bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Canon C EXV 30 Y 2803B002 geel / yellow toner

Wil jij prijzen vergelijken voor de goedkoopste Canon C-EXV 30 Y inkt toner? Op deze webpagina helpen wij jou aan een overzicht met goede leveranciers voor betaalbare toners. Het product Canon C-EXV 30 Y toner geel met de kleur geel (yellow) is relevant voor scherpe kleurrijke afdrukken. De beste kwaliteit vind je vaak nog binnen de echte merkartikelen van Canon. Een groeiend aantal leveranciers zoals Paradigit & 112supplies leveren ook een gigantisch aanbod huismerken. De prijs is vele malen lager, er zit meer inkt in en de kwaliteit is uitstekend.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Verkoopprijs€114,50
Huismerk tarieven€57,25
FabrikantCanon
ArtikelCanon C-EXV 30 Y toner geel
Serienummer2803B002
Officiële kleurgeel
Printomvang54.000 prints
EAN-code4960999644554

Goedkoopste Canon C-EXV 30 Y inkt kopen april 2024

De capaciteit van de 2803B002 toner is 54.000 prints. De originele merktoners kun je snel online kopen. Je bestelt het dan een stuk goedkoper dan in een lokale shop. Easy-ink & Inkt-bestellen.nl zijn gespecialiseerde webshops voor het aanschaffen van originele Canon toners. Ze faciliteren heel veel verschillende producten en staan bekend om hun goede klantenservice. Meestal voorzien ze ook in een goed huismerk.

 • De voordeligste inkt is verkrijgbaar via leveranciers als Inkt.nl en Staples.
 • Originele 2803B002 inkt toners zijn te bestellen v.a. €114,50.
 • Canon imitatie inkt levert je een aanzienlijke besparing op. Dit gaat niet ten koste van de kwaliteit.
 • Ga voor een XL-toner met extra volume of multipacks (voordeelverpakkingen) in plaats van losse kleuren. De afdrukprijs wordt dan gunstiger.
 • Wat je ook kunt doen om goedkoper te printen: probeer zoveel als het kan zwart-wit te printen, benut de verschillende eco-functies van jouw printer (onder ander printen in concept) of probeer lettertypes zoals Ecofont Sans & Times New Roman.
 • Via dit portaal check je de beste shops waar je zonder gedoe 2803B002 toner aanbiedingen kunt bestellen.

Prijzen Canon C-EXV 30 Y toner geel vergelijken
Canon toners hebben een prijskaartje. Dit model gele tonercartridge ligt in de winken voor gemiddeld €125,95. Bij de inktwebwinkels ben je goedkoper uit en betaal je circa €114,50. De beste optie is het eigen huismerk. Daarvoor moet je denken aan €57,25. Ook relevant: het hoe en waarom van huismerk-inkt. Neem een voordeelverpakking als deze beschikbaar is.

ProductPrijs
Canon C-EXV 30 Y toner geel originele inkt€114,50
Canon C-EXV 30 Y toner geel multipack (merk toners)€229,00
Canon C-EXV 30 Y toner geel huismerk inkt * €57,25
Canon C-EXV 30 Y toner geel huismerk duopack * €114,50
Tabel met prijzen voor de 2803B002 tonercartridge (yellow) in april 2024. * Let op: prijs wordt omgerekend naar aantal milliliters in originele toner.

Hoe en waar kan ik inktpatronen van Canon aanschaffen?

Gelijk Canon C-EXV 30 Y inkt kopen? Deze toner of alternatieven van het huismerk zijn uitstekend verkrijgbaar. Zowel bij internet-aanbieders als bij boekhandels. Belangrijk: koop altijd bij een inkt-speciaalzaak op internet. Zij bieden de beste service, hebben de snelste levertijd en leveren normaal gesproken een uitmuntend huismerk.

 • Winkels in de omgeving: Action, Handyman, Bruna, Albert Heijn, Primera, Kruidvat, Media Markt, Jumbo.
 • Grote webwinkels als Bol.com, Coolblue, Amazon, Blokker, Wehkamp, Fonq verkopen de meest gangbare inktpatronen.
 • Populaire inktwebwinkels als Printabout.nl, Inktwereld.nl, Alleeninkt.nl, Inktweb.nl, Sneltoner.nl, 123inkt.nl bezorgen vaak uit eigen voorraad, hebben een handige zoektool en hebben vaak de scherpste prijs.
canon-c-exv-30-y-2803b002-geel-yellow-toner

Originele gele 2803B002 inkt van Canon kopen en laten bezorgen

Wil jij afdrukken maken in de hoogste kwaliteit? De Canon C-EXV 30 Y toner geel originele gele toner voorziet hierin. Deze toners worden geproduceerd door Canon en leveren een optimaal resultaat. De patronen doen altijd en je krijgt geen frustrerende foutmeldingen. Onze aanbeveling als je de kwaliteit van de prints erg belangrijk vindt en het gewoon plug&play moet zijn.

 • Originele patronen van Canon bieden de hoogste printkwaliteit.
 • Geen risico dat garantie op printer vervalt.
 • Geen frustrerende printerstoringen en foutmeldingen. Ze werken altijd.
 • Het ongunstige van merktoners is dat het nogal duur is (gemiddelde kosten liggen op €114,50).

Canon C-EXV 30 Y toner geel huismerk alternatieven

Goedkoper printen? Probeer dan eens imitatie inkt van derde partijen. Het 2803B002 huismerk alternatief is van een bijzonder goede kwaliteit en is tot wel de helft zo goedkoop. Je kunt zoveel besparen door een lage stukprijs en omdat de patronen gevuld worden met meer inkt. Meer inkt voor minder geld. Ons advies als je de goedkoopste prints wilt maken.

 • Canon C EXV 30 Y huismerk toners zijn vele malen goedkoper dan de originele patronen.
 • Dit komt vooral door het feit dat ze meer inkt bevatten ten opzichte van merk-inkt.
 • De kwaliteit van de printjes is uitstekend (met name bij afdrukken met enkel tekst).
 • Het nadeel van alternatieve inkt is dat je ongemak kunt ervaren door printerstoringen.

Moeilijkheden bij het vervangen van jouw toners

Heb je de (huismerk) geel inkt van Canon vervangen maar weigert de printer om af te drukken? In het volgende overzicht bekijk je bekende afdrukproblemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: incompatible toner.Soms gebeurt dit bij huismerk-inkt. Klik het venster weg en check of je gewoon kunt afdrukken.
Printer herkent toner niet.Kijk of je het plakkertje los hebt gemaakt en gebruik een droog doekje om de toner schoon te maken.
Slecht kwaliteit drukwerk (vage letters en strepen).Check allereerst of de toners juist geplaatst zijn en begin met het standaard onderhoud.
Uitgedroogd inkt in de printer.Laat de printer het reinigingsprogramma uitvoeren voor correcte printkop functionaliteiten. Wat je kunt doen isom even elke week een testafdrukje te doen.
De printer / tonercartridge lekt inkt.Stop meteen met printen, verwijder de lekkende toner en maak de houder schoon. Plaats altijd een nieuw product.
Relevante problemen bij de Canon C-EXV 30 Y inkt.

Veelgestelde vragen

Welke prijzen zijn bekend voor de Canon C-EXV 30 Y toner geel toner?
De gemiddelde kostprijs van de Canon C-EXV 30 Y met de kleur geel (yellow) toner is standaard zo’n €94,63 excl. btw (wat neerkomt op €114,50 inclusief de btw). Indien je een duopack of voordeelverpakking koopt betaal je ongeveer €229,00. Wanneer je gaat voor een huismerk toner met de code 2803B002 betaal je een veel lagere prijs. De prijs van de deze huismerk-toners ligt lager (+/- €57,25) en je kunt er meer printjes mee maken (meer inkt).

De printer detecteert de toner cartridge niet, welke stappen moet ik doorlopen?
Er zijn situaties bekend waarbij een nieuw patroon weigert. Dit los je als volgt op: onderzoek of de patronen op de juiste manier vast zitten, en achterhaal of je het plakkertje juist verwijderd hebt. Download de juiste printersoftware of reset het apparaat terug naar fabrieksinstellingen. Veeg de contactpunten schoon met een droge doek en kies voor het reinigingsprogramma.

Is het Canon C-EXV 30 Y toner geel huismerk alternatief slim?
Een huismerk 2803B002 alternatief nemen is in de regel niet schadelijk. Namaak inkt is doorgaans 65% goedkoper in verhouding tot originele producten. Het tarief is lager en deze toners bevatten simpelweg meer milliliter inkt. De printkwaliteit doet nauwelijks onder. Een negatieve kant is dat er af en toe dingen kunnen voorkomen zoals printerstoringen en foutmeldingen. Dergelijke problemen kan je gewoonlijk eenvoudig oplossen.

Tegen lage kosten de Canon C-EXV 30 Y toner navullen?
Een inktpatroon bijvullen kan je ook helemaal zelf. In dat geval koop je navulinkt sets die toepasbaar zijn op het Canon inktpatroon. Op o.a. Youtube en kluswebsites kan je achtergrondinformatie opzoeken: Start met het verwijderen van het omhulsel. Daarop volgend plaats je de injectiespuit met gele inkt in het gaatje zoals aangegeven. Verder mag je het product in elkaar zetten. Achteraf check je of de nieuwe Canon inkt op de juiste manier werkt door een testprint te starten.

Plaats een reactie