bol.com-logo
inktwereld-logo
alleeninkt-logo
inktweb-logo
coolblue-logo

Inkt HP DeskJet 850C

Probleemloos inkt voor de HP DeskJet 850C bestellen en laten bezorgen aan huis? Op Inktaanbieding.nl bekijk je de bekendste shops en acties voor (huismerk) toners + cartridges voor jouw printer. Middels onze tools tref je vandaag nog goedkope kleureninkt (cyaan, geel, magenta) en zwarte (key) inkt die werken in een deskjet 850c in februari 2023. Ook doorzoek je via onze experts bespaartips, info inzake imitatie inkt & problemen / printerstoringen.

 • Inktcartridges kan je bestellen vanaf €14,50.
 • Je hebt diverse kleuren voor de deskjet 850c: Zwart, Geel (Yellow), Roze (Magenta) en Blauw (Cyaan).
 • Je kunt kiezen uit het huismerk of originele inkt van HP.
 • Alternatieve inkt is (veel) goedkoper en er zit vaak meer inkt in. Je bespaart al snel 60%.
 • Een bekend inktproduct is de HP 45 XL zwart.
 • Advies: met een voordeelverpakking kan je nog meer besparen.

Onderwerpen: Overzicht goedkoopste inkt voor HP DeskJet 850C | Tips om te besparen op de printkosten | Welke inkt moet ik hebben voor de deskjet 850c? | Informatie over inkt vervangen | Huismerk inkt bestellen | Veelgestelde vragen van onze bezoekers

MerknaamHP
Printerseriedeskjet
Modelnummer850c
PrintersoortInkjet
Populaire cartridgeHP 45 XL zwart
Vanafprijs € – €€

Goedkoopste HP DeskJet 850C printerinkt kopen (februari 2023)

Printen is niet goedkoop. Een A4-tje met tekst kost je ongeveer enkele centen en een print met kleur al gauw €0,12 per afdruk. Met het assortiment van de goedkoopste HP DeskJet 850C cartridges kan een gemiddeld huishouden jaarlijks tientallen euro’s besparen. Kiezen voor een lokale speciaalzaak om inkt in te kopen is in de regel nogal duur. Er is veel geld te besparen wanneer je online inkt bestelt. Dit komt naar voren uit de Consumentenbond die jaarlijks een prijspeiling doet. Dit is met name zo voor HP originele merktoners en merkcartridges. In het schema hierna staan de beste online leveranciers waar je veilig en snel de juiste inkt kan bestellen. Per verkoper beschrijven we of ze huismerk inkt of juist merk-inkt in hun aanbod hebben.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Alleeninkt.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

Besparen op de printkosten
Nog goedkoper printen met de deskjet 850c? In de box hieronder vind je belangrijke foefjes om te besparen op de printkosten.

 • Bestel altijd budget inkt. Je bereikt een vergelijkbare kwaliteit en zo bespaar jij tot maar liefst 60%.
 • Kies indien mogelijk voor zwart-wit printen. Printen in kleur is nu eenmaal duur.
 • Verdiep je eens in de printinstellingen. Kies bijvoorbeeld voor de optie conceptmodus. De afdrukkwaliteit gaat iets achteruit, maar je verbruikt veel minder inkt.
 • Selecteer een zuinig lettertype als Courier of Brush Script.
 • Kies voor de functie dubbelzijdig printen. Het papier dat je bespaart is aanzienlijk.
 • Haal de stekker uit de printer wanneer deze niet wordt gebruikt. Anders kan het zijn dat deze steeds gaat reinigen.

Welke inkt kan in een deskjet 850c?

Geeft de computer een seintje dat de inktvoorraad op is? Goed om te weten: Inkt indicatoren worden doorgaans te vroeg afgegeven. Je hoeft dus ook niet direct te handelen. Bestel wel vroegtijdig nieuwe patronen en start pas met het vervangen wanneer de prints niet meer goed leesbaar zijn.

De all-in-one HP DeskJet 850C heet in de volksmond een inkjetprinter. Het maakt gebruik van cartridges. Controleer eerst welke kleur vervangen moet worden. Daarna wil je weten welk product past. Daar kan je gemakkelijk achter komen.

