bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Epson T9137 C13T913700 licht zwart / light black cartridge

Wil jij prijzen vergelijken voor de goedkoopste Epson T9137 C13T913700 inktcartridge? Via onze vergelijker helpen wij jou aan een overzicht met erkende webshops voor extra goedkope cartridges. Artikel Epson T9137 met de kleur licht zwart (light black) biedt uitkomst voor het afdrukken van diepzwarte teksten en strakke lijnen. Populair zijn de “echte” cartridges van Epson. Meer en meer printshops zoals bijvoorbeeld Vikingdirect.nl en inktcartridge store leveren ook zogenaamde huismerk-cartridges. De prijs ligt een stuk lager, ze bevatten meer inkt en de afdrukkwaliteit is erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Gemiddelde vanafprijs€78,50
Huismerk tarieven€39,25
LeverancierEpson
ArtikelEpson T9137
ArtikelcodeC13T913700
Kleurenlicht zwart
Volume (ml)200 milliliter
Effectiviteitonbekend
EAN-code8715946629346

Goedkoopste Epson T9137 C13T913700 inkt bestellen februari 2024

Het volume (ml) van de C13T913700 cartridge is 200 milliliter. De effectiviteit is onbekend. Via internet bestel je eenvoudig de originele merkcartridges. Dit kan daar veel gunstiger in vergelijking met kleine winkels. Inkclub of Inktdiscount.nl zijn prima printshops voor het kopen van originele Epson inktcartridges. Ze hebben een uitstekend assortiment en geven advies / service. Doorgaans hanteren zij ook een goed huismerk.

 • Aantrekkelijke inkt bestel je online bij bedrijven als 123inkt of Mediamarkt.nl.
 • Originele C13T913700 inktcartridges haal je in huis vanaf €78,50.
 • Epson imitatie inkt is soms wel 60% goedkoper. De kwaliteit is nagenoeg gelijk.
 • Zoek naar een XL-cartridge met extra capaciteit of multipacks (voordeelverpakkingen) in plaats van losse kleuren. De prijs per afdruk wordt dan lager.
 • Andere tips om goedkoper te printen: stel de printer in op “zwart-wit”, bekijk de verschillende eco-printinstellingen (bijv. beperkte kwaliteit) en selecteer een zuinig lettertype als Ecofont Sans en Times New Roman.
 • Via inktaanbieding.nl vind je de directe links naar de meest populaire aanbieders waar je probleemloos en snel C13T913700 cartridge aanbiedingen kan kopen.

Prijzen Epson T9137 C13T913700 licht zwart / light black vergelijken
Epson inktcartridges kunnen best duur zijn. Dit soort zwarte inktcartridge ligt in de winken voor gemiddeld €86,35. Online ben je een stuk voordeliger uit. Hier zijn ze er al vanaf €78,50. De aantrekkelijkste optie is het eigen huismerk. Deze kosten komen neer op zo’n €39,25. Bekijk de details over voordelen en gevaren van huismerk cartridges. Kies altijd voor een voordeelverpakking (indien mogelijk).

ProductPrijs
Epson T9137 originele inkt€78,50
Epson T9137 multipack (merkcartridge)€157,00
Epson T9137 huismerk inkt * €39,25
Epson T9137 huismerk duopack * €78,50
Prijsoverzicht van de C13T913700 cartridge (light black) in februari 2024. * Let op: prijs omgerekend naar aantal milliliter inkt.

Bij welke aanbieders kan ik de inktpatronen van Epson inkopen?

Vandaag nog Epson T9137 C13T913700 inkt kopen? Dit cartridgetype of een budget huismerk alternatief hebben veel shops in hun assortiment. Zowel bij de online printshops als bij boekhandels. Onze tip: bestel bij een webwinkel die zich focust op inkt. Deze leveranciers hebben verstand van zaken, kunnen uit eigen magazijn leveren en bieden bovendien een uitstekend huismerk.

 • Winkels in de buurt: Hema, Albert Heijn, Action, Bruna, Kruidvat, Media Markt, Expert, Jumbo.
 • Landelijke winkels als Bol.com, Ebay, Wehkamp, Fonq, Amazon, Coolblue hebben doorgaans ook een grote voorraad.
 • De bekende inktwinkels als Inkt.nl, Sneltoner.nl, Inktweb.nl, 123inkt.nl, Inktwereld.nl, Alleeninkt.nl bezorgen vaak uit eigen voorraad, bieden een top-service en zijn het scherpst qua prijs.
epson-t9137-c13t913700-licht-zwart-light-black-inktcartridge

Originele zwarte C13T913700 inkt van Epson bestellen en laten bezorgen

Wil jij afdrukken maken in de hoogste kwaliteit? De Epson T9137 originele zwarte inktcartridge is dan wat wij aanraden. Deze cartridges zijn afkomstig uit de fabriek van Epson en leveren de mooiste afdrukken. Deze doen wat ze moeten doen en je wordt niet verrast met vervelende foutmeldingen. Ons advies als je de kwaliteit van de prints erg belangrijk vindt en je geen zin hebt in foutmeldingen.

