bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Epson T9074 C13T907440 geel / yellow cartridge

Uitsluitend benieuwd naar de goedkoopste Epson T9074 C13T907440 inktcartridge? Op deze webpagina tref je de meest populaire leveranciers voor spotgoedkope cartridges. Het artikel Epson T9074 met de kleur geel (yellow) is relevant voor prachtige kleurrijke printjes. Populair zijn de merkproducten van Epson. Heel wat inktwebshops als inktknaller.nl & printershop bieden ook hele goede huismerk-patronen. De prijs is veel lager, er zit meer inkt in en je hebt een vergelijkbare kwaliteit.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Geschatte verkoopprijs€87,50
Huismerk tarief€43,75
FabrikantEpson
SoortEpson T9074
SerienummerC13T907440
Kleurcodegeel
Hoeveelheid (ml)69 milliliter
Printvermogen6.000 prints
EAN-nummer8715946548814

Goedkoopste Epson T9074 C13T907440 inkt kopen juni 2024

De inhoud (ml) van de C13T907440 cartridge is 69 milliliter. Het printvermogen is 6.000 prints. Via internet bestel je eenvoudig de originele merkcartridges. Je koopt het een stuk goedkoper dan in een lokale shop. replacedirect & Paradigit zijn betrouwbare winkels voor het plaatsen van een bestelling van originele Epson inktcartridges. Ze hanteren een groot aanbod en je kunt er terecht voor hulp bij storingen. Vaak verkopen ze ook een prima huismerk.

 • Inkt deals is verkrijgbaar via winkels als bol.com & Vikingdirect.nl.
 • Originele C13T907440 inktcartridges koop je online vanaf €87,50.
 • Epson imitatie inkt kan veel geld besparen. Dit gaat niet ten koste van de kwaliteit.
 • Kies voor een cartridge met meer inhoud (XL) of een voordeelverpakking (multipack) in plaats van losse kleuren. Op die manier dalen je printkosten aanzienlijk.
 • Wat je ook kunt doen om goedkoper te printen: kies voor de functie dubbelzijdig printen, verdiep je in de eco-printinstellingen (zoals beperkte kwaliteit) of overweeg een lettertype als Century Gothic en Times New Roman.
 • Via dit portaal vind je erkende winkels waar je eenvoudig C13T907440 cartridge aanbiedingen kan kopen.

Prijzen Epson T9074 C13T907440 geel / yellow vergelijken
Epson inktcartridges zijn niet goedkoop. Dit model gele inktcartridge heeft een adviesprijs van €96,25. In de webshops is dat voordeliger en kost het zo’n €87,50. Een optie met een scherpere prijs is alternatieve huismerk inkt. Reken op een bedrag van €43,75. Zie hiervoor ook het kopje het hoe en waarom van huismerk-inkt. Kies altijd voor een voordeelverpakking (indien mogelijk).

ProductPrijs
Epson T9074 originele inkt€87,50
Epson T9074 multipack (merkcartridge)€175,00
Epson T9074 huismerk inkt * €43,75
Epson T9074 huismerk duopack * €87,50
Geschatte prijzen van de C13T907440 cartridge (yellow) in juni 2024. * Disclaimer: deze prijzen komen tot stand als een afgeleide van het volume originele cartridge.

Waar kan ik de inktpatronen van Epson bestellen?

Snel Epson T9074 C13T907440 inkt bestellen? Deze cartridge of alternatieven van het huismerk zijn vaak op voorraad. Zowel bij internet-leveranciers als bij kantoorspeciaalzaken. Ons advies: bezoek een een webshop gespecialiseerd in inkt. Deze winkels hebben betrouwbare service, kunnen snel thuisbezorgen en verstrekken doorgaans een goed huismerk.

 • Plaatselijke winkels: Hema, Albert Heijn, Bruna, Action, Media Markt, Expert, Primera, Jumbo.
 • Grote platformen als Blokker, Fonq, Wehkamp, Bol.com, Amazon, Coolblue hebben doorgaans ook een grote voorraad.
 • De grote inktwebwinkels als 123inkt.nl, Inktweb.nl, Printabout.nl, Sneltoner.nl, Inktwereld.nl, Inkt.nl bezorgen vaak uit eigen voorraad, bieden de beste zoekfunctie en stunten regelmatig met hoge kortingen.
epson-t9074-c13t907440-geel-yellow-inktcartridge

Originele gele C13T907440 inkt van Epson kopen en laten bezorgen

Wil je niet tegen problemen aanlopen? De Epson T9074 originele gele inktcartridge stelt jou niet teleur. De cartridges zijn afkomstig van Epson en bieden de beste kwaliteit. Deze doen wat ze moeten doen en je wordt niet lastig gevallen met frustrerende foutmeldingen of storingen. De beste koop als je een hoge afdrukkwaliteit wilt en je niet houdt van gedoe.

