bol.com-logo
inktwereld-logo
alleeninkt-logo
inktweb-logo
coolblue-logo

Inkt HP DeskJet D1320

Zonder gedoe inkt voor de HP DeskJet D1320 bestellen en laten thuisbezorgen? Via deze Inktvergelijker tref je de goedkoopste online verkooppunten en kortingen voor toners en cartridges voor elke printer. Hierdoor ontdek je direct goedkope kleureninkt (magenta, cyaan, geel) en niet te vergeten zwarte inkt geschikt voor de deskjet d1320 in januari 2023. Evenzeer doorzoek je op deze website tips om te besparen op de printkosten, details m.b.t. klooninkt & printfouten en errorcodes.

 • Inktcartridges zijn te bestellen v.a €17,25.
 • Beschikbare kleuren voor de deskjet d1320: Roze (Magenta), Geel (Yellow), Blauw (Cyaan) en Zwart.
 • Bij de meeste webshops kan je kiezen uit het huismerk of originele inkt van HP.
 • Kloon inkt is voordeliger geprijsd en wordt volledig gevuld. Je bespaart tot wel 60%.
 • Een veel besteld patroon is de HP 21XL – HP 22XL Voordeelbundel.
 • Tip van de expert: bestel direct een voordeelverpakking voor de beste deal.

Onderwerpen: Bekijk de goedkoopste inkt voor HP DeskJet D1320 | Zes tips voor goedkoper printen | Wat is de juiste inkt voor de deskjet d1320? | Hoe moet ik inkt vervangen? | Huismerk inkt kopen | Veelgestelde vragen met antwoorden

MerkHP
Seriedeskjet
Modelnummerd1320
Soort printerInkjet
Populaire cartridgeHP 21XL – HP 22XL Voordeelbundel
Vanafprijs

Goedkoopste HP DeskJet D1320 printerinkt kopen (januari 2023)

De maandelijke printkosten kunnen flink oplopen. Een eenvoudige zwart-wit afdruk kost je om en nabij de €0,03 – €0,06en een kleurenafdruk gemiddeld €0,15 per a4. Door de aankoop van de de goedkoopste HP DeskJet D1320 cartridges kan je jaarlijks veel geld besparen. Een ouderwetse speciaalzaak bezoeken voor je inkt-aankoop is doorgaans een duur grapje. Het is vaak extra voordelig als je online de inktprijzen vergelijkt. Dit blijkt keer op keer uit de jaarlijkse test van de Consumentenbond. Dit speelt met name bij HP originele merkcartridges en merktoners. In het volgende schema check je de meest bekende aanbiederswaar je zonder problemen direct jouw patronen kunt kopen. Per winkel beschrijven we of ze budget inkt of ook merkinkt in het assortiment hebben.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Alleeninkt.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

6 tips om te besparen op de printkosten
Printen voor een lage prijs met de deskjet d1320? In de volgende lijst bekijk je handige trucs om nog goedkoper te kunnen printen.

 • Kies voor namaak inkt. De kwaliteit doet nauwelijks onder en dit geeft een besparing van wel 55%.
 • Stel de printer in op “zwart-wit”. Kiezen voor kleuren printen is duurder.
 • Verdiep je eens in de printinstellingen. Bij het printen kan je kiezen voor opties als minimale kwaliteit. Dit zorgt voor een wat lichtere print, alleen je inktverbruik daalt al gauw met 10%.
 • Test het gebruik van lettertypes als Ecofont of Brush Script.
 • Druk dubbelzijdig af. Dit zorgt voor minder papierverspilling.
 • Haal de stekker uit de printer als deze een tijdje stil staat. In de stand-by modus wordt vaak te vaak het reinigingsprogramma opgestart.

Welke inkt is geschikt voor de deskjet d1320?

Krijg je een bericht dat de inkt op is? Goed om te weten: Deze berichten kun je vaak nog wel even negeren. Wij adviseren om niet meteen te vervangen. Zorg dat je vast nieuwe inkt in huis hebt en vernieuw deze wanneer de kwaliteit van een printje onvoldoende is.

De all-in-one HP DeskJet D1320 betreft een inkjetprinter. De printer gebruikt cartridges. Achterhaal als eerst welke van de 4 kleuren (cyaan, geel, magenta of zwart) je moet vervangen. Vervolgens bekijk je welk typenummer geschikt is. Daar kom je eenvoudig achter.

 1. Het makkelijkste is om te zoeken op cartridgenummer / fabriekscode. Dan koop je nooit het verkeerde model.
 2. Zoek op het printermodel. Zoals d1320 uit de serie deskjet van HP.
 3. Kijk in de handleiding; hier wordt ook omschreven welke inkt geschikt is.

Bij de bekende shops zoals bol.com en Totaalinkt.shop vind je vaak een huismerk-alternatief. Doorgaans gunstig geprijsd en hebben meer ML inkt inhoud. Meer details lees je hier.

TypeKleurInfo
HP DeskJet D1320 CyaanBlauwBlauwe inkt voor kleuren als Waterblauw en RAL 5000.
HP DeskJet D1320 MagentaRozeRoze inkt voor kleuren als Signaalrood of RAL 4006.
HP DeskJet D1320 YellowGeelGele inkt voor met name Zinkgeel of RAL 1012.
HP DeskJet D1320 Key / BlackZwartZwarte inkt voor het printen van tekst.
Tabel met beschikbare inktcartridges voor de deskjet d1320.

Geschikte cartridges voor de deskjet d1320.
Onze expert heeft de volgende gevonden die compatibel zijn met deze printer.

 1. HP 45 XL + HP 78 XL multipack
 2. HP 45 XL zwart
 3. HP 78 XL Kleur


Voordelige HP DeskJet D1320 cartridge vervangen

De goede inkt in huis gehaald? Start dan het proces om de cartridge te verversen. Onderstaand zetten we een handige uitleg waar we uitleggen hoe dit werkt.

Uitleg cartridges deskjet d1320 vervangen

 1. Inzicht in welke kleur(en) vervangen moeten worden

  De PC laat een popup zien welke patronen precies vervangen moeten worden.

 2. Oude cartridge verwisselen

  Open de klep van de printer en verwijder het lege patroon. Deze gooi je niet in de grijze container maar lever ze in bij een winkel of inzamelpunt.

 3. Open de nieuwe verpakking

  Haal de nieuwe cartridge uit de doos. Haal het beschermmateriaal er af zoals geïnstrueerd op de verpakking.

 4. Nieuwe cartridge in het apparaat plaatsen

  Plaats het patroon in de printer. Druk deze stevig vast (tot je een klik hoort) en sluit de klep weer af.

 5. Nieuwe inkt herkennen

  De printer zal vervolgens starten met analyseren van de geplaatste inkt. Wanneer je de stappen juist uitgevoerd hebt wordt het actuele inktniveau getoond. Tevens kan er een testprint worden afgedrukt.

printerinkt-HP DeskJet D1320

Beste HP DeskJet D1320 huismerk printerinkt kopen

Onvoldoende inkt in jouw deskjet d1320? Dan moet je nieuwe inkt kopen. Kies voor een van deze twee: originele inkt van HP of huismerk cartridges. Klooninkt kan de printkosten doen dalen met wel 60%, heeft een groter inhoud en komt vaak net zo goed uit de test als inkt van het merk zelf.

Wat is huismerk inkt?
Gerecyclede huismerk cartridges zijn oorspronkelijke merkproducten die een tweede leven krijgen en opnieuw worden gevuld. Je kunt hiervoor terecht bij derde partijen en zijn tot wel de helft zo goedkoop. Klooninkt is doorgaans 100% gevuld, wat bij de grote merken soms niet zo is. Het is de snelste manier om goedkoper te printen. De kwaliteit van een afdruk is vrijwel hetzelfde als standaard inkt. 

Wat doe doen bij problemen met het installeren van een huismerk cartridge
Af en toe toont de printer een foutmelding als je wilt afdrukken met imitatie inkt. Dit ontstaat doordat HP hoopt dat jij hun eigen cartridges koopt. Dit type foutcode is vaak gewoon te negeren. Blijft de printer foutcodes geven? Dan vind je onderstaand een aantal quick fixes.

 1. Kijk allereerst of je de goede namaak cartridge hebt geplaatst.Noteer het modelnummer en ga na of deze matcht met het origineel.
 2. Start de printer opnieuw. Werkt het niet? Laat de printer dan 30 minuten uit staan.
 3. Check of de inktcartridge goed vastgeklikt zit.
 4. Bij het in gebruik nemen van een nieuwe printer moet je soms eerst een keer printen met de merkinkt (die is meegeleverd). Als dat is gelukt is het gebruik van alternatieve inkt mogelijk.
 5. Loop nog eens na of je het stukje tape hebt losgemaakt.
 6. Maak de contactpunten van het patroon nog eens goed schoon.
 7. Gebruik altijd de nieuwste software en drivers. Deze vind je op de website van HP.
 8. Kies voor printkop reinigen of spuitkanalen controleren.

Veelgestelde vragen (en antwoorden)

Ik kan niet zwart printen omdat de kleur leeg is, wat kan ik doen?
Veel printers printen geen zwart-wit wanneer de roze, gele of blauwe inkt op is. Behoorlijk irritant. Gelukkig kan je toch vaak alleen met zwarte inkt printen. Selecteer in de printer de mogelijkheid voor zwart-wit. Is dit geen optie? Plak een zwart tapeje op het plastic venstertje van de lege HP DeskJet D1320 cartridge.

Bestaat de optie inkt reinigen voor de deskjet d1320?
Een groot deel van de printers hebben de ingebouwd reinigingsprogramma voor een optimale werking van de printkop. Zo blijft de printer mooie afdrukken maken. Soms de HP cartridges stofvrij maken met een doekje is slim om te doen. Je printer laat een popup zien wanneer het reinigingsprogramma moet worden uitgevoerd. Ook als de printer niet gebruikt wordt (standby) kunnen sommige printers de onderhoudsmodus inschakelen.

Kan ik de inkt voor de HP DeskJet D1320 bijvullen?
Er zijn speciale navulbare patronen voor handen. We hebben het hier over cartridges of toners die – als ze leeg zijn – opnieuw gevuld kunnen worden met navulinkt. In de regel kan dit ook worden gedaan door bedrijven die hier faciliteiten voor hebben. Deze organisaties faciliteren goedkope huismerken of dure originele HP cartridge-inkt.

Welke software en drivers zijn er voor de deskjet d1320?
Een printer installeren en instellen kost tegenwoordig niet veel tijd. Normaliter herkent een windows of Mac computer de printer binnen een minuut. Belangrijk is wel de up-to-date printersoftware. Deze kan je downloaden en installeren via de support-pagina van HP. De erkende printer drivers voor de deskjet d1320 zijn te downloaden op de website van HP. Op de downloadpagina bekijk je verder relevante hulp als handleidingen, de juiste instellingen en oplossingen voor veelvoorkomende problemen.

Wat te doen bij een error code of storing bij de deskjet d1320?
Een printerstoring is frustrerend en komt altijd op een verkeerd moment. De foutcodes zijn soms erg onduidelijk. Zulke foutmeldingen worden uitgelegd op het gebruikersportaal en via de klantenservice. Bekende HP DeskJet D1320 storingen zijn; geen wifi, vastgelopen papier, slechte verbinding met mobiele apparaten, reiniging, geen inkt, langzaam, afdrukken kost veel inkt, wil niet scannen, wil niet printen, slecht leesbare tekst.

Kan ik de printer met het netwerk verbinden?
De nieuwste HP all-in-one printers verlenen Wifi en Airprint voor draadloos printen. Groot pluspunt is dat je vanuit je luie stoel kunt printen vanaf jouw laptop of PC, maar dan zonder kabel. De deskjet d1320 WiFi printer kan je zo vanuit het hele huis bedienen. Eveneens kun je eenvoudig een printopdracht versturen via de app op je telefoon of tablet.

Hoe handig is een printer abonnement?
We onderscheiden meer en meer printermerken die handige inkt abonnementen aanbieden. Ze sturen dan om de 30 dagen, om de zoveel maanden of wanneer het inktpatroon bijna op is een nieuwe goedkope cartridge. Door hiervan gebruik te maken zit je nooit met een leeg inktpatroon en heb je de garantie dat de printer alle functionaliteiten behoudt. Maak een keuze uit velerlei cartridge abonnementen. Van voordelig (25 prints per maand) tot duur (honderden prints per maand).

Plaats een reactie