bol.com-logo
inktwereld-logo
alleeninkt-logo
inktweb-logo
coolblue-logo

Inkt HP DeskJet 920CXI

Eenvoudig online inkt voor de HP DeskJet 920CXI bestellen en gratis laten bezorgen? Via Inktaanbieding.nl bekijk je de voordeligste shops en aanbiedingen voor printerinkt voor alle printers. Hierdoor bekijk je direct goedkope kleureninkt (cyaan, geel, magenta) en natuurlijk zwarte inkt geschikt voor de deskjet 920cxi in januari 2023. Verder bekijk je hieronder tips om te besparen op de printkosten, info inzake imitatie inkt en bekende storingen en printer problemen.

 • Inktcartridges bestel je al vanaf €18,75.
 • Beschikbare kleuren voor de deskjet 920cxi: Geel (Yellow), Roze (Magenta), Blauw (Cyaan) en Zwart.
 • Bij de meeste webshops kan je kiezen uit het huismerk of originele inkt van HP.
 • Namaak inkt is goedkoper en er zit vaak meer inkt in. Je bespaart al gauw 50%.
 • Een veel besteld inktpatroon is de HP 15 (C6615DE) inktcartridge Zwart XL.
 • Onze tip: bespaar met een voordeelverpakking.

Populaire thema’s: Vind de goedkoopste inkt voor HP DeskJet 920CXI | Tips om slimmer en goedkoper te printen | Welke inkt kan ik gebruiken in een deskjet 920cxi? | Stappenplan inkt vervangen | Uitleg over huismerk inkt | Bekijk de veelgestelde vragen

MerkHP
Printerseriedeskjet
Modelnummer920cxi
Soort printerInkjet
Vaak bestelde cartridgeHP 15 (C6615DE) inktcartridge Zwart XL
Prijsindicatie €€ = €€€

Goedkoopste HP DeskJet 920CXI printerinkt kopen (januari 2023)

Printen is best kostbaar. Een afdruk met alleen tekst in zwart kost zo’n €0,05 en een kleurenafdruk om en nabij de €0,10 – €0,12 voor een a4. Middels de goedkoopste HP DeskJet 920CXI cartridges bespaar je jaarlijks een hoop geld. Een ouderwetse speciaalzaak bezoeken om daar inkt aan te schaffen is in veel gevallen een duur grapje. Je kunt veel geld besparen als je het online koopt. Dit komt naar voren uit de jaarlijkse test van de Consumentenbond. Dit zien we vooral bij HP originele merktoners en merkcartridges. In de tabel hieronder vergelijk je de meest bekende aanbiederswaar je zonder problemen vandaag nog de juiste inkt kan bestellen. Per verkooppunt laten we zien of ze hervulbare inkt en/of originele producten in hun aanbod hebben.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Alleeninkt.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

6 tips om te besparen op de printkosten
Nog voordeliger printen met de deskjet 920cxi? Hieronder kan je aan de slag met een aantal handigheidjes om nog goedkoper te kunnen printen.

 • Ga voor namaak inkt. Je bereikt een vergelijkbare kwaliteit en dit resulteert in een besparing van zo’n 55%.
 • Probeer zoveel als het kan zwart-wit te printen. Kleureninkt is duur.
 • Maak gebruik van de juiste printinstellingen. Bij het afdrukken heb je verschillende keuzes als draft mode. De afdrukkwaliteit gaat iets achteruit, echter wordt er wel flink minder inkt verbruikt.
 • Overweeg een lettertype als Ecofont Sans en Baskerville Old Face.
 • Kies voor de optie dubbelzijdig printen. Zo verbruik je veel minder papier.
 • Haal de stekker uit de printer als deze (lange tijd) niet in gebruik wordt genomen. Anders zal de printer onnodig vaak reinigen.

Welke inkt is geschikt voor de deskjet 920cxi?

Zie je een seintje dat dat het inktpatroon leeg is? Opletten: Inktniveau waarschuwingen zijn een schatting. Vervang nooit direct de inkt. Probeer altijd minimaal 1 reserve patroon te hebben en vervang pas als de printkwaliteit onder de maat is.

De all-in-one HP DeskJet 920CXI is een inkjetprinter. Het maakt gebruik van cartridges. Kijk allereerst welke kleur aan vervanging toe is. Hierna bekijk je welk typenummer geschikt is. Daarvoor heb je eigenlijk geen advies nodig.

