bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Canon NPG 14 1385A001AA zwart / black toner

Koop jij ook altijd de goedkoopste Canon NPG-14 inkt toner? Via Inktaanbieding.nl vind je goede winkels voor voordelige toners. De Canon NPG-14 toner zwart met kleur zwart (black) is relevant voor jouw zakelijke documenten. Populair zijn de verschillende merkartikelen van Canon. Steeds meer winkels zoals Printabout.nl en replacedirect leveren ook hele goede huismerk-patronen. Je betaalt een stuk minder, ze bevatten meer inkt en de kwaliteit is uitstekend.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde vanafprijs€72,50
Huismerk verkoopprijs€36,25
FabrikantCanon
TypeCanon NPG-14 toner zwart
Serienummer1385A001AA
Kleurenzwart
Printcapaciteit30.000 prints
EAN4960999850061

Goedkoopste Canon NPG-14 inkt bestellen april 2024

De capaciteit van de 1385A001AA toner is 30.000 prints. Je originele merktoners zijn online goed verkrijgbaar. Dit kan daar stukken voordeliger dan bij een regionale speciaalzaak. Inktwereld.nl en Handyman.nl zijn goede adressen voor het plaatsen van een bestelling van originele Canon toners. Ze bieden duizenden producten en hebben vriendelijke medewerkers. Vaak beschikken ze over een prima huismerk.

 • Aantrekkelijke inkt is te bestellen via winkels zoals replacedirect & Office Centre.
 • Originele 1385A001AA inkt toners zijn te bestellen v.a. €72,50.
 • Canon imitatie inkt is soms wel 60% goedkoper. De kwaliteit is nagenoeg gelijk.
 • Zoek op XL-toner die extra gevuld zijn of een multipack (voordeelverpakking) en neem geen losse modellen. Per printje is dat goedkoper.
 • Wat je ook kunt doen om goedkoper te printen: print dubbelzijdig, test de diverse eco-printinstellingen (denk aan eco-modus) of test het gebruik van lettertypes als Courier & Times New Roman.
 • Via onze website vind je de directe links naar geschikte aanbieders waar je eenvoudig 1385A001AA toner aanbiedingen kan laten thuisbezorgen.

Prijzen Canon NPG-14 toner zwart vergelijken
Canon toners zijn best prijzig. Dit type zwarte tonercartridge ligt in de schappen voor c.a. €79,75. Bij online printshops kan dat voordeliger en ligt de verkoopprijs rond de €72,50. De beste optie is het huismerk. Deze is er omgerekend al voor €36,25. Zie hiervoor ook het kopje besparen dankzij huismerk inkt. Met een voordeelverpakking ben je nog voordeliger uit.

ProductPrijs
Canon NPG-14 toner zwart originele inkt€72,50
Canon NPG-14 toner zwart multipack (merk toners)€145,00
Canon NPG-14 toner zwart huismerk inkt * €36,25
Canon NPG-14 toner zwart huismerk duopack * €72,50
Tabel met de geschatte prijzen van de 1385A001AA tonercartridge (black) in april 2024. * N.b.: prijs omgerekend naar aantal milliliter inkt in de toner.

Bij welke winkels kan ik de inktpatronen van Canon kopen?

Direkt Canon NPG-14 inkt bestellen? Dit inktpatroon of een budget huismerk alternatief bieden veel winkels aan. Zowel bij de online printshops als bij winkeliers. Tip van onze medewerkers: bezoek een een online inktspeciaalzaak. Deze bedrijven bieden altijd ondersteuning, kunnen snel thuisbezorgen en hebben tevens een heel behoorlijk huismerk.

 • Lokale winkels: Bruna, Handyman, Hema, Albert Heijn, Primera, Expert, Media Markt, Jumbo.
 • Populaire internetwinkels als Coolblue, Bol.com, Amazon, Wehkamp, Blokker, Ebay bieden ook steeds meer merken en series aan.
 • De grote inktwinkels als Alleeninkt.nl, Inktweb.nl, 123inkt.nl, Printabout.nl, Sneltoner.nl, Inkt.nl bieden het grootste aanbod, hebben een handige zoektool en stunten regelmatig met hoge kortingen.
canon-npg-14-1385a001aa-zwart-black-toner

Originele zwarte 1385A001AA inkt van Canon kopen en laten bezorgen

Wil jij gewoon de beste inkt? De Canon NPG-14 toner zwart originele zwarte toner voorziet hierin. De toners zijn afkomstig van Canon en bieden standaard een hoge kwaliteit. Deze doen wat ze moeten doen en je vermijdt storende storingscodes en foutmeldingen. De beste koop als je tekst en/of foto’s in hoge kwaliteit wilt afdrukken en het gewoon plug&play moet zijn.