 • Originele inktpatronen van Epson leveren de mooiste printjes.
 • Schade aan de printer wordt opgelost door de fabrikant (garantie).
 • Geen lastige printerstoringen en foutmeldingen. Je kunt altijd printen.
 • Het nadeel van originele merkcartridges is dat het vrij duur is (gemiddeld kost het €87,50).

Epson T9074 huismerk alternatieven

Wil je lagere printkosten? Overweeg dan namaak-inkt van derde leveranciers. Het C13T907440 huismerk alternatief biedt een verrassend goede kwaliteit en de prijs is erg concurrerend. Dat komt door een lagere verkoopprijs en omdat de inktpatronen simpelweg meer ML inkt bevatten. Meer inkt voor een betere prijs. Onze aanbeveling als je vooral goedkoop wilt kunnen printen.

 • Epson T9074 C13T907440 geel / yellow huismerk inktcartridges zijn tot wel 60% voordeliger.
 • De belangrijkste reden hiervan is dat ze meer inkt bevatten in vergelijking met originele inktpatronen.
 • De kwaliteit van de afdrukken is nagenoeg hetzelfde (zeker in zwart-wit).
 • Een aandachtspunt bij alternatieve inkt is dat je hinder kunt hebben van foutcodes.

Moeilijkheden bij het vervangen van je cartridges

Heb je de (huismerk) geel inkt van Epson verwisseld maar lukt het nog niet om een printje te maken? In het volgende overzicht bekijk je algemene afdrukproblemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: niet originele inkt.Dit zien we vaak bij huismerken. Klik de foutmelding weg en hervat de afdruktaak.
Cartridge wordt niet herkend.Loop nog eens na of je het kapje los hebt gemaakt en maak de contactpunten schoon.
Vage vlekken en strepen op de afdruk.Achterhaal of de cartridges goed in de houders zitten en start een onderhoudsprogramma.
De cartridges zijn uitgedroogd.Start het interne reinigingsprogramma waarna de printkop gereinigd zal worden. Het is nog verstandiger om regelmatig een testpagina af te drukken.
Lekkende inktcartridges.Stop het printen meteen, verwijder snel alle cartridges en kies voor een grondige schoonmaakbeurt. Gebruik het oude patroon niet weer opnieuw.
Meest gezochte inktproblemen aangaande Epson T9074 C13T907440 inkt.

FAQ met veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten van de Epson T9074 inktcartridge ?
De gemiddelde kostprijs van de Epson T9074 C13T907440 met kleurcode geel (yellow) cartridge is gewoonlijk €72,31 excl. btw (dat is €87,50 inclusief btw). Op het moment dat je een multipack of duoverpakking bestelt kost het ongeveer €175,00. Als je kiest voor een huismerk cartridge met de code C13T907440 kan je fors besparen. Het tarief voor huismerk-cartridges ligt lager (+/- €43,75) en je kunt er meer afdrukken mee maken (ze zijn volledig gevuld met inkt).

De inktcartridge wordt niet gevonden, moet moet ik doen?
Soms komt het voor dat een nieuwe inktcartridge niet wordt opgepakt. Loopt dan de volgende checklist na: Check of de patronen wel goed vastzitten, en controleer of je het beschermingsmateriaal verwijderd hebt. Download de juiste printersoftware of reset het apparaat terug naar fabrieksinstellingen. Maak de cartridge schoon met een droge doek en voer onderhoud aan de printkop uit.

Is het Epson T9074 huismerk alternatief kopen een goed idee?
Het huismerk C13T907440 alternatief bestellen is doorgaans lucratief. Namaak inkt is +/- 65% goedkoper vergeleken met inkt van het merk zelf. De winkelprijs is gunstiger en de patronen worden wél volledig gevuld met inkt. De kwaliteit van de prints is vrijwel hetzelfde. Het grootste nadeel is dat je eventueel last kan krijgen van printerstoringen en foutmeldingen. Dergelijke foutcodes kan je veelal snel oplossen.

Voor een voordelige prijs de Epson T9074 C13T907440 inktcartridge navullen?
Een cartridge bijvullen met inkt kan je eventueel ook zelf doen. Voor deze handeling gebruik je een set navulinkt die geschikt is voor het Epson inktpatroon. Op o.a. Youtube en kluswebsites kan je achtergrondinformatie opzoeken: Verwijder het label aan de bovenkant van de cartridge. Vervolgens spuit je de gele inkt in het patroon (ga voorzichtig te werk). Als laatste kan je het product in elkaar zetten. Als laatste test je uit of de vernieuwde Epson inkt goed op het papier komt door het maken van een testprint.

Plaats een reactie