 1. Het beste kun je kijken naar het cartridgenummer of fabriekscode. Dit is te vinden op het patroon dat nu in de printer zit.
 2. Zoek op het printermodel. Denk dan aan 920cxi uit de serie deskjet van het merk HP.
 3. Lees de handleiding door; hierin is alles wat je moet weten te vinden.

Bij de meeste webshops zoals Inkclub en Paradigit kan je ook huismerk-inkt vinden. Deze zijn goedkoper en er zit vaak meer inkt in. Meer gegevens hierover lees je in dit stukje.

TypeKleurInfo
HP DeskJet 920CXI CyaanBlauwBlauwe inkt voor o.a. Staalblauw of RAL 5002.
HP DeskJet 920CXI MagentaRozeRoze inkt voor met name Parelmoer donkerviolet en RAL 3014.
HP DeskJet 920CXI YellowGeelGele inkt voor met name Citroengeel en RAL 1028.
HP DeskJet 920CXI Key / BlackZwartZwarte inkt voor het printen van echt zwart.
Tabel met diverse inktcartridges voor de deskjet 920cxi.

Geschikte cartridges passend in de deskjet 920cxi.
Onze expert heeft de volgende gekozen die passen in deze printer.

 1. HP 45 XL zwart
 2. HP 23 XL Kleur


Voordelige HP DeskJet 920CXI cartridge vervangen

Heb jij nieuwe inkt binnen gekregen? Start dan het proces om de cartridge te vernieuwen. Onderstaand vind je een handige uitleg met een concrete uitleg.

Uitleg cartridges deskjet 920cxi vervangen

 1. Welke kleuren vervangen?

  De PC indiceert welke patronen precies vervangen moeten worden.

 2. Oude cartridge verwisselen

  Open de printerkap en onttrek de lege patronen uit het apparaat. Gooi het nooit zomaar weg maar lever ze in bij een printerzaak.

 3. Nieuwe inkt uit de verpakking halen

  Haal de nieuwe cartridge uit het plastic. Verwijder de tape zoals geïnstrueerd in de handleiding.

 4. Nieuwe cartridge in het apparaat plaatsen

  Plaats het patroon in de printer. Zorg dat deze goed bevestigd zit en doe de klep weer dicht.

 5. Installeren

  De printer controleert de geplaatste inkt. Als alles juist geplaatst is geeft de printer het huidige inktniveau aan. Een testafdruk geeft de laatste bevestiging.

printerinkt-HP DeskJet 920CXI

Beste HP DeskJet 920CXI huismerk printerinkt kopen

Krijg je een melding dat je niet meer kunt printen met jouw deskjet 920cxi? Dan is het tijd voor nieuwe patronen. Je kunt kiezen uit: originele inkt van HP of huismerk cartridges. Klooninkt leidt tot wel 60% lagere printkosten, heeft een groter inhoud en heeft bijna dezelfde kwaliteit als merk-inkt.

Wat wordt verstaan onder huismerk inkt?
Gerecyclede huismerk cartridges zijn ingezamelde oude merkproducten die opnieuw gevuld worden met inkt. Dit wordt geregeld door erkende specialisten en ze zijn doorgaans voordeliger. Een huismerk product is vaak volledig gevuld, wat bij de grote merken niet het geval is. Het is dus een slimme manier om te besparen. De kwaliteit is erg goed, het is nauwelijks te onderscheiden van originele inkt. 

Wat doe doen bij problemen met het gebruiken van een huismerk cartridge
Zo nu en dan komt er een bericht met een foutmelding als je wilt afdrukken met imitatie inkt. Dat komt omdat HP eigenlijk wil dat jij hun eigen cartridges gebruikt. Dit type storing wegklikken en doorgaan met printen. Lukt printen dan alsnog niet? Je leest in de bijgaande opsomming een aantal oplossingen die je kunt proberen.

