bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Inkt HP DeskJet 932C

Inkt voor de HP DeskJet 932C bestellen en gratis laten bezorgen? Met behulp van onze inktvergelijker check je de beste webwinkels en forse kortingen voor cartridges en toners die passen in jouw printer. Middels onze tools check je vlug goedkope kleureninkt (cyaan, magenta, geel) en uiteraard ook zwarte inkt die toepasbaar zijn voor de deskjet 932c in december 2023. Daarbij ontdek je op onze site slimme bespaartips, details aangaande klooncartridges en veel voorkomende storingen.

 • Inktcartridges worden al aangeboden vanaf €19,75.
 • Keuze uit diverse kleuren voor de deskjet 932c: Zwart, Blauw (Cyaan), Geel (Yellow) en Roze (Magenta).
 • Er kan worden gekozen voor imitatie inkt of originele inkt van HP.
 • Alternatieve inkt is voordeliger geprijsd en is volledig gevuld. Je bespaart al gauw 60%.
 • Een populair inktpatroon is de HP 45 XL + HP 78 XL multipack.
 • Advies: je kunt nog meer geld besparen met een voordeelverpakking.

Snelkeuze: Overzicht goedkoopste inkt voor HP DeskJet 932C | Tips om te besparen op de printkosten | Wat is geschikte inkt voor de deskjet 932c? | Uitleg inkt vervangen | Huismerk inkt gebruiken | Veelgestelde vragen

MerkHP
Printerseriedeskjet
Modelnummer932c
Categorie printerInkjet
Vaak gekozen cartridgeHP 45 XL + HP 78 XL multipack
Verkoopprijs €€

Goedkoopste HP DeskJet 932C printerinkt kopen (december 2023)

Printen is nu eenmaal duur. Een A4-tje met tekst kost je ongeveer €0,04 – €0,06 en een kleurenafdruk doorgaans €0,10 voor een afdruk. Middels de goedkoopste HP DeskJet 932C cartridges is het eenvoudig om geld te besparen. Een willekeurige winkel binnenlopen om inkt in te kopen is vaak een duur grapje. Het is vaak extra voordelig als je het online koopt. Dit komt naar voren uit de jaarlijkse prijspeiling van de Consumentenbond. Dit is met name zo voor HP originele merktoners en merkcartridges. In de vergelijker hieronder check je toonaangevende webshopswaar je moeiteloos en direct inkt kunt bestellen. Per leverancier check je of ze namaak inkt of ook merkinkt in hun aanbod hebben.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

Tips om slimmer en goedkoper te printen
Zonder veel kosten printen met een deskjet 932c? Hieronder check je verschillende tips die helpen om nog goedkoper te printen.

 • Neem budget inkt. De kwaliteit doet amper onder voor merkinkt en je bespaart op deze manier al gauw 50%.
 • Klik op “printen in zwart-wit” bij instellingen. Kleureninkt is vele malen duurder.
 • Printers hebben verschillende bespaaropties. Zo kan je vaak kiezen voor de optie eco-modus. De print zal iets minder donker zijn, alleen het printje heeft 10 – 15% minder inkt nodig.
 • Overweeg een lettertype als Ryman Eco en Garamond.
 • Kies voor de optie dubbelzijdig printen. Zo kun je tot 50% papier besparen.
 • Trek de stekker uit de printer als er niet geprint wordt. In de stand-by modus wordt vaak te vaak het reinigingsprogramma opgestart.

Wat is de juiste inkt voor de deskjet 932c?

Geeft de computer een seintje dat de inktvoorraad op is? Belangrijk: Deze berichten zijn een schatting. Je hoeft dus ook niet direct te handelen. Probeer altijd minimaal 1 reserve patroon te hebben en ververs deze wanneer de kwaliteit van een printje onvoldoende is.

De all-in-one HP DeskJet 932C is een inkjetprinter. Daarin passen cartridges. Begin met het bekijken welke kleur aan vervanging toe is. Aansluitend achterhaal je welke inkt geschikt is. Daar kom je eenvoudig achter.

