bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Develop TN 213C A0D74D2 cyaan / blauw toner

Koop jij ook altijd de goedkoopste Develop TN-213C (A0D74D2) inkt toner? Op Inktaanbieding.nl vind je geschikte webshops voor voordelige toners. Het artikel Develop TN-213C (A0D74D2) toner cyaan met kleuromschrijving cyaan (blauw) kan jij toepassen voor prachtige kleurrijke printjes. Er zijn diverse opties binnen de verschillende merkartikelen van Develop. Meerdere inktshops als bijv. Handyman.nl & 112supplies verkopen ook zogenaamde huismerk-toners. De prijs is veel lager, er zit meer inkt in en de kwaliteit doet amper onder voor merkinkt.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Geschatte vanafprijs€65,50
Huismerk verkoopprijs€32,75
FabrikantDevelop
ModelDevelop TN-213C (A0D74D2) toner cyaan
ArtikelcodeA0D74D2
Kleurcodecyaan
Intensiteit19.000 prints
EAN2074706305408

Goedkoopste Develop TN-213C (A0D74D2) inkt bestellen april 2024

De capaciteit van de A0D74D2 toner is 19.000 prints. De originele merktoners kun je snel online kopen. Dat kan daar veel gunstiger dan in de winkel. Easy-ink en Vikingdirect.nl zijn gespecialiseerde webshops waar jij kunt zoeken naar originele Develop toners. Ze bieden een groot aanbod en hebben vriendelijke medewerkers. Meestal leveren zij ook een voordelig huismerk.

 • Aantrekkelijke inkt is verkrijgbaar via shops zoals Inktweb.nl of Totaalinkt.shop .
 • Originele A0D74D2 inkt toners zijn te bestellen v.a. €65,50.
 • Develop imitatie inkt is een stuk goedkoper. De afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.
 • Bestel een toner met extra veel inkt (XL) of een multipack (voordeelverpakking) i.p.v. enkele verpakkingen. De prijs per afdruk wordt dan lager.
 • Andere tips om goedkoper te printen: kies voor de functie dubbelzijdig printen, benut de verschillende eco-functies van jouw printer (bijv. beperkte kwaliteit) of kies milieuvriendelijke lettertypes zoals Ecofont & Brush Script.
 • Via onze website vind je de directe links naar de betrouwbaarste aanbieders waar je snel en simpel A0D74D2 toner aanbiedingen kunt bestellen.

Prijzen Develop TN-213C (A0D74D2) toner cyaan vergelijken
Develop toners zijn niet goedkoop. Dit type blauwe tonercartridge kost in de winkel al snel €72,05. Online ben je een stuk voordeliger uit en kost het zo’n €65,50. De aantrekkelijkste optie is het huismerk. Deze kosten komen neer op zo’n €32,75. Meer daarover lees je onder het kopje voordelen en gevaren van huismerk toners. Neem een voordeelverpakking als deze beschikbaar is.

ProductPrijs
Develop TN-213C (A0D74D2) toner cyaan originele inkt€65,50
Develop TN-213C (A0D74D2) toner cyaan multipack (merk toners)€131,00
Develop TN-213C (A0D74D2) toner cyaan huismerk inkt * €32,75
Develop TN-213C (A0D74D2) toner cyaan huismerk duopack * €65,50
Prijslijst van de A0D74D2 tonercartridge (blauw) in april 2024. * Disclaimer: de prijs is een afgeleide van de capaciteit van de originele toner.

Bij welke (web)winkels kan ik inktpatronen van Develop aanschaffen?

Gelijk Develop TN-213C (A0D74D2) inkt kopen? Dit inktpatroon of huismerk alternatieven bieden veel winkels aan. Zowel via internetwinkels als in de winkel in de buurt. Ons advies: bestel sowieso bij een webwinkel die zich focust op inkt. Deze winkels hebben betrouwbare service, kunnen snel thuisbezorgen en faciliteren normaal gesproken een goed huismerk.

