bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Inkt HP DeskJet 845C

Zonder gedoe inkt voor de HP DeskJet 845C bestellen en laten bezorgen? Middels onze vergelijker vergelijk je de meest geschikte winkels en aanbiedingen voor (huismerk) toners + cartridges voor jouw printer. Zo scoor je vandaag nog goedkope kleureninkt (cyaan, geel, magenta) en natuurlijk zwarte inkt die bedoeld zijn voor de deskjet 845c in februari 2024. Daarbij vind je op inktaanbieding.nl tips om te besparen op de printkosten, info over huismerk-inkt & bekende storingen en printer problemen.

 • Inktcartridges vind je al vanaf €14,00.
 • Beschikbare kleuren voor de deskjet 845c: Blauw (Cyaan), Geel (Yellow), Roze (Magenta) en Zwart.
 • Bij de meeste webshops kan je kiezen uit huismerkproducten of originele inkt van HP.
 • Alternatieve inkt is (veel) goedkoper en wordt volledig gevuld. Reken op een besparing tot wel 65%.
 • Een prima inktpatroon is de HP 15 (C6615DE) + 17 (C6625AE) XL Voordeelbundel.
 • Niet vergeten: neem een voordeelverpakking voor extra voordeel.

Thema’s: Goedkoopste inkt voor HP DeskJet 845C | Zes tips voor goedkoper printen | Welke inkt kan in een deskjet 845c? | Inkt vervangen in 5 stappen | Huismerk inkt kopen | Bekijk de veelgestelde vragen

MerkHP
Printerseriedeskjet
Model845c
Soort printerInkjet
Vaak gekochte cartridgeHP 15 (C6615DE) + 17 (C6625AE) XL Voordeelbundel
Prijsindicatie €€

Goedkoopste HP DeskJet 845C printerinkt bestellen (februari 2024)

Printen is soms niet erg voordelig. Een gewone print met tekst (zwart-wit) kost – afhankelijk van de gekozen inkt – gemiddeld tussen de 1 en 6 eurocent en een print met kleur al snel €0,15 per a4. Met het assortiment van de goedkoopste HP DeskJet 845C cartridges kan je al snel vele tientallen euro’s besparen. Kiezen voor een lokale speciaalzaak voor nieuwe inkt is in veel gevallen erg prijzig. Er is veel geld te besparen als je online de inktprijzen vergelijkt. Dit blijkt uit de jaarlijkse prijspeiling van de Consumentenbond. Dit geldt in het bijzonder voor HP originele merktoners en merkcartridges. In het bijgesloten overzicht vergelijk je de meest bekende webshopswaar je op een betrouwbare manier binnen enkele minuten de juiste inkt kan bestellen. Per webshop kan je bekijken of ze navulbare inkt of ook merkinkt in het assortiment hebben.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

Goedkoper printen met deze bespaartips
Nog goedkoper printen met de deskjet 845c? In het volgende schema vind je een aantal handige truukjes om nog voordeliger te printen.

 • Neem huismerk inkt. De printkwaliteit is vergelijkbaar en dit geeft een besparing van wel 55%.
 • Stel de printer in op “zwart-wit”. Het gebruik van kleureninkt is duurder.
 • Verdiep je eens in de printinstellingen. Bij het printen kan je kiezen voor opties als eco-stand. De print zal iets minder donker zijn, echter kun je rekenen op een besparing van 10%.
 • Test het gebruik van lettertypes als Ecofont Sans en Baskerville Old Face.
 • Stel de printer automatisch in op dubbelzijdig printen. Zo verbruik je veel minder papier.
 • Haal de stekker uit de printer als deze een tijdje stil staat. In de stand-by modus wordt vaak te vaak het reinigingsprogramma opgestart.

Wat is de juiste inkt voor de deskjet 845c?

Geeft de computer een bericht dat de inktvoorraad op is? Advies: Waarschuwingen m.b.t. de inktvoorraad zijn niet altijd nauwkeurig. Je kunt dit gerust even afwachten. Zorg dat je vast nieuwe inkt in huis hebt en vervang de inkt pas wanneer de afdrukken te licht worden.

De all-in-one HP DeskJet 845C is een zogenoemde inkjetprinter. Hij is uitgerust met cartridges. Kijk allereerst welke van de 4 kleuren (cyaan, geel, magenta of zwart) je moet vervangen. Hierna wil je weten welk type inkt past. Daarvoor heb je eigenlijk geen advies nodig.

