bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Canon C EXV 34 Y 3785B002 geel / yellow toner

Jij wilt natuurlijk ook de goedkoopste Canon C-EXV 34 Y inkt toner? Via onze vergelijker vind je de betrouwbaarste shops voor verrassend voordelige toners. De Canon C-EXV 34 Y toner geel met kleuromschrijving geel (yellow) biedt uitkomst voor printjes met volle kleuren en scherpe afbeeldingen. Kies bijvoorbeeld voor merkproducten van Canon. Meerdere printwinkels als Staples en Inktshop.nl verstrekken ook zogenaamde huismerk-toners. De prijs ligt een stuk lager, ze hebben een grotere inhoud inkt en de kwaliteit is gewoon erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Verkoopprijs€92,50
Huismerk tarieven€46,25
LeverancierCanon
ArtikelCanon C-EXV 34 Y toner geel
Productcode3785B002
Kleurgeel
Printcapaciteit19.000 prints
EAN4960999672007

Goedkoopste Canon C-EXV 34 Y inkt bestellen april 2024

De capaciteit van de 3785B002 toner is 19.000 prints. Je originele merktoners zijn online goed verkrijgbaar. Je koopt het een stuk goedkoper dan bij een plaatselijke verkoper. Sneltoner.nl & Mediamarkt.nl zijn gespecialiseerde webshops voor het aanschaffen van originele Canon toners. Ze hanteren duizenden producten en jij kan terecht voor service. Doorgaans leveren zij ook een voordelig huismerk.

 • Inkt aanbiedingen schaf jij aan via aanbieders als Officesavers of Totaalinkt.shop .
 • Originele 3785B002 inkt toners hebben een vanafprijs van +/- €92,50.
 • Canon imitatie inkt is een stuk goedkoper. Dat hoeft de kwaliteit niet te beïnvloeden.
 • Zoek naar een XL-toner met extra capaciteit of een multipack (voordeelverpakking) en bestel ze niet los (per 1). De prijs per afdruk wordt dan lager.
 • Wat jij kan doen om goedkoper te printen: kies voor de optie dubbelzijdig printen, kies de voordelige eco-printinstellingen (zoals minimale kwaliteit) en test het gebruik van lettertypes als Courier en Brush Script.
 • Via inktaanbieding.nl klik je direct door naar erkende bedrijven waar je moeiteloos 3785B002 toner aanbiedingen kan laten thuisbezorgen.

Prijzen Canon C-EXV 34 Y toner geel vergelijken
Canon toners zijn niet goedkoop. Deze specifieke gele tonercartridge kent een gemiddelde verkoopprijs van €101,75. Online ben je een stuk voordeliger uit en betaal je circa €92,50. Een optie met een scherpere prijs is huismerk-inkt. Deze is te bestellen v.a. €46,25. Ook interessant: de gevaren en risico’s van huismerk inkt. Is er een voordeelverpakking, kies dan altijd voor die keuze.

ProductPrijs
Canon C-EXV 34 Y toner geel originele inkt€92,50
Canon C-EXV 34 Y toner geel multipack (merk toners)€185,00
Canon C-EXV 34 Y toner geel huismerk inkt * €46,25
Canon C-EXV 34 Y toner geel huismerk duopack * €92,50
Geschatte prijzen van de 3785B002 tonercartridge (yellow) in april 2024. * Let op: prijs omgerekend naar aantal milliliter inkt in de toner.

Waar kan ik de inktpatronen van Canon kopen?

Direkt Canon C-EXV 34 Y inkt bestellen? Dit type toner (en huismerk alternatieven) zijn uitstekend verkrijgbaar. Zowel bij online leveranciers als bij kantoorwinkels. Onze tip: bestel sowieso bij een online inktspeciaalzaak. Deze shops hebben betrouwbare service, een grote voorraad en voeren meestal een uitmuntend huismerk.

 • Fysieke verkooppunten: Albert Heijn, Bruna, Hema, Handyman, Primera, Expert, Kruidvat, Jumbo.
 • Landelijke winkels als Bol.com, Amazon, Blokker, Coolblue, Fonq, Ebay zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
 • De bekende inktshops als Printabout.nl, Inkt.nl, Alleeninkt.nl, Sneltoner.nl, Inktwereld.nl, Inktweb.nl kunnen snel uit voorraad leveren, bieden de beste hulp en communiceren dikwijls fikse kortingen.
canon-c-exv-34-y-3785b002-geel-yellow-toner

Originele gele 3785B002 inkt van Canon kopen via internet

Wil jij gewoon de beste inkt? De Canon C-EXV 34 Y toner geel originele gele toner is in dat geval een aanrader. De toners zijn afkomstig van Canon en leveren uiteindelijk de mooiste printjes. De patronen werken altijd en je krijgt geen hinderlijke waarschuwingen of foutmeldingen. De beste optie als je hoge kwaliteit prints wilt en het gewoon plug&play moet zijn.

 • Originele inktpatronen van Canon zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • Je garantie blijft gewoon behouden.
 • Geen frustrerende storingen of foutmeldingen. Ze werken altijd.
 • Het grootste nadeel van originele toners is dat het nogal duur is (gemiddeld betaal je €92,50).

Canon C-EXV 34 Y toner geel huismerk alternatieven

Goedkoper printen? Overweeg dan klooninkt van een ander merk. Het 3785B002 huismerk alternatief heeft een uitstekende kwaliteit en het is vele malen voordeliger dan merkinkt. Deze besparing is mogelijk dankzij een lagere prijs van de toner en doordat deze producten simpelweg meer ML inkt bevatten. Een goed gevulde toner tegen de scherpste prijs. De beste koop als je de goedkoopste prints wilt maken.

 • Canon C EXV 34 Y huismerk toners zijn tot wel 70% goedkoper ten opzichte van de originele inkt.
 • Het grootste voordeel is dat imitatie producten meer inkt bevatten ten opzichte van originele producten.
 • De kwaliteit is verrassend goed (vooral als je veel in zwart print).
 • Het ongunstige van budget inkt is dat je last hebt van foutmeldingen.

Lastige situaties bij het vervangen van de toners

Heb je onderhand de geel inkt van Canon verwisseld maar krijg je nog steeds errors of foutmeldingen? In de volgende tabel vind je bekende inktproblemen inclusief een aantal oplossingen die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: geen originele inkt.Dit kan voorkomen bij huismerk-toners. Klik de foutmelding weg en probeer een testafdruk te maken .
Geen toner gedetecteerd.Controleer nog eens of je het beschermmateriaal los hebt gemaakt en maak de toner schoon met een droge doek.
Onleesbaar drukwerk (vage strepen en vlekken).Voer een toners check uit en selecteer het onderhoudsprogramma.
De printkop is uitgedroogd.Voer het reinigingsprogramma uit om de printkop weer vrij te maken. Wat je kunt doen isom de testpagina maandelijks af te drukken.
De printer / tonercartridge lekt inkt.Breek de afdruktaak af, verwijder de lekkende toner en maak met een vochtig doekje alles schoon. Gebruik het oude patroon niet weer opnieuw.
Gangbare afdrukproblemen in relatie tot Canon C-EXV 34 Y inkt.

Veelgestelde vragen van onze bezoekers

Welk tarief heeft de Canon C-EXV 34 Y toner geel toner?
De prijs van een Canon C-EXV 34 Y met kleuromschrijving geel (yellow) toner is gewoonlijk €76,45 excl. btw (€92,50 inclusief de btw). Wanneer je een duopack of voordeelverpakking wenst moet je denken aan €185,00. Met een huismerk toner met de fabrikantcode 3785B002 dalen de printkosten aanzienlijk. De adviesprijs van de huismerk-toners ligt lager (+/- €46,25) en je kunt er veel meer printjes mee maken (meer milliliters).

De printer detecteert de toner cartridge niet, wat is de oplossing?
Er zijn voorvallen waarbij een net nieuw patroon niet wordt opgepakt. We bieden daarom een aantal oplossingen: Controleer nog eens of de patronen goed vast zitten, en onderzoek of je het lipje hebt losgemaakt. Installeer de nieuwste printersoftware of reset het apparaat terug naar fabrieksinstellingen. Gebruik een droog doekje om de toner schoon te maken en bekijk de status van de printkop.

Is een Canon C-EXV 34 Y toner geel huismerk alternatief slecht voor mijn printer?
Een huismerk 3785B002 alternatief bestellen is meestal zeer interessant. Namaak inkt in om en nabij de 55% goedkoper dan originele inkt. De aanschafprijs is voordeliger en de inktpatronen bevatten meer inkt. De afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde. Het grootste nadeel is dat er zich situaties kunnen voordoen met storing en meldingen. Zulke storingen kan je gewoonlijk simpel verhelpen.

Op welke manier kan ik de Canon C-EXV 34 Y toner navullen?
Het bijvullen van een inktpatroon kan je vaak ook gewoon vanuit huis doen. Om dat te doen kies je voor de navulinkt set die beschikbaar is voor het Canon inktpatroon. Op Youtube en diverse fora kan je er stap-voor-stap mee aan de slag: Verwijder het label aan de bovenkant van de toner. Vervolgens plaats je de injectiespuit met gele inkt in een zelfgemaakt gat in het patroon. Als dat gelukt is kan je het product in elkaar klikken. Als afronding bekijk je of de nagevulde Canon inkt op de goede manier op het papier terecht komt door een testprint te doen.

Plaats een reactie