek of je het kapje weg hebt gehaald. Installeer de nieuwste printersoftware of reset het apparaat terug naar fabrieksinstellingen. Reinig het koperkleurige deel met een droge doek en voer het reinigingsprogramma uit.

Is een Epson T8661 huismerk alternatief verstandig?
Een huismerk C13T866140 alternatief proberen is over het algemeen een juiste beslissing. Namaak inkt is soms wel 50% goedkoper in vergelijking met originele producten. De prijs is aantrekkelijker en deze patronen bevatten doorgaans een stuk meer inkt. De kwaliteit is vrijwel hetzelfde. Houd er wel rekening mee dat je soms te maken hebt met waarschuwingen of foutmeldingen. Zulke storingen kan je normaliter simpel herstellen.

Hoe werkt de Epson T8661 C13T866140 inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een cartridge kan je eventueel ook zelf doen. Hiervoor bestel je de navulinkt set die beschikbaar is voor het Epson inktpatroon. Online kun je verdere uitleg zoeken: Start met het verwijderen van het omhulsel. In de volgende stap spuit je de zwarte inkt in het reservoir. Later mag je alles terugzetten in originele staat. Als laatste achterhaal je of de budget Epson inkt op de juiste manier werkt door het draaien van een testprint.

Plaats een reactie