bol.com-logo
inktwereld-logo
alleeninkt-logo
inktweb-logo
coolblue-logo

Inkt HP DeskJet 930C

Goedkope inkt voor de HP DeskJet 930C bestellen en laten bezorgen? Op deze website vergelijk je de betrouwbaarste online verkooppunten en kortingsacties voor printerinkt voor alle printers. Op die manier scoor je snel goedkope kleureninkt (geel, cyaan, magenta) en key (zwarte) inkt die compatibel zijn met de deskjet 930c in januari 2023. Tevens check je via onze experts handige printer tips, details inzake namaak inkt & technische specificaties.

 • Inktcartridges zijn te bestellen v.a €19,25.
 • Er zijn verschillende kleuren voor de deskjet 930c: Blauw (Cyaan), Roze (Magenta) Geel (Yellow) en Zwart.
 • Er worden diverse soorten aangeboden: klooninkt of originele inkt van HP.
 • Huismerk inkt is voordeliger en er zit vaak meer inkt in. Je bespaart al snel 50%.
 • Een bekend product is de HP 45 XL + HP 78 XL multipack.
 • Aanbeveling: de beste deal is vaak een speciale voordeelverpakking.

Inhoud: Vind de goedkoopste inkt voor HP DeskJet 930C | 6 tips om te besparen op de printkosten | Welke inkt moet ik kopen voor de deskjet 930c? | Hoe moet ik inkt vervangen? | Huismerk inkt bestellen | Veelgestelde vragen (FAQ)

MerkHP
Seriedeskjet
Model930c
Soort printerInkjet
Geschikte cartridgeHP 45 XL + HP 78 XL multipack
Verwachte prijs

Goedkoopste HP DeskJet 930C printerinkt bestellen (januari 2023)

De maandelijke printkosten kunnen flink oplopen. Een printje in zwart wit kost je om en nabij de €0,05 – €0,06 en een print met kleur al snel €0,08 – €0,11 per print. Wanneer je kiest voor de goedkoopste HP DeskJet 930C cartridges bespaar je eenvoudig veel geld. Een merkdealer / winkel binnenlopen om nieuwe inkt te kopen is bijna altijd onnodig duur. Het is vaak extra voordelig als je het online koopt. Dat toont de jaarlijkse prijspeiling van de Consumentenbond. Dit zien we vooral bij HP originele merktoners en merkcartridges. In de vergelijker hieronder tref je de meest bekende webshopswaar je zonder problemen vandaag nog inktpatronen kunt bestellen. Per aanbieder check je of ze budget inkt en/of de officiële producten verkopen.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Alleeninkt.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

Tips om te besparen op de printkosten
Nog voordeliger printen met de deskjet 930c? In onderstaande opsomming communiceren we praktische truukjes zodat jouw printkosten nog verder dalen.

 • Ga voor klooninkt. De kwaliteit doet amper onder voor merkinkt en dit geeft een besparing van wel 50%.
 • Print zoveel mogelijk in het zwart of grijswaarden. Kleureninkt is gewoon een stuk duurder.
 • Benut de verschillende functies van jouw printer. Onder opties vind je verschillende instellingen zoals snel printen. De print zal iets minder donker zijn, maar het verbruikt al snel 10% minder inkt.
 • Kies een zuinig lettertype zoals Ecofont Sans of Baskerville Old Face.
 • Kies voor de optie dubbelzijdig printen. Zo kun je tot 50% papier besparen.
 • Haal de printer van het net als er niet geprint wordt. Zo vermijd je dat de printer te vaak reinigt (wat weer inkt kost).

Wat is de juiste inkt voor de deskjet 930c?

Geeft de computer een melding dat dat de voorraad inkt te laag is? Let op: Deze berichten zijn een schatting. Je hoeft dus ook niet direct te handelen. Zorg dat je vast nieuwe inkt in huis hebt en verwissel deze direct zodra de prints niet meer goed leesbaar zijn.

De all-in-one HP DeskJet 930C is een zogeheten inkjetprinter. Dit type maakt gebruik van cartridges. Controleer eerst welke kleur (geel, magenta, cyaan of zwart) vervangen dient te worden. Aansluitend bekijk je welke inkt geschikt is. Daar kan je gemakkelijk achter komen.

