bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Brother TN 245M magenta / roze / rood toner

Interesse in de goedkoopste Brother TN-245M inkt toner? Via onze vergelijker kan je aan de slag met de betrouwbaarste shops voor spotgoedkope toners. Het product Brother TN-245M toner magenta hoge capaciteit met de kleur magenta (roze / rood) kan jij toepassen voor al jouw kleurenafdrukken. Populair zijn de merkproducten van Brother. Verschillende verkopers zoals Office Centre en bol.com hanteren ook huismerken die een goed alternatief vormen. De verkoopprijs is erg interessant, ze zijn beter gevuld (hogere inhoud) en de kwaliteit is uitstekend.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Verkoopprijs€78,50
Huismerk prijs€39,25
MerkBrother
ArtikelBrother TN-245M toner magenta hoge capaciteit
ArtikelnummerTN245M
Kleurmagenta
Intensiteit2.200 prints
EAN-code4977766718486

Goedkoopste Brother TN-245M inkt bestellen juli 2024

De capaciteit van de TN245M toner is 2.200 prints. Via internet bestel je eenvoudig de originele merktoners. Je krijgt het dan een stuk goedkoper dan in de winkel. Inktshop.nl of Paradigit zijn suggesties waar men terecht kan voor originele Brother toners. Ze hanteren duizenden producten en geven advies / service. Meestal bieden ze ook een prima huismerk.

 • Aantrekkelijke inkt schaf jij aan via aanbieders als bol.com & Inktbaas.nl.
 • Originele TN245M inkt toners koop je online vanaf €78,50.
 • Brother imitatie inkt heeft erg veel voordelen. Dat hoeft de kwaliteit niet te beïnvloeden.
 • Bestel een toner met extra veel inkt (XL) of een voordeelverpakking (multipack) en neem geen losse modellen. Het maken van een printje is dan aantrekkelijker.
 • Instructies om goedkoper te printen: probeer zoveel als het kan zwart-wit te printen, kies de voordelige eco-printinstellingen (bijvoorbeeld snel printen) en overweeg een lettertype als Ecofont Sans en Baskerville Old Face.
 • Via inktaanbieding.nl check je de betrouwbaarste verkopers waar je op een gebruiksvriendelijke manier TN245M toner aanbiedingen kunt vergelijken.

Prijzen Brother TN-245M toner magenta hoge capaciteit vergelijken
Brother toners hebben een prijskaartje. Deze rode tonercartridge kent een vanafprijs van €86,35. Bij de inktwebwinkels ben je goedkoper uit. Daar kost het zo’n €78,50. Een optie met een scherpere prijs is huismerk-inkt. Reken op een bedrag van €39,25. Klik verder naar: besparen dankzij huismerk inkt. Is er een voordeelverpakking, kies dan altijd voor die keuze.

ProductPrijs
Brother TN-245M toner magenta hoge capaciteit originele inkt€78,50
Brother TN-245M toner magenta hoge capaciteit multipack (merk toners)€157,00
Brother TN-245M toner magenta hoge capaciteit huismerk inkt * €39,25
Brother TN-245M toner magenta hoge capaciteit huismerk duopack * €78,50
Tabel met de geschatte prijzen van de TN245M tonercartridge (roze / rood) in juli 2024. * Let op: de prijs is een afgeleide van de capaciteit van de originele toner.

Bij welke winkels kan ik de inktpatronen van Brother aanvragen?

Meteen Brother TN-245M inkt bestellen? Dit type toner of een budget huismerk alternatief kan je op veel plekken wel kopen. Zowel via internetwinkels als bij boekhandels. Tip van onze medewerkers: ga naar een online inktspeciaalzaak. Dit soort aanbieders hebben betrouwbare service, hebben de snelste levertijd en faciliteren normaal gesproken een uitmuntend huismerk.

 • Fysieke verkooppunten: Albert Heijn, Bruna, Hema, Handyman, Primera, Expert, Kruidvat, Media Markt.
 • Bekende webshops als Fonq, Ebay, Bol.com, Coolblue, Wehkamp, Blokker zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
 • De grote inktshops als Printabout.nl, Inkt.nl, Alleeninkt.nl, 123inkt.nl, Inktwereld.nl, Inktweb.nl hebben een eigen magazijn met voorraad, hebben een handige zoektool en hebben de beste acties en kortingen.
brother-tn-245m-magenta-roze-rood-toner

Originele rode TN245M inkt van Brother bestellen via internet

Wil jij printen in topkwaliteit? De Brother TN-245M toner magenta hoge capaciteit originele rode toner is dan de beste keuze. De toners zijn afkomstig van Brother en zorgen voor de mooiste printjes. De inktpatronen passen altijd en je hebt geen last van vervelende waarschuwingen of foutmeldingen. De beste optie als je wilt printen in hoge kwaliteit en het gewoon plug&play moet zijn.

