bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Canon 707 Y 9421A004AA geel / yellow toner

Op zoek naar de goedkoopste Canon 707 Y inkt toner? Op deze webpagina kan je aan de slag met de beste aanbieders voor goedkope toners. De Canon 707 Y toner geel met de kleur geel (yellow) komt van pas bij mooie levendige kleurenafdrukken. Kies bijvoorbeeld voor merkproducten van Canon. Meerdere shops zoals bijvoorbeeld Inkt-bestellen.nl of replacedirect leveren ook uitstekende huismerk-artikelen. Je betaalt een stuk minder, er zit meer inkt in en de kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde vanafprijs€72,50
Huismerk prijzen€36,25
FabrikantCanon
ArtikelCanon 707 Y toner geel
Seriecode9421A004AA
Officiële kleurgeel
Capaciteit2.000 prints
EAN4960999270418

Goedkoopste Canon 707 Y inkt bestellen april 2024

De capaciteit van de 9421A004AA toner is 2.000 prints. Via internet bestel je eenvoudig de originele merktoners. Dit kan daar stukken voordeliger dan bij een regionale speciaalzaak. Bol.com en Inktbaas.nl zijn erkende verkooppunten waar je eenvoudig kunt zoeken naar originele Canon toners. Ze beschikken over een uitstekend assortiment en je kunt er terecht voor hulp bij storingen. Standaard verkopen ze ook een goedkoop huismerk.

 • De voordeligste inkt is verkrijgbaar via verkooppunten als Go4inkt & Goedkoopprinten.nl.
 • Originele 9421A004AA inkt toners hebben een vanafprijs van +/- €72,50.
 • Canon imitatie inkt kost vaak maar de helft. Dat hoeft de kwaliteit niet te beïnvloeden.
 • Zoek naar een XL-toner met extra capaciteit of een voordeelverpakking (multipack) in plaats van losse kleuren. Het maken van een printje is dan aantrekkelijker.
 • Wat jij kan doen om goedkoper te printen: print zoveel mogelijk in het zwart of grijswaarden, kies de voordelige eco-printinstellingen (o.a snel printen) of kies een zuinig lettertype zoals Ecofont en Times New Roman.
 • Via dit portaal klik je direct door naar de betrouwbaarste bedrijven waar je moeiteloos 9421A004AA toner aanbiedingen kunt bestellen.

Prijzen Canon 707 Y toner geel vergelijken
Canon toners zijn best prijzig. Deze specifieke gele tonercartridge kent een vanafprijs van €79,75. Bij de inktshops is het goedkoper en kost het zo’n €72,50. De goedkoopste optie is huismerk-inkt (budgetlabel). Deze is te bestellen v.a. €36,25. Klik verder naar: besparen dankzij huismerk inkt. Neem een voordeelverpakking als deze beschikbaar is.

ProductPrijs
Canon 707 Y toner geel originele inkt€72,50
Canon 707 Y toner geel multipack (merk toners)€145,00
Canon 707 Y toner geel huismerk inkt * €36,25
Canon 707 Y toner geel huismerk duopack * €72,50
Prijsindicatie van de prijs voor een 9421A004AA tonercartridge (yellow) in april 2024. * Let op: prijs wordt omgerekend naar aantal milliliters in originele toner.

Bij welke winkels kan ik de inktpatronen van Canon aanvragen?

Direkt Canon 707 Y inkt kopen? Deze specifieke toner of een alternatief huismerk zijn goed verkrijgbaar. Zowel via internet als bij gespecialiseerde winkels. Tip van onze medewerkers: bestel bij een online inktshop. Deze leveranciers bieden altijd ondersteuning, de meeste voorraad en verkopen doorgaans een heel behoorlijk huismerk.

 • Plaatselijke winkels: Action, Handyman, Hema, Albert Heijn, Jumbo, Expert, Primera, Media Markt.
 • Grote platformen als Bol.com, Fonq, Ebay, Coolblue, Blokker, Wehkamp verkopen de meest gangbare inktpatronen.
 • Erkende inktwebwinkels als Sneltoner.nl, Inkt.nl, Inktwereld.nl, 123inkt.nl, Alleeninkt.nl, Inktweb.nl hebben een eigen magazijn met voorraad, hebben een gebruiksvriendelijke zoekfunctionaliteit en zijn het scherpst qua prijs.
canon-707-y-9421a004aa-geel-yellow-toner

Originele gele 9421A004AA inkt van Canon bestellen

Wil jij printen in topkwaliteit? De Canon 707 Y toner geel originele gele toner is in dat geval een aanrader. Deze toners worden geproduceerd door Canon en leveren de mooiste afdrukken. De inktpatronen doen wat ze moeten doen en je hebt geen last van irritante foutmeldingen. De beste optie als je de kwaliteit van de prints erg belangrijk vindt en je niet houdt van gedoe.

 • Originele inktpatronen van Canon leveren de mooiste printjes.
 • Geen risico dat de garantie verloopt.
 • Geen lastige foutcodes. Ze werken altijd.
 • Een belangrijk nadeel van originele toners is de hoge prijs (gemiddeld genomen €72,50).

Canon 707 Y toner geel huismerk alternatieven

Wil je goedkoper afdrukken? Overweeg in dat geval eens klooninkt van derden. Het 9421A004AA huismerk alternatief biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit en is soms wel de helft zo goedkoop. Je kunt zoveel besparen door een hele lage prijs per toner en omdat de inktpatronen meer inkt bevatten. Meer inkt, lagere kosten dus. Onze aanbeveling als kwaliteit van ondergeschikt belang is.

 • Canon 707 Y huismerk toners zijn tot wel 70% goedkoper ten opzichte van de originele inkt.
 • Dat komt met name omdat imitatie producten meer inkt bevatten wanneer je het afzet tegen originele inkt.
 • De kwaliteit is nagenoeg hetzelfde (vooral als je veel in zwart print).
 • Een minpunt van huismerk inkt is dat je hinder kunt hebben van waarschuwingen of foutmeldingen.

Vervelende situaties bij het vervangen van jouw toners

Heb je de (huismerk) geel inkt van Canon verwisseld maar kan je nog niet printen? In de onderstaande tabel vind je algemene problemen incl. tips die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: de toner is beschadigd.Gebeurt vaak bij huismerken. Klik het venster weg en ga door met afdrukken.
Geen toner gedetecteerd.Controleer nog eens of je het beschermkapje weg hebt gehaald en maak de metalen contactpunten goed schoon.
Ik zie verticale strepen op mijn prints.Bekijk of de toners in de goede gleuven zitten en gebruik de periodieke onderhoudsfunctie.
De inkt is uitgedroogd.Probeer het reinigingsprogramma om de printkop schoon te maken. Het advies van experts is om regelmatig een testpagina af te drukken.
Een lekkende tonercartridge.Stop het printen meteen, klik de toner uit de gleuven en maak alles direct goed schoon. Stuur het defecte product retour.
De meest gangbare inktproblemen met betrekking tot Canon 707 Y inkt.

Bekijk de veelgestelde vragen

Wat betaal ik voor de Canon 707 Y toner geel toner?
De gemiddelde kostprijs van de Canon 707 Y met kleur geel (yellow) toner is gewoonlijk €59,92 excl. btw (dat is €72,50 inclusief de btw). Wanneer je een voordeelverpakking of multipack prefereert liggen de kosten op zo’n €145,00. Als je kiest voor een huismerk toner met de fabrikantcode 9421A004AA betaal je veel minder. De winkelprijs van dit soort huismerk-toners is interessanter (+/- €36,25) en je kunt er meer printjes mee maken (je krijgt meer inkt).

Ik krijg een melding van een ontbrekende toner cartridge, wat is de oplossing?
Het kan voorkomen dat een net nieuw patroon niet meteen werkt. Dat is op de volgende manier op te lossen: achterhaal de status van de patronen in de printer, en onderzoek of je het beschermingsmateriaal helemaal hebt verwijderd. Onderzoek de printersoftware of kies voor een totale fabrieksinstellingen reset. Maak de toner schoon met een droge doek en kies voor het reinigingsprogramma.

Is een Canon 707 Y toner geel huismerk alternatief net zo goed als het origineel?
Het huismerk 9421A004AA alternatief kopen is over het algemeen een juiste beslissing. Namaak inkt is doorgaans 65% goedkoper dan originele inktpatronen. De prijs is goedkoper en deze toners bevatten meer inkt. De kwaliteit van de printjes is praktisch dezelfde. Nadelig effect is dat er zich situaties kunnen voordoen met storing en meldingen. Dit kan je normaal gesproken snel oplossen.

Hoe kan ik snel de Canon 707 Y toner navullen?
Het bijvullen van een toner kan je vaak ook gewoon vanuit huis doen. Voor dit karwei neem je navulinkt set die ontwikkeld is voor het Canon inktpatroon. Op Youtube en diverse fora zijn hiervoor handleidingen te vinden: Verwijder het veiligheidskapje. Nu injecteer je de gele inkt in het aangegeven gaatje. Afsluitend kan je het product opnieuw assembleren. Als laatste test je uit of de gekloonde Canon inkt correct functioneert door een testprint te starten.

Plaats een reactie