bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Canon CLC 1100BK 1423A002 zwart / black toner

Interesse in de goedkoopste Canon CLC-1100BK inkt toner? Via Inktaanbieding.nl bieden wij de populairste inktwebshops voor spotgoedkope toners. Het product Canon CLC-1100BK toner zwart met kleuromschrijving zwart (black) biedt uitkomst voor het printen van documenten in hoogwaardige kwaliteit. Denk dan aan fabrikant (merk) toners van Canon. Meerdere inktaanbieders als bijvoorbeeld Handyman.nl of Inktwereld.nl bieden ook zogenaamde huismerk-toners. De prijs is vele malen lager, de toners zijn gevuld met meer inkt en de kwaliteit is gewoon erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Geschatte verkoopprijs€54,50
Huismerk tarief€27,25
MerkCanon
TypeCanon CLC-1100BK toner zwart
Productcode1423A002
Kleurcodezwart
Effectiviteit5.750 prints
EAN-code4960999850351

Goedkoopste Canon CLC-1100BK inkt kopen juli 2024

De capaciteit van de 1423A002 toner is 5.750 prints. Je originele merktoners zijn online goed verkrijgbaar. Dat kan daar stukken voordeliger dan in de winkel. Inkt.nl en printerinktshop.nl zijn erkende verkooppunten voor het kopen van originele Canon toners. Ze hebben duizenden producten en geven advies / service. Vaak verkopen ze ook een interessant huismerk.

 • De goedkoopste inkt koop je via internet bij shops als Officesavers & Goedkoopprinten.nl.
 • Originele 1423A002 inkt toners hebben een vanafprijs van +/- €54,50.
 • Canon imitatie inkt is tot wel 50% goedkoper. De kwaliteit doet amper onder voor merkinkt.
 • Kies voor een toner met meer inhoud (XL) of multipacks (voordeelverpakkingen) en neem geen losse modellen. De prijs per afdruk wordt dan lager.
 • Andere tips om goedkoper te printen: probeer zoveel als het kan zwart-wit te printen, kies de voordelige eco-printinstellingen (denk aan minimale kwaliteit) & test het gebruik van lettertypes als Courier of Times New Roman.
 • Via onze website vind je goede webwinkels waar je zonder gedoe 1423A002 toner aanbiedingen kan kopen.

Prijzen Canon CLC-1100BK toner zwart vergelijken
Canon toners hebben een prijskaartje. Dit model zwarte tonercartridge kent een vanafprijs van €59,95. Online ben je een stuk voordeliger uit. Online vind je de toners al voor €54,50. De voordeligste optie is het huismerk. Deze kosten komen neer op zo’n €27,25. Ook interessant: de voordelen en nadelen van het huismerk. Is er een voordeelverpakking, kies dan altijd voor die keuze.

ProductPrijs
Canon CLC-1100BK toner zwart originele inkt€54,50
Canon CLC-1100BK toner zwart multipack (merk toners)€109,00
Canon CLC-1100BK toner zwart huismerk inkt * €27,25
Canon CLC-1100BK toner zwart huismerk duopack * €54,50
Prijsoverzicht van de 1423A002 tonercartridge (black) in juli 2024. * N.b.: prijs omgerekend naar aantal milliliter inkt in de toner.

Bij welke aanbieders kan ik de inktpatronen van Canon verkrijgen?

Gelijk Canon CLC-1100BK inkt kopen? Deze inkt (en huismerk alternatieven) zijn goed verkrijgbaar. Zowel online als bij kantoorwinkels. Ons advies: bestel sowieso bij een webwinkel die zich focust op inkt. Deze leveranciers bieden altijd ondersteuning, kunnen snel thuisbezorgen en faciliteren normaal gesproken een heel behoorlijk huismerk.

 • Lokale winkels: Albert Heijn, Hema, Action, Bruna, Jumbo, Primera, Media Markt, Kruidvat.
 • Landelijke winkels als Coolblue, Wehkamp, Bol.com, Amazon, Fonq, Ebay zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
 • De bekende inktaanbieders als Inktwereld.nl, Inktweb.nl, Inkt.nl, Alleeninkt.nl, Sneltoner.nl, 123inkt.nl leveren alles uit voorraad, bieden de beste hulp en zijn het scherpst qua prijs.
canon-clc-1100bk-1423a002-zwart-black-toner

Originele zwarte 1423A002 inkt van Canon kopen

Wil jij de mooiste printjes maken? De Canon CLC-1100BK toner zwart originele zwarte toner is dan de beste koop. Deze toners worden geproduceerd door Canon en bieden de hoogste printkwaliteit. Deze toners werken altijd na plaatsing en je hebt geen last van storende storingscodes en foutmeldingen. Onze tip als je de kwaliteit van de prints erg belangrijk vindt en geen irritaties wilt.