 1. Je kunt het handigste zoeken op cartridgenummer of de fabriekscode. Dit staat op het omhulsel van het huidige patroon.
 2. Zoek op printernaam. In dit geval de 930c uit de serie deskjet van HP.
 3. Doorzoek de handleiding; daar vind je ook welke patronen je kunt gebruiken.

Bij de meeste online leveranciers als 123inkt en Goedkoopprinten.nl kan je ook huismerk-inkt vinden. Dit is scherper geprijsd en beschikken over meer printvermogen. Meer details daarover lees je hier.

TypeKleurInfo
HP DeskJet 930C CyaanBlauwBlauwe inkt voor Lichtblauw en RAL 5008.
HP DeskJet 930C MagentaRozeRoze inkt voor kleuren als Purperrood of RAL 3003.
HP DeskJet 930C YellowGeelGele inkt voor tinten als Saffraangeel of RAL 1000.
HP DeskJet 930C Key / BlackZwartZwarte inkt voor eenvoudige tekstpagina’s.
Tabel met verkrijgbare inktcartridges voor de deskjet 930c.

Geschikte cartridges voor de deskjet 930c.
Wij hebben de volgende gesignaleerd die in jouw printer passen.

 1. HP 15 (C6615DE) inktcartridge Zwart XL
 2. HP 78 XL Kleur


Voordelige HP DeskJet 930C cartridge vervangen

Heb jij nieuwe inkt binnen gekregen? Begin dan met het stappenplan om de cartridge te plaatsen. Hierna zetten we een kort informatieblok waardoor jij het moeiteloos kunt doen.

Uitleg cartridges deskjet 930c vervangen

 1. Welke kleuren vervangen?

  De printer of PC indiceert welke kleur(en) vervangen moeten worden.

 2. Lege cartridge uit het aparaat halen

  Open de printerkast en verwijder het lege patroon. Dump ze niet in de container maar lever ze in bij een printerzaak.

 3. Verwijder verpakkingsmateriaal

  Haal de nieuwe cartridge uit het verpakkingsmateriaal. Verwijder het transparante zegel zoals je kunt zien in de bijgeleverde instructies.

 4. Nieuwe inktcartridge plaatsen

  Plaats het patroon in de printer. Druk deze stevig vast (tot je een klik hoort) en sluit de printer.

 5. Installatieproces

  De printer moet uiteindelijk nog het nieuwe patroon gaan valideren. Indien het allemaal gelukt is verdwijnt de foutcode. Een testafdruk geeft de laatste bevestiging.

printerinkt-HP DeskJet 930C

Beste HP DeskJet 930C huismerk printerinkt kopen

Kan je niet meer printen met jouw deskjet 930c? Je zult dan even nieuwe inkt moeten halen. Je kunt kiezen uit: originele inkt van HP of huismerk cartridges. Klooninkt kan de printkosten doen dalen met wel 60%, kan in verhouding meer printjes maken en zorgt doorgaans voor net zulke mooie printjes als inkt van het merk zelf.

Hoe werkt huismerk inkt?
Gerecyclede huismerk cartridges zijn originele merkpatronen die bijgevuld en opnieuw uitgegeven worden. Dit proces gebeurt bij betrouwbare leveranciers en ze zijn doorgaans voordeliger. Huismerk-inkt is vaak volledig gevuld, terwijl dat bij officiële merkproducten er nog wel eens aan schort. Het is dus een slimme manier om te besparen. De kwaliteit van een printje komt overeen met standaard inkt. 

Vaak voorkomende problemen rondom het installeren van een huismerk cartridge
In sommige gevallen zul je een foutmelding krijgen als je wilt afdrukken met imitatie inkt. Dit probleem ontstaat doordat HP wil dat jij als consument hun merkcartridges koopt. Zo’n melding kan je doorgaans wegdrukken. Werkt dit niet? Je checkt op deze pagina een aantal quick fixes.

