bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Canon 055 C 3015C002 cyaan / blauw toner

Wil jij ook de goedkoopste Canon 055 C inkt toner? Op www.inktaanbieding.nl bieden wij geschikte printwinkels voor goedkope toners. Artikel Canon 055 C toner cyaan met kleur cyaan (blauw) is relevant voor perfect ogende kleurenafdrukken. Denk dan aan verschillende merkartikelen van Canon. Steeds meer winkels als bijvoorbeeld Alleeninkt.nl of Sneltoner.nl verkopen ook uitstekende huismerk-artikelen. Deze zijn veel lager geprijsd, ze bevatten meer inkt en de kwaliteit doet amper onder voor merkinkt.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Geschatte vanafprijs€80,25
Huismerk tarieven€40,13
MerkCanon
ArtikelCanon 055 C toner cyaan
Serienummer3015C002
Officiële kleurcyaan
Printvermogen2.100 prints
EAN4549292124668

Goedkoopste Canon 055 C inkt kopen juli 2024

De capaciteit van de 3015C002 toner is 2.100 prints. Je kunt deze originele merktoners gemakkelijk thuis laten bezorgen. Dat kan daar veel gunstiger dan bij een regionale speciaalzaak. 112supplies en Printabout.nl zijn prima printshops waar je eenvoudig kunt zoeken naar originele Canon toners. Ze hanteren heel veel verschillende producten en jij kan terecht voor service. In de basis beschikken ze over een goedkoop huismerk.

 • De beste inkt bestel je online bij winkels zoals inktcartridge store en Mediamarkt.nl.
 • Originele 3015C002 inkt toners hebben een vanafprijs van +/- €80,25.
 • Canon imitatie inkt kan veel geld besparen. De printkwaliteit is vergelijkbaar.
 • Kies voor een toner met meer inhoud (XL) of een voordeelverpakking (multipack) en bestel ze niet los (per 1). Dat maakt het printen voordeliger.
 • Wat je ook kunt doen om goedkoper te printen: print zoveel mogelijk in het zwart of grijswaarden, loop alle eco-printinstellingen na (onder ander snel printen) of overweeg een lettertype als Ecofont Sans en Calibri.
 • Via ons platform klik je direct door naar gespecialiseerde inktwebshops waar je probleemloos en snel 3015C002 toner aanbiedingen kunt vergelijken.

Prijzen Canon 055 C toner cyaan vergelijken
Canon toners zijn nu eenmaal niet goedkoop. Een dergelijke blauwe tonercartridge ligt in de schappen voor c.a. €88,28. Bij online printshops kan dat voordeliger en kost het om en nabij de €80,25. Een optie met een scherpere prijs is het eigen huismerk. Deze is te bestellen v.a. €40,13. Ook interessant: het hoe en waarom van huismerk-inkt. Kies altijd voor een voordeelverpakking (indien mogelijk).

ProductPrijs
Canon 055 C toner cyaan originele inkt€80,25
Canon 055 C toner cyaan multipack (merk toners)€160,50
Canon 055 C toner cyaan huismerk inkt * €40,13
Canon 055 C toner cyaan huismerk duopack * €80,25
Prijsindicatie van de prijs voor een 3015C002 tonercartridge (blauw) in juli 2024. * Belangrijk: prijs is omgerekend naar inhoud van originele toner.

Hoe en waar kan ik inktpatronen van Canon aanschaffen?

Meteen Canon 055 C inkt bestellen? Dit type inkt of alternatieven van het huismerk hebben veel shops in hun assortiment. Zowel online als bij boekenwinkels. Kooptip: bestel bij een online inktshop. Deze winkels hebben verstand van zaken, bezorgen supersnel aan huis en bieden tevens een goed huismerk.

 • Lokale winkels: Albert Heijn, Hema, Bruna, Handyman, Media Markt, Kruidvat, Primera, Jumbo.
 • Grote platformen als Coolblue, Amazon, Ebay, Fonq, Bol.com, Wehkamp hebben ook een uitstekend aanbod.
 • Echte inktshops als Printabout.nl, 123inkt.nl, Inktweb.nl, Inkt.nl, Sneltoner.nl, Alleeninkt.nl hebben een eigen magazijn met voorraad, bieden de beste service en communiceren dikwijls fikse kortingen.
canon-055-c-3015c002-cyaan-blauw-toner

Originele blauwe 3015C002 inkt van Canon kopen

Streef jij naar de hoogste afdrukkwaliteit? De Canon 055 C toner cyaan originele blauwe toner voorziet hierin. De toners zijn afkomstig van Canon en zorgen voor de mooiste afdrukken. De inktpatronen passen altijd en je vermijdt frustrerende foutmeldingen. Een aanrader als je tekst en/of foto’s in hoge kwaliteit wilt afdrukken en geen irritaties wilt.

