bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Epson T9138 C13T913800 mat zwart / matt black cartridge

Jij wilt natuurlijk ook de goedkoopste Epson T9138 C13T913800 inktcartridge? Via onze vergelijk-tool tref je de meest populaire winkels voor extra voordelige cartridges. De Epson T9138 met de kleur mat zwart (matt black) is relevant voor het printen van documenten in hoogwaardige kwaliteit. Denk dan aan originele patronen van Epson. Steeds meer verkooppunten zoals Inktbaas.nl & Officesavers faciliteren ook hele goede huismerk-patronen. De prijs is vele malen lager, ze hebben een grotere inhoud inkt en de kwaliteit doet amper onder voor merkinkt.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Vanafprijs€78,50
Huismerk vanafprijs€39,25
LeverancierEpson
SoortEpson T9138
ArtikelnummerC13T913800
Kleurcodemat zwart
Volume (ml)200 milliliter
Effectiviteitonbekend
EAN8715946629353

Goedkoopste Epson T9138 C13T913800 inkt bestellen juli 2024

De inhoud (ml) van de C13T913800 cartridge is 200 milliliter. De capaciteit is onbekend. Je kunt deze originele merkcartridges gemakkelijk thuis laten bezorgen. Dit is financieel interessanter in vergelijking met kleine winkels. Officesavers of Totaalinkt.shop zijn goede adressen waar men terecht kan voor originele Epson inktcartridges. Ze hanteren een uitstekend assortiment en geven extra ondersteuning. Over het algemeen verkopen ze ook een aantrekkelijk huismerk.

 • De beste inkt is te koop bij leveranciers zoals Inktweb.nl & Vikingdirect.nl.
 • Originele C13T913800 inktcartridges koop je vanaf €78,50.
 • Epson imitatie inkt heeft erg veel voordelen. Dit gaat niet ten koste van de kwaliteit.
 • Neem een hoge capaciteit XL-cartridge (volume) of een voordeelverpakking (multipack) i.p.v. enkele verpakkingen. Het maken van een printje is dan aantrekkelijker.
 • Andere tips om goedkoper te printen: kies voor printen in zwart-wit, benut de verschillende eco-functies van jouw printer (bijvoorbeeld eco-stand) en kies een zuinig lettertype zoals Ryman Eco en Baskerville Old Face.
 • Via onze vergelijker vind je de directe links naar toonaangevende winkels waar je voordelig en snel C13T913800 cartridge aanbiedingen kan laten thuisbezorgen.

Prijzen Epson T9138 C13T913800 mat zwart / matt black vergelijken
Epson inktcartridges zijn normaal gesproken vrji duur. Dit model zwarte inktcartridge heeft een prijs van zo’n €86,35. Online ben je een stuk voordeliger uit en betaal je circa €78,50. De gunstige optie is het huismerk. Deze kosten komen neer op zo’n €39,25. Lees ook het gedeelte over de voordelen en nadelen van het huismerk. Informeer altijd naar de speciale voordeelverpakking.

ProductPrijs
Epson T9138 originele inkt€78,50
Epson T9138 multipack (merkcartridge)€157,00
Epson T9138 huismerk inkt * €39,25
Epson T9138 huismerk duopack * €78,50
Geschatte prijzen van de C13T913800 cartridge (matt black) in juli 2024. * Let op: prijs wordt omgerekend naar aantal milliliters in originele cartridge.

Waar kan ik de inktpatronen van Epson kopen?

Meteen Epson T9138 C13T913800 inkt bestellen? Dit type cartridge (en eigen-merk alternatieven) zijn goed verkrijgbaar. Zowel bij de online printshops als bij boekenwinkels. Belangrijk: bestel sowieso bij een online inktspeciaalzaak. Deze bedrijven helpen bij problemen, hebben de snelste levertijd en verstrekken tevens een uitmuntend huismerk.

 • Plaatselijke winkels: Handyman, Action, Bruna, Hema, Media Markt, Kruidvat, Expert, Primera.
 • Landelijke winkels als Blokker, Wehkamp, Amazon, Ebay, Bol.com, Fonq hebben ook een uitstekend aanbod.
 • De bekende inktshops als Printabout.nl, Inkt.nl, Inktwereld.nl, Alleeninkt.nl, Sneltoner.nl, Inktweb.nl hebben een eigen magazijn met voorraad, bieden de beste zoekfunctie en hebben vaak de scherpste prijs.
epson-t9138-c13t913800-mat-zwart-matt-black-inktcartridge

Originele zwarte C13T913800 inkt van Epson bestellen

Wil jij printen in topkwaliteit? De Epson T9138 originele zwarte inktcartridge voorziet hierin. De cartridges worden gefabriceerd door Epson en leveren uiteindelijk de mooiste printjes. De inktpatronen doen wat ze moeten doen en je wordt niet lastig gevallen met hinderlijke storingscodes en foutmeldingen. De beste optie als je veel waarde hecht aan de kwaliteit van de prints en niet van gepruts houdt.