 1. Je kunt het handigste zoeken op cartridgenummer of fabriekscode. Dit staat op het omhulsel van het huidige patroon.
 2. Zoek op het printermodel. Hier betreft het de 932c uit de serie deskjet van HP.
 3. Kijk in de handleiding; daar geeft fabrikant ook aan welke inkt je kunt gebruiken.

Bij veel webwinkels als Officesavers en inktknaller.nl kom je vaak uit bij een goedkoper huismerk. Deze zijn voordeliger en gevuld met meer inkt. Een uitgebreidere uitleg tref je verderop.

TypeKleurInfo
HP DeskJet 932C CyaanBlauwBlauwe inkt voor onder andere Pastelblauw en RAL 5023.
HP DeskJet 932C MagentaRozeRoze inkt voor kleuren als Koraalrood of RAL 3002.
HP DeskJet 932C YellowGeelGele inkt voor o.a. Licht ivoorkleurig of RAL 1034.
HP DeskJet 932C Key / BlackZwartZwarte inkt voor het printen van echt zwart.
Tabel met kleuren inktcartridges voor de deskjet 932c.

Erkende cartridges passend in de deskjet 932c.
Wij hebben onderstaande gesignaleerd die passen in deze printer.

 1. HP 15 (C6615DE) inktcartridge Zwart XL
 2. HP 78 XL Kleur


Voordelige HP DeskJet 932C cartridge vervangen

Heb jij nieuwe inkt binnen gekregen? Dan is het tijd om de cartridge te wisselen. Verderop is er een opsomming waardoor jij het moeiteloos kunt doen.

Uitleg cartridges deskjet 932c vervangen

 1. Welke kleur is aan vervanging toe?

  Je windows of mac PC indiceert welke kleur(en) vervangen moeten worden.

 2. Oude cartridge verwisselen

  Doe de klep van de printer omhoog en haal voorzichtig het lege patroon eruit. Zet het niet bij het afval maar lever ze in bij een winkel of inzamelpunt.

 3. Nieuwe inkt uit de verpakking halen

  Haal de nieuwe cartridge uit het plastic. Verwijder het transparante zegel zoals je kunt lezen op het doosje.

 4. Nieuwe inktcartridge in het apparaat plaatsen

  Plaats het inktpatroon in de daarvoor bedoelde sleuf. Druk deze stevig aan en sluit de klep weer af.

 5. Laatste controle fase

  De printer zal als laatste stap de geplaatste inkt gaan beoordelen. Zodra je dit op de juiste manier hebt gedaan wordt het correcte inktniveau getoond. Een testafdruk geeft de laatste bevestiging.

printerinkt-HP DeskJet 932C

Beste HP DeskJet 932C huismerk printerinkt kopen

Kan je niet meer printen met jouw deskjet 932c? In dat geval heb je nieuwe inkt nodig. Je hebt meerdere keuzes: originele inkt van HP of huismerk cartridges. Klooninkt zorgt voor een besparing tot wel 60%, kan in verhouding meer printjes maken en biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit als originele inkt.

Hoe zit het met huismerk inkt?
Gerecyclede huismerk cartridges zijn oorspronkelijke merkproducten die opnieuw gevuld worden met inkt. Dit wordt geregeld door betrouwbare leveranciers en ze zijn doorgaans voordeliger. Imitatie inkt is doorgaans 100% gevuld, terwijl dat bij officiële merkproducten niet perse het geval is. Het is de snelste manier om goedkoper te printen. De kwaliteit van een afdruk is vrijwel hetzelfde als standaard inkt. 

Problemen bij het plaatsen van huismerk cartridge
Zo nu en dan toont de printer een foutmelding bij het installeren van imitatie inkt. Dit is toe te schrijven aan het feit dat HP eigenlijk wil dat jij hun eigen cartridges koopt. Deze foutcode kan je in de meeste gevallen gewoon wegklikken. Kun je het niet wegklikken? Je treft hierna nog wat adviezen.