 • Originele tonercartridges van Canon hebben de hoogste afdrukkwaliteit.
 • Geen risico dat de garantie verloopt.
 • Geen vervelende foutmeldingen of storingen. Het doet wat het met doen.
 • Een aandachtspunt bij merk toners is de relatief hoge prijs (gemiddeld €72,50).

Canon NPG-14 toner zwart huismerk alternatieven

Minder uitgeven aan printen? Probeer dan eens imitatie inkt van derde partijen. Het 1385A001AA huismerk alternatief doet qua kwaliteit nauwelijks onder en de prijs is erg concurrerend. Dit heeft te maken met een lage stukprijs en doordat deze inktpatronen eenvoudigweg meer inkt bevatten. Meer inkt voor een betere prijs. De beste keuze als kwaliteit van ondergeschikt belang is.

 • Canon NPG 14 huismerk toners zijn tot wel 50% goedkoper.
 • De belangrijkste reden hiervan is dat ze meer inkt bevatten als je het vergelijkt met originele producten.
 • De printkwaliteit is prima (zeker in zwart-wit).
 • Een aandachtspunt bij imitatie inkt is dat je ongemak kunt ervaren door foutmeldingen of storingen.

Lastige situaties bij het vervangen van de toners

Heb je deze zwart inkt van Canon geplaatst maar kan je nog niet printen? In de volgende tabel bekijk je de meest gangbare issues inclusief een aantal oplossingen die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: de toner is beschadigd.Soms gebeurt dit bij huismerk-inkt. Klik de foutmelding weg en hervat de afdruktaak.
Toner wordt niet herkend.Onderzoek of je het ontluchtingslabel weg hebt gehaald en controleer of de contactpunten schoon zijn.
De printer laat strepen achter op op het papier.Kijk allereerst of de toners goed vast zitten en voer het onderhoudsproces uit.
De printkop is uitgedroogd.Probeer het reinigingsprogramma om zo de printkop te reinigen. Een voordeliger alternatief is om vaker de printer te gebruiken voor een testpagina.
Er lekt inkt uit de tonercartridge.Breek de afdruktaak af, haal voorzichtig de toners uit het apparaat en maak met een vochtig doekje alles schoon. Gebruik het oude patroon niet weer opnieuw.
Relevante inktproblemen aangaande Canon NPG-14 inkt.

Veelgestelde vragen met antwoorden

Hoe duur is de Canon NPG-14 toner zwart toner?
De huidige kostprijs van de Canon NPG-14 bedoeld voor de kleur zwart (black) toner is gewoonlijk €59,92 excl. btw (€72,50 inclusief de btw). Op het moment dat je een voordeelverpakking / duopack prefereert betaal je uiteindelijk zo’n €145,00. Met een huismerk toner met het serienummer 1385A001AA kan je fors besparen. Het tarief voor huismerk-toners is goedkoper (+/- €36,25) en maximale aantal afdrukken is beter (meer inkt).

Ik krijg een melding van een ontbrekende toner cartridge, wat kan ik doen?
Er zijn situaties bekend waarbij een net nieuw patroon niet wordt gedetecteerd. We bieden daarom een aantal oplossingen: Controleer of de patronen goed vast zitten, en achterhaal of je het stukje tape los hebt gemaakt. Loop de printersoftware na en reset eventueel de printer naar de fabrieksinstellingen. Controleer of de contactpunten schoon zijn en reinig de printkop.

Is het Canon NPG-14 toner zwart huismerk alternatief een aanrader?
Een huismerk 1385A001AA alternatief bestellen is vaak erg aantrekkelijk. Namaak inkt is tot wel 60% goedkoper in verhouding tot originele merkinkt. De winkelprijs is interessanter en deze inktpatronen hebben meer volume (meer ml. inkt). De kwaliteit van de prints is vergelijkbaar. Nadelig effect is dat er zich situaties kunnen voordoen met storingen en foutcodes. Dit kan je doorgaans eenvoudig verhelpen.

Kan ik goedkoop zelf de Canon NPG-14 toner navullen?
Het bijvullen van een toner raden we alleen aan voor gevorderden. Om dat te doen kan je aan de slag met een navulinkt sets die toepasbaar zijn op het Canon inktpatroon. Op Youtube en diverse website vind je precies hoe dit werkt: Je haalt de toner uit elkaar. Hierna injecteer je de zwarte inkt in het gaatje zoals aangegeven. Dan mag je het product opnieuw assembleren. Als check test je of de vernieuwde Canon inkt goed werkt door het drukken van een testprint.

Plaats een reactie