 1. Kijk allereerst of je de juiste namaak cartridge hebt gekocht.Schrijf het modelnummer op en kijk of deze overeenstemt met het nummer dat de fabrikant voorschrijft.
 2. Reset de printer naar de fabrieksinstellingen. Je kunt de printer even 30 minuutjes uit laten staan.
 3. Bekijk of de inktcartridge goed vast zit en duw deze nog eens goed aan.
 4. Bij de wat meer recente printers moet je mogelijk eerst een (test)afdruk maken met de meegeleverde inkt. Vervolgens kan alternatieve inkt in de printer worden gebruikt.
 5. Controleer nog eens of je het beschermkapje hebt weggedaan.
 6. Maak de contactpunten voorzichtig schoon.
 7. Update de software (firmware) van de printer. Zie ook de website van HP.
 8. Maak de printkop schoon.

Bekijk de veelgestelde vragen

De printer print geen zwart omdat de kleur op is, hoe kan ik dat oplossen?
Meerdere printers werken niet met zwart-wit zodra de blauwe, roze of gele inkt op is. Dat is zeer frustrerend. Er zijn echter wel simpele hacks. Begin met het instellen van de printer op alleen zwart. Geen succes? Plak wat schilderstape over op het plastic venstertje van de lege HP DeskJet 930C cartridge.

Kan ik zelf de inkt reinigen met de deskjet 930c?
Nieuwe apparaten hebben de ingebouwd reinigingsprogramma om de printkop schoon te maken. Zo blijft de print kwaliteit goed. Zo nu en dan uw HP cartridges schoonmaken met een doekje kan ook helpen. Het systeem toont je als het moment is aangebroken om te reinigen. Ook als de printer niet gebruikt wordt (standby) kan uw printer zelf onderhoud uitvoeren.

Hoe kan ik de inkt voor de HP DeskJet 930C hervullen?
Op de markt zijn navulbare items in voorraad. We hebben het hier over cartridges of toners die zelfstandig eenvoudig bij te vullen zijn met navulinkt. Ook kan je het hervullen ook uitbesteden aan printshops die hier ervaring mee hebben. Deze bedrijven verstrekken budget namaak artikelen of dure originele HP cartridge-inkt.

Kan ik zelf de software en drivers updaten voor een deskjet 930c?
Jouw all-in-one printer aansluiten en installeren is niet heel complex meer. Gewoonlijk detecteert jouw windows of Mac computer de nieuwe printer direct. Randvoorwaarde is wel het installeren van de bijbehorende printersoftware. Dat kun je downloaden op het gebruikersportaal van HP. De geldige printer drivers voor je deskjet 930c staan vermeld op de website van HP. Op deze plek tref je voorts uitgebreide specificaties zoals handleiding, garantievoorwaarden, de juiste instellingen en hulp bij netwerkproblemen.

Hoe verhelp ik error codes en storingen bij de deskjet 930c?
Een printerstoring is frustrerend maar is soms makkelijk op te lossen. Soms zijn het nietszeggende foutcodes. Dergelijke foutmeldingen worden verder toegelicht via de portalen van de fabrikant. Irritante HP DeskJet 930C storingen zijn; vastgelopen papier, slechte verbinding met mobiele apparaten, geen inkt, printkop fout, geen wifi, wil niet scannen, wil niet printen, afdrukken kost veel inkt, cartridgeprobleem, slecht leesbare tekst.

Hoe installeer ik een printer in het netwerk?
De nieuwste HP scanners en printers werken met Airprint en Wifi zodat je ook draadloos kunt afdrukken. Groot voordeel is dat je overal in huis kunt printen vanaf jouw PC / laptop die niet rechtstreeks is aangesloten. De deskjet 930c WiFi printer is dan via internet te benaderen. Op dezelfde manier kun je eenvoudig een printopdracht versturen met een tablet (iPad) app of via de smartphone.

Wat zijn pluspunten van inkt abonnementen?
Op dit moment zien we meerdere aanbieders die speciale inkt-abonnementen aanbieden. Ze sturen dan per 4 weken, per half jaar of wanneer het inktpatroon bijna op is een volle voordelige cartridge. Met die service heb je altijd volle inktpatronen op voorraad en heb je de garantie dat de printer het doet. Er is een ruim aanbod van cartridge abonnementen. Van eenvoudig (50 prints per maand) tot grote abonnementen (500 prints per maand).

Plaats een reactie