bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Canon 051 2168B002 zwart / black toner

Op zoek naar de goedkoopste Canon 051 inkt toner? Op Inktaanbieding.nl kan je aan de slag met toonaangevende printshops voor verrassend voordelige toners. De Canon 051 toner zwart met kleurcode zwart (black) biedt uitkomst voor documenten met heldere zwarte tekst. Je kunt kiezen uit “echte” toners van Canon. Een groeiend aantal verkopers als bijvoorbeeld printerinktshop.nl en printershop verstrekken ook hele goede huismerk-patronen. De prijs is vele malen lager, er zit meer inkt in en de kwaliteit doet amper onder voor merkinkt.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Vanafprijs€58,25
Huismerk verkoopprijs€29,13
MerkCanon
ProductCanon 051 toner zwart
Serienummer2168B002
Kleur omschrijvingzwart
Effectiviteit1.700 prints
EAN-nummer4549292105094

Goedkoopste Canon 051 inkt kopen juli 2024

De capaciteit van de 2168B002 toner is 1.700 prints. Online bestel je binnen enkele minuten nieuwe originele merktoners. Dit is veel gunstiger dan in de winkel. Coolblue.nl & Printabout.nl zijn goede adressen waar jij kunt zoeken naar originele Canon toners. Ze hanteren heel veel verschillende producten en jij kan terecht voor service. Meestal voeren ze ook een goed huismerk.

 • De voordeligste inkt koop je via internet bij leveranciers als Inktshop.nl & Vikingdirect.nl.
 • Originele 2168B002 inkt toners haal je in huis vanaf €58,25.
 • Canon imitatie inkt is soms wel 60% goedkoper. Je levert maar weinig kwaliteit in.
 • Kies voor een toner met meer inhoud (XL) of een voordeelverpakking (multipack) in plaats van losse kleuren. Op die manier dalen je printkosten aanzienlijk.
 • Wat je ook kunt doen om goedkoper te printen: druk dubbelzijdig af, maak gebruik van de juiste eco-printinstellingen (denk dan aan snel-modus) & kies een zuinig lettertype zoals Ecofont Sans en Calibri.
 • Via inktaanbieding.nl klik je direct door naar goede printshops waar je goedkope 2168B002 toner aanbiedingen kunt bestellen.

Prijzen Canon 051 toner zwart vergelijken
Canon toners zijn niet goedkoop. Deze specifieke zwarte tonercartridge ligt in de schappen voor c.a. €64,08. Bij de inktwebwinkels ben je goedkoper uit en kost het zo’n €58,25. De voordeligste optie is het huismerk (klooninkt). Reken op een bedrag van €29,13. Lees ook het gedeelte over de gevaren en risico’s van huismerk inkt. Neem een voordeelverpakking als deze beschikbaar is.

ProductPrijs
Canon 051 toner zwart originele inkt€58,25
Canon 051 toner zwart multipack (merk toners)€116,50
Canon 051 toner zwart huismerk inkt * €29,13
Canon 051 toner zwart huismerk duopack * €58,25
Prijslijst van de 2168B002 tonercartridge (black) in juli 2024. * N.b.: de prijs is een afgeleide van de capaciteit van de originele toner.

Bij welke (web)winkels kan ik inktpatronen van Canon inkopen?

Meteen Canon 051 inkt bestellen? Deze inkt (en huismerk alternatieven) bieden veel winkels aan. Zowel via internetwinkels als bij boekenwinkels. Belangrijk: koop altijd bij een internet printshop. Deze leveranciers bieden altijd ondersteuning, bezorgen supersnel aan huis en verkopen tevens een heel behoorlijk huismerk.

 • Regionale winkels: Bruna, Handyman, Hema, Action, Primera, Media Markt, Kruidvat, Expert.
 • Bekende webshops als Coolblue, Wehkamp, Blokker, Amazon, Ebay, Fonq hebben doorgaans ook een grote voorraad.
 • Erkende inktwinkels als Inktweb.nl, Inktwereld.nl, Alleeninkt.nl, Printabout.nl, Inkt.nl, Sneltoner.nl hebben een eigen magazijn met voorraad, bieden de beste zoekfunctie en hebben dikwijls aantrekkelijke aanbiedingen.
canon-051-2168b002-zwart-black-toner

Originele zwarte 2168B002 inkt van Canon kopen via internet

Streef jij naar de hoogste afdrukkwaliteit? De Canon 051 toner zwart originele zwarte toner is dan de beste keuze. De toners zijn afkomstig van Canon en bieden de beste kwaliteit. Deze toners werken altijd na plaatsing en je voorkomt frustrerende foutmeldingen of storingen. Onze aanbeveling als je de kwaliteit van de prints erg belangrijk vindt en geen zin in gedoe hebt.