 1. Begin met kijken of je de geschikte navulbare cartridge hebt. Schrijf het modelnummer op en check of deze overeenstemt met de fabriekscode van een origineel patroon.
 2. Haal de printer van het stroomnet. Het kan helpen om de printer even 15 – 30 minuten uit te laten.
 3. Controleer nog eens of de inktcartridge goed vastgeklikt zit.
 4. Als je een nieuwe printer hebt gekocht moet je wel eens eerst een keer printen met de originele inkt. Als dat is gelukt kun jij kiezen voor alternatieve inkt.
 5. Bekijk of je het dopje / plastic hebt losgemaakt.
 6. Zorg voor schone contactpunten bij het patroon.
 7. Check de actuele versie van de printersoftware en drivers. Bekijk de website van HP.
 8. Onderhoud de printkop.

Veelgestelde vragen

Ik kan geen zwart-wit printen omdat kleureninkt op is, wat kan ik doen?
Een deel van de printers stoppen met printen in zwart-wit in de situatie waar een andere kleur leeg is. Dat geeft grote irritatie. Er is wel een oplossing zodat je niet onnodig dure kleureninkt hoeft te kopen. Open de printinstellingen en kies voor puur zwart-wit printing. Blijft de printer een error geven? Plak een zwart tapeje over de sensor van de lege HP DeskJet 920CXI cartridge.

Waarmee kan ik de inkt reinigen voor de deskjet 920cxi?
Een groot deel van de printproducten passen zelf een reinigingsprogramma toe om de printkop schoon te maken. Dankzij automatische printkopreiniging heb jij altijd een mooie printafdruk. Af en toe uw HP cartridges stofvrij maken met een doekje draagt ook bij aan een langere levensduur. Je apparaat indiceert wanneer het reinigingsprogramma moet worden uitgevoerd. Ook in de slaapstand wordt het onderhoud uitgevoerd.

Hoe kan ik de inkt voor de HP DeskJet 920CXI opnieuw vullen?
Op de markt zijn navulbare producten die je kunt kopen. Dit zijn navulbare toners / cartridges die – als ze leeg zijn – opnieuw gevuld kunnen worden met navulinkt. In de regel kan dit ook worden gedaan door organisatie die alle benodigde materialen in huis hebben. Deze experts geven laag geprijsde imitatie producten en verstrekken geen originele HP cartridge-inkt.

Kan ik zelf de software en drivers updaten voor een deskjet 920cxi?
Een printer aansluiten en installeren gaat vandaag de dag erg eenvoudig. In de regel herkent een windows PC of Mac een printer gelijk nadat deze wordt ingeschakeld. Denk wel aan de up-to-date printersoftware. Deze zijn moeiteloos te downloaden via de online portalen van HP. De meest actuele printer drivers voor een deskjet 920cxi staan op de website van HP. In het downloadcentrum tref je tevens bijkomende info zoals de handleiding, info over het reinigingsprogramma en oplossingen voor foutmeldingen.

Wat zijn veel voorkomende storingen en error codes bij de deskjet 920cxi?
Een printerstoring is ongewenst en komt nooit gelegen. De printer laat foutcodes zien. Dergelijke foutmeldingen zijn te benaderen op de download- en supportpagina van de fabrikant. Ongemakkelijke HP DeskJet 920CXI storingen zijn; slechte verbinding met mobiele apparaten, vastgelopen papier, geen inkt, printkop fout, reiniging, langzaam, afdrukken kost veel inkt, cartridgeprobleem, wil niet scannen, wil niet printen.

Hoe kan ik de printer in het netwerk opnemen?
De nieuwste HP (multifunctionele) printers werken met Wifi en Airprint voor draadloos printen. Groot pluspunt is dat je overal in huis kunt printen vanaf elk device (vaste PC, laptop of andere apparaten). De deskjet 920cxi WiFi printer kan je zo vanuit het hele huis bedienen. Daarnaast kan er worden geprint vanaf apps op de telefoon of iPad / tablet.

Kan ik een inkt abonnement afsluiten?
Er zijn tegenwoordig een aantal aanbieders waar je een inkt-abonnement kunt nemen. Het printermerk stuurt automatisch om de paar weken, om de zoveel maanden of zodra de inkt bijna op is een nieuwe goedkope cartridge. Op die manier heb je altijd volle inktpatronen op voorraad en heb je de garantie dat de printer altijd bruikbaar is. Je hebt diverse cartridge abonnementen. Van voordelig (25 prints per maand) tot exclusief (duizenden prints per maand).

Plaats een reactie