bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Brother TN 130M magenta / roze / rood toner

Bestel jij ook uitsluitend de goedkoopste Brother TN-130M inkt toner? Op deze website vind je geschikte shops voor extra goedkope toners. De Brother TN-130M toner magenta bedoeld voor de kleur magenta (roze / rood) kun je gebruiken voor scherpe kleurrijke afdrukken. Er zijn diverse opties binnen de “echte” toners van Brother. Veel aanbieders als bijv. Goedkoopprinten.nl of bol.com bieden ook een gigantisch aanbod huismerken. De prijs is erg scherp, er zit meer inkt in en je hebt een vergelijkbare kwaliteit.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Vanafprijs€67,50
Huismerk verkoopprijs€33,75
MerkBrother
ArtikelBrother TN-130M toner magenta
SeriecodeTN130M
Kleurcodemagenta
Printomvang1.500 prints
EAN-code4977766648110

Goedkoopste Brother TN-130M inkt bestellen juli 2024

De capaciteit van de TN130M toner is 1.500 prints. Je originele merktoners zijn online goed verkrijgbaar. Je krijgt het dan qua prijs veel gunstiger dan in de winkel. Coolblue.nl & printerinktshop.nl zijn erkende verkooppunten voor het aanschaffen van originele Brother toners. Ze faciliteren over een ruim assortiment en je kunt er terecht voor hulp bij storingen. In de regel leveren zij ook een prima huismerk.

 • De goedkoopste inkt is te bestellen via verkopers als inktcartridge store en Alleeninkt.nl.
 • Originele TN130M inkt toners koop je vanaf €67,50.
 • Brother imitatie inkt is soms wel 60% goedkoper. De hebt een vergelijkbare kwaliteit.
 • Zoek naar een XL-toner met extra capaciteit of een multipack (voordeelverpakking) en neem geen losse modellen. Het maken van een printje is dan aantrekkelijker.
 • Instructies om goedkoper te printen: print altijd in zwart-wit of grijswaarden, kies de voordelige eco-printinstellingen (onder ander snel printen) en kies milieuvriendelijke lettertypes zoals Courier en Brush Script.
 • Op Inktaanbieding.nl check je erkende aanbieders waar je voordelig en snel TN130M toner aanbiedingen kan scoren.

Prijzen Brother TN-130M toner magenta vergelijken
Brother toners zijn best prijzig. Deze specifieke rode tonercartridge kost in de winkel al snel €74,25. Bij online printshops kan dat voordeliger en kost het om en nabij de €67,50. De meest betaalbare optie is het huismerk (klooninkt). Deze is te bestellen v.a. €33,75. Lees ook het gedeelte over de plus- en minpunten van huismerk inkt. Met voordeelverpakkingen kan je fors extra besparen.

ProductPrijs
Brother TN-130M toner magenta originele inkt€67,50
Brother TN-130M toner magenta multipack (merk toners)€135,00
Brother TN-130M toner magenta huismerk inkt * €33,75
Brother TN-130M toner magenta huismerk duopack * €67,50
Prijstabel voor de TN130M tonercartridge (roze / rood) in juli 2024. * Disclaimer: de prijs is een afgeleide van de capaciteit van de originele toner.

Waar kan ik de inktpatronen van Brother kopen?

Gemakkelijk Brother TN-130M inkt bestellen? Deze specifieke toner of een alternatief huismerk bieden veel winkels aan. Zowel via online shops als bij computerwinkels. Advies van de specialist: bestel sowieso bij een internet printshop. Deze winkels hebben betrouwbare service, kunnen uit eigen magazijn leveren en hebben doorgaans een heel behoorlijk huismerk.

 • Winkels in de omgeving: Bruna, Albert Heijn, Hema, Handyman, Primera, Expert, Jumbo, Media Markt.
 • Populaire internetwinkels als Fonq, Ebay, Blokker, Amazon, Bol.com, Wehkamp hebben ook een uitstekend aanbod.
 • Toonaangevende inktwebwinkels als Inktwereld.nl, Inktweb.nl, Alleeninkt.nl, Printabout.nl, 123inkt.nl, Inkt.nl kunnen snel uit voorraad leveren, bieden de beste hulp en hebben de beste acties en kortingen.
brother-tn-130m-magenta-roze-rood-toner

Originele rode TN130M inkt van Brother kopen via internet

Wil jij de mooiste printjes maken? De Brother TN-130M toner magenta originele rode toner voorziet hierin. De toners zijn afkomstig van Brother en bieden de beste kwaliteit. De inktpatronen passen altijd en je wordt niet lastig gevallen met frustrerende foutcodes. Ons advies als je wilt printen in hoge kwaliteit en je niet houdt van gedoe.