 • Winkels in de omgeving: Albert Heijn, Bruna, Handyman, Action, Kruidvat, Expert, Primera, Jumbo.
 • Bekende webshops als Coolblue, Bol.com, Fonq, Amazon, Ebay, Wehkamp breiden het inktaanbod ook in rap tempo uit.
 • Online inktspecialisten als Sneltoner.nl, Inkt.nl, Inktweb.nl, Printabout.nl, 123inkt.nl, Inktwereld.nl bezorgen vaak uit eigen voorraad, hebben een gebruiksvriendelijke zoekfunctionaliteit en communiceren dikwijls fikse kortingen.
develop-tn-213c-a0d74d2-cyaan-blauw-toner

Originele blauwe A0D74D2 inkt van Develop bestellen

Wil jij afdrukken maken in de hoogste kwaliteit? De Develop TN-213C (A0D74D2) toner cyaan originele blauwe toner is dan wat wij aanraden. Deze toners worden geproduceerd door Develop en leveren uiteindelijk de mooiste printjes. De patronen werken altijd en je wordt niet verrast met storende storing en meldingen. Onze aanbeveling als je tekst en/of foto’s in hoge kwaliteit wilt afdrukken en het gewoon plug&play moet zijn.

 • Originele inktpatronen van Develop zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • Geen risico dat garantie op printer vervalt.
 • Geen irritante storingscodes en foutmeldingen. Printen werkt altijd.
 • De negatieve kant van merktoners is de relatief hoge prijs (gemiddeld €65,50).

Develop TN-213C (A0D74D2) toner cyaan huismerk alternatieven

Wil je goedkoper afdrukken? Probeer dan eens imitatie inkt van derden. Het A0D74D2 huismerk alternatief biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit en de prijs is erg concurrerend. Dit heeft te maken met een lagere prijs van de toner en omdat deze patronen gevuld worden met meer inkt. Je ontvangt dus meer inkt voor je geld. De beste optie als je vooral goedkoop wilt printen.

 • Develop TN 213C A0D74D2 huismerk toners zijn tot de helft zo goedkoop.
 • Dit komt vooral door het feit dat er veel meer inkt in het patroon zit ten opzichte van originele inkt.
 • De afdrukkwaliteit is bijzonder goed (zeker als je vaak in zwart-wit print).
 • Een aandachtspunt bij budget inkt is dat je soms wordt geconfronteerd met errors of foutcodes.

Lastige situaties bij het vervangen van jouw toners

Heb je intussen de cyaan inkt van Develop verwisseld maar weigert de printer om af te drukken? In de volgende tabel vind je alledaagse inktproblemen incl. mogelijke oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: beschadigde toner.Dit kan voorkomen bij klooninkt. Klik de foutmelding weg en probeer gewoon te printen.
Geen toner gevonden.Check of je het beschermingsmateriaal hebt weggedaan en maak eventueel vuil op de contactpunten schoon.
De afdrukkwaliteit is onvoldoende (strepen / vaag).Check allereerst of de toners juist geplaatst zijn en zoek naar het interne onderhoudsprogramma.
De printkop is uitgedroogd.Selecteer het reinigingsprogramma voor een juiste printkop werking. Een alternatief is om elke week een testpagina te printen.
De printer / tonercartridge lekt inkt.Breek de afdruktaak af, haal de betreffende toner uit de printer en maak de houder schoon. Je kunt de lekkende toner terugsturen.
Meest gezochte toner-problemen in relatie tot Develop TN-213C (A0D74D2) inkt.

Veelgestelde vragen met antwoorden

Wat betaal ik voor de Develop TN-213C (A0D74D2) toner cyaan toner?
De verkoopprijs van de Develop TN-213C (A0D74D2) met de kleur cyaan (blauw) toner is standaard zo’n €54,13 excