bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Brother TN 135Y geel / yellow toner

Uitsluitend benieuwd naar de goedkoopste Brother TN-135Y inkt toner? Via Inktaanbieding.nl bieden wij de beste printwinkels voor verrassend goedkope toners. Het patroon Brother TN-135Y toner geel hoge capaciteit met de kleur geel (yellow) kan jij toepassen voor de mooiste kleurenafdrukken. Er zijn diverse opties binnen de verschillende merkartikelen van Brother. Een groeiend aantal winkels als bijvoorbeeld Handyman.nl en Officesavers verkopen ook huismerken die een goed alternatief vormen. De prijs is vele malen lager, er zit meer inkt in en de afdrukkwaliteit is erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Verkoopprijs€115,50
Huismerk tarief€57,75
MerkBrother
ModelBrother TN-135Y toner geel hoge capaciteit
ProductcodeTN135Y
Kleurengeel
Intensiteit4.000 prints
EAN-nummer4977766648165

Goedkoopste Brother TN-135Y inkt bestellen december 2023

De capaciteit van de TN135Y toner is 4.000 prints. Je kunt deze originele merktoners gemakkelijk thuis laten bezorgen. Je krijgt het dan veel gunstiger dan bij een regionale speciaalzaak. Inktshop.nl of Inktbaas.nl zijn erkende verkooppunten voor het plaatsen van een bestelling van originele Brother toners. Ze verkopen een uitstekend assortiment en staan bekend om hun goede klantenservice. Dikwijls verkopen ze ook een prima huismerk.

 • De beste inkt bestel je online bij verkopers als Inkclub & printerinktshop.nl.
 • Originele TN135Y inkt toners zijn te bestellen v.a. €115,50.
 • Brother imitatie inkt is soms wel 60% goedkoper. Je levert maar weinig kwaliteit in.
 • Kies voor een toner met meer inhoud (XL) of een voordeelverpakking (multipack) en bestel de individuele kleuren niet los. De afdrukprijs wordt dan gunstiger.
 • Adviezen om goedkoper te printen: print dubbelzijdig, maak gebruik van de juiste eco-printinstellingen (bijvoorbeeld beperkte kwaliteit) en kies een zuinig lettertype zoals Ecofont Sans & Garamond.
 • Via inktaanbieding.nl klik je direct door naar de beste webshops waar je moeiteloos TN135Y toner aanbiedingen kan kopen.

Prijzen Brother TN-135Y toner geel hoge capaciteit vergelijken
Brother toners zijn niet goedkoop. Deze gele tonercartridge kent een vanafprijs van €127,05. Bij de inktshops is het goedkoper en betaal je circa €115,50. De meest gunstige optie is huismerk-inkt (budgetlabel). Daarvoor moet je denken aan €57,75. Ook relevant: voordelen en gevaren van huismerk toners. Neem een voordeelverpakking als deze beschikbaar is.

ProductPrijs
Brother TN-135Y toner geel hoge capaciteit originele inkt€115,50
Brother TN-135Y toner geel hoge capaciteit multipack (merk toners)€231,00
Brother TN-135Y toner geel hoge capaciteit huismerk inkt * €57,75
Brother TN-135Y toner geel hoge capaciteit huismerk duopack * €115,50
Tabel met de geschatte prijzen van de TN135Y tonercartridge (yellow) in december 2023. * Voorwaarden: huismerkproducten bevatten meer inkt, prijs is omgerekend naar inhoud originele toner.

Waar kan ik de inktpatronen van Brother inkopen?

Vandaag nog Brother TN-135Y inkt kopen? Deze inkt of huismerk alternatieven zijn goed verkrijgbaar. Zowel via internet als bij boekenwinkels. Advies van de specialist: bezoek een een webwinkel die zich focust op inkt. Deze partijen bieden altijd ondersteuning, kunnen razendsnel bezorgen en faciliteren normaal gesproken een uitmuntend huismerk.

 • Winkels in de omgeving: Albert Heijn, Bruna, Hema, Handyman, Expert, Kruidvat, Jumbo, Primera.
 • Bekende webshops als Ebay, Bol.com, Blokker, Amazon, Coolblue, Wehkamp breiden het inktaanbod ook in rap tempo uit.
 • Erkende inktwebshops als Inktwereld.nl, 123inkt.nl, Printabout.nl, Alleeninkt.nl, Inktweb.nl, Sneltoner.nl bieden het grootste aanbod, bieden een top-service en hebben de beste acties en kortingen.
brother-tn-135y-geel-yellow-toner

Originele gele TN135Y inkt van Brother kopen en laten bezorgen

Wil je niet tegen problemen aanlopen? De Brother TN-135Y toner geel hoge capaciteit originele gele toner is dat een goede koop. Deze toners worden geproduceerd door Brother en resulteren in de mooiste prints. Deze toners werken altijd na plaatsing en je voorkomt hinderlijke foutcodes. De beste koop als je de kwaliteit van de prints erg belangrijk vindt en het vooral simpel moet zijn.

