bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Canon 045 1241C002 cyaan / blauw toner

Wil jij prijzen vergelijken voor de goedkoopste Canon 045 inkt toner? Via onze vergelijker tref je de beste aanbieders voor voordelige toners. Deze Canon 045 toner cyaan bedoeld voor de kleur cyaan (blauw) is uitermate geschikt voor al jouw kleurenafdrukken. De hoogste afdrukkwaliteit haal je doorgaans met originele patronen van Canon. Heel wat leveranciers als bijv. Paradigit en 112supplies bezorgen ook uitstekende huismerk-artikelen. De prijs is veel lager, ze zijn beter gevuld (hogere inhoud) en de kwaliteit is gewoon erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Geschatte verkoopprijs€57,25
Huismerk prijzen€28,63
MerkCanon
SoortCanon 045 toner cyaan
Serienummer1241C002
Kleur beschrijvingcyaan
Capaciteit1.300 prints
EAN-code4549292073638

Goedkoopste Canon 045 inkt bestellen juni 2024

De capaciteit van de 1241C002 toner is 1.300 prints. Online bestel je binnen enkele minuten nieuwe originele merktoners. Dit is veel gunstiger dan in een lokale shop. Sneltoner.nl en Goedkoopprinten.nl zijn suggesties waar je eenvoudig kunt zoeken naar originele Canon toners. Ze verkopen een gigantisch aanbod en hebben vriendelijke medewerkers. Meestal voorzien ze ook in een prima huismerk.

 • De goedkoopste inkt is te bestellen via verkooppunten zoals 123inkt en Alleeninkt.nl.
 • Originele 1241C002 inkt toners laat je al thuisbezorgen voor €57,25.
 • Canon imitatie inkt is soms wel 60% goedkoper. De afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.
 • Zoek op XL-toner die extra gevuld zijn of een voordeelverpakking (multipack) en geen losse verpakkingen. Het maken van een printje is dan aantrekkelijker.
 • Wat je ook kunt doen om goedkoper te printen: stel de printer in op “zwart-wit”, ga aan de slag met de verschillende zuinige eco-printerinstellingen (bijvoorbeeld eco-stand) of probeer lettertypes zoals Century Gothic & Brush Script.
 • Via inktaanbieding.nl klik je eenvoudig door naar de beste leveranciers waar je probleemloos en snel 1241C002 toner aanbiedingen kan scoren.

Prijzen Canon 045 toner cyaan vergelijken
Canon toners zijn best prijzig. Dit model blauwe tonercartridge kent een vanafprijs van €62,98. Online ben je een stuk voordeliger uit en betaal je gemiddeld €57,25. De gunstige optie is het huismerk (imitatie inkt). Deze is te bestellen v.a. €28,63. Lees meer over voordelen en gevaren van huismerk toners. Neem een voordeelverpakking als deze beschikbaar is.

ProductPrijs
Canon 045 toner cyaan originele inkt€57,25
Canon 045 toner cyaan multipack (merk toners)€114,50
Canon 045 toner cyaan huismerk inkt * €28,63
Canon 045 toner cyaan huismerk duopack * €57,25
Prijslijst van de 1241C002 tonercartridge (blauw) in juni 2024. * Disclaimer: huismerkproducten bevatten meer inkt, prijs is omgerekend naar inhoud originele toner.

Waar kan ik de inktpatronen van Canon verkrijgen?

Gemakkelijk Canon 045 inkt kopen? Deze toner of huismerk alternatieven zijn uitstekend verkrijgbaar. Zowel bij internet-aanbieders als bij boekenwinkels. Kooptip: ga naar een webshop gespecialiseerd in inkt. Deze winkels hebben betrouwbare service, kunnen razendsnel bezorgen en bieden meestal een uitstekend huismerk.

 • Plaatselijke winkels: Hema, Bruna, Action, Albert Heijn, Primera, Kruidvat, Expert, Media Markt.
 • Grote platformen als Fonq, Ebay, Wehkamp, Amazon, Coolblue, Blokker bieden ook steeds meer merken en series aan.
 • Erkende inktshops als Printabout.nl, Inktweb.nl, 123inkt.nl, Alleeninkt.nl, Inktwereld.nl, Sneltoner.nl onderscheiden zich met hun aanbod, hebben de beste ondersteuning en hebben de beste acties en kortingen.
canon-045-1241c002-cyaan-blauw-toner

Originele blauwe 1241C002 inkt van Canon kopen

Wil jij printen in topkwaliteit? De Canon 045 toner cyaan originele blauwe toner voorziet hierin. Deze toners worden geproduceerd door Canon en resulteren in de mooiste prints. De patronen doen altijd en je vermijdt vervelende foutcodes. De beste koop als je wilt printen in hoge kwaliteit en het gewoon plug&play moet zijn.