 1. Zoek op cartridgenummer / fabriekscode. Dan koop je nooit het verkeerde model.
 2. Google op het specifieke printernummer. Zoals 850c uit de serie deskjet van het merk HP.
 3. Doorzoek de handleiding; dat is het meest betrouwbare document vanuit de fabrikant.

Bij een aantal webshops zoals Inkt.nl en Totaalinkt.shop kom je vaak uit bij een goedkoper huismerk. Ze zijn te koop voor interessante tarieven en beschikken over meer printvermogen. Meer details daarover lees je verderop.

TypeKleurInfo
HP DeskJet 850C CyaanBlauwBlauwe inkt voor met name Verblauw of RAL 5012.
HP DeskJet 850C MagentaRozeRoze inkt voor met name Bleekrood of RAL 3004.
HP DeskJet 850C YellowGeelGele inkt voor met name Beige of RAL 1014.
HP DeskJet 850C Key / BlackZwartZwarte inkt voor het printen van echt zwart.
Tabel met kleuren inktcartridges voor de deskjet 850c.

Werkende cartridges voor o.a. de deskjet 850c.
Wij hebben deze gekozen die in jouw printer passen.

 1. HP 15 (C6615DE) + 17 (C6625AE) XL Voordeelbundel
 2. HP 15 (C6615DE) inktcartridge Zwart XL
 3. HP 17 (C6625AE) inktcartridge Kleur XL


Voordelige HP DeskJet 850C cartridge vervangen

De juiste inkt gevonden? Dan is het tijd om de cartridge te plaatsen. Onderstaand staat een overzicht waar we je dit stap-voor-stap uitleggen.

Uitleg cartridges deskjet 850c vervangen

 1. Inzicht in kleuren die je moet vervangen

  Je windows of mac PC vertelt je welke patronen precies vervangen moeten worden.

 2. Oude cartridge onttrekken

  Zet de printerklep open en haal het oude patroon eruit. Gooi ze niet zomaar in de afvalbak maar lever ze in bij een printerzaak.

 3. Open de nieuwe verpakking

  Haal de nieuwe cartridge voorzichtig uit de verpakking. Verwijder het plasticje zoals geïnstrueerd in de bijgeleverde instructies.

 4. Nieuwe cartridge in de printer zetten

  Plaats het inktpatroon in de daarvoor bedoelde sleuf. Let er goed op dat deze goed vastklikt en doe de klep weer dicht.

 5. Nieuwe inkt herkennen

  De printer zal als laatste stap de geplaatste inkt gaan beoordelen. Op het moment dat het allemaal gelukt is toont de printer het juiste inktniveau. Een testafdruk geeft de laatste bevestiging.

printerinkt-HP DeskJet 850C

Beste HP DeskJet 850C huismerk printerinkt kopen

Krijg je een melding dat je niet meer kunt printen met jouw deskjet 850c? Je zult dan even nieuwe inkt moeten halen. Er zijn twee mogelijkheden: originele inkt van HP of huismerk cartridges. Klooninkt kan een besparing opleveren van wel 60%, heeft meer inhoud en komt vaak net zo goed uit de test als originele producten.

Hoe goed is huismerk inkt?
Gerecyclede huismerk cartridges zijn de officiele merkproducten die bijgevuld en opnieuw uitgegeven worden. Dit wordt geregeld door gespecialiseerde organisaties en zijn tot wel 50% goedkoper. Imitatie inkt is volledig vol gevuld, terwijl dat bij officiële merkproducten niet altijd aan de orde is. Het is dus een slimme manier om te besparen. De kwaliteit is nagenoeg hetzelfde i.v.m. standaard inkt. 

Issues bij het gebruiken van een huismerk cartridge
Bij sommige printers laat de printer een foutmelding zien bij het plaatsen van imitatie inkt. Dit is toe te schrijven aan het feit dat HP liever heeft dat jij hun originele cartridges plaatst .Dit type foutcode kan je gewoon wegklikken. Lukt printen dan alsnog niet? In dat geval vind je op deze pagina nog een aantal tips.

