bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Canon 708 0266B002AA zwart / black toner

Interesse in de goedkoopste Canon 708 inkt toner? Op Inktaanbieding.nl kan je aan de slag met de meest bekende printshops voor extra goedkope toners. Het product Canon 708 toner zwart met de kleur zwart (black) is uitermate geschikt voor documenten met heldere zwarte tekst. De beste kwaliteit vind je vaak nog binnen de echte merkartikelen van Canon. Verschillende shops zoals bijvoorbeeld Goedkoopprinten.nl en Go4inkt leveren ook huismerken die een goed alternatief vormen. De prijs is erg scherp, je krijgt meer inkt en de kwaliteit is gewoon erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde vanafprijs€67,50
Huismerk verkoopprijs€33,75
MerkCanon
TypeCanon 708 toner zwart
Seriecode0266B002AA
Kleurzwart
Effectiviteit2.500 prints
EAN4960999270678

Goedkoopste Canon 708 inkt bestellen juli 2024

De capaciteit van de 0266B002AA toner is 2.500 prints. Originele merktoners koop je het beste online. Dat kan daar een stuk goedkoper in vergelijking met kleine winkels. 112supplies & printerinktshop.nl zijn prima printshops waar men terecht kan voor originele Canon toners. Ze verkopen een groot aanbod en staan bekend om hun goede klantenservice. Meestal verkopen ze ook een voordelig huismerk.

 • Aanbiedingen met inkt is te koop bij verkopers als printershop & Totaalinkt.shop .
 • Originele 0266B002AA inkt toners koop je online vanaf €67,50.
 • Canon imitatie inkt kan veel geld besparen. Dat hoeft de kwaliteit niet te beïnvloeden.
 • Bestel een toner met extra veel inkt (XL) of multipacks (voordeelverpakkingen) en bestel de individuele kleuren niet los. De prijs per afdruk is dan al een stuk lager.
 • Wat je ook kunt doen om goedkoper te printen: kies voor printen in zwart-wit, loop alle eco-printinstellingen na (bijv. milieuvriendelijk) & kies een zuinig lettertype zoals Ecofont en Garamond.
 • Op Inktaanbieding.nl check je populaire webwinkels waar je zonder gedoe 0266B002AA toner aanbiedingen kan scoren.

Prijzen Canon 708 toner zwart vergelijken
Canon toners hebben een prijskaartje. Een dergelijke zwarte tonercartridge heeft een adviesprijs van €74,25. Online ben je een stuk voordeliger uit. Daar kost het zo’n €67,50. De meest gunstige optie is het huismerk (imitatie inkt). Deze kosten komen neer op zo’n €33,75. Lees meer over de voordelen en nadelen van het huismerk. Kies altijd voor een voordeelverpakking (indien mogelijk).

ProductPrijs
Canon 708 toner zwart originele inkt€67,50
Canon 708 toner zwart multipack (merk toners)€135,00
Canon 708 toner zwart huismerk inkt * €33,75
Canon 708 toner zwart huismerk duopack * €67,50
Tabel met de geschatte prijzen van de 0266B002AA tonercartridge (black) in juli 2024. * Let op: prijs is omgerekend naar inhoud van originele toner.

Waar kan ik de inktpatronen van Canon bestellen?

Direkt Canon 708 inkt kopen? Deze toner of huismerk alternatieven bieden veel winkels aan. Zowel via internetshops als bij computerzaken. Onze tip: bestel sowieso bij een inkt-speciaalzaak op internet. Deze leveranciers helpen bij problemen, bezorgen supersnel aan huis en verstrekken meestal een voortreffelijk huismerk.

 • Winkels in de regio: Bruna, Albert Heijn, Hema, Handyman, Primera, Media Markt, Expert, Kruidvat.
 • Grote platformen als Ebay, Fonq, Bol.com, Wehkamp, Amazon, Coolblue zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
 • Echte inktwebwinkels als Inkt.nl, 123inkt.nl, Inktwereld.nl, Alleeninkt.nl, Printabout.nl, Sneltoner.nl hebben een eigen magazijn met voorraad, bieden de beste hulp en hebben doorgaans de beste deals.
canon-708-0266b002aa-zwart-black-toner

Originele zwarte 0266B002AA inkt van Canon bestellen

Wil jij gewoon de beste inkt? De Canon 708 toner zwart originele zwarte toner stelt jou niet teleur. De toners worden gefabriceerd door Canon en bieden de beste kwaliteit. Deze doen wat ze moeten doen en je krijgt geen lastige storing en meldingen. De beste koop als je vooral wilt dat de kwaliteit altijd goed is en geen irritaties wilt.