 • Originele inktpatronen van Epson bieden de beste kwaliteit prints.
 • Je garantie blijft gewoon behouden.
 • Geen irritante storingen en foutcodes. Het doet wat het met doen.
 • Een belangrijk nadeel van merk cartridges is de relatief hoge prijs (gemiddelde kosten liggen op €78,50).

Epson T9138 huismerk alternatieven

Wil je goedkoper afdrukken? Overweeg in dat geval eens namaak-inkt van derde partijen. Het C13T913800 huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en zorgt voor een besparing tot wel 60%. Je kunt zoveel besparen door een lagere verkoopprijs en doordat deze producten eenvoudigweg meer inkt bevatten. Meer inkt voor minder geld. Onze aanbeveling als je de goedkoopste prints wilt maken.

 • Epson T9138 C13T913800 mat zwart / matt black huismerk inktcartridges zijn vele malen goedkoper dan de originele patronen.
 • Dat komt met name omdat huismerkproducten meer inkt bevatten als je het vergelijkt met originele producten.
 • De kwaliteit van de printjes is nagenoeg hetzelfde (vooral als je veel in zwart print).
 • Het ongunstige van klooninkt is dat je te maken krijgt met storingen.

Mogelijke problemen bij het vervangen van de cartridges

Heb je deze mat zwart inkt van Epson geplaatst maar lukt het nog niet om een printje te maken? In de bijgaande tabel bekijk je de meest gangbare afdrukproblemen incl. tips die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: cartridge is niet compatible.Soms gebeurt dit bij klooninkt. Negeer de melding en hervat de afdruktaak.
Geen cartridge gedetecteerd.Check of je het plakkertje goed verwijderd hebt en maak de contactpunten schoon.
Ik zie lelijke strepen op het papier.Ga eerst na of de cartridges juist geplaatst zijn en gebruik de periodieke onderhoudsfunctie.
De inkt is uitgedroogd.Start het interne reinigingsprogramma voor een goed werkende printkop. Een goede oplossing is om iedere week / 2 weken een testprintje te doen.
De cartridge lekt inkt.Stop meteen met printen, haal de betreffende cartridges uit de printer en maak alles direct schoon. Retourneer het product naar de leverancier.
Gangbare issues met de Epson T9138 C13T913800 inkt.

Handige FAQ met veelgestelde vragen

Hoeveel betaal ik voor een Epson T9138 inktcartridge ?
De adviesprijs van de Epson T9138 C13T913800 bedoeld voor de kleur mat zwart (matt black) cartridge is ongeveer €64,88 excl. de btw (dat is €78,50 inclusief de btw). Indien je een voordeelverpakking / multipack kiest kost het ongeveer €157,00. Wanneer je gaat voor een huismerk cartridge met het OEM-nummer C13T913800 betaal je een veel lagere prijs. De verkoopprijs van zo’n huismerk-cartridge ligt lager (+/- €39,25) en je kunt er meer printjes mee maken (meer milliliters).

De cartridge wordt niet gevonden, wat nu?
Soms komt het voor dat een nieuwe inktcartridge het niet doet. Er zijn een aantal easy fixes bekend: loop de patronen in de printer na, en controleer of je de beschermingstape verwijderd hebt. Update de printersoftware of reset het apparaat terug naar fabrieksinstellingen. Controleer of de contactpunten schoon zijn en kies voor het reinigingsprogramma.

Is een Epson T9138 huismerk alternatief een aanrader?
Een huismerk C13T913800 alternatief proberen is vaak zeer interessant. Namaak inkt is tot wel 55% goedkoper dan inkt van het merk zelf. De verkoopprijs is voordeliger en de patronen bevatten doorgaans een stuk meer inkt. De printkwaliteit is gewoon erg goed. De schaduwkant is dat je wordt geconfronteerd met foutmeldingen of storingen. Deze kan je meestal zelf herstellen.

Hoe werkt de Epson T9138 C13T913800 inktcartridge navullen?
Een cartridge bijvullen kan je ook helemaal zelf. Hiervoor gebruik je een handige navulset inclusief inkt voor het Epson inktpatroon. Op verschillende Do It Yourself (DIY) websites is ondersteunende informatie te vinden: Verwijder de capsule. In de volgende stap injecteer je de zwarte inkt in het inktpatroon. Later mag je het product met elkaar verbinden. Ter controle probeer je of de vernieuwde Epson inkt goed op het papier komt door het drukken van een testprint.

Plaats een reactie