 • Originele tonercartridges van Brother hebben de hoogste afdrukkwaliteit.
 • Geen risico dat de garantie verloopt.
 • Geen lastige foutmeldingen of storingen. Na plaatsing direct printen.
 • Het grootste nadeel van originele toners is dat ze aan de prijs zijn (gemiddelde kosten liggen op €78,50).

Brother TN-245M toner magenta hoge capaciteit huismerk alternatieven

Minder uitgeven aan printen? Overweeg dan namaak-inkt van derde leveranciers. Het TN245M huismerk alternatief biedt een verrassend goede kwaliteit en is soms wel de helft zo goedkoop. Dat komt door een lagere prijs van de toner en omdat deze toners tot de rand gevuld worden met inkt. Meer inkt voor minder geld. Onze tip als je vooral goedkoop wilt printen.

 • Brother TN 245M huismerk toners zijn tot wel 60% goedkoper dan originele producten.
 • De belangrijkste reden hiervan is dat ze gevuld zijn met meer inkt vergeleken met inkt van het merk zelf.
 • De kwaliteit van de prints doet nauwelijks onder (vooral eenvoudige tekstdocumenten).
 • De schaduwkant van imitatie inkt is dat je hinder kunt hebben van foutcodes.

Vaak voorkomende problemen bij het vervangen van de toners

Heb je onderhand de magenta inkt van Brother verwisseld maar krijg je nog steeds errors of foutmeldingen? In de bijgaande tabel staan bekende printproblemen inclusief een aantal oplossingen die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: originele inkt plaatsen.Komt vaak voor bij huismerk-inkt. Sluit de melding en probeer een testafdruk te maken .
Geen toner gedetecteerd.Bekijk of je het plakkertje hebt weggedaan en veeg de contactpunten schoon met een droge doek.
Onleesbaar drukwerk (vage strepen en vlekken).Check of je toners goed in de printer zitten en gebruik de periodieke onderhoudsfunctie.
De toners zijn uitgedroogd.Selecteer het reinigingsprogramma voor een goed werkende printkop. Een alternatief is om even elke week een testafdrukje te doen.
De tonercartridge lekt inkt.Stop de afdruktaak, onttrek de toner en maak alles direct goed schoon. Zet de gebruikte patronen niet terug in je apparaat.
Gangbare toner-problemen m.b.t. Brother TN-245M inkt.

Veelgestelde vragen met antwoorden

Welke prijzen zijn bekend voor de Brother TN-245M toner magenta hoge capaciteit toner?
De verkoopprijs van de Brother TN-245M met de kleur magenta (roze / rood) toner is om en nabij de €64,88 excl. btw (dat is €78,50 inclusief de btw). Als je een voordeelverpakking of multipack koopt betaal je zo’n €157,00. Wanneer je gaat voor een huismerk toner met de code TN245M kan je nog meer besparen. Het tarief voor huismerk-toners is voordeliger (+/- €39,25) en maximale aantal afdrukken is beter (meer inhoud).

De printer detecteert de toner cartridge niet, wat is de oplossing?
Af en toe valt het voor dat een nieuw patroon weigert. Probeer eerst de volgende tips & tricks: Kijk of de patronen op de juiste manier vastgemaakt zijn, en bekijk of je het plasticje los hebt gemaakt. Onderzoek de printersoftware en reset eventueel de printer naar de fabrieksinstellingen. Maak de contactpunten van de toner goed schoon en voer reiniging van de printkop uit.

Is een Brother TN-245M toner magenta hoge capaciteit huismerk alternatief verstandig?
Een huismerk TN245M alternatief selecteren is een veel gevallen erg aantrekkelijk. Namaak inkt is doorgaans 65% goedkoper vergeleken met originele producten. De kostprijs is interessanter en deze inktpatronen zijn gevuld met meer inkt. De kwaliteit van de printadrukken gaat er amper op achteruit. De schaduwkant is dat je soms te maken hebt met foutmeldingen. Dergelijke foutcodes kan je normaliter eenvoudig herstellen.

Op welke manier kan ik de Brother TN-245M toner navullen?
Een patroon bijvullen met inkt kan je thuis doen. Voor dit karwei gebruik je een navulset die speciaal bedoeld is voor het Brother inktpatroon. Op Youtube en diverse website lees je daarvoor veel tips: Verwijder het label aan de bovenkant van de toner. In de volgende stap spuit je de rode inkt in het reservoir. Afsluitend mag je het product terugzetten in originele staat. Tenslotte check je of de vernieuwde Brother inkt juist op het papier gespoten wordt door een testprint te doen.

Plaats een reactie