 1. Het makkelijkste is om te zoeken op cartridgenummer of de fabriekscode. Dan koop je nooit het verkeerde model.
 2. Zoek op het printertype. Denk dan aan 845c uit de serie deskjet van HP.
 3. Check de handleiding; daarin staan alle relevante zaken vermeld.

Bij een aantal online leveranciers als Inkt.nl en inktknaller.nl vind je vaak een huismerk-alternatief. Dit is scherper geprijsd en hebben meer ML inkt inhoud. Meer gegevens hierover lees je verderop.

TypeKleurInfo
HP DeskJet 845C CyaanBlauwBlauwe inkt voor o.a. Kobaltblauw en RAL 5024.
HP DeskJet 845C MagentaRozeRoze inkt voor met name Signaalviolet en RAL 3002.
HP DeskJet 845C YellowGeelGele inkt voor met name Briljantgeel of RAL 1007.
HP DeskJet 845C Key / BlackZwartZwarte inkt voor eenvoudige printjes.
Tabel met verschillende inktcartridges voor de deskjet 845c.

Werkende cartridges voor een deskjet 845c.
Onze expert heeft de volgende geselecteerd die geschikt zijn voor deze printer.

 1. HP 15 (C6615DE) inktcartridge Zwart XL
 2. HP 23 XL Kleur


Voordelige HP DeskJet 845C cartridge vervangen

Heb jij nieuwe inkt binnen gekregen? Dan is het tijd om de cartridge te plaatsen. Verderop plaatsen we een kort informatieblok met een concrete uitleg.

Uitleg cartridges deskjet 845c vervangen

 1. Inzicht in kleuren die je moet vervangen

  De PC geeft aan met info over de CMYK-patronen inhoud.

 2. Lege cartridge uit de printer halen

  Open het middengedeelte van de printer en haal het oude patroon eruit. Gooi het nooit zomaar weg. Zoek uit waar je ze het beste kunt weggooien.

 3. Verpakkingsmateriaal verwijderen

  Haal de nieuwe cartridge uit de verpakking. Verwijder het ontluchtingslabel zoals je kunt lezen in de handleiding.

 4. Nieuwe cartridge in de printer zetten

  Plaats het inktpatroon in de houder. Druk deze stevig vast (tot je een klik hoort) en sluit de klep.

 5. Nieuwe inkt herkennen

  De printer gaat nu starten met een validatieproces van de nieuwe inkt. Zodra je de stappen juist uitgevoerd hebt wordt het actuele inktniveau getoond. Tevens kan er een testprint worden afgedrukt.

printerinkt-HP DeskJet 845C

Beste HP DeskJet 845C huismerk printerinkt kopen

Kan je niet meer printen met jouw deskjet 845c? Dan is het tijd voor nieuwe patronen. Je hebt feitelijk 2 keuzes: originele inkt van HP of huismerk cartridges. Klooninkt zorgt voor een besparing tot wel 60%, heeft een groter inhoud en zorgt doorgaans voor net zulke mooie printjes als originele producten.

Hoe goed is huismerk inkt?
Gerecyclede huismerk cartridges zijn originele merkpatronen die bijgevuld en opnieuw uitgegeven worden. Dit wordt geregeld door erkende specialisten en zijn vaak een keer zo goedkoop vergeleken met het A-merk. Huismerk-inkt is volledig vol gevuld, terwijl je vaak ziet dat dit bij de A-merken vaak niet gebeurt. Dankzij deze producten ga je dus veel goedkoper printen. De printkwaliteit komt overeen met officiële inkt. 

Oplossingen op problemen met het gebruiken van een huismerk cartridge
In enkele gevallen krijg je een foutmelding bij het plaatsen van imitatie inkt. Dit is toe te schrijven aan het feit dat HP je wil dwingen dat jij hun eigen cartridges koopt. Een dergelijke melding is vaak gewoon te negeren. Werkt dit niet? Je treft op deze pagina een aantal quick fixes.