 • Originele toners van Canon leveren de mooiste printjes.
 • De garantie op de printer gaat niet verloren.
 • Geen hinderlijke foutcodes. Je kunt altijd printen.
 • De schaduwkant van originele merktoners is dat ze aan de prijs zijn (gemiddelde kosten liggen op €80,25).

Canon 055 C toner cyaan huismerk alternatieven

Wil je goedkoper afdrukken? Overweeg dan klooninkt van een ander merk. Het 3015C002 huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en kan een besparing opleveren van wel 60%. De besparing komt tot stand door een lage stukprijs en doordat deze inktpatronen tot het absolute maximum worden gevuld met inkt. Meer inkt voor minder geld. Een aanrader als je vooral goedkoop wilt printen.

 • Canon 055 C huismerk toners zijn tot wel 60% voordeliger.
 • Een belangrijk voordeel is dat huismerkproducten meer inkt bevatten vergeleken met merk-inkt.
 • De kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder (vooral gewone prints met enkel tekst).
 • De negatieve kant van imitatie inkt is dat je last hebt van storingen en foutcodes.

Mogelijke problemen bij het vervangen van de toners

Heb je inmiddels de cyaan inkt van Canon vervangen maar lukt het nog niet om een printje te maken? In de tabel hieronder check je veel voorkomende toner-problemen met daarbij een aantal tips & tricks.

ProbleemOplossing
Foutmelding: beschadigde toner.Gebeurt vaak bij huismerken. Negeer de melding en probeer gewoon te printen.
Foutmelding: toner ontbreekt.Loop nog eens na of je het dopje / plastic verwijderd hebt en controleer of de contactpunten schoon zijn.
Vage vlekken en strepen op de afdruk.Ga eerst na of de toners juist geplaatst zijn en probeer een onderhoudsprogramma uit.
De printkop is uitgedroogd.Start het interne reinigingsprogramma om op die manier de printkop te reinigen. Als oplossing raden we aan om minimaal elke 7 dagen iets te printen (testpagina).
Er lekt inkt uit de tonercartridge.Stop het printen meteen, haal alle toner uit de printer en maak alles direct schoon. Gebruik het oude patroon niet weer opnieuw.
Gangbare issues bij de Canon 055 C inkt.

Veelgestelde vragen van onze bezoekers

Wat is de adviesprijs van de Canon 055 C toner cyaan toner?
De huidige kostprijs van de Canon 055 C met de kleur cyaan (blauw) toner is om en nabij de €66,32 excl. btw (dat maakt €80,25 inclusief de btw). Als je een voordeelverpakking of multipack wenst betaal je ongeveer €160,50. Als je kiest voor een huismerk toner met het nummer 3015C002 dalen de printkosten aanzienlijk. De aanschafprijs van deze huismerk-toners is voordeliger (+/- €40,13) en je kunt er veel meer printjes mee maken (meer milliliters).

De toner cartridge wordt niet herkend, wat kan ik doen?
Het kan voorkomen dat een nieuw patroon weigert. Dit los je als volgt op: Controleer nog eens of de patronen goed vast zitten, en onderzoek of je het plakkertje los hebt gemaakt. Download de juiste printersoftware of reset het apparaat terug naar fabrieksinstellingen. Maak de toner schoon en reinig de printkop.

Is het Canon 055 C toner cyaan huismerk alternatief interessant?
Een huismerk 3015C002 alternatief inkopen is bijna altijd zeer interessant. Namaak inkt is doorgaans 55% goedkoper vergeleken met originele producten. De aanbiedingsprijs is voordeliger en deze toners bevatten doorgaans een stuk meer inkt. De kwaliteit van de prints doet amper onder voor merkinkt. Een aandachtspunt is dat je te maken kunt krijgen met foutmeldingen. Dit soort storingen kan je gewoonlijk zelf oplossen.

Tegen lage kosten de Canon 055 C toner navullen?
Het bijvullen van een inktpatroon is niet eenvoudig, maar wel mogelijk. Voor deze handeling kan je aan de slag met een navulinkt sets die toepasbaar zijn op het Canon inktpatroon. Op Youtube en diverse website vind je precies hoe dit werkt: Je haalt de toner uit elkaar. Vervolgens spuit je de blauwe inkt in het gaatje zoals aangegeven. Als dat gelukt is kun jij het artikel met elkaar verbinden. Als afronding test je of de nieuwe Canon inkt correct functioneert door een testafdruk te maken.

Plaats een reactie