bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Canon C EXV 40 BK 3480B006 zwart / black toner

Op zoek naar de goedkoopste Canon C-EXV 40 BK inkt toner? Op deze webpagina vergelijk je geschikte verkopers voor verrassend goedkope toners. Het product Canon C-EXV 40 BK toner zwart bedoeld voor de kleur zwart (black) kun je gebruiken voor jouw zakelijke documenten. De hoogste afdrukkwaliteit haal je doorgaans met fabrikant (merk) toners van Canon. Meer en meer printshops zoals bijvoorbeeld Inktdiscount.nl & 112supplies bezorgen ook hele goede huismerk-patronen. Deze zijn een stuk goedkoper, ze hebben doorgaans meer milliliters en de kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde verkoopprijs€82,50
Huismerk prijs€41,25
LeverancierCanon
ModelCanon C-EXV 40 BK toner zwart
Artikelcode3480B006
Kleur omschrijvingzwart
Capaciteit6.000 prints
EAN-code4960999780504

Goedkoopste Canon C-EXV 40 BK inkt kopen juni 2024

De capaciteit van de 3480B006 toner is 6.000 prints. De originele merktoners kun je snel online kopen. Je bestelt het dan veel voordelige dan bij een regionale speciaalzaak. Bol.com en Printabout.nl zijn erkende verkooppunten voor het aanschaffen van originele Canon toners. Ze faciliteren heel veel verschillende producten en hebben vriendelijke medewerkers. Standaard voeren ze ook een betrouwbaar huismerk.

 • Inkt aanbiedingen is te bestellen via webshops als Inktshop.nl & Paradigit.
 • Originele 3480B006 inkt toners laat je al thuisbezorgen voor €82,50.
 • Canon imitatie inkt is tot wel 50% goedkoper. De printkwaliteit is vergelijkbaar.
 • Ga voor een XL-toner met extra volume of multipacks (voordeelverpakkingen) en bestel de individuele kleuren niet los. De prijs per afdruk is dan al een stuk lager.
 • Wat jij kan doen om goedkoper te printen: stel de printer in op “zwart-wit”, verdiep je in de eco-printinstellingen (bijv. snelle modus) en kies een zuinig lettertype zoals Century Gothic en Brush Script.
 • Via dit portaal check je goede webshops waar je eenvoudig 3480B006 toner aanbiedingen kan scoren.

Prijzen Canon C-EXV 40 BK toner zwart vergelijken
Canon toners zijn normaal gesproken vrji duur. Een dergelijke zwarte tonercartridge ligt in de winken voor gemiddeld €90,75. Bij online printshops kan dat voordeliger en ligt de verkoopprijs rond de €82,50. De beste optie is het huismerk (klooninkt). Deze is te bestellen v.a. €41,25. Lees meer over de voordelen en nadelen van het huismerk. Met een voordeelverpakking ben je nog voordeliger uit.

ProductPrijs
Canon C-EXV 40 BK toner zwart originele inkt€82,50
Canon C-EXV 40 BK toner zwart multipack (merk toners)€165,00
Canon C-EXV 40 BK toner zwart huismerk inkt * €41,25
Canon C-EXV 40 BK toner zwart huismerk duopack * €82,50
Prijstabel voor de 3480B006 tonercartridge (black) in juni 2024. * Let op: prijs omgerekend naar aantal milliliter inkt in de toner.

Bij welke (web)winkels kan ik inktpatronen van Canon bestellen?

Meteen Canon C-EXV 40 BK inkt bestellen? Deze inkt (en eigen-merk alternatieven) zijn vaak op voorraad. Zowel via webshops als bij kantoorwinkels. Ons advies: kies voor een online inktshop. Dergelijke aanbieders helpen bij problemen, de meeste voorraad en hebben tevens een uitstekend huismerk.

 • Winkels in de buurt: Action, Handyman, Bruna, Hema, Media Markt, Expert, Primera, Jumbo.
 • Populaire internetwinkels als Bol.com, Coolblue, Fonq, Amazon, Ebay, Wehkamp verkopen de meest gangbare inktpatronen.
 • Erkende inktwebshops als Printabout.nl, 123inkt.nl, Inktweb.nl, Sneltoner.nl, Alleeninkt.nl, Inktwereld.nl bieden het grootste aanbod, hebben een handige zoektool en stunten regelmatig met hoge kortingen.
canon-c-exv-40-bk-3480b006-zwart-black-toner

Originele zwarte 3480B006 inkt van Canon bestellen via internet

Wil jij printen in topkwaliteit? De Canon C-EXV 40 BK toner zwart originele zwarte toner voorziet hierin. De toners worden gefabriceerd door Canon en bieden de beste kwaliteit. De patronen werken altijd en je wordt niet lastig gevallen met vervelende storing en meldingen. Een aanrader als je wilt printen in hoge kwaliteit en geen zin in gedoe hebt.

 • Originele toners van Canon zorgen voor het beste resultaat.
 • Geen risico dat de garantie verloopt.
 • Geen vervelende errors of foutcodes. Meteen printen na plaatsing.
 • Het ongunstige van originele merktoners is dat ze best prijzig zijn (gemiddeld genomen €82,50).

Canon C-EXV 40 BK toner zwart huismerk alternatieven

Vind je printen te duur? Overweeg dan klooninkt van derde fabrikanten. Het 3480B006 huismerk alternatief is van een bijzonder goede kwaliteit en kan de printkosten doen dalen met wel 60%. Dergelijke besparingen zijn mogelijk door een scherpe stukprijs en doordat deze toners tot het absolute maximum worden gevuld met inkt. Meer inkt voor minder geld. Een aanrader als je vooral goedkoop wilt kunnen printen.

 • Canon C EXV 40 BK huismerk toners zijn vele malen goedkoper dan de originele patronen.
 • Dit heeft er alles mee te maken dat huismerkproducten meer inkt bevatten in vergelijking met merk-inkt.
 • De kwaliteit van de prints is bijna net zo goed (met name bij afdrukken met enkel tekst).
 • Het nadeel van huismerk inkt is dat je te maken krijgt met foutcodes en printerstoringen.

Vervelende situaties bij het vervangen van de toners

Heb je de (huismerk) zwart inkt van Canon vervangen maar blijf je foutcodes zien en print het apparaat niet? In het onderstaande overzicht zie je gangbare problemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: toner is niet compatible.Dit zien we vaak bij huismerk-toners. Negeer de melding want meestal kan je gewoon printen.
Geen toner gedetecteerd.Achterhaal of je het plakkertje hebt weggedaan en reinig het koperkleurige deel met een droge doek.
De printer laat strepen achter op op het papier.Check of je toners goed in de printer zitten en begin met het standaard onderhoud.
De printerinkt droogt uit.Kies voor het reinigingsprogramma om de printkop weer vrij te maken. Het is ook een idee om iedere week / 2 weken een testprintje te doen.
De tonercartridge lekt.Zet de printer meteen stil, haal de betreffende toner uit de printer en neem de tijd om alles goed schoon te maken. Download het retourformulier en stuur het terug.
Veel voorkomende afdrukproblemen met betrekking tot Canon C-EXV 40 BK inkt.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Hoe duur is de Canon C-EXV 40 BK toner zwart toner?
De kostprijs van een Canon C-EXV 40 BK met de kleur zwart (black) toner is gewoonlijk €68,18 excl. de btw (wat neerkomt op €82,50 inclusief btw). Zodra je een voordeelverpakking / duopack prefereert betaal je zo’n €165,00. Dankzij een huismerk toner met de fabrikantcode 3480B006 betaal je veel minder. De aanschafprijs van deze huismerk-toners ligt beduidend lager (+/- €41,25) en hiermee kan veel meer geprint worden (je krijgt meer inkt).

De toner cartridge wordt niet gedetecteerd, wat is het stappenplan?
Er zijn voorvallen waarbij een nieuw inktpatroon weigert. We bieden daarom een aantal oplossingen: Kijk of de patronen op de juiste manier vastgemaakt zijn, en onderzoek of je het beschermmateriaal helemaal hebt verwijderd. Loop de printersoftware na en reset eventueel de printer naar de fabrieksinstellingen. Maak de contactpunten van de toner goed schoon en neem de printkop onder handen.

Is een Canon C-EXV 40 BK toner zwart huismerk alternatief een slimme keuze?
Het huismerk 3480B006 alternatief aanschaffen is over het algemeen niet schadelijk. Namaak inkt is doorgaans 65% goedkoper dan merkinkt. De kostprijs is aantrekkelijker en deze toners bevatten meer ML inkt. De kwaliteit van de afdrukken is praktisch dezelfde. Waar je op moet letten is dat je wordt geconfronteerd met printerstoringen en foutmeldingen. Dit soort storingen kan je veelal gemakkelijk herstellen.

Op welke manier kan ik de Canon C-EXV 40 BK toner navullen?
Het bijvullen van een inktpatroon kan je eventueel ook zelf doen. Voor deze handeling bestel je navulinkt sets die toepasbaar zijn op het Canon inktpatroon. Op o.a. Youtube en kluswebsites kan je achtergrondinformatie opzoeken: Verwijder het label aan de bovenkant van de toner. Nu injecteer je de zwarte inkt in het patroon (ga voorzichtig te werk). Verder kan je het patroon opnieuw vastklikken. Als check probeer je of de nagevulde Canon inkt goed op het papier komt door het maken van een testprint.

Plaats een reactie