bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Canon 045H 1243C002 geel / yellow toner

Wil jij ook de goedkoopste Canon 045H inkt toner? Via Inktaanbieding.nl tref je de meest populaire inktaanbieders voor extra voordelige toners. De Canon 045H toner geel hoge capaciteit bedoeld voor de kleur geel (yellow) kan jij toepassen voor al jouw kleurenafdrukken. Denk dan aan merkproducten van Canon. Diverse webshops als Mediamarkt.nl of 112supplies faciliteren ook huismerken die een goed alternatief vormen. De prijs is veel lager, er zit meer inkt in en de kwaliteit is nagenoeg gelijk.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Vanafprijs€73,25
Huismerk tarief€36,63
MerkCanon
ModelCanon 045H toner geel hoge capaciteit
Seriecode1243C002
Kleurgeel
Intensiteit2.200 prints
EAN-nummer4549292073690

Goedkoopste Canon 045H inkt bestellen april 2024

De capaciteit van de 1243C002 toner is 2.200 prints. Originele merktoners koop je het beste online. Je krijgt het dan veel voordelige in vergelijking met kleine winkels. printershop en Handyman.nl zijn suggesties waar jij kunt zoeken naar originele Canon toners. Ze bieden een gigantisch aanbod en hebben vriendelijke medewerkers. In de regel beschikken ze over een interessant huismerk.

 • Aantrekkelijke inkt is aan te schaffen bij verkooppunten zoals Sneltoner.nl en Printabout.nl.
 • Originele 1243C002 inkt toners laat je al thuisbezorgen voor €73,25.
 • Canon imitatie inkt heeft erg veel voordelen. Dat hoeft de kwaliteit niet te beïnvloeden.
 • Zoek op XL-toner die extra gevuld zijn of voordeelverpakkingen (multipacks) en geen losse verpakkingen. De prijs per afdruk wordt dan lager.
 • Adviezen om goedkoper te printen: kies voor printen in zwart-wit, loop alle eco-printinstellingen na (zoals snel printen) & kies een zuinig lettertype zoals Ecofont Sans en Calibri.
 • Via deze site vergelijk je erkende verkopers waar je goedkoop en eenvoudig 1243C002 toner aanbiedingen kunt vergelijken.

Prijzen Canon 045H toner geel hoge capaciteit vergelijken
Canon toners zijn nu eenmaal niet goedkoop. Deze specifieke gele tonercartridge heeft een adviesprijs van €80,58. Bij online printshops kan dat voordeliger en ligt de verkoopprijs rond de €73,25. De beste optie is het eigen huismerk. Deze kosten komen neer op zo’n €36,63. Spring verder naar: de gevaren en risico’s van huismerk inkt. Kies altijd voor een voordeelverpakking (indien mogelijk).

ProductPrijs
Canon 045H toner geel hoge capaciteit originele inkt€73,25
Canon 045H toner geel hoge capaciteit multipack (merk toners)€146,50
Canon 045H toner geel hoge capaciteit huismerk inkt * €36,63
Canon 045H toner geel hoge capaciteit huismerk duopack * €73,25
Prijslijst van de 1243C002 tonercartridge (yellow) in april 2024. * Let op: de prijs is een afgeleide van de capaciteit van de originele toner.

Waar kan ik de inktpatronen van Canon aanvragen?

Gemakkelijk Canon 045H inkt bestellen? Dit inktpatroon (en huismerk alternatieven) zijn doorgaans goed voorradig. Zowel bij online leveranciers als bij kantoorwinkels. Onze tip: ga naar een online inktspeciaalzaak. Deze winkels bieden top-service, een grote voorraad en verstrekken doorgaans een uitmuntend huismerk.

 • Winkels in de regio: Bruna, Action, Hema, Albert Heijn, Media Markt, Expert, Primera, Kruidvat.
 • Populaire internetwinkels als Fonq, Blokker, Bol.com, Coolblue, Wehkamp, Ebay breiden het inktaanbod ook in rap tempo uit.
 • De grote inktaanbieders als Printabout.nl, Inkt.nl, Alleeninkt.nl, Sneltoner.nl, 123inkt.nl, Inktwereld.nl onderscheiden zich met hun aanbod, hebben een handige zoektool en hebben de beste aanbiedingen.
canon-045h-1243c002-geel-yellow-toner

Originele gele 1243C002 inkt van Canon bestellen via internet

Wil je niet tegen problemen aanlopen? De Canon 045H toner geel hoge capaciteit originele gele toner is dan wat wij aanraden. Deze toners zijn afkomstig uit de fabriek van Canon en bieden de hoogste printkwaliteit. De patronen werken altijd en je voorkomt lastige foutmeldingen of storingen. Onze aanbeveling als je een hoge afdrukkwaliteit wilt en je niet zit te wachten op storingen.

 • Originele tonercartridges van Canon zorgen voor het beste resultaat.
 • Je behoudt garantie op jouw printer.
 • Geen lastige storing en meldingen. Printen werkt altijd.
 • De schaduwkant van de “echte” merk toners is dat ze best prijzig zijn (gemiddeld kost het €73,25).

Canon 045H toner geel hoge capaciteit huismerk alternatieven

Wil je goedkoper afdrukken? Koop dan eens klooninkt van derden. Het 1243C002 huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en de prijs is erg concurrerend. Deze besparing is mogelijk dankzij een fors lagere adviesprijs en doordat deze inktpatronen simpelweg meer ML inkt bevatten. Meer inkt voor een betere prijs. De beste keuze als prijs belangrijker is dan kwaliteit.

 • Canon 045H huismerk toners zijn vele malen goedkoper dan de originele patronen.
 • Dat komt met name omdat er veel meer inkt in het patroon zit in vergelijking met originele inktpatronen.
 • De afdrukkwaliteit is uitstekend (met name bij afdrukken met enkel tekst).
 • Een minpunt van budget inkt is dat je te maken krijgt met foutcodes.

Problemen bij het vervangen van je toners

Heb je ondertussen de geel inkt van Canon verwisseld maar kan je niet afdrukken? In de bijgaande tabel bekijk je de meest bekende toner-problemen met daarbij een workaround.

ProbleemOplossing
Foutmelding: incompatible toner.Soms gebeurt dit bij klooninkt. Klik op “ok” en probeer gewoon te printen.
Geen toner gedetecteerd.Kijk of je het dopje / plastic verwijderd hebt en controleer of de contactpunten schoon zijn.
Er zitten lijnen/strepen op het papier.Ga eerst na of de toners juist geplaatst zijn en probeer een onderhoudsprogramma uit.
De inkt is uitgedroogd.Start handmatig het reinigingsprogramma op om zo de printkop te reinigen. Een alternatief is om even elke week een testafdrukje te doen.
De tonercartridge lekt inkt.Stop het printen meteen, haal voorzichtig de toners uit het apparaat en maak de houder schoon. Retourneer het product naar de leverancier.
Meest gezochte printproblemen aangaande Canon 045H inkt.

FAQ (veelgestelde vragen)

Wat is de verkoopprijs van de Canon 045H toner geel hoge capaciteit toner?
De adviesprijs van de Canon 045H met kleur geel (yellow) toner is om en nabij de €60,54 excl. btw (€73,25 inclusief de btw). Zodra je een voordeelverpakking / multipack prefereert liggen de kosten op zo’n €146,50. Door te kiezen voor een een huismerk toner met de code 1243C002 dalen de printkosten aanzienlijk. De aanschafprijs van deze huismerk-toners is interessanter (+/- €36,63) en je kunt er veel meer printjes mee maken (er zit meer inkt in).

Ik krijg een melding van een ontbrekende toner cartridge, wat nu?
Er zijn situaties bekend waarbij een net nieuw patroon niet wordt gedetecteerd. Dat is op de volgende manier op te lossen: Loop nog eens na of de patronen goed vastgeklikt zitten, en achterhaal of je het plakkertje los hebt gemaakt. Installeer de nieuwste printersoftware of probeer alles terug te zetten naar fabrieksinstellingen (resetten). Maak de toner schoon en neem de printkop onder handen.

Is het Canon 045H toner geel hoge capaciteit huismerk alternatief verstandig?
Een huismerk 1243C002 alternatief proberen is in de regel niet schadelijk. Namaak inkt is soms wel 50% goedkoper in vergelijking met originele merkinkt. De kostprijs is gunstiger en deze inktpatronen bevatten meer inkt. De kwaliteit van de printjes is nagenoeg hetzelfde. Een negatieve kant is dat je soms te maken hebt met foutmeldingen of storingen. Dit soort storingen kan je gewoonlijk eenvoudig herstellen.

Voor een voordelige prijs de Canon 045H toner navullen?
Een inktpatroon bijvullen raden we alleen aan voor gevorderden. Voor dit klusje gebruik je een navulset die speciaal bedoeld is voor het Canon inktpatroon. Op verschillende DIY-websites lees je daarvoor veel tips: Start met het verwijderen van het omhulsel. In stap 2 plaats je de injectiespuit met gele inkt in het gaatje zoals aangegeven. Daaropvolgend mag je het product opnieuw vastklikken. Als afronding check je of de nieuwe Canon inkt juist op het papier gespoten wordt door het draaien van een testprint.

Plaats een reactie