bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Inkt HP Photosmart C4235

Zonder gedoe inkt voor de HP Photosmart C4235 bestellen en laten thuisbezorgen? Op deze website bekijk je de beste leveranciers en forse kortingen voor cartridges en toners voor elke printer. Op die manier koop je vandaag nog goedkope kleureninkt (geel, magenta, cyaan) en uiteraard ook zwarte inkt die toepasbaar zijn voor de photosmart c4235 in februari 2024. Verder check je op onze site bespaartips, details over klooninkt & storingen en foutcodes.

 • Inktcartridges zijn er al vanaf €16,25.
 • Afdrukken gebeurt op basis van de CMYK kleuren bij de photosmart c4235: Roze (Magenta), Blauw (Cyaan), Geel (Yellow) en Zwart.
 • Doorgaans zijn er twee keuzes: het huismerk of originele inkt van HP.
 • Navulbare inkt is lager geprijsd en wordt bovendien geheel gevuld. Dit levert een besparing op van wel 55%.
 • Een bekend patroon is de HP 350XL + HP 351XL Voordeelbundel.
 • Aanbeveling: kies voor een voordeelverpakking.

Snelkoppelingen: Overzicht goedkoopste inkt voor HP Photosmart C4235 | Zes tips voor goedkoper printen | Welke inkt heb ik nodig voor de photosmart c4235? | Uitleg + info over inkt vervangen | Huismerk inkt | Handige FAQ met veelgestelde vragen

MerknaamHP
Printerseriephotosmart
Modelc4235
Type printerInkjet
Vaak gekochte cartridgeHP 350XL + HP 351XL Voordeelbundel
Vanafprijs €€ = €€€

Goedkoopste HP Photosmart C4235 printerinkt bestellen (februari 2024)

Printen is nu eenmaal duur. Een eenvoudige zwart-wit afdruk kost je tegenwoordig €0,04 – €0,06 en met kleur gemiddeld €0,08 – €0,11 per print. Met het plaatsen van een bestelling voor de goedkoopste HP Photosmart C4235 cartridges bespaar je eenvoudig veel geld. Een bezoek brengen aan een kleine plaatselijke winkel om inkt in te kopen is bijna altijd erg duur. Het is qua prijs gunstiger wanneer je online inkt bestelt. Dit blijkt uit de jaarlijkse prijspeiling van de Consumentenbond. Dit zien we het sterkst bij HP originele merkcartridges en merktoners. In de lijst hieronder check je toonaangevende online aanbieders waar je probleemloos direct de juiste inkt voor jouw printer kunt bestellen. Per aanbieder tonen we of ze alternatieve inkt en/of originele producten aanbieden.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

Tips om slimmer en goedkoper te printen
Voordelig printen met de photosmart c4235? In de volgende lijst tref je een aantal handige handigheidjes zodat jij vanaf nu nog goedkoper kunt printen.

 • Kies voor budget inkt. De kwaliteit hiervan is erg goed en dit geeft een besparing van wel 55%.
 • Klik op “printen in zwart-wit” bij instellingen. Kiezen voor kleuren printen is duurder.
 • Loop alle printinstellingen eens na. Kies bijvoorbeeld voor de optie draft mode. Je levert dan iets in op kwaliteit, maar het verbruikt al snel 10% minder inkt.
 • Probeer lettertypes zoals Century Gothic of Times New Roman.
 • Stel de printer automatisch in op dubbelzijdig printen. Zo kun je tot 50% papier besparen.
 • Haal de printer van het stroomnet als deze een tijdje stil staat. In de stand-by modus wordt vaak te vaak het reinigingsprogramma opgestart.

Welke inkt moet ik hebben voor de photosmart c4235?

Ontvang je een seintje dat de inkt vervangen moet worden? Opletten: Inktniveau waarschuwingen zijn een schatting. Wacht dus altijd even af met vervangen. Zorg dat je een nieuwe cartridge/toner achter de hand hebt en start pas met het vervangen wanneer de printkwaliteit onder de maat is.

De all-in-one HP Photosmart C4235 is een inkjetprinter. Het maakt gebruik van cartridges. Bekijk altijd welke kleur vervangen moet worden. Ook vergelijk je welk type inkt past. Daar kan je gemakkelijk achter komen.

 1. Je kunt het handigste zoeken op cartridgenummer of de fabriekscode. Deze vind je aan de zijkant of voorkant.
 2. Google op het specifieke printernummer. Denk dan aan c4235 uit de serie photosmart van het merk HP.
 3. Kijk in de handleiding; daar vind je ook welke patronen je kunt gebruiken.

Bij veel shops zoals Easy-ink en Office Centre worden tevens budgetmerken verkocht. Ze zijn te koop voor interessante tarieven en bevatten een grotere inhoud inkt. Meer details lees je verderop.

TypeKleurInfo
HP Photosmart C4235 CyaanBlauwBlauwe inkt voor o.a. Turkooisblauw of RAL 5023.
HP Photosmart C4235 MagentaRozeRoze inkt voor tinten als Framboosrood of RAL 3011.
HP Photosmart C4235 YellowGeelGele inkt voor onder andere Pastelgeel en RAL 1037.
HP Photosmart C4235 Key / BlackZwartZwarte inkt voor de diepste kleur zwart.
Tabel met de mogelijke inktcartridges voor de photosmart c4235.

Relevante cartridges voor een photosmart c4235.
Wij hebben deze gedetecteerd die in jouw printer passen.

 1. HP 337XL + HP 343XL Voordeelbundel
 2. HP 337XL inktcartridge Zwart
 3. HP 343XL inktcartridge Kleur


Voordelige HP Photosmart C4235 cartridge vervangen

Heb jij nieuwe inkt binnen gekregen? Dan kan je beginnen met de cartridge te plaatsen. Onderstaand is er een kort informatieblok zodat jij dit zelf kunt doen.

Uitleg cartridges photosmart c4235 vervangen

 1. Inzicht in kleuren die je moet vervangen

  Je PC / Mac indiceert welke van de CMYK-patronen je moet verversen.

 2. Oude cartridge verwijderen

  Open de printerkap en verwijder het lege patroon. Deze gooi je niet in de grijze container maar lever ze in bij een inleverpunt.

 3. Nieuwe inkt gebruiksklaar maken

  Haal de nieuwe cartridge uit het verpakkingsmateriaal. Verwijder het plakkertje zoals dit wordt aangegeven op het doosje.

 4. Nieuwe cartridge plaatsen

  Plaats de patronen in de juiste sleuf. Druk deze goed aan tot je voelt dat deze vastklikt en sluit de klep.

 5. Installatieproces

  De printer moet uiteindelijk nog het nieuwe patroon gaan valideren. Indien je de stappen juist uitgevoerd hebt geeft de printer het huidige inktniveau aan. Eventueel kan je een testafdruk maken.

printerinkt-HP Photosmart C4235

Beste HP Photosmart C4235 huismerk printerinkt kopen

Zit er niet meer genoeg inkt in jouw photosmart c4235? In dat geval heb je nieuwe inkt nodig. Je kunt kiezen uit: originele inkt van HP of huismerk cartridges. Klooninkt is tot wel 50% goedkoper, heeft een groter inhoud en komt vaak net zo goed uit de test als originele producten.

Wat is huismerk inkt?
Gerecyclede huismerk cartridges zijn oorspronkelijke merkproducten die opnieuw zijn gevuld en getest. Dit wordt gedaan door gespecialiseerde organisaties en zijn fors goedkoper. Deze B-merk inkt bevat altijd meer dan 90% inhoud, wat bij de grote merken soms niet zo is. Het is dus een slimme manier om te besparen. De kwaliteit is vergelijkbaar met officiële inkt. 

Veel voorkomende problemen bij het plaatsen van huismerk cartridge
Soms laat de printer een foutmelding zien bij het plaatsen van imitatie inkt. Deze situatie komt voor omdat HP hoopt dat jij hun eigen cartridges gebruikt. Een dergelijke foutmelding wegklikken en doorgaan met printen. Nog niet opgelost? In dat geval vind je in de bijgaande opsomming een aantal oplossingen die je kunt proberen.

 1. Kijk allereerst of je de goede namaak cartridge hebt geplaatst.Lees op de verpakking welk modelnummer erop staat en ga na of deze matcht met het origineel.
 2. Haal de printer van het stroomnet. Je kunt de printer even 30 minuutjes uit laten staan.
 3. Loop nog eens na of de inktcartridge goed vast zit en duw deze nog eens goed aan.
 4. Bij een nieuwe printer moet je mogelijk eerst een (test)afdruk maken met de meegeleverde inkt. Als dat is gelukt wordt het gedoogd om voor alternatieve inkt te kiezen.
 5. Controleer nog eens of je het stukje tape verwijderd hebt.
 6. Veeg de contactpunten schoon met een droge doek.
 7. Zoek naar nieuwe drivers of printersoftware. Deze vind je op de site van HP.
 8. Mogelijk is de printkop verstopt. Start het reinigingsprogramma.

FAQ (veelgestelde vragen)

Zwart-wit printen wil niet omdat kleureninkt op is, hoe is dat op te lossen?
Meerdere printers printen geen zwart-wit zodra de blauwe, roze of gele inkt op is. Dat is niet erg handig. Er bestaan meerdere lifehacks. Selecteer in de printer de mogelijkheid voor alleen zwart. Blijft de printer een error geven? Plak een zwart tapeje op de volumelezer van de lege HP Photosmart C4235 cartridge.

Hoe kan ik inkt reinigen met de photosmart c4235?
Een groot deel van de multifunctionals beschikken over een reinigingsprogramma voor de printkop. Door deze werking heb jij altijd een mooie printafdruk. Soms de HP cartridges stofvrij maken met een doekje is slim om te doen. Je printer vertelt je wanneer het reinigingsprogramma moet worden uitgevoerd. Ook in de slaapstand kan er printeronderhoud plaatsvinden.

Hoe kan ik de inkt voor de HP Photosmart C4235 hervullen?
Er zijn speciale navulbare items in voorraad. Het betreft zogenaamde hervulbare patronen die zelfstandig eenvoudig bij te vullen zijn met navulinkt. Vaak kan je het hervullen ook uitbesteden aan printwinkels die hier faciliteiten voor hebben. Deze winkels bieden aantrekkelijke huismerkproducten of dure originele HP cartridge-inkt.

Hoe kan ik software en drivers updaten voor de photosmart c4235?
Jouw printer installeren en klaar maken voor gebruik doet iedereen eenvoudig zelf. Meestal herkent jouw Mac of windows laptop je printer binnen enkele seconden. Vergeet echter niet de geldige printersoftware. Deze kan je downloaden en installeren op het informatieportaal van HP. De geldige printer drivers die passen bij de photosmart c4235 zijn te vinden op de website van HP. Op de update- en service pagina tref je tevens praktische info zoals de handleiding, reinigingstips en oplossingen voor veelvoorkomende problemen.

Wat moet ik doen bij storingen en error codes voor de photosmart c4235?
Een printerstoring is frustrerend en komt nooit gelegen. De foutcodes zijn soms erg onduidelijk. Deze error-codes zijn te benaderen op het gebruikersportaal van de fabrikant. Irritante HP Photosmart C4235 storingen zijn; reiniging, geen inkt, printkop fout, geen wifi, slechte verbinding met mobiele apparaten, cartridgeprobleem, wil niet printen, slecht leesbare tekst, afdrukken kost veel inkt, langzaam.

Hoe kan ik de printer in het netwerk opnemen?
De actuele HP all-in-one printers hebben Airprint en Wifi zodat je ook draadloos kunt afdrukken. Dit houdt in dat ze ook werken vanaf jouw laptop of PC, maar dan zonder kabel. De photosmart c4235 WiFi printer bespaart je dus heel veel tijd. Eveneens kan er worden geprint met een tablet (iPad) app of via de smartphone.

Hoe handig is een printer abonnement?
Tegenwoordig zijn er meer en meer merken waar je je kunt registreren voor een inkt-abonnement. Een winkel of fabrikant stuurt dan om de paar weken, 4 keer per jaar of wanneer het inktpatroon bijna op is een volle voordelige cartridge. Op die manier heb je altijd volle inktpatronen op voorraad en heb je de garantie dat de printer altijd bruikbaar is. Er is een ruim aanbod van cartridge abonnementen. Voor kleine huishoudens (25 prints per maand) tot het zakelijke aanbod (meer dan 1000 prints per maand).

Plaats een reactie