 • Originele toners van Canon bieden de beste kwaliteit prints.
 • Geen risico dat garantie op printer vervalt.
 • Geen irritante storingen of foutmeldingen. Meteen printen na plaatsing.
 • De negatieve kant van originele toners is dat het nogal duur is (gemiddeld genomen €58,25).

Canon 051 toner zwart huismerk alternatieven

Goedkoper printen? Bestel dan eens namaak-inkt van derde leveranciers. Het 2168B002 huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en is tot wel de helft zo goedkoop. Je kunt zoveel besparen door een lage stukprijs en doordat deze producten eenvoudigweg meer inkt bevatten. Meer inkt voor een betere prijs. Een aanrader als je met name let op de prijs.

 • Canon 051 huismerk toners leveren besparingen op tot wel 60%.
 • Dit komt vooral door het feit dat imitatie producten meer inkt bevatten wanneer je het afzet tegen merk-inkt.
 • De kwaliteit van de afdrukken is vrijwel hetzelfde (vooral eenvoudige tekstdocumenten).
 • De schaduwkant van namaak inkt is dat je soms te maken hebt met foutcodes.

Hulp bij problemen bij het vervangen van jouw toners

Heb je inmiddels de zwart inkt van Canon vervangen maar lukt het nog niet om een printje te maken? In de bijgaande tabel bieden we een overzicht met de meest bekende inktproblemen inclusief een aantal oplossingen die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: originele inkt plaatsen.Komt vaak voor bij klooninkt. Sluit de pop-up en hervat de afdruktaak.
Foutmelding: toner ontbreekt.Bekijk of je het stukje tape verwijderd hebt en gebruik een pluisvrije doek om de contactpunten schoon te maken.
Strepen en vage vegen (slechte printkwaliteit).Voer een toners check uit en gebruik de periodieke onderhoudsfunctie.
Printerinkt is uitgedroogd.Zoek naar het reinigingsprogramma voor correcte printkop functionaliteiten. Wat je kunt doen isom de testpagina maandelijks af te drukken.
De tonercartridge lekt inkt.Stop direct met printen, verwijder snel alle toners en neem de tijd om alles goed schoon te maken. Download het retourformulier en stuur het terug.
Bekende issues met de Canon 051 inkt.

Handige FAQ met veelgestelde vragen

Wat is prijs van de Canon 051 toner zwart toner?
De huidige kostprijs van de Canon 051 met kleurcode zwart (black) toner is doorgaans +/- €48,14 excl. de btw (€58,25 inclusief btw). Indien je een voordeelverpakking / multipack prefereert betaal je zo’n €116,50. Met een huismerk toner met het OEM-nummer 2168B002 kan je nog meer besparen. De gemiddelde prijs van deze huismerk-toners is interessanter (+/- €29,13) en het aantal printjes ligt hoger (meer inhoud).

Ik krijg een melding van een ontbrekende toner cartridge, wat nu?
Af en toe valt het voor dat een net nieuw inktpatroon niet wordt gedetecteerd. Je kunt het volgende proberen: Loop nog eens na of de patronen goed vastgeklikt zitten, en controleer nog eens of je het beschermingsmateriaal hebt weggedaan. Installeer de nieuwste printersoftware of klik op de optie fabrieksinstellingen resetten in het menu. Veeg de contactpunten schoon met een droge doek en bekijk de status van de printkop.

Is een Canon 051 toner zwart huismerk alternatief slim?
Het huismerk 2168B002 alternatief inkopen is vaak een goed idee. Namaak inkt in om en nabij de 60% goedkoper in verhouding tot merk-inkt. De winkelprijs is interessanter en deze inktpatronen bevatten doorgaans een stuk meer inkt. De kwaliteit wordt nauwelijks beïnvloed. Het belangrijkste nadeel is dat je te maken kunt krijgen met foutmeldingen of storingen. Dit soort storingen kan je gewoonlijk zelfstandig herstellen.

Kan ik de Canon 051 toner navullen?
Een toner opnieuw bijvullen kan je eventueel ook zelf doen. Hiervoor werk je met een handige navulset inclusief inkt voor het Canon inktpatroon. Op verschillende Do It Yourself (DIY) websites vind je precies hoe dit werkt: Haal de toner voorzichtig uit elkaar. In stap 2 injecteer je de zwarte inkt in een zelfgemaakt gat in het patroon. Dan kun jij het artikel terugzetten in originele staat. Als afronding test je of de nagevulde Canon inkt correct functioneert door het drukken van een testprint.

Plaats een reactie