bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Canon C EXV 32 BK 2786B002 zwart / black toner

Wil jij ook de goedkoopste Canon C-EXV 32 BK inkt toner? Op deze webpagina vind je geschikte webshops voor extra goedkope toners. Het product Canon C-EXV 32 BK toner zwart met de kleur zwart (black) komt van pas bij jouw zwart-wit printjes. De beste kwaliteit vind je vaak nog binnen de originele patronen van Canon. Diverse printwinkels als o.a. Goedkoopprinten.nl en 112supplies verkopen ook hele goede huismerk-patronen. Deze zijn veel lager geprijsd, ze hebben doorgaans meer milliliters en de kwaliteit is gewoon erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Geschatte verkoopprijs€42,50
Huismerk verkoopprijs€21,25
LeverancierCanon
ModelCanon C-EXV 32 BK toner zwart
Artikelnummer2786B002
Kleur omschrijvingzwart
Effectiviteit19.400 prints
EAN-code4960999655574

Goedkoopste Canon C-EXV 32 BK inkt bestellen december 2023

De capaciteit van de 2786B002 toner is 19.400 prints. Online bestel je binnen enkele minuten nieuwe originele merktoners. Dat kan daar financieel interessanter dan bij een plaatselijke verkoper. Easy-ink of Paradigit zijn goede adressen waar men terecht kan voor originele Canon toners. Ze verkopen een gigantisch aanbod en geven advies / service. Doorgaans verkopen ze ook een aantrekkelijk huismerk.

 • Inkt aanbiedingen schaf jij aan via bedrijven zoals Inktwereld.nl of Totaalinkt.shop .
 • Originele 2786B002 inkt toners haal je in huis vanaf €42,50.
 • Canon imitatie inkt is een stuk goedkoper. De kwaliteit is nagenoeg hetzelfde.
 • Zoek op XL-toner die extra gevuld zijn of een voordeelverpakking (multipack) i.p.v. enkele verpakkingen. Op die manier dalen je printkosten aanzienlijk.
 • Andere tips om goedkoper te printen: maak gebruik van de optie “zwart-wit” printing, maak gebruik van de juiste eco-printinstellingen (bijvoorbeeld printen in concept) & probeer lettertypes zoals Ryman Eco en Times New Roman.
 • Via dit portaal klik je eenvoudig door naar de populairste leveranciers waar je eenvoudig 2786B002 toner aanbiedingen kan vinden.

Prijzen Canon C-EXV 32 BK toner zwart vergelijken
Canon toners zijn best prijzig. Een dergelijke zwarte tonercartridge ligt in de winken voor gemiddeld €46,75. Via internet is het goedkoper. Hier zijn ze er al vanaf €42,50. De beste optie is het huismerk (namaak inkt). Deze is er omgerekend al voor €21,25. Bekijk ook info over de plus- en minpunten van huismerk inkt. Is er een voordeelverpakking, kies dan altijd voor die keuze.

ProductPrijs
Canon C-EXV 32 BK toner zwart originele inkt€42,50
Canon C-EXV 32 BK toner zwart multipack (merk toners)€85,00
Canon C-EXV 32 BK toner zwart huismerk inkt * €21,25
Canon C-EXV 32 BK toner zwart huismerk duopack * €42,50
Prijslijst van de 2786B002 tonercartridge (black) in december 2023. * Disclaimer: huismerkproducten bevatten meer inkt, prijs is omgerekend naar inhoud originele toner.

Bij welke winkels kan ik de inktpatronen van Canon kopen?

Meteen Canon C-EXV 32 BK inkt bestellen? Deze specifieke toner of huismerk alternatieven kan je op veel plekken wel kopen. Zowel via internetwinkels als bij winkeliers. Belangrijk: bezoek een een inkt-speciaalzaak op internet. Deze partijen bieden altijd ondersteuning, een grote voorraad en voeren vaak een uitmuntend huismerk.

 • Retailers: Bruna, Hema, Action, Handyman, Kruidvat, Jumbo, Expert, Media Markt.
 • Grote webwinkels als Amazon, Blokker, Bol.com, Coolblue, Ebay, Wehkamp breiden het inktaanbod ook in rap tempo uit.
 • Erkende inktwinkels als Inktwereld.nl, Inktweb.nl, Printabout.nl, Inkt.nl, Alleeninkt.nl, 123inkt.nl leveren alles uit voorraad, hebben een handige zoektool en hebben vaak de scherpste prijs.
canon-c-exv-32-bk-2786b002-zwart-black-toner

Originele zwarte 2786B002 inkt van Canon bestellen via internet

Is voor jou printen in hoge kwaliteit belangrijk? De Canon C-EXV 32 BK toner zwart originele zwarte toner is dan de beste koop. Deze toners worden gemaakt door Canon en resulteren in de mooiste prints. De patronen werken altijd en je wordt niet verrast met hinderlijke storingscodes en foutmeldingen. Onze aanbeveling als je wilt printen in hoge kwaliteit en je geen zin hebt in foutmeldingen.

 • Originele tonercartridges van Canon bieden de hoogste printkwaliteit.
 • Geen risico dat de garantie verloopt.
 • Geen lastige foutcodes en printerstoringen. Je kunt altijd printen.
 • Een aandachtspunt bij merk toners is dat het vrij duur is (gemiddeld €42,50).

Canon C-EXV 32 BK toner zwart huismerk alternatieven

Wil je goedkoper afdrukken? Bestel dan eens imitatie inkt van derde fabrikanten. Het 2786B002 huismerk alternatief heeft een uitstekende kwaliteit en is soms wel de helft zo goedkoop. Dergelijke besparingen zijn mogelijk door een lage stukprijs en doordat deze toners eenvoudigweg meer inkt bevatten. Een tot de rand gevulde toner tegen de beste prijs. De beste optie als je vooral goedkoop wilt kunnen printen.

 • Canon C EXV 32 BK huismerk toners zijn tot wel 50% goedkoper.
 • Dit heeft er alles mee te maken dat huismerkproducten meer inkt bevatten in vergelijking met originele producten.
 • De kwaliteit is prima (zeker als je vaak in zwart-wit print).
 • Het ongunstige van namaak inkt is dat je last hebt van storingen.

Fouten en storingen bij het vervangen van de toners

Heb je onderhand de zwart inkt van Canon verwisseld maar lukt het nog niet om een printje te maken? In het schema hieronder bekijk je de meest voorkomende inktproblemen inclusief een aantal oplossingen die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: toner is niet compatible.Soms gebeurt dit bij huismerk-inkt. Sluit de pop-up en probeer gewoon te printen.
Toner wordt niet herkend.Check of je het plasticje los hebt gemaakt en controleer of de contactpunten schoon zijn.
Slechte vage afdrukken door vlekken en strepen.Controleer of de toners juist zijn geplaatst en begin met het standaard onderhoud.
De printkop is uitgedroogd.Start handmatig het reinigingsprogramma op voor een juiste printkop werking. Een goede oplossing is om even elke week een testafdrukje te doen.
Lekkende tonercartridge.Stop met printen, haal de betreffende toner uit de printer en neem de tijd om alles goed schoon te maken. Zet de gebruikte patronen niet terug in je apparaat.
Relevante printproblemen met betrekking tot Canon C-EXV 32 BK inkt.

Veelgestelde vragen

Wat is de adviesprijs van de Canon C-EXV 32 BK toner zwart toner?
De huidige kostprijs van de Canon C-EXV 32 BK met de kleur zwart (black) toner is doorgaans +/- €35,12 excl. de btw (dat is €42,50 inclusief de btw). Als je een voordeelverpakking of multipack koopt betaal je ongeveer €85,00. Als je kiest voor een huismerk toner met het nummer 2786B002 betaal je een veel lagere prijs. De verkoopprijs van de huismerk-toners is goedkoper (+/- €21,25) en je kunt er veel meer printjes mee maken (meer inhoud).

De printer detecteert de toner cartridge niet, wat is de oplossing?
Soms komt het voor dat een net nieuw inktpatroon wordt geweigerd door de printer. Je kunt het volgende proberen: achterhaal de status van de patronen in de printer, en bekijk of je het plakkertje hebt weggedaan. Onderzoek de printersoftware of reset het apparaat terug naar fabrieksinstellingen. Reinig het koperkleurige deel met een droge doek en voer het reinigingsprogramma uit.

Is het Canon C-EXV 32 BK toner zwart huismerk alternatief interessant?
Een huismerk 2786B002 alternatief kopen is over het algemeen een goed idee. Namaak inkt is doorgaans 55% goedkoper in vergelijking met originele merkinkt. De kostprijs is goedkoper en deze inktpatronen bevatten meer ML inkt. De kwaliteit van de printadrukken gaat er amper op achteruit. Houd er wel rekening mee dat er sprake kan zijn van storing en meldingen. Zulke storingen kan je normaal gesproken snel oplossen.

Hoe werkt de Canon C-EXV 32 BK toner navullen?
Het bijvullen van een toner kan je vaak ook gewoon vanuit huis doen. Om dat te doen kan je aan de slag met een navulinkt set die ontwikkeld is voor het Canon inktpatroon. Op verschillende DIY-websites is ondersteunende informatie te vinden: Je haalt de toner uit elkaar. Daarna spuit je de zwarte inkt in het reservoir. Daarna kun je alles weer opnieuw vastklikken. Aansluitend test je of de nagevulde Canon inkt goed werkt door het starten van een testprint.

Plaats een reactie