bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Canon CLC 700BK 1421A002 zwart / black toner

Jij wilt natuurlijk ook de goedkoopste Canon CLC-700BK inkt toner? Op deze website vind je de meest bekende inktaanbieders voor goedkope toners. De Canon CLC-700BK toner zwart met kleurcode zwart (black) kan jij toepassen voor het printen van documenten in hoogwaardige kwaliteit. Populair zijn de fabrikant (merk) toners van Canon. Heel wat printshops als Handyman.nl & Easy-ink bezorgen ook uitstekende huismerk-artikelen. De prijs is veel lager, ze zijn beter gevuld (hogere inhoud) en de kwaliteit is nagenoeg gelijk.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde verkoopprijs€64,50
Huismerk tarieven€32,25
MerkCanon
ArtikelCanon CLC-700BK toner zwart
Productnummer1421A002
Kleurzwart
Effectiviteit4.600 prints
EAN-code4960999850474

Goedkoopste Canon CLC-700BK inkt bestellen april 2024

De capaciteit van de 1421A002 toner is 4.600 prints. De originele merktoners kun je snel online kopen. Je koopt het veel voordelige dan bij een regionale speciaalzaak. Go4inkt en Inkt-bestellen.nl zijn goede adressen waar je eenvoudig kunt zoeken naar originele Canon toners. Ze bieden een uitstekend assortiment en geven extra ondersteuning. Gewoonlijk beschikken ze over een prima huismerk.

 • Inkt deals koop je via internet bij leveranciers zoals Inktwereld.nl of Handyman.nl.
 • Originele 1421A002 inkt toners laat je al thuisbezorgen voor €64,50.
 • Canon imitatie inkt is soms wel 60% goedkoper. De afdrukkwaliteit is vergelijkbaar.
 • Ga voor een XL-toner met extra volume of voordeelverpakkingen (multipacks) in plaats van losse kleuren. Het maken van een printje is dan aantrekkelijker.
 • Onze tips om goedkoper te printen: print dubbelzijdig, benut de verschillende eco-functies van jouw printer (bijv. snel printen) en kies milieuvriendelijke lettertypes zoals Ecofont Sans of Calibri.
 • Via onze vergelijker check je erkende verkooppunten waar je probleemloos en snel 1421A002 toner aanbiedingen kan laten thuisbezorgen.

Prijzen Canon CLC-700BK toner zwart vergelijken
Canon toners zijn normaal gesproken vrji duur. Deze zwarte tonercartridge kost in de winkel al snel €70,95. Online ben je een stuk voordeliger uit en ligt de verkoopprijs rond de €64,50. De aantrekkelijkste optie is het eigen huismerk. Deze kosten komen neer op zo’n €32,25. Ook interessant: de gevaren en risico’s van huismerk inkt. Met een voordeelverpakking ben je nog voordeliger uit.

ProductPrijs
Canon CLC-700BK toner zwart originele inkt€64,50
Canon CLC-700BK toner zwart multipack (merk toners)€129,00
Canon CLC-700BK toner zwart huismerk inkt * €32,25
Canon CLC-700BK toner zwart huismerk duopack * €64,50
Prijstabel voor de 1421A002 tonercartridge (black) in april 2024. * Disclaimer: de prijs is een afgeleide van de capaciteit van de originele toner.

Bij welke (web)winkels kan ik inktpatronen van Canon aanschaffen?

Gelijk Canon CLC-700BK inkt bestellen? Dit type inkt of huismerk alternatieven zijn doorgaans goed voorradig. Zowel via internetwinkels als bij boekhandels. Onze tip: bestel bij een webshop gespecialiseerd in inkt. Zij hebben betrouwbare service, kunnen razendsnel bezorgen en voeren doorgaans een heel behoorlijk huismerk.

 • Regionale winkels: Action, Hema, Albert Heijn, Handyman, Expert, Jumbo, Media Markt, Kruidvat.
 • Grote platformen als Bol.com, Blokker, Coolblue, Ebay, Wehkamp, Amazon hebben ook een uitstekend aanbod.
 • Toonaangevende inktwebshops als Inktweb.nl, Alleeninkt.nl, 123inkt.nl, Inkt.nl, Inktwereld.nl, Sneltoner.nl hebben een uitstekend aanbod, hebben een gebruiksvriendelijke zoekfunctionaliteit en hebben dikwijls aantrekkelijke aanbiedingen.
canon-clc-700bk-1421a002-zwart-black-toner

Originele zwarte 1421A002 inkt van Canon bestellen en laten bezorgen

Wil jij de beste kwaliteit inkt? De Canon CLC-700BK toner zwart originele zwarte toner is dan wat je zoekt. Deze toners worden vervaardigd door Canon en leveren een optimaal resultaat. Deze toners werken altijd na plaatsing en je vermijdt vervelende foutmeldingen of storingen. Onze tip als je de kwaliteit van de prints erg belangrijk vindt en je niet zit te wachten op storingen.

