bol.com-logo
inktwereld-logo
alleeninkt-logo
inktweb-logo
coolblue-logo

Inkt HP DeskJet D1330

Probleemloos inkt voor de HP DeskJet D1330 bestellen en gratis laten bezorgen? Met behulp van onze inktvergelijker vergelijk je de meest geschikte winkels en kortingsacties voor printerinkt voor alle printers. Op deze manier tref je vlug goedkope kleureninkt (cyaan, magenta, geel) en uiteraard ook zwarte inkt die werken in een deskjet d1330 in januari 2023. Daarbij vind je hieronder tips om goedkoper te printen, details omtrent voordelen + nadelen van huismerk en problemen / printerstoringen.

 • Inktcartridges zijn er al vanaf €17,50.
 • Afdrukken gebeurt op basis van de CMYK kleuren bij de deskjet d1330: Blauw (Cyaan), Roze (Magenta) Geel (Yellow) en Zwart.
 • Maak een keuze uit het huismerk of originele inkt van HP.
 • Alternatieve inkt is aanzienlijk voordeliger en bevat meer inkt. Dit geeft een besparing van wel 50%.
 • Een prima item is de HP 21XL – HP 22XL Voordeelbundel.
 • Tip van de expert: met een voordeelverpakking ben je nog goedkoper uit.

Spring direct naar: Webshops met goedkoopste inkt voor HP DeskJet D1330 | Tips om te besparen op de printkosten | Welke inkt is goed voor een deskjet d1330? | Stappenplan inkt vervangen | Uitleg over huismerk inkt | Veelgestelde vragen van onze bezoekers

MerknaamHP
Printerseriedeskjet
Modelnummerd1330
Soort printerInkjet
Populaire cartridgeHP 21XL – HP 22XL Voordeelbundel
Prijsindicatie € – €€

Goedkoopste HP DeskJet D1330 printerinkt kopen (januari 2023)

Printen is niet goedkoop. Een printje in zwart wit kost je ongeveer €0,05 – €0,06 en met kleur doorgaans €0,10 – €0,12 per print. Dankzij de goedkoopste HP DeskJet D1330 cartridges is het eenvoudig om geld te besparen. Een bezoek brengen aan een kleine plaatselijke winkel om daar inkt aan te schaffen is in de regel erg duur. Een lagere prijs kun je bereiken als je het online koopt. Dat blijkt uit de jaarlijkse test van de Consumentenbond. Dit geldt in het bijzonder voor HP originele merktoners en merkcartridges. In de bijgaande tabel bekijk je toonaangevende online leveranciers waar je probleemloos vandaag nog de juiste inkt kan bestellen. Per verkoper noteren we of ze namaak inkt en/of de officiële producten in het assortiment hebben.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Alleeninkt.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

Goedkoper printen met deze bespaartips
Zonder veel kosten printen met een deskjet d1330? In de volgende lijst communiceren we nuttige tips om te besparen op de printkosten.

 • Kies voor imitatie inkt. De kwaliteit is uitstekend en je bespaart tot wel 50%.
 • Geef de voorkeur aan de zwart-wit optie. Kleureninkt is duur.
 • Maak gebruik van de juiste printinstellingen. Bij het printen kan je kiezen voor opties als draft mode. De kwaliteit is iets minder, maar je verbruikt veel minder inkt.
 • Overweeg een lettertype als Ecofont en Calibri.
 • Druk dubbelzijdig af. Zo bereik je een lager papierverbruik.
 • Haal de printer van het stroomnet als er niet geprint wordt. Anders zal de printer onnodig vaak reinigen.

Welke inkt is goed voor een deskjet d1330?

Zie je een berichtje dat dat het inktpatroon leeg is? Tip: Deze berichten zijn een schatting. Je kunt dit gerust even afwachten. Zorg wel dat je vast nieuwe inkt thuis hebt liggen en vervang pas als de printkwaliteit onder de maat is.

De all-in-one HP DeskJet D1330 is een inkjetprinter. Hiervoor koop je cartridges. Controleer eerst welk kleurenpatroon er lees is (roze, geel, blauw of zwart). Daarna bekijk je welk type inkt past. Daar kom je eenvoudig achter.

