bol.com-logo
inktwereld-logo
alleeninkt-logo
inktweb-logo
coolblue-logo

Inkt HP DeskJet 920C

Goedkope inkt voor de HP DeskJet 920C bestellen en laten bezorgen? Via Inktaanbieding.nl vind je de bekendste webshops en kortingsacties voor (huismerk) toners + cartridges voor jouw printer. Zodoende vergelijk je vandaag nog goedkope kleureninkt (magenta, geel, cyaan) en natuurlijk zwarte inkt die passen in de deskjet 920c in februari 2023. Tevens ontdek je via onze specialisten handige printer tips, info inzake klooncartridges & technische specificaties.

 • Inktcartridges zijn te bestellen v.a €18,25.
 • Er zijn in de basis 4 kleuren voor de deskjet 920c: Zwart, Blauw (Cyaan), Geel (Yellow) en Roze (Magenta).
 • Doorgaans zijn er twee keuzes: huismerkproducten of originele inkt van HP.
 • Namaak inkt is veel voordeliger en is volledig gevuld. Je bespaart al gauw 55%.
 • Een prima inktproduct is de HP 15 (C6615DE) inktcartridge Zwart XL.
 • Aanrader: neem een voordeelverpakking voor extra voordeel.

Snelkeuze: Bestel de goedkoopste inkt voor de HP DeskJet 920C | Besparen op de printkosten | Welke inkt is goed voor een deskjet 920c? | Informatie over inkt vervangen | Alles wat je moet weten over huismerk inkt | Veelgestelde vragen (FAQ)

MerknaamHP
Printerseriedeskjet
Modelnummer920c
Type printerInkjet
Populaire cartridgeHP 15 (C6615DE) inktcartridge Zwart XL
Vanafprijs €€€

Goedkoopste HP DeskJet 920C printerinkt kopen (februari 2023)

Printen kan veel geld kosten. Een gewone print met tekst (zwart-wit) kost je tegenwoordig €0,05 – €0,06 en in kleur rond de €0,11 per printje. Door te printen met de goedkoopste HP DeskJet 920C cartridges kan je jaarlijks veel geld besparen. Kiezen voor een lokale speciaalzaak om daar inkt aan te schaffen is doorgaans nogal duur. Er is veel geld te besparen wanneer je jouw inkt online koopt. Dat weten we van de prijspeiling die de Consumentenbond elk jaar uitvoert. Dit is met name zo voor HP originele merkcartridges en merktoners. In onderstaand overzicht bekijk je de beste online leveranciers waar je op een betrouwbare manier direct inktpatronen kunt bestellen. Per verkoper check je of ze hervulbare inkt of ook merkinkt in het assortiment hebben.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Alleeninkt.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

Tips om slimmer en goedkoper te printen
Zonder veel kosten printen met een deskjet 920c? In het lijstje hierna vind je een aantal handige tips & tricks die helpen om nog goedkoper te printen.

 • Neem klooninkt. De printkwaliteit is vergelijkbaar en bespaart tot wel 60%.
 • Stel de printer in op “zwart-wit”. Kleureninkt is relatief duur.
 • Loop alle printinstellingen eens na. Zo kan je vaak kiezen voor de optie snel-modus. De afdrukkwaliteit gaat iets achteruit, maar je verbruikt veel minder inkt.
 • Test het gebruik van lettertypes als Ecofont en Calibri.
 • Kies voor de optie dubbelzijdig printen. Zo kun je tot 50% papier besparen.
 • Haal de printer van het net als deze een tijdje stil staat. Zo vermijd je dat de printer te vaak reinigt (wat weer inkt kost).

Wat is de juiste inkt voor de deskjet 920c?

Zie je een bericht dat dat de voorraad inkt te laag is? Belangrijk: Waarschuwingen m.b.t. de inktvoorraad zijn een schatting. Vervang nooit direct de inkt. Zorg dat je een nieuwe cartridge/toner achter de hand hebt en ververs deze als de kwaliteit duidelijk minder wordt.

De all-in-one HP DeskJet 920C is een zogeheten inkjetprinter. De printer gebruikt cartridges. Controleer eerst welke kleur je moet vervangen. Dan vergelijk je welk soort model jij nodig hebt. Dit is simpel uit te zoeken.

 1. Zoek op cartridgenummer / fabriekscode. Deze vind je aan de zijkant of voorkant.
 2. Zoek op het printertype. In dit geval de 920c uit de serie deskjet van het merk HP.
 3. Kijk in de handleiding; hier wordt ook omschreven welke inkt geschikt is.

Bij verschillende aanbieders zoals Inktweb.nl en Alleeninkt.nl kan je ook huismerk-inkt vinden. Doorgaans gunstig geprijsd en hebben meer ML inkt inhoud. Meer gegevens hierover bieden we verderop.

TypeKleurInfo
HP DeskJet 920C CyaanBlauwBlauwe inkt voor kleuren als Lichtblauw of RAL 5000.
HP DeskJet 920C MagentaRozeRoze inkt voor Vuurrood en RAL 4001.
HP DeskJet 920C YellowGeelGele inkt voor Ivoorkleurig en RAL 1014.
HP DeskJet 920C Key / BlackZwartZwarte inkt voor eenvoudige printjes.
Tabel met verschillende inktcartridges voor de deskjet 920c.

Geschikte cartridges voor de deskjet 920c.
Wij hebben deze ontdekt die geschikt zijn voor deze printer.

 1. HP 45 XL zwart
 2. HP 23 XL Kleur


Voordelige HP DeskJet 920C cartridge vervangen

Heb jij je bestelling binnen? Gebruik dan ons stappenplan om een cartridge te plaatsen. Onderstaand plaatsen we een overzicht waar we je dit stap-voor-stap uitleggen.

Uitleg cartridges deskjet 920c vervangen

 1. Welke kleuren vervangen?

  Je PC / Mac indiceert welke patronen precies vervangen moeten worden.

 2. Oude cartridge verwisselen

  Open de printerkap en klik de lege patronen eruit. Gooi ze niet zomaar in de afvalbak maar lever ze in bij een inleverpunt.

 3. Nieuwe inkt uit de verpakking halen

  Haal de nieuwe cartridge uit het verpakkingsmateriaal. Verwijder het beschermmateriaal zoals dit wordt aangegeven op de verpakking.

 4. Nieuwe inktcartridge herinstalleren

  Plaats de patronen in de juiste sleuf. Druk deze stevig vast (tot je een klik hoort) en sluit de printer.

 5. Inktcontrole

  De printer controleert de geplaatste inkt. Zodra alles juist geplaatst is wordt het correcte inktniveau getoond. Je kunt weer afdrukken.

printerinkt-HP DeskJet 920C

Beste HP DeskJet 920C huismerk printerinkt kopen

Krijg je een melding dat je niet meer kunt printen met jouw deskjet 920c? Dan ga je nieuwe inkt bestellen. Je hebt twee opties: originele inkt van HP of huismerk cartridges. Klooninkt leidt tot wel 60% lagere printkosten, heeft een lager vulpercentage en doet qua kwaliteit eigenlijk niet onder voor originele producten.

Wat is huismerk inkt?
Gerecyclede huismerk cartridges zijn meestal gebruikte originele producten die opnieuw gevuld worden met inkt. Dit wordt geregeld door derde partijen en ze zijn doorgaans voordeliger. Namaak inkt is doorgaans 100% gevuld, terwijl dit bij originele inktpatronen soms niet zo is. Het is de snelste manier om goedkoper te printen. De kwaliteit is uitstekend en doet amper onder voor originele inkt. 

Wat doe doen bij problemen met het installeren van een huismerk cartridge
In enkele gevallen zul je een foutmelding krijgen bij het gebruik van imitatie inkt. Dat komt omdat HP je wil dwingen dat jij hun eigen cartridges installeert. Zo’n storing kan je doorgaans wegdrukken. Is dat niet mogelijk? Je leest in de bijgaande opsomming een aantal oplossingen die je kunt proberen.

 1. Ga eerst na of je de geschikte huismerk cartridge hebt liggen. Zoek uit welk modelnummer erop staat en check of deze overeenkomt met het nummer dat de fabrikant voorschrijft.
 2. Haal de printer even van het net. Wacht even een half uurtje met opnieuw opstarten.
 3. Check of de inktcartridge goed vastgeklikt zit.
 4. Als je een printer voor het eerst in gebruik neemt moet je mogelijk eerst een testprintje doen met de merkinkt. Pas daarna kun jij kiezen voor alternatieve inkt.
 5. Achterhaal of je het plakkertje weg hebt gehaald.
 6. Gebruik een pluisvrije doek om de contactpunten te cleanen.
 7. Zoek naar nieuwe drivers of printersoftware. Deze vind je op de site van HP.
 8. Zorg voor een schone printkop.

FAQ (veelgestelde vragen)

Mijn printer print geen zwart omdat kleur op is, hoe is dat op te lossen?
Verschillende printers printen geen zwart-wit in de situatie waar 1 andere kleur (cyaan, geel, magenta) op is. Dat is zeer frustrerend. Er is wel een oplossing zodat je niet onnodig dure kleureninkt hoeft te kopen. Ga naar de instellingen van de printer en kies voor alleen zwart. Heeft je printer die keuze niet? Plak ondoorzichtige tape op het plastic venstertje van de lege HP DeskJet 920C cartridge.

Zit er een programma voor inkt reinigen op de deskjet 920c?
Een groot deel van de modellen beschikken over een reinigingsprogramma om de printkop schoon te houden. Zo zul je altijd een goede afdruk krijgen. Soms de HP cartridges stofvrij maken met een doekje is ook aan te raden. De software geeft aan als het nodig is om te reinigen. Ook in de standby-modus kan er printeronderhoud plaatsvinden.

Hoe kan ik de inkt voor de HP DeskJet 920C navullen?
In diverse webwinkels zijn navulbare patronen beschikbaar. Dat zijn inktpatronen die jij gewoon zelf thuis kunt bijvullen met navulinkt. Ook kan je het hervullen ook uitbesteden aan bedrijven die hier faciliteiten voor hebben. Deze organisaties werken met aantrekkelijke namaak producten en geen originele HP cartridge-inkt.

Hoe kan ik software en drivers updaten voor de deskjet 920c?
Je all-in-one apparaat aansluiten en installeren kost gelukkig niet veel tijd. Doorgaans herkent een Mac of windows computer de printer binnen een minuut. Randvoorwaarde is wel het installeren van de up-to-date printersoftware. Deze kan je downloaden en installeren via de portalen van HP. De erkende printer drivers voor je deskjet 920c kan je altijd vinden op de website van HP. Hier vind je verder aanvullendeassistentie zoals een gebruikershandleiding, tips voor reinigen en hulp bij technische problemen.

Hoe verhelp ik error codes en storingen bij de deskjet 920c?
Een printerstoring is frustrerend en kan zorgen voor de nodige stress. Door de foutcodes weet jij waar je aan toe bent. Dergelijke error-codes kun je achterhalen via het online portaal van de verkoper. Vaak voorkomende HP DeskJet 920C storingen zijn; reiniging, vastgelopen papier, geen wifi, printkop fout, slechte verbinding met mobiele apparaten, slecht leesbare tekst, cartridgeprobleem, afdrukken kost veel inkt, wil niet printen, langzaam.

Kan ik via het netwerk ook printen?
De nieuwste HP printers en scanners bieden je draadloze netwerk opties (Airprint / Wireless printen). Groot pluspunt is dat ze ook werken vanaf jouw PC / laptop die niet rechtstreeks is aangesloten. De deskjet 920c WiFi printer kan je zo vanuit het hele huis bedienen. Eveneens kan er worden geprint via de officiële app op een iPad of telefoon.

Is er ook een printerinkt abonnement?
De laatste jaren zien we een aantal leveranciers die een inkt-abonnement aanbieden. Het printermerk stuurt automatisch 4 wekelijks, per kwartaal of op momenten dat je andere inkt nodig hebt een volle voordelige cartridge. Op die manier zit je nooit zonder inkt en heb je de garantie dat de printer het doet. Er bestaan meerdere cartridge abonnementen. Van een lage prijs (25-50 prints per maand) tot duur (250-1000 prints per maand).

Plaats een reactie