bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Canon 724H 3482B002 zwart / black toner

Wil jij prijzen vergelijken voor de goedkoopste Canon 724H inkt toner? Op deze pagina helpen wij jou aan een overzicht met de betrouwbaarste inktaanbieders voor extra voordelige toners. Het patroon Canon 724H toner zwart hoge capaciteit bedoeld voor de kleur zwart (black) komt van pas bij documenten met heldere zwarte tekst. Populair zijn de merkproducten van Canon. Diverse verkopers als bijvoorbeeld Inktdiscount.nl & Easy-ink faciliteren ook uitstekende huismerk-artikelen. De prijs is vele malen lager, je krijgt meer inkt en de afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde verkoopprijs€122,50
Huismerk prijs€61,25
FabrikantCanon
ProductCanon 724H toner zwart hoge capaciteit
Serienummer3482B002
Kleurcodezwart
Capaciteit12.500 prints
EAN-nummer4960999664903

Goedkoopste Canon 724H inkt bestellen juli 2024

De capaciteit van de 3482B002 toner is 12.500 prints. Online bestel je binnen enkele minuten nieuwe originele merktoners. Dit is qua prijs veel gunstiger dan bij een plaatselijke verkoper. 112supplies en Alleeninkt.nl zijn suggesties waar je eenvoudig kunt zoeken naar originele Canon toners. Ze bieden een gigantisch aanbod en jij kan terecht voor service. Meestal leveren zij ook een voordelig huismerk.

 • De voordeligste inkt is aan te schaffen bij winkels als replacedirect & Inktdiscount.nl.
 • Originele 3482B002 inkt toners koop je online vanaf €122,50.
 • Canon imitatie inkt heeft erg veel voordelen. De afdrukkwaliteit is vergelijkbaar.
 • Zoek naar een XL-toner met extra capaciteit of een voordeelverpakking (multipack) en bestel ze niet los (per 1). Per printje is dat goedkoper.
 • Wat jij kan doen om goedkoper te printen: druk dubbelzijdig af, profiteer van de verschillende zuinige eco-opties (alssnelle modus) & kies milieuvriendelijke lettertypes zoals Ryman Eco of Calibri.
 • Via ons platform klik je direct door naar bekende leveranciers waar je de beste 3482B002 toner aanbiedingen kunt bestellen.

Prijzen Canon 724H toner zwart hoge capaciteit vergelijken
Canon toners zijn nu eenmaal niet goedkoop. Deze specifieke zwarte tonercartridge kent een gemiddelde verkoopprijs van €134,75. Bij de inktwebwinkels ben je goedkoper uit. Hier betaal je gemiddeld €122,50. De goedkoopste optie is het eigen huismerk. Deze zijn er al vanaf €61,25. Meer daarover lees je onder het kopje voordelen en gevaren van huismerk toners. Onze tip is om – indien verkrijgbaar – een voordeelverpakking te bestellen.

ProductPrijs
Canon 724H toner zwart hoge capaciteit originele inkt€122,50
Canon 724H toner zwart hoge capaciteit multipack (merk toners)€245,00
Canon 724H toner zwart hoge capaciteit huismerk inkt * €61,25
Canon 724H toner zwart hoge capaciteit huismerk duopack * €122,50
Prijsoverzicht van de 3482B002 tonercartridge (black) in juli 2024. * Let op: prijs is omgerekend naar inhoud van originele toner.

Bij welke shops kan ik de inktpatronen van Canon bestellen?

Meteen Canon 724H inkt kopen? Dit inktpatroon of een alternatief huismerk zijn goed verkrijgbaar. Zowel online als bij computerzaken. Advies van de specialist: shop bij een webshop gespecialiseerd in inkt. Dit soort aanbieders hebben betrouwbare service, een grote voorraad en verstrekken doorgaans een prima huismerk.

 • Plaatselijke winkels: Hema, Albert Heijn, Action, Bruna, Primera, Expert, Kruidvat, Media Markt.
 • Populaire internetwinkels als Ebay, Amazon, Fonq, Wehkamp, Bol.com, Coolblue zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
 • De bekende inktspecialisten als Inktweb.nl, 123inkt.nl, Printabout.nl, Inktwereld.nl, Inkt.nl, Alleeninkt.nl onderscheiden zich met hun aanbod, bieden de beste hulp en hebben vaak interessante kortingsacties.
canon-724h-3482b002-zwart-black-toner

Originele zwarte 3482B002 inkt van Canon kopen en laten bezorgen

Wil jij printen in topkwaliteit? De Canon 724H toner zwart hoge capaciteit originele zwarte toner is dan de beste keuze. Deze toners worden gemaakt door Canon en resulteren in de mooiste prints. Deze toners werken altijd na plaatsing en je krijgt geen vervelende waarschuwingen of foutmeldingen. Onze aanbeveling als je de kwaliteit van de prints erg belangrijk vindt en het vooral simpel moet zijn.

