bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Brother TN 242Y geel / yellow toner

Interesse in de goedkoopste Brother TN-242Y inkt toner? Op deze webpagina bieden wij de meest populaire inktaanbieders voor extra goedkope toners. Deze Brother TN-242Y toner geel bedoeld voor de kleur geel (yellow) biedt uitkomst voor de mooiste kleurenafdrukken. Het meest voor de hand liggend zijn de fabrikant (merk) toners van Brother. Verschillende leveranciers zoals Paradigit of 112supplies bezorgen ook een assortiment aan geschikte huismerken. De prijs ligt een stuk lager, ze bevatten meer ML inkt en je hebt een vergelijkbare kwaliteit.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Geschatte verkoopprijs€62,50
Huismerk prijs€31,25
FabrikantBrother
ProductBrother TN-242Y toner geel
SeriecodeTN242Y
Kleur omschrijvinggeel
Printomvang1.400 prints
EAN-code4977766745635

Goedkoopste Brother TN-242Y inkt bestellen juli 2024

De capaciteit van de TN242Y toner is 1.400 prints. Je kunt deze originele merktoners gemakkelijk thuis laten bezorgen. Dat is qua prijs veel gunstiger dan bij een plaatselijke verkoper. Easy-ink & Inktdiscount.nl zijn prima printshops voor het kopen van originele Brother toners. Ze beschikken over een uitstekend assortiment en staan bekend om hun goede klantenservice. Standaard bieden ze ook een aantrekkelijk huismerk.

 • De beste inkt is te koop bij webshops als Inktweb.nl of Goedkoopprinten.nl.
 • Originele TN242Y inkt toners haal je in huis vanaf €62,50.
 • Brother imitatie inkt heeft erg veel voordelen. Je levert maar weinig kwaliteit in.
 • Zoek op XL-toner die extra gevuld zijn of voordeelverpakkingen (multipacks) en bestel de individuele kleuren niet los. Per printje is dat goedkoper.
 • Andere tips om goedkoper te printen: druk dubbelzijdig af, kies de voordelige eco-printinstellingen (bijvoorbeeld printen in concept) of probeer lettertypes zoals Century Gothic & Calibri.
 • Via inktaanbieding.nl klik je direct door naar toonaangevende leveranciers waar je op een gebruiksvriendelijke manier TN242Y toner aanbiedingen kan kopen.

Prijzen Brother TN-242Y toner geel vergelijken
Brother toners zijn normaal gesproken vrji duur. Dit model gele tonercartridge kost in de winkel al snel €68,75. Bij de inktwebwinkels ben je goedkoper uit. Daar kost het zo’n €62,50. De voordeligste optie is het huismerk (imitatie inkt). Deze is te bestellen v.a. €31,25. Ook interessant: voordelen en gevaren van huismerk toners. Met een voordeelverpakking ben je nog voordeliger uit.

ProductPrijs
Brother TN-242Y toner geel originele inkt€62,50
Brother TN-242Y toner geel multipack (merk toners)€125,00
Brother TN-242Y toner geel huismerk inkt * €31,25
Brother TN-242Y toner geel huismerk duopack * €62,50
Prijsoverzicht van de TN242Y tonercartridge (yellow) in juli 2024. * N.b.: deze prijzen komen tot stand als een afgeleide van het volume originele toner.

Hoe en waar kan ik inktpatronen van Brother aanschaffen?

Direkt Brother TN-242Y inkt bestellen? Deze toner (en huismerk alternatieven) bieden veel winkels aan. Zowel op internetplatformen als bij boekhandels. Tip van onze medewerkers: shop bij een internet printshop. Dergelijke aanbieders hebben verstand van zaken, hebben de snelste levertijd en hebben normaal gesproken een heel behoorlijk huismerk.

 • Winkels in de regio: Handyman, Albert Heijn, Action, Bruna, Media Markt, Jumbo, Primera, Expert.
 • Populaire internetwinkels als Bol.com, Amazon, Wehkamp, Fonq, Coolblue, Ebay zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
 • Populaire inktspecialisten als Sneltoner.nl, Inkt.nl, Inktwereld.nl, Alleeninkt.nl, 123inkt.nl, Inktweb.nl bieden het grootste aanbod, bieden de beste zoekfunctie en hebben doorgaans de beste deals.
brother-tn-242y-geel-yellow-toner

Originele gele TN242Y inkt van Brother bestellen via internet

Streef jij naar de hoogste afdrukkwaliteit? De Brother TN-242Y toner geel originele gele toner stelt jou niet teleur. De toners zijn afkomstig van Brother en leveren uiteindelijk de mooiste printjes. De patronen werken altijd en je krijgt geen irritante storingscodes en foutmeldingen. De beste koop als je tekst en/of foto’s in hoge kwaliteit wilt afdrukken en het vooral simpel moet zijn.