 1. Zoek op cartridgenummer of de fabriekscode. Dan koop je nooit het verkeerde model.
 2. Google op het specifieke printernummer. Zoals d1330 uit de serie deskjet van het merk HP.
 3. Lees de handleiding door; hierin is alles wat je moet weten te vinden.

Bij verschillende aanbieders zoals inktcartridge store en Inktbaas.nl vind je ook huismerk-varianten. Deze zijn goedkoper en ook volledig gevuld. Meer details lees je in dit stukje.

TypeKleurInfo
HP DeskJet D1330 CyaanBlauwBlauwe inkt voor Lichtblauw of RAL 5024.
HP DeskJet D1330 MagentaRozeRoze inkt voor tinten als Oxyderood en RAL 3005.
HP DeskJet D1330 YellowGeelGele inkt voor o.a. Briljantgeel of RAL 1007.
HP DeskJet D1330 Key / BlackZwartZwarte inkt voor eenvoudige tekstpagina’s.
Tabel met verschillende inktcartridges voor de deskjet d1330.

Geschikte cartridges voor in een deskjet d1330.
Ons systeem heeft verschillende gedetecteerd die compatibel zijn met deze printer.

 1. HP 45 XL + HP 78 XL multipack
 2. HP 45 XL zwart
 3. HP 78 XL Kleur


Voordelige HP DeskJet D1330 cartridge vervangen

Heb jij je bestelling binnen? Dan is het tijd om de cartridge te vernieuwen. Hieronder bieden wij een overzicht zodat jij dit zelf kunt doen.

Uitleg cartridges deskjet d1330 vervangen

 1. Welk patroon is er leeg?

  De PC zal een melding tonen welke inktpatronen aan vervanging toe zijn.

 2. Lege cartridge uit het aparaat halen

  Open de printerkap en klik de lege patronen eruit. Deze gooi je niet in de grijze container maar lever ze in bij een inleverpunt.

 3. Verwijder verpakkingsmateriaal

  Haal de nieuwe cartridge uit de doos. Verwijder de tape zoals geïnstrueerd in de handleiding.

 4. Nieuwe inktcartridge in de printer plaatsen

  Plaats het patroon in de lege houder. Druk deze stevig aan en sluit de klep weer af.

 5. Installeren

  De printer zal als laatste stap de geplaatste inkt gaan beoordelen. Zodra alles juist geplaatst is wordt het correcte inktniveau getoond. Een testafdruk geeft de laatste bevestiging.

printerinkt-HP DeskJet D1330

Beste HP DeskJet D1330 huismerk printerinkt kopen

Onvoldoende inkt in jouw deskjet d1330? In dat geval heb je nieuwe inkt nodig. Kies voor een van deze twee: originele inkt van HP of huismerk cartridges. Klooninkt leidt tot wel 60% lagere printkosten, kan in verhouding meer printjes maken en doet het net zo goed als originele producten.

Hoe werkt huismerk inkt?
Gerecyclede huismerk cartridges zijn in principe gerecyclede originele patronen die nagevuld en opnieuw verkocht worden. Dit wordt gedaan door speciale bedrijven en zijn tot wel de helft zo goedkoop. Namaak inkt bevat altijd meer dan 90% inhoud, wat bij de originele vaak niet gebeurt. Het is de snelste manier om goedkoper te printen. De kwaliteit van een afdruk is nagenoeg hetzelfde i.v.m. officiële inkt. 

Veel voorkomende problemen bij het installeren van een huismerk cartridge
Soms zul je een foutmelding krijgen wanneer je een patroon plaatst met imitatie inkt. Dit is toe te schrijven aan het feit dat HP hoopt dat jij hun eigen cartridges gebruikt. Een storing kan je gewoon wegklikken. Nog niet opgelost? Je checkt hieronder nog wat adviezen.

 1. Kijk of je de geschikte namaak cartridge hebt liggen. Lees op de verpakking welk modelnummer erop staat en kijk of deze strookt met het origineel.
 2. Trek de stekker uit de printer. Het kan helpen om de printer even 15 – 30 minuten uit te laten.
 3. Loop nog eens na of de inktcartridge goed vast zit en duw deze nog eens goed aan.
 4. Bij de wat meer recente printers moet je mogelijk eerst een keer printen met de originele inkt. Vervolgens kun jij kiezen voor alternatieve inkt.
 5. Loop nog eens na of je het lipje los hebt gemaakt.
 6. Zorg voor schone contactpunten bij het patroon.
 7. Zorg dat de software van de printer up to date is. Zie ook het downloadcentrum van HP.
 8. Kies voor printkop reinigen of spuitkanalen controleren.

Handige FAQ met veelgestelde vragen

De printer print geen zwart omdat de kleur op is, hoe kan ik dat oplossen?
Veel printers printen geen zwart-wit zodra 1 andere kleur (magenta, geel, cyaan) op is. Dit is frustrerend. In veel gevallen is dit op te lossen. Open de printinstellingen en kies voor enkel zwart-wit afdrukken. Geen effect? Plak wat schilderstape over op het plastic venstertje van de lege HP DeskJet D1330 cartridge.

Zit er een programma voor inkt reinigen op de deskjet d1330?
Nieuwe multifunctionals beschikken over een reinigingsprogramma om de printkop schoon te maken. Met behulp van dit programma heb jij altijd een mooie printafdruk. Af en toe uw HP cartridges schoonmaken is ook een goed idee. Je printer laat het automatisch weten wanneer het tijd is om te reinigen. Ook in de standby-modus kan er printeronderhoud plaatsvinden.

Hoe kan ik de inkt voor de HP DeskJet D1330 navullen?
Bij veel organisaties zijn navulbare patronen te koop. Dit zijn concreet speciale patronen die je simpel met navulinkt kunt bijvullen. Daarnaast kan dit ook worden gedaan door printshops die hier meer ervaring mee hebben. Deze specialisten geven laag geprijsde namaak producten in plaats van originele HP cartridge-inkt.

Wat is de meest actuele software en drivers voor de deskjet d1330?
Printers en scanners voorzien van nieuwe software kost tegenwoordig niet veel tijd. In de regel herkent een Mac of windows PC je printer binnen enkele seconden. Zorg wel voor de meegeleverde printersoftware. Deze kan je downloaden en installeren via de online portalen van HP. De betrouwbare printer drivers voor de deskjet d1330 staan voor je klaar op de website van HP. Op deze plek bekijk je daarnaast handige specificaties zoals een gebruikershandleiding, onderhoudstips en advies over storingen.

Wat zijn veel voorkomende storingen en error codes bij de deskjet d1330?
Een printerstoring is vervelend en komt nooit gelegen. Door de foutcodes weet jij waar je aan toe bent. Zulke error-codes zijn op te zoeken via de website van het merk. Vervelende HP DeskJet D1330 storingen zijn; slechte verbinding met mobiele apparaten, reiniging, vastgelopen papier, geen inkt, geen wifi, slecht leesbare tekst, langzaam, wil niet scannen, cartridgeprobleem, afdrukken kost veel inkt.

Hoe kan ik de printer in het netwerk opnemen?
De tegenwoordige HP all-in-one printers zijn uitgerust met Wifi en Airprint voor draadloos printen. Groot pluspunt is dat je overal in huis kunt printen vanaf jouw (onbekabelde) laptop of PC. De deskjet d1330 WiFi printer biedt dus veel vrijheid via internet. Eveneens kan je ook printen en scannen via de officiële app op een iPad of telefoon.

Wat is precies een printerinkt abonnement?
Er bestaan meer en meer printermerken die speciale inkt-abonnementen aanbieden. Ze sturen dan om de 30 dagen, per kwartaal of op momenten dat je andere inkt nodig hebt een volle goedkope cartridge. Zodoende zit je nooit met een leeg inktpatroon en mag je erop vertrouwen dat de printer alle functionaliteiten behoudt. Er zijn verschillende cartridge abonnementen. Van voordelig (25-50 prints per maand) tot het zakelijke aanbod (700-1000 prints per maand).

Plaats een reactie