 • Originele toners van Canon voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.
 • Je blijft gewoon recht hebben op je garantie.
 • Geen vervelende errors of foutcodes. Meteen printen na plaatsing.
 • De negatieve kant van originele toners is dat het vrij duur is (gemiddelde kosten liggen op €122,50).

Canon 724H toner zwart hoge capaciteit huismerk alternatieven

Minder uitgeven aan printen? Overweeg in dat geval eens klooninkt van derde fabrikanten. Het 3482B002 huismerk alternatief doet qua kwaliteit nauwelijks onder en leidt tot wel 60% lagere printkosten. Dat komt door een fors lagere adviesprijs en doordat deze toners tot de rand gevuld worden met inkt. Meer inkt, lagere kosten dus. Ons advies als prijs belangrijker is dan kwaliteit.

 • Canon 724H huismerk toners zijn tot wel 60% goedkoper dan originele producten.
 • Dat komt met name omdat je meer inkt krijgt wanneer je het afzet tegen inkt van het merk zelf.
 • De kwaliteit van de prints is prima (vooral als je veel in zwart print).
 • Het ongunstige van klooninkt is dat je soms te maken hebt met printerstoringen.

Vaak voorkomende problemen bij het vervangen van de toners

Heb je ondertussen de zwart inkt van Canon verwisseld maar kan je nog niet printen? In het schema hieronder staan gangbare inktproblemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: de toner is beschadigd.Gebeurt vaak bij namaak-inkt. Klik de foutmelding weg want meestal kan je gewoon printen.
Printer herkent toner niet.Controleer of je de beschermingstape helemaal hebt verwijderd en maak de toner schoon met een droge doek.
Er zitten lelijke strepen op mijn afdruk.Kijk allereerst of de toners goed vast zitten en selecteer het onderhoudsprogramma.
De printkop is uitgedroogd.Start handmatig het reinigingsprogramma op voor correcte printkop functionaliteiten. Een goede oplossing is om regelmatig een testpagina af te drukken.
De tonercartridge lekt de printer in. Zet de printer uit, verwijder de lekkende toner en maak met een vochtig doekje alles schoon. Vergeet niet het defecte patroon te retourneren.
De meest bekende issues aangaande Canon 724H inkt.

Handige FAQ met veelgestelde vragen

Wat betaal ik voor de Canon 724H toner zwart hoge capaciteit toner?
De kostprijs van een Canon 724H met kleur zwart (black) toner is standaard zo’n €101,24 excl. de btw (dat maakt €122,50 inclusief btw). Indien je een voordeelverpakking of multipack kiest kost het ongeveer €245,00. Wanneer je gaat voor een huismerk toner met de code 3482B002 dalen de printkosten aanzienlijk. De winkelprijs van dit soort huismerk-toners is voordeliger (+/- €61,25) en het aantal printjes ligt hoger (je krijgt meer inkt).

De toner cartridge wordt niet gevonden, moet moet ik doen?
Soms gebeurt het dat een net nieuw patroon weigert. Je kunt een aantal dingen proberen: achterhaal de status van de patronen in de printer, en onderzoek of je het beschermingsmateriaal weg hebt gehaald. Update de printersoftware of probeer alles terug te zetten naar fabrieksinstellingen (resetten). Maak de contactpunten van de toner goed schoon en voer reiniging van de printkop uit.

Is een Canon 724H toner zwart hoge capaciteit huismerk alternatief slecht voor mijn printer?
Het huismerk 3482B002 alternatief gebruiken is in de regel niet verkeerd. Namaak inkt is doorgaans 50% goedkoper dan originele inktpatronen. De kostprijs is gunstiger en de toners worden wél volledig gevuld met inkt. De kwaliteit van de printeradrukken is praktisch dezelfde. Een negatieve kant is dat er af en toe dingen kunnen voorkomen zoals foutmeldingen of storingen. Zulke storingen kan je doorgaans simpel herstellen.

Hoe kan ik snel de Canon 724H toner navullen?
Een toner bijvullen kan je met een beetje ervaring zelf doen. Hiervoor koop je een navulset die speciaal bedoeld is voor het Canon inktpatroon. Op verschillende websites kan je achtergrondinformatie opzoeken: Start met het verwijderen van het omhulsel. Vervolgens plaats je de injectiespuit met zwarte inkt in een zelfgemaakt gat in het patroon. Later kun jij het artikel opnieuw vastklikken. Tenslotte check je of de nieuwe Canon inkt correct functioneert door een testprint te starten.

Plaats een reactie