 • Originele inktpatronen van Canon zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • Geen risico dat de garantie verloopt.
 • Geen hinderlijke storing en meldingen. Meteen printen na plaatsing.
 • Een minpunt van originele toners is dat ze best prijzig zijn (gemiddeld genomen €54,50).

Canon CLC-1100BK toner zwart huismerk alternatieven

Goedkoper printen? Probeer dan eens klooninkt van een ander merk. Het 1423A002 huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en leidt tot wel 60% lagere printkosten. Je kunt zoveel besparen door een scherpe stukprijs en omdat de inktpatronen meer inkt bevatten. Meer inkt voor een betere prijs. Ons advies als je vooral goedkoop wilt kunnen printen.

 • Canon CLC 1100BK huismerk toners zijn tot wel 50% goedkoper.
 • Dit komt vooral door het feit dat huismerkproducten meer inkt bevatten vergeleken met originele producten.
 • De kwaliteit van de prints is bijna net zo goed (met name bij afdrukken met enkel tekst).
 • Het belangrijkste nadeel van huismerk inkt is dat je ongemak kunt ervaren door foutcodes.

Hulp bij problemen bij het vervangen van jouw toners

Heb je inmiddels de zwart inkt van Canon verwisseld maar weigert de printer om af te drukken? In het onderstaande overzicht staan veel voorkomende printproblemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: niet originele inkt.Komt soms voor bij huismerken. Negeer de melding en hervat de afdruktaak.
Toner wordt niet herkend.Controleer nog eens of je het plasticje weg hebt gehaald en controleer of de contactpunten schoon zijn.
Ik zie verticale strepen op mijn prints.Voer een toners check uit en start het onderhoudsprogramma op.
Printerinkt is uitgedroogd.Start het interne reinigingsprogramma om zo de printkop te reinigen. Wat je kunt doen isom even elke week een testafdrukje te doen.
Er lekt inkt uit de tonercartridge.Breek de afdruktaak af, haal alle toner uit de printer en zorg dat je alles grondig reinigt. Download het retourformulier en stuur het terug.
Gangbare inktproblemen bij de Canon CLC-1100BK inkt.

Veelgestelde vragen van onze bezoekers

Wat is de adviesprijs van de Canon CLC-1100BK toner zwart toner?
De gemiddelde kostprijs van de Canon CLC-1100BK met kleuromschrijving zwart (black) toner is ongeveer €45,04 excl. de btw (€54,50 inclusief de btw). Wanneer je een duopack of voordeelverpakking selecteert betaal je uiteindelijk zo’n €109,00. Door te kiezen voor een een huismerk toner met de code 1423A002 ben je doorgaans voordeliger uit. De gemiddelde prijs van deze huismerk-toners ligt lager (+/- €27,25) en je kunt er meer printjes mee maken (meer inhoud).

Mijn printer herkent de toner cartridge niet, wat kan ik doen?
Er zijn situaties bekend waarbij een net nieuw patroon niet wordt gedetecteerd. Dat is op de volgende manier op te lossen: achterhaal de status van de patronen in de printer, en controleer of je het kapje hebt losgemaakt. Update de printersoftware of klik op de optie fabrieksinstellingen resetten in het menu. Maak eventueel vuil op de contactpunten schoon en start eventueel het reinigingsprogramma.

Is een Canon CLC-1100BK toner zwart huismerk alternatief slim?
Het huismerk 1423A002 alternatief selecteren is meestal erg aantrekkelijk. Namaak inkt in om en nabij de 60% goedkoper in verhouding tot originele producten. De winkelprijs is interessanter en deze toners worden wél volledig gevuld met inkt. De kwaliteit van de afdrukken is gewoon erg goed. Een negatieve kant is dat je wordt geconfronteerd met errors of foutcodes. Deze kan je normaliter zelf oplossen.

Hoe werkt de Canon CLC-1100BK toner navullen?
Het bijvullen van een inktpatroon kan je eventueel ook zelf doen. Voor dit klusje gebruik je een handige navulset inclusief inkt voor het Canon inktpatroon. Op Youtube en diverse website kun je verdere uitleg zoeken: Start met het verwijderen van het omhulsel. Nu spuit je de zwarte inkt in het gaatje zoals aangegeven. Daarna mag je het product terugzetten in originele staat. Als laatste bekijk je of de nieuwe Canon inkt op de juiste manier werkt door een testprintje te maken.

Plaats een reactie