 • Originele toners van Canon leveren de mooiste printjes.
 • Je behoudt garantie op jouw printer.
 • Geen lastige waarschuwingen of foutmeldingen. Na plaatsing direct printen.
 • Het nadeel van originele toners is de relatief hoge prijs (gemiddeld kost het €67,50).

Canon 708 toner zwart huismerk alternatieven

Wil je lagere printkosten? Koop dan eens klooninkt van goedkope merken. Het 0266B002AA huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en de prijs is erg concurrerend. Je kunt zoveel besparen door een hele lage prijs per toner en omdat deze patronen volledig worden gevuld. Meer inkt voor een betere prijs. Een aanrader als je met name let op de prijs.

 • Canon 708 huismerk toners zijn tot de helft zo goedkoop.
 • Dat komt met name omdat ze meer inkt bevatten als je het vergelijkt met inkt van het merk zelf.
 • De printkwaliteit is prima (vooral eenvoudige tekstdocumenten).
 • Het ongunstige van budget inkt is dat je te maken krijgt met foutcodes.

Issues bij het vervangen van de toners

Heb je de (huismerk) zwart inkt van Canon verwisseld maar kan je niet afdrukken? In het onderstaande overzicht bekijk je de meest bekende afdrukproblemen inclusief een aantal oplossingen die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: toner is leeg.Komt vaak voor bij namaak-inkt. Klik op “doorgaan” en probeer gewoon te printen.
Printer herkent toner niet.Bekijk of je de beschermingstape verwijderd hebt en maak eventueel vuil op de contactpunten schoon.
Slecht kwaliteit drukwerk (vage letters en strepen).Check allereerst of de toners juist geplaatst zijn en laat de printer het onderhoudsproces uitvoeren.
Printerinkt is uitgedroogd.Selecteer het reinigingsprogramma om op die manier de printkop te reinigen. Het is nog beter om de testpagina maandelijks af te drukken.
De tonercartridge lekt inkt.Zet de printer uit, haal voorzichtig de toners uit het apparaat en maak alles direct schoon. Vergeet niet het defecte patroon te retourneren.
Alledaagse afdrukproblemen in relatie tot Canon 708 inkt.

Handige FAQ met veelgestelde vragen

Wat is de verkoopprijs van de Canon 708 toner zwart toner?
De huidige kostprijs van de Canon 708 met de kleur zwart (black) toner is gewoonlijk €55,79 excl. de btw (dus €67,50 inclusief btw). Indien je een multipack of voordeelverpakking prefereert betaal je uiteindelijk zo’n €135,00. Met een huismerk toner met het nummer 0266B002AA betaal je een veel lagere prijs. De gemiddelde prijs van deze huismerk-toners ligt lager (+/- €33,75) en maximale aantal afdrukken is beter (ze zijn volledig gevuld met inkt).

De toner cartridge wordt niet gedetecteerd, welke stappen moet ik doorlopen?
Het kan voorkomen dat een net nieuw patroon wordt geweigerd door de printer. Er zijn een aantal easy fixes bekend: Kijk of de patronen op de juiste manier vastgemaakt zijn, en bekijk of je het stukje tape weg hebt gehaald. Onderzoek de printersoftware of kies voor een totale fabrieksinstellingen reset. Maak de toner schoon met een droge doek en selecteer het reinigingsprogramma.

Is een Canon 708 toner zwart huismerk alternatief interessant?
Het huismerk 0266B002AA alternatief kopen is doorgaans zeer interessant. Namaak inkt is soms wel 50% goedkoper in verhouding tot merk-inkt. De prijs is goedkoper en de inktpatronen hebben een grotere inhoud inkt. De kwaliteit gaat er amper op achteruit. Vervelend is wel dat er sprake kan zijn van foutcodes en printerstoringen. Deze kan je vaak simpel oplossen.

Voor een voordelige prijs de Canon 708 toner navullen?
Het bijvullen van een toner kan je eventueel ook zelf doen. In dat geval kan je aan de slag met een navulinkt set die ontwikkeld is voor het Canon inktpatroon. Op internet vind je precies hoe dit werkt: Verwijder het label aan de bovenkant van de toner. Daarna spuit je de zwarte inkt in het patroon (ga voorzichtig te werk). Afsluitend kun jij het artikel met elkaar verbinden. Als afronding controleer je of de nieuwe Canon inkt op de juiste manier werkt door een testprint te vragen.

Plaats een reactie