 • Originele inktpatronen van Canon zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • De garantie op de printer gaat niet verloren.
 • Geen lastige waarschuwingen of foutmeldingen. Na plaatsing direct printen.
 • Het ongunstige van merk toners is dat ze aan de prijs zijn (gemiddeld €64,50).

Canon CLC-700BK toner zwart huismerk alternatieven

Wil je lagere printkosten? Overweeg dan klooninkt van derde leveranciers. Het 1421A002 huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en is tot wel de helft zo goedkoop. Dergelijke besparingen zijn mogelijk door een fors lagere adviesprijs en omdat de patronen wél helemaal gevuld worden. Meer inkt, lagere kosten dus. Onze aanbeveling als je vooral goedkoop wilt printen.

 • Canon CLC 700BK huismerk toners zijn tot wel 50% goedkoper.
 • Dat komt met name omdat er veel meer inkt in het patroon zit wanneer je het afzet tegen originele producten.
 • De kwaliteit van de afdrukken doet nauwelijks onder (vooral eenvoudige tekstdocumenten).
 • Het grootste nadeel van imitatie inkt is dat je last hebt van errors of foutcodes.

Vaak voorkomende problemen bij het vervangen van de toners

Heb je inmiddels de zwart inkt van Canon vervangen maar kan je nog niet printen? In de volgende tabel bieden we een overzicht met de meest bekende toner-problemen incl. tips die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: plaats originele inkt.Komt vaak voor bij huismerken. Klik op “ok” en check of je gewoon kunt afdrukken.
Geen toner gevonden.Achterhaal of je het stukje tape hebt weggedaan en check of de metalen contactpunten goed schoon zijn.
Ik zie strepen op mijn printjes.Check of je toners goed in de printer zitten en voer het onderhoudsproces uit.
Printerinkt is uitgedroogd.Start het interne reinigingsprogramma voor een goed werkende printkop. Wat je kunt doen isom vaker de printer te gebruiken voor een testpagina.
De printer / tonercartridge lekt inkt.Beëindig de huidige afdruktaken, onttrek de toner en reinig de complete printer. Je kunt de lekkende toner terugsturen.
De meest gangbare inktproblemen met de Canon CLC-700BK inkt.

Bekijk de veelgestelde vragen

Wat is prijs van de Canon CLC-700BK toner zwart toner?
De gemiddelde kostprijs van de Canon CLC-700BK met kleuromschrijving zwart (black) toner is standaard zo’n €53,31 excl. de btw (dus €64,50 inclusief btw). Zodra je een multipack of duoverpakking neemt betaal je uiteindelijk zo’n €129,00. Met een huismerk toner met het OEM-nummer 1421A002 betaal je veel minder. De winkelprijs van dit soort huismerk-toners is goedkoper (+/- €32,25) en je kunt er meer afdrukken mee maken (meer ml).

Ik krijg een melding van een ontbrekende toner cartridge, welke stappen moet ik doorlopen?
Soms komt het voor dat een net nieuw inktpatroon weigert. Loop eerst de volgende punten eens na: controleer of het patroon juist geplaatst is, en controleer nog eens of je de beschermingstape helemaal hebt verwijderd. Download de juiste printersoftware of probeer alles terug te zetten naar fabrieksinstellingen (resetten). Maak de toner schoon en start het reinigingsprogramma.

Is een Canon CLC-700BK toner zwart huismerk alternatief slecht voor mijn printer?
Het huismerk 1421A002 alternatief selecteren is een veel gevallen een goed idee. Namaak inkt is doorgaans 65% goedkoper dan originele producten. De verkoopprijs is goedkoper en de patronen hebben een grotere inhoud inkt. De kwaliteit doet amper onder voor merkinkt. Een aandachtspunt is dat je te maken kunt krijgen met waarschuwingen of foutmeldingen. Dergelijke problemen kan je doorgaans eenvoudig oplossen.

Kan ik vanuit huis de Canon CLC-700BK toner navullen?
Een toner opnieuw bijvullen is niet eenvoudig, maar wel mogelijk. Voor dit karwei koop je navulinkt sets die toepasbaar zijn op het Canon inktpatroon. Op o.a. Youtube en kluswebsites lees je daarvoor veel tips: Verwijder de capsule. In de volgende stap spuit je de zwarte inkt in het patroon (ga voorzichtig te werk). Dan kan je het patroon terugzetten in originele staat. Als laatste test je of de budget Canon inkt goed werkt door het drukken van een testprint.

Plaats een reactie