 • Originele inktcartridges van Epson zorgen voor het beste resultaat.
 • Je garantie blijft gewoon behouden.
 • Geen hinderlijke foutmeldingen of storingen. Na plaatsing direct printen.
 • Een aandachtspunt bij merkcartridges is de hoge prijs (gemiddeld €78,50).

Epson T9137 huismerk alternatieven

Minder uitgeven aan printen? Probeer dan eens klooninkt van derde leveranciers. Het C13T913700 huismerk alternatief is van een bijzonder goede kwaliteit en leidt tot wel 60% lagere printkosten. De besparing komt tot stand door cartridges die simpelweg goedkoper zijn en doordat deze inktpatronen volledig worden gevuld. Een goed gevulde cartridge tegen de scherpste prijs. De beste keuze als je vooral goedkoop wilt kunnen printen.

 • Epson T9137 C13T913700 licht zwart / light black huismerk inktcartridges zijn vele malen goedkoper dan de originele patronen.
 • Een belangrijk voordeel is dat imitatie producten meer inkt bevatten als je het vergelijkt met inkt van het merk zelf.
 • De printkwaliteit is bijna net zo goed (vooral eenvoudige tekstdocumenten).
 • Een aandachtspunt bij budget inkt is dat je hinder kunt hebben van storingen of foutmeldingen.

Problemen bij het vervangen van jouw cartridges

Heb je deze licht zwart inkt van Epson verwisseld maar kan je nog niet printen? In het volgende overzicht bekijk je de meest voorkomende inktproblemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: probleem met cartridge.Dit zien we vaak bij klooninkt. Negeer de melding en check of je gewoon kunt afdrukken.
Foutmelding: cartridge ontbreekt.Check of je het lipje hebt weggedaan en reinig het koperkleurige deel met een droge doek.
Ik zie lelijke strepen op het papier.Check allereerst of de cartridges juist geplaatst zijn en zoek naar het interne onderhoudsprogramma.
Printerinkt is uitgedroogd.Start handmatig het reinigingsprogramma op om de printkop te reinigen. Het is nog verstandiger om minimaal elke 7 dagen iets te printen (testpagina).
Een lekkende inktcartridge.Beëindig de huidige afdruktaken, verwijder de lekkende cartridge en maak alles direct schoon. Tip: Uitsluitend nieuwe patronen gebruiken.
Alledaagse inktproblemen aangaande Epson T9137 C13T913700 inkt.

FAQ (veelgestelde vragen)

Welk tarief heeft de Epson T9137 inktcartridge ?
De gemiddelde kostprijs van de Epson T9137 C13T913700 bedoeld voor de kleur licht zwart (light black) cartridge is gemiddeld zo’n €64,88 excl. btw (€78,50 inclusief de btw). Op het moment dat je een voordeelverpakking / duopack wenst betaal je uiteindelijk zo’n €157,00. Door te printen met een huismerk cartridge met de fabrikantcode C13T913700 ben je doorgaans voordeliger uit. De aanschafprijs van een huismerk-cartridge is aantrekkelijker (+/- €39,25) en je kunt er meer printjes mee maken (meer milliliters).

De printer detecteert de cartridge niet, hoe los ik dit op?
Er zijn situaties bekend waarbij een nieuwe inktcartridge weigert. Er zijn een aantal easy fixes bekend: achterhaal de status van de patronen in de printer, en controleer nog eens of je de beschermingstape hebt losgemaakt. Onderzoek de printersoftware of kies voor een totale fabrieksinstellingen reset. Gebruik een droog doekje om de cartridge schoon te maken en selecteer het reinigingsprogramma.

Is het Epson T9137 huismerk alternatief een aanrader?
Het huismerk C13T913700 alternatief gebruiken is over het algemeen zeer interessant. Namaak inkt is vaak wel 50% goedkoper dan originele producten. De prijs is lager en de patronen worden wél volledig gevuld met inkt. De kwaliteit van de printeradrukken wordt nauwelijks beïnvloed. Het grootste nadeel is dat er af en toe dingen kunnen voorkomen zoals storingscodes en foutmeldingen. Deze kan je meestal snel herstellen.

Kan ik de Epson T9137 C13T913700 inktcartridge navullen?
Een cartridge bijvullen kan je vaak ook gewoon vanuit huis doen. Om dat te doen bestel je een complete navulset met inkt voor het Epson inktpatroon. Online kan je er stap-voor-stap mee aan de slag: Je haalt de cartridge uit elkaar. Nu injecteer je de zwarte inkt in het patroon (ga voorzichtig te werk). Dan mag je alles opnieuw vastklikken. Nadien controleer je of de nieuwe Epson inkt correct functioneert door een testafdruk te maken.

Plaats een reactie