 1. Ga eerst na of je de juiste budget cartridge hebt geplaatst.Lees op de verpakking welk modelnummer erop staat en check of deze hetzelfde is als de originele inkt.
 2. Kies ervoor de printer te resetten. Soms is het goed om het apparaat 30 – 40 minuten uit te laten staan.
 3. Bekijk of de inktcartridge wel goed vast zit.
 4. Bij een nieuwe printer moet je dikwijls eerst een (test)afdruk maken met de meegeleverde inkt. Wanneer dat is gelukt is het mogelijk alternatieve inkt toe te passen.
 5. Controleer nog eens of je het beschermingsmateriaal los hebt gemaakt.
 6. Veeg de contactpunten schoon met een droge doek.
 7. Zoek naar nieuwe drivers of printersoftware. Deze vind je op de site van HP.
 8. Reinig de verstopte printkop.

FAQ (veelgestelde vragen)

Zwart-wit printen wil niet omdat kleureninkt op is, hoe los ik dat op?
Een deel van de printer schakelen de zwart-wit functie uit in het geval dat 1 andere kleur (magenta, cyaan, geel) op is. Dat is zeer frustrerend. In veel gevallen is dit op te lossen. Ga naar de instellingen van de printer en kies voor printen in zwart-wit. Blijft de printer een error geven? Plak ondoorzichtige plakband over de sensor van de lege HP DeskJet 845C cartridge.

Hoe werkt het inkt reinigen met de deskjet 845c?
Veel printproducten hebben de ingebouwd reinigingsprogramma voor de printkop. Zo blijft de printer mooie afdrukken maken. Zo nu en dan uw HP cartridges even nakijken en schoonmaken wordt ook geadviseerd. Je product vertelt je wanneer het tijd is om te reinigen. Ook als de printer uit staat (maar wel aan het de stroom zit) zal de printer regelmatig onderhoudstaken uitvoeren.

Hoe kan ik de inkt voor de HP DeskJet 845C hervullen?
In de winkel zijn navulbare inktpatronen die je kunt kopen. Het betreft zogenaamde hervulbare patronen waarbij het navullen gewoon thuis kan gebeuren met navulinkt. In veel gevallen kan je het hervullen ook uitbesteden aan winkels die daar de juiste materialen voor hebben. Deze winkels verstrekken laag geprijsde kloon producten en verstrekken geen originele HP cartridge-inkt.

Waar kan ik actuele software en drivers downloaden voor de deskjet 845c?
Een printer gebruiksklaar maken is sinds enkele jaren kinderspel. Vaak herkent jouw Mac of windows PC je printer binnen enkele seconden. Denk wel aan de bijbehorende printersoftware. Deze zijn moeiteloos te downloaden via de portalen van HP. De betrouwbare printer drivers voor de deskjet 845c staan op de website van HP. Hier biedt de leverancier voorts bijkomende hulp zoals de handleiding, onderhoudstips en oplossingen voor foutmeldingen.

Wat kan ik doen bij error codes en storingen bij de deskjet 845c?
Een printerstoring is ongewenst maar is soms makkelijk op te lossen. Soms zijn het nietszeggende foutcodes. Dergelijke foutmeldingen worden verder toegelicht via handleidingen van het merk. Veel voorkomende HP DeskJet 845C storingen zijn; slechte verbinding met mobiele apparaten, vastgelopen papier, printkop fout, geen inkt, reiniging, afdrukken kost veel inkt, wil niet scannen, cartridgeprobleem, wil niet printen, slecht leesbare tekst.

Hoe maak ik een printer geschikt voor het netwerk?
De tegenwoordige HP printersystemen verschaffen Airprint en draadloze WiFi functionaliteiten (wireless). Dit houdt in dat je het apparaat ook kunt benaderen vanaf elk device (vaste PC, laptop of andere apparaten). De deskjet 845c WiFi printer kun je dan eenvoudig online bereiken. Bovendien kunnen de printfunctionaliteiten worden gebruikt via de App op een tablet of smartphone.

Wat is precies een printerinkt abonnement?
Tegenwoordig zijn er meerdere merken die speciale inkt-abonnementen aanbieden. De fabrikant stuurt je maandelijks, om de 3 maanden of wanneer de inkt bijna op is een nieuwe voordelige cartridge. Op die manier kan je niet meer vergeten inkt te kopen en heb je de garantie dat de printer je niet laat zitten. Er bestaan meerdere cartridge abonnementen. Van voordelig (50 prints per maand) tot plans voor grote bedrijven (meer dan 1000 prints per maand).

Plaats een reactie