 • Originele tonercartridges van Canon bieden de beste kwaliteit prints.
 • De garantie op de printer gaat niet verloren.
 • Geen frustrerende foutcodes. Je kunt er direct mee aan de slag.
 • Een belangrijk nadeel van merktoners is dat het vrij duur is (gemiddelde kosten liggen op €57,25).

Canon 045 toner cyaan huismerk alternatieven

Besparen op de printkosten? Overweeg in dat geval eens imitatie inkt van een ander merk. Het 1241C002 huismerk alternatief biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit en de prijs is erg concurrerend. Je bespaart door een hele lage prijs per toner en doordat deze toners gevuld worden met meer inkt. Meer inkt voor minder geld. De beste optie als je vooral goedkoop wilt kunnen printen.

 • Canon 045 huismerk toners zijn tot wel 70% goedkoper ten opzichte van de originele inkt.
 • Een belangrijk voordeel is dat ze meer volume inkt bevatten in vergelijking met originele inkt.
 • De kwaliteit is erg goed (met name bij afdrukken met enkel tekst).
 • Het ongunstige van namaak inkt is dat je ongemak kunt ervaren door storingen.

Fouten en storingen bij het vervangen van de toners

Heb je de cyaan inkt van Canon geplaatst maar lukt het nog niet om een printje te maken? In de onderstaande tabel tref je veel voorkomende issues inclusief een aantal oplossingen die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: incompatible toner.Gebeurt vaak bij huismerk-toners. Sluit de pop-up en hervat de afdruktaak.
Foutmelding: toner ontbreekt.Achterhaal of je het dopje / plastic weg hebt gehaald en maak de toner schoon met een droge doek.
Er zitten lijnen/strepen op het papier.Ga eerst na of de toners juist geplaatst zijn en laat de printer het onderhoudsproces uitvoeren.
Printerinkt is uitgedroogd.Selecteer het reinigingsprogramma om de printkop schoon te maken. Het is nog beter om eens in de 14 dagen even een testprintje te doen.
De tonercartridge lekt.Breek de printopdracht af, haal de betreffende toner uit de printer en reinig de printer grondig. Tip: Uitsluitend nieuwe patronen gebruiken.
Gangbare afdrukproblemen in relatie tot Canon 045 inkt.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Welk tarief heeft de Canon 045 toner cyaan toner?
De prijs van een Canon 045 met kleur cyaan (blauw) toner is doorgaans +/- €47,31 excl. btw (dat is €57,25 inclusief de btw). Wanneer je een voordeelverpakking of multipack prefereert moet je denken aan €114,50. Met een huismerk toner met de code 1241C002 dalen de printkosten aanzienlijk. De aanschafprijs van deze huismerk-toners ligt beduidend lager (+/- €28,63) en je kunt er meer afdrukken mee maken (meer milliliters).

Mijn printer herkent de toner cartridge niet, moet moet ik doen?
Er zijn voorvallen waarbij een vol inktpatroon niet wordt opgepakt. Dit los je als volgt op: Controleer nog eens of de patronen goed vast zitten, en kijk of je de beschermingstape verwijderd hebt. Update de printersoftware en reset eventueel de printer naar de fabrieksinstellingen. Maak de toner schoon met een droge doek en start het reinigingsprogramma.

Is een Canon 045 toner cyaan huismerk alternatief net zo goed als het origineel?
Het huismerk 1241C002 alternatief selecteren is meestal een juiste beslissing. Namaak inkt is plus minus 60% goedkoper dan originele producten. De aanschafprijs is aantrekkelijker en deze inktpatronen bevatten meer inkt. De kwaliteit van de afdrukken is vrijwel hetzelfde. De schaduwkant is dat er sprake kan zijn van storingscodes en foutmeldingen. Dergelijke problemen kan je normaliter zelf herstellen.

Kan ik vanuit huis de Canon 045 toner navullen?
Een toner opnieuw bijvullen kan je thuis doen. Voor deze handeling werk je met een set navulinkt die geschikt is voor het Canon inktpatroon. Op Youtube en diverse fora is een groot aantal tips te vinden: Verwijder het label aan de bovenkant van de toner. Vervolgens spuit je de blauwe inkt in het gaatje zoals aangegeven. Later kun jij het artikel terugzetten in originele staat. Nadien achterhaal je of de nagevulde Canon inkt op de juiste manier werkt door een testprint te draaien.

Plaats een reactie