 • Originele tonercartridges van Brother zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • Je blijft gewoon recht hebben op je garantie.
 • Geen lastige foutcodes en printerstoringen. Printen werkt altijd.
 • Een minpunt van originele merktoners is dat het nogal duur is (gemiddeld kost het €115,50).

Brother TN-135Y toner geel hoge capaciteit huismerk alternatieven

Wil je goedkoper afdrukken? Kijk eens naar namaak-inkt van derde leveranciers. Het TN135Y huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en is vaak een keer zo goedkoop als het a-merk. Je bespaart door een lagere verkoopprijs en doordat deze producten tot de rand gevuld worden met inkt. Een tot de rand gevulde toner tegen de beste prijs. De beste keuze als prijs belangrijker is dan kwaliteit.

 • Brother TN 135Y huismerk toners zijn tot de helft zo goedkoop.
 • Dit komt vooral door het feit dat ze meer volume inkt bevatten vergeleken met inkt van het merk zelf.
 • De kwaliteit van de afdrukken is verrassend goed (zeker in zwart-wit).
 • De negatieve kant van alternatieve inkt is dat je last hebt van foutmeldingen of storingen.

Hulp bij problemen bij het vervangen van je toners

Heb je intussen de geel inkt van Brother geplaatst maar blijf je problemen ondervinden? In de bijgaande tabel tref je gangbare toner-problemen inclusief een aantal oplossingen die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: toner is niet compatible.Dit kan voorkomen bij huismerken. Klik het venster weg en ga door met afdrukken.
Foutmelding: ontbrekende toner.Controleer nog eens of je het plakkertje verwijderd hebt en controleer of de contactpunten schoon zijn.
Slechte afdrukken of strepen op de afdrukken.Kijk allereerst of de toners goed vast zitten en laat de printer het onderhoudsproces uitvoeren.
De toners zijn uitgedroogd.Selecteer het reinigingsprogramma waarna de printkop gereinigd zal worden. Wat je kunt doen isom elke week een testpagina te printen.
De tonercartridge lekt.Stop de afdruktaak, onttrek de toner en reinig de complete printer. Stuur het defecte product retour.
Algemene problemen m.b.t. Brother TN-135Y inkt.

FAQ (veelgestelde vragen)

Welk tarief heeft de Brother TN-135Y toner geel hoge capaciteit toner?
De adviesprijs van de Brother TN-135Y met kleuromschrijving geel (yellow) toner is gemiddeld zo’n €95,45 excl. de btw (dat betekent €115,50 inclusief btw). Zodra je een duopack of voordeelverpakking kiest kost het ongeveer €231,00. Door te printen met een huismerk toner met de code TN135Y ben je doorgaans voordeliger uit. De winkelprijs van dit soort huismerk-toners ligt lager (+/- €57,75) en je kunt er veel meer printjes mee maken (gevuld met meer inkt).

De toner cartridge wordt niet gevonden, wat is de oplossing?
Er zijn situaties bekend waarbij een net nieuwe toner weigert. Je kunt het volgende proberen: loop de patronen in de printer na, en controleer nog eens of je het plakkertje hebt losgemaakt. Onderzoek de printersoftware of kies voor een totale fabrieksinstellingen reset. Maak de toner schoon met een droge doek en start het reinigingsprogramma.

Is een Brother TN-135Y toner geel hoge capaciteit huismerk alternatief verstandig?
Het huismerk TN135Y alternatief aanschaffen is meestal een juiste beslissing. Namaak inkt is +/- 55% goedkoper ten opzichte van originele inktpatronen. De kostprijs is lager en de patronen zijn doorgaans gevuld met meer inkt. De kwaliteit van de printadrukken is uitstekend. De schaduwkant is dat je soms te maken hebt met foutcodes en printerstoringen. Dergelijke problemen kan je normaal gesproken snel oplossen.

Kan ik ook zelf de Brother TN-135Y toner navullen?
Het bijvullen van een toner kan je thuis doen. Voor dit klusje gebruik je navulinkt set die ontwikkeld is voor het Brother inktpatroon. Op verschillende DIY-websites kun je verdere uitleg zoeken: Verwijder het veiligheidskapje. Voorts spuit je de gele inkt in het patroon (ga voorzichtig te werk). Later kun jij het artikel terugzetten in originele staat. Als check probeer je of de nagevulde Brother inkt goed werkt door een testprint te doen.

Plaats een reactie