 • Originele inktpatronen van Brother bieden de hoogste printkwaliteit.
 • Je blijft gewoon recht hebben op je garantie.
 • Geen lastige storingen en foutcodes. Je kunt er direct mee aan de slag.
 • Een belangrijk nadeel van originele toners is dat het vrij duur is (gemiddeld €62,50).

Brother TN-242Y toner geel huismerk alternatieven

Wil je lagere printkosten? Bestel dan eens klooninkt van een ander merk. Het TN242Y huismerk alternatief biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit en is vaak een keer zo goedkoop als het a-merk. Dergelijke besparingen zijn mogelijk door een lagere prijs van de toner en doordat deze inktpatronen simpelweg meer ML inkt bevatten. Een tot de rand gevulde toner tegen de beste prijs. Ons advies als prijs belangrijker is dan kwaliteit.

 • Brother TN 242Y huismerk toners zijn vele malen goedkoper dan de originele patronen.
 • De belangrijkste reden hiervan is dat ze gevuld zijn met meer inkt wanneer je het afzet tegen inkt van het merk zelf.
 • De printkwaliteit doet nauwelijks onder (vooral eenvoudige tekstdocumenten).
 • De negatieve kant van namaak inkt is dat je soms te maken hebt met foutcodes.

Problemen bij het vervangen van jouw toners

Heb je onderhand de geel inkt van Brother verwisseld maar blijf je problemen ondervinden? In de bijgaande tabel bekijk je gangbare afdrukproblemen inclusief een aantal oplossingen die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: geen originele inkt.Gebeurt vaak bij huismerken. Klik op “ok” en probeer gewoon te printen.
Foutmelding: ontbrekende toner.Achterhaal of je het beschermkapje hebt weggedaan en controleer of de contactpunten schoon zijn.
Printkwaliteit onder de maat (vaag drukwerk en strepen).Voer een toners check uit en voer het onderhoudsproces uit.
De toners zijn uitgedroogd.Start het interne reinigingsprogramma om de printkop schoon te maken. Een voordeliger alternatief is om iedere week / 2 weken een testprintje te doen.
Een lekkende tonercartridge.Breek de afdruktaak af, klik de toner uit de gleuven en kies voor een grondige schoonmaakbeurt. Vergeet niet het defecte patroon te retourneren.
Relevante afdrukproblemen in relatie tot Brother TN-242Y inkt.

Veelgestelde vragen

Welk tarief heeft de Brother TN-242Y toner geel toner?
De gemiddelde kostprijs van de Brother TN-242Y met kleuromschrijving geel (yellow) toner is ongeveer €51,65 excl. btw (dat betekent €62,50 inclusief btw). Indien je een voordeelverpakking / multipack kiest betaal je ongeveer €125,00. Wanneer je gaat voor een huismerk toner met het serienummer TN242Y kan je nog meer besparen. Het tarief voor huismerk-toners is voordeliger (+/- €31,25) en je kunt er meer printjes mee maken (meer inkt).

Mijn printer herkent de toner cartridge niet, wat kan ik doen?
Af en toe valt het voor dat een gloednieuwe toner niet wordt gedetecteerd. Je kunt het volgende proberen: Bekijk of de patronen juist geplaatst zijn, en loop nog eens na of je het beschermmateriaal hebt losgemaakt. Installeer de nieuwste printersoftware of kies voor een totale fabrieksinstellingen reset. Check of de metalen contactpunten van de toner schoon zijn en selecteer het reinigingsprogramma.

Is een Brother TN-242Y toner geel huismerk alternatief verstandig?
Het huismerk TN242Y alternatief kiezen is bijna altijd zeer interessant. Namaak inkt in om en nabij de 55% goedkoper dan merkinkt. De kostprijs is voordeliger en deze inktpatronen zijn doorgaans gevuld met meer inkt. De kwaliteit is praktisch dezelfde. Een negatieve kant is dat je te maken kunt krijgen met foutcodes. Dit kan je vaak simpel verhelpen.

Kan ik ook zelf de Brother TN-242Y toner navullen?
Het bijvullen van een toner kan je ook helemaal zelf. Hiervoor bestel je een navulset die speciaal bedoeld is voor het Brother inktpatroon. Op internet kan je er stap-voor-stap mee aan de slag: Haal de toner voorzichtig uit elkaar. Vervolgens injecteer je de gele inkt in het reservoir. Als laatste mag je alles in elkaar zetten. Als afronding probeer je of de nieuwe Brother inkt op de juiste manier werkt door een testprint te vragen.

Plaats een reactie