 1. Bekijk of je de goede budget cartridge hebt geplaatst.Bekijk het modelnummer op de verpakking en controleer of deze strookt met het nummer dat de fabrikant voorschrijft.
 2. Trek de stekker uit de printer. Wacht even een half uurtje met opnieuw opstarten.
 3. Controleer of de inktcartridge goed is vastgeklikt.
 4. Bij een nieuwe printer moet je wel eens eerst een (test)afdruk maken met de meegeleverde inkt. Hierna kan alternatieve inkt in de printer worden gebruikt.
 5. Onderzoek of je het beschermingsmateriaal weg hebt gehaald.
 6. Maak de contactpunten schoon met een zachte droge doek.
 7. Gebruik altijd de nieuwste software en drivers. Deze vind je op de website van HP.
 8. Inspecteer de printkop.

Handige FAQ met veelgestelde vragen

Mijn printer print geen zwart omdat kleur op is, wat te doen?
Veel printers werken niet met zwart-wit wanneer 1 andere kleur (magenta, cyaan, geel) op is. Dat is erg vervelend. Er is wel een oplossing zodat je niet onnodig dure kleureninkt hoeft te kopen. Kies allereerst bij de printerinstellingen voor zwart-wit. Lukt dit niet? Plak een zwart tapeje op de volumelezer van de lege HP DeskJet 932C cartridge.

Waarmee kan ik de inkt reinigen voor de deskjet 932c?
Het gros van de multifunctionals beschikken over een reinigingsprogramma voor een optimale werking van de printkop. Op deze manier blijft jouw printer in topconditie. Af en toe uw HP cartridges schoonmaken met een doekje is ook aan te raden. Je model zal een melding tonen wanneer het tijd is voor de reiniging. Ook wanneer de printer inactief is wordt het onderhoud uitgevoerd.

Hoe kan ik de inkt voor de HP DeskJet 932C hervullen?
Er zijn speciale navulbare artikelen in de handel. We bedoelen dan speciale patronen die bijgevuld kunnen worden met navulinkt. In de regel wordt dit ook gedaan door ondernemers die daar de juiste materialen voor hebben. Deze experts verstrekken goedkope huismerk artikelen en geen originele HP cartridge-inkt.

Wat is de meest actuele software en drivers voor de deskjet 932c?
Printers en scanners gebruiksklaar maken hoeft niet zo frustrerend meer te zijn. Meestal herkent een windows laptop of Mac de nieuwe printer direct. Vergeet echter niet de relevante printersoftware. De meest recente versie vind je via de service en ondersteuning pagina van HP. De printer drivers voor je deskjet 932c staan op de website van HP. Hier tref je daarnaast bijkomende informatie als handleidingen, tips voor reinigen en meer informatie rondom veel voorkomende problemen.

Wat te doen bij een error code of storing bij de deskjet 932c?
Een printerstoring is vervelend en kan zorgen voor de nodige stress. De foutcodes zijn soms erg onduidelijk. Deze foutmeldingen kun je achterhalen via de klantenondersteuning van de verkoper. Irritante HP DeskJet 932C storingen zijn; slechte verbinding met mobiele apparaten, reiniging, geen inkt, vastgelopen papier, printkop fout, afdrukken kost veel inkt, wil niet scannen, cartridgeprobleem, wil niet printen, slecht leesbare tekst.

Hoe installeer ik een printer in het netwerk?
De actuele HP all-in-one printers verlenen draadloze netwerk opties (Airprint / Wireless printen). Groot voordeel is dat ze ook werken vanaf jouw (onbekabelde) laptop of PC. De deskjet 932c WiFi printer levert dus veel tijdswinst op. Ook kan je ook een afdruk maken via de App op een tablet of smartphone.

Wat zijn pluspunten van inkt abonnementen?
Er bestaan verschillende merken die speciale inkt-abonnementen aanbieden. De fabrikant stuurt je om de 30 dagen, om de 3 maanden of wanneer het inktpatroon bijna op is een nieuwe voordelige cartridge. Op die manier heb je altijd volle inktpatronen op voorraad en heb je de garantie dat de printer altijd bruikbaar is. Er zijn verschillende cartridge abonnementen. Van een lage prijs (25 prints per maand) tot wat duurdere contracten (250-1000 prints per maand).

Plaats een reactie