 1. Achterhaal of je de geschikte huismerk cartridge hebt. Schrijf het modelnummer op en kijk of deze rijmt met het origineel.
 2. Zet de printer terug naar fabrieksinstellingen. Het kan helpen om de printer even 15 – 30 minuten uit te laten.
 3. Controleer nog eens of de inktcartridge goed is vastgeklikt.
 4. Bij een nieuwe printer moet je mogelijk eerst een testprintje doen met de merkinkt. Pas daarna kan je de alternatieve inkt gebruiken.
 5. Loop nog eens na of je het plakkertje los hebt gemaakt.
 6. Maak de contactpunten schoon met een zachte droge doek.
 7. Update de software (firmware) van de printer. Zie ook de website van HP.
 8. Maak de printkop schoon.

Veelgestelde vragen met antwoorden

Zwart-wit printen wil niet omdat kleureninkt op is, is dit op te lossen?
Diverse printers weigeren zwart-wit te printen in het geval dat 1 andere kleur (magenta, cyaan, geel) op is. Dat is zeer frustrerend. Er zijn echter wel simpele hacks. Open de printinstellingen en kies voor printen in zwart-wit. Heeft je printer die keuze niet? Plak een stukje tape op het plastic venstertje van de lege HP DeskJet 850C cartridge.

Bestaat de optie inkt reinigen voor de deskjet 850c?
De meeste all-in-one printers hebben de ingebouwd reinigingsprogramma om de printkop in goede conditie te houden. Zo blijft de printer mooie afdrukken maken. Om de paar maanden de HP cartridges even nakijken en schoonmaken is ook aan te raden. De software zal een melding tonen als het moment is aangebroken om te reinigen. Ook als de printer langere tijd in de stand-by stand staat kunnen sommige printers de onderhoudsmodus inschakelen.

Kan ik de inkt voor de HP DeskJet 850C navullen?
Bij veel organisaties zijn navulbare items in voorraad. Het betreft speciale patronen waarbij het navullen gewoon thuis kan gebeuren met navulinkt. Ook kan je het navullen ook laten doen bij printwinkels die hier faciliteiten voor hebben. Deze winkels bieden laag geprijsde kloon producten en verstrekken geen originele HP cartridge-inkt.

Waar kan ik actuele software en drivers downloaden voor de deskjet 850c?
Een printer aansluiten en installeren kost tegenwoordig niet veel tijd. Normaliter herkent een Mac of windows PC de nieuwe printer direct. Het snelst gaat dit met behulp van de actuele printersoftware. Dat kun je downloaden via het downloadcentrum van HP. De printer drivers die passen bij de deskjet 850c staan voor je klaar op de website van HP. Op deze ondersteuning pagina tref je bovendien uitgebreide hulp zoals handleiding, garantievoorwaarden, reinigingstips en oplossingen voor veelvoorkomende problemen.

Wat te doen bij een error code of storing bij de deskjet 850c?
Een printerstoring is irritant maar is soms makkelijk op te lossen. Er zijn veel verschillende foutcodes geprogrammeerd. Zulke foutmeldingen zijn op te zoeken op de support-pagina van het merk. Vervelende HP DeskJet 850C storingen zijn; geen wifi, geen inkt, slechte verbinding met mobiele apparaten, reiniging, printkop fout, wil niet scannen, cartridgeprobleem, afdrukken kost veel inkt, wil niet printen, langzaam.

Hoe maak ik een printer geschikt voor het netwerk?
De tegenwoordige HP printersystemen verlenen draadloze WiFi functionaliteiten (wireless / airprint). Belangrijkste voordeel hiervan is dat je vanuit je luie stoel kunt printen zonder kabel aan de PC of laptop. De deskjet 850c WiFi printer levert dus veel tijdswinst op. Daarnaast kan je ook printen en scannen met smartphone apps of tablet (iPad).

Kan ik een inkt abonnement afsluiten?
Tegenwoordig zijn er een aantal printermerken die handige inkt abonnementen aanbieden. Je krijgt dan 4 wekelijks, per half jaar of wanneer het inktpatroon bijna leeg is een volle voordelige cartridge. Zodoende weet je zeker dat je altijd over voldoende inkt beschikt en weet je zeker dat de printer altijd bruikbaar is. Er zijn verschillende cartridge abonnementen. Van goedkoop (25-50 prints per maand) tot exclusief (500-750 prints per maand).

Plaats een reactie