 • Originele patronen van Brother zorgen voor het beste resultaat.
 • Je garantie blijft gewoon behouden.
 • Geen irritante storing en meldingen. Meteen printen na plaatsing.
 • De negatieve kant van de “echte” merk toners is de hoge prijs (gemiddeld kost het €67,50).

Brother TN-130M toner magenta huismerk alternatieven

Wil je lagere printkosten? Koop dan eens namaak-inkt van derde fabrikanten. Het TN130M huismerk alternatief doet qua kwaliteit nauwelijks onder en kan de printkosten doen dalen met wel 60%. Deze besparing is mogelijk dankzij een lagere prijs van de toner en doordat deze toners meer inkt bevatten. Meer inkt voor een betere prijs. Ons advies als kwaliteit van ondergeschikt belang is.

 • Brother TN 130M huismerk toners zijn vele malen goedkoper dan de originele patronen.
 • De belangrijkste reden hiervan is dat ze meer inkt bevatten in vergelijking met originele merkinkt.
 • De kwaliteit van de afdrukken is prima (zeker in zwart-wit).
 • Het belangrijkste nadeel van budget inkt is dat je hinder kunt hebben van waarschuwingen of foutmeldingen.

Fouten en storingen bij het vervangen van je toners

Heb je deze magenta inkt van Brother vervangen maar blijf je foutcodes zien en print het apparaat niet? In de tabel hieronder vind je de meest gangbare issues incl. tips die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: geen originele inkt.Dit kan voorkomen bij huismerken. Klik het venster weg en ga door met afdrukken.
Toner wordt niet herkend.Bekijk of je het dopje / plastic los hebt gemaakt en gebruik een pluisvrije doek om de contactpunten schoon te maken.
Slechte afdrukken of strepen op de afdrukken.Loop de geplaatste toners even na en start een onderhoudsprogramma.
Last van opgedroogde inkt.Zoek naar het reinigingsprogramma waarna de printkop gereinigd zal worden. Een alternatief is om elke week een testpagina te printen.
Een lekkende tonercartridge.Stop meteen met printen, haal de betreffende toner uit de printer en kies voor een grondige schoonmaakbeurt. Plaats altijd een nieuw product.
Meest gezochte printproblemen met de Brother TN-130M inkt.

Handige FAQ met veelgestelde vragen

Welke prijzen zijn bekend voor de Brother TN-130M toner magenta toner?
De kostprijs van een Brother TN-130M met kleuromschrijving magenta (roze / rood) toner is doorgaans +/- €55,79 excl. btw (dus €67,50 inclusief btw). Indien je een voordeelverpakking / multipack prefereert liggen de kosten op zo’n €135,00. Dankzij een huismerk toner met de code TN130M kan je nog meer besparen. De prijs van de deze huismerk-toners ligt lager (+/- €33,75) en maximale aantal afdrukken is beter (meer milliliters).

De toner cartridge wordt niet gevonden, wat kan ik doen?
Soms gebeurt het dat een gloednieuwe toner wordt geweigerd door de printer. Je kunt het volgende proberen: achterhaal de status van de patronen in de printer, en onderzoek of je het beschermmateriaal hebt losgemaakt. Update de printersoftware of reset het apparaat terug naar fabrieksinstellingen. Check of de metalen contactpunten van de toner schoon zijn en selecteer het reinigingsprogramma.

Is een Brother TN-130M toner magenta huismerk alternatief kopen een goed idee?
Een huismerk TN130M alternatief nemen is bijna altijd niet schadelijk. Namaak inkt is tot wel 65% goedkoper in vergelijking met merkinkt. De kostprijs is voordeliger en deze toners zijn gevuld met meer inkt. De printkwaliteit wordt nauwelijks beïnvloed. Een negatieve kant is dat je wordt geconfronteerd met storing en meldingen. Dergelijke foutcodes kan je gewoonlijk zelfstandig oplossen.

Kan ik ook zelf de Brother TN-130M toner navullen?
Een patroon bijvullen met inkt kan je vaak ook gewoon vanuit huis doen. Om dat te doen bestel je navulinkt sets die toepasbaar zijn op het Brother inktpatroon. Op verschillende Do It Yourself (DIY) websites kun je verdere uitleg zoeken: Start met het verwijderen van het omhulsel. Voorts injecteer je de rode inkt in het gaatje zoals aangegeven. Daarna kun je alles weer in elkaar klikken. Als afronding controleer je of de gekloonde Brother inkt goed op het papier komt door een testprint te vragen.

Plaats een reactie