bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Canon C EXV 54 M 1396C002 magenta / roze / rood toner

Wil jij prijzen vergelijken voor de goedkoopste Canon C-EXV 54 M inkt toner? Via onze vergelijk-tool helpen wij jou aan een overzicht met erkende printshops voor betaalbare toners. Artikel Canon C-EXV 54 M toner magenta met kleuromschrijving magenta (roze / rood) is geschikt voor foto’s en mooie kleurenafdrukken. Kies bijvoorbeeld voor merkproducten van Canon. Meer en meer inktwebshops als o.a. Totaalinkt.shop of Sneltoner.nl verkopen ook hele goede huismerk-patronen. Je betaalt een stuk minder, je krijgt meer inkt en de kwaliteit doet amper onder voor merkinkt.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde vanafprijs€67,25
Huismerk prijs€33,63
MerkCanon
ArtikelCanon C-EXV 54 M toner magenta
Serienummer1396C002
Kleurenmagenta
Intensiteit8.500 prints
EAN4549292080438

Goedkoopste Canon C-EXV 54 M inkt kopen april 2024

De capaciteit van de 1396C002 toner is 8.500 prints. Je kunt deze originele merktoners gemakkelijk thuis laten bezorgen. Je bestelt het dan veel voordelige dan bij een plaatselijke verkoper. Coolblue.nl of Totaalinkt.shop zijn erkende verkooppunten voor het aanschaffen van originele Canon toners. Ze hebben een gigantisch aanbod en je kunt er terecht voor hulp bij storingen. Doorgaans bieden ze ook een goedkoop huismerk.

 • Inkt deals schaf jij aan via verkooppunten zoals inktcartridge store en Inktbaas.nl.
 • Originele 1396C002 inkt toners koop je vanaf €67,25.
 • Canon imitatie inkt kost vaak maar de helft. De kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.
 • Zoek op XL-toner die extra gevuld zijn of voordeelverpakkingen (multipacks) en bestel de individuele kleuren niet los. De prijs per afdruk is dan al een stuk lager.
 • Instructies om goedkoper te printen: stel de printer automatisch in op dubbelzijdig printen, profiteer van de verschillende zuinige eco-opties (bijvoorbeeld snel-modus) en kies milieuvriendelijke lettertypes zoals Ecofont Sans & Baskerville Old Face.
 • Via inktaanbieding.nl vergelijk je de meest populaire aanbieders waar je op een gebruiksvriendelijke manier 1396C002 toner aanbiedingen kan vinden.

Prijzen Canon C-EXV 54 M toner magenta vergelijken
Canon toners hebben een prijskaartje. Dit soort rode tonercartridge kost in de winkel al snel €73,98. Bij de inktshops is het goedkoper en kost het om en nabij de €67,25. De aantrekkelijkste optie is het huismerk (imitatie inkt). Daarvoor moet je denken aan €33,63. Meer daarover lees je onder het kopje de gevaren en risico’s van huismerk inkt. Neem een voordeelverpakking als deze beschikbaar is.

ProductPrijs
Canon C-EXV 54 M toner magenta originele inkt€67,25
Canon C-EXV 54 M toner magenta multipack (merk toners)€134,50
Canon C-EXV 54 M toner magenta huismerk inkt * €33,63
Canon C-EXV 54 M toner magenta huismerk duopack * €67,25
Geschatte prijzen van de 1396C002 tonercartridge (roze / rood) in april 2024. * Let op: prijs omgerekend naar aantal milliliter inkt in de toner.

Hoe en waar kan ik inktpatronen van Canon kopen?

Direkt Canon C-EXV 54 M inkt bestellen? Dit type toner (en eigen-merk alternatieven) zijn vaak op voorraad. Zowel via online winkels als in de retail. Tip van onze medewerkers: ga naar een inkt-speciaalzaak op internet. Deze bedrijven hebben betrouwbare service, de meeste voorraad en leveren bovendien een uitstekend huismerk.

 • Retailers: Albert Heijn, Bruna, Handyman, Action, Primera, Jumbo, Expert, Media Markt.
 • Populaire internetwinkels als Ebay, Coolblue, Fonq, Blokker, Wehkamp, Bol.com breiden het inktaanbod ook in rap tempo uit.
 • De grote inktspecialisten als 123inkt.nl, Inkt.nl, Inktwereld.nl, Printabout.nl, Alleeninkt.nl, Inktweb.nl hebben een eigen magazijn met voorraad, bieden de beste hulp en hebben dikwijls aantrekkelijke aanbiedingen.
canon-c-exv-54-m-1396c002-magenta-roze-rood-toner

Originele rode 1396C002 inkt van Canon kopen via internet

Wil jij afdrukken maken in de hoogste kwaliteit? De Canon C-EXV 54 M toner magenta originele rode toner is dan wat je zoekt. De toners zijn afkomstig van Canon en bieden standaard een hoge kwaliteit. De patronen doen altijd en je vermijdt irritante foutmeldingen of storingen. De beste keuze als je tekst en/of foto’s in hoge kwaliteit wilt afdrukken en geen irritaties wilt.

 • Originele patronen van Canon hebben de hoogste afdrukkwaliteit.
 • Geen risico dat de garantie verloopt.
 • Geen lastige storingscodes en foutmeldingen. Meteen printen na plaatsing.
 • Het grootste nadeel van de “echte” merk toners is dat ze aan de prijs zijn (gemiddeld €67,25).

Canon C-EXV 54 M toner magenta huismerk alternatieven

Vind je printen te duur? Kijk eens naar klooninkt van derde leveranciers. Het 1396C002 huismerk alternatief doet qua kwaliteit nauwelijks onder en leidt tot wel 60% lagere printkosten. Dergelijke besparingen zijn mogelijk door een lagere prijs van de toner en omdat de inktpatronen gevuld worden met meer inkt. Je ontvangt dus meer inkt voor je geld. Onze aanbeveling als je met name let op de prijs.

 • Canon C EXV 54 M huismerk toners zijn tot de helft zo goedkoop.
 • Dit heeft er alles mee te maken dat je meer inkt krijgt vergeleken met originele inkt.
 • De kwaliteit van de prints is vergelijkbaar (vooral eenvoudige tekstdocumenten).
 • Een aandachtspunt bij klooninkt is dat je soms wordt geconfronteerd met errors of foutmeldingen.

Vervelende situaties bij het vervangen van je toners

Heb je deze magenta inkt van Canon geplaatst maar lukt het nog niet om een printje te maken? In het onderstaande overzicht zie je veel voorkomende afdrukproblemen incl. mogelijke oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: beschadigde toner.Komt soms voor bij imitatie inkt. Klik de foutmelding weg want meestal kan je gewoon printen.
Foutmelding: ontbrekende toner.Achterhaal of je het beschermmateriaal los hebt gemaakt en maak de metalen contactpunten goed schoon.
Vage vlekken en strepen op de afdruk.Loop de geplaatste toners even na en voer het onderhoudsproces uit.
De printkop is uitgedroogd.Kies voor het reinigingsprogramma om zo de printkop te reinigen. Een voordeliger alternatief is om wekelijks een (testpagina) afdruk te maken.
Er lekt inkt uit de tonercartridge.Wacht met het afdrukken, onttrek de toner en reinig de complete printer. Plaats altijd een nieuw product.
Bekende afdrukproblemen met de Canon C-EXV 54 M inkt.

Veelgestelde vragen (en antwoorden)

Welke prijzen zijn bekend voor de Canon C-EXV 54 M toner magenta toner?
De kostprijs van een Canon C-EXV 54 M met kleur magenta (roze / rood) toner is gemiddeld zo’n €55,58 excl. de btw (€67,25 inclusief btw). Als je een duopack of voordeelverpakking bestelt liggen de kosten op zo’n €134,50. Met een huismerk toner met het serienummer 1396C002 ben je doorgaans voordeliger uit. De gemiddelde prijs van deze huismerk-toners is interessanter (+/- €33,63) en het aantal printjes ligt hoger (meer inhoud).

Ik krijg een melding van een ontbrekende toner cartridge, wat kan ik doen?
Soms komt het voor dat een net nieuw inktpatroon niet wordt gedetecteerd. Je kunt het volgende proberen: Controleer of de patronen goed vast zitten, en check of je het lipje hebt weggedaan. Update de printersoftware of reset de printer naar fabriek-instellingen. Check of de metalen contactpunten van de toner schoon zijn en bekijk de status van de printkop.

Is een Canon C-EXV 54 M toner magenta huismerk alternatief kopen een goed idee?
Een huismerk 1396C002 alternatief kopen is bijna altijd erg aantrekkelijk. Namaak inkt is soms wel 50% goedkoper in verhouding tot originele producten. Het tarief is interessanter en deze patronen hebben meer volume (meer ml. inkt). De kwaliteit van de prints wordt nauwelijks beïnvloed. Een negatieve kant is dat je soms te maken hebt met storing en meldingen. Dit soort storingen kan je gewoonlijk gemakkelijk verhelpen.

Hoe werkt de Canon C-EXV 54 M toner navullen?
Het bijvullen van een toner kan je zelf ook thuis doen. Voor die werkzaamheden kan je aan de slag met een navulinkt set die ontwikkeld is voor het Canon inktpatroon. Op internet kan je achtergrondinformatie opzoeken: Verwijder het label aan de bovenkant van de toner. Daarna injecteer je de rode inkt in het patroon (ga voorzichtig te werk). Daarna kun je alles weer in elkaar zetten. Aansluitend test je of de nagevulde Canon inkt op de goede manier op het papier terecht komt door een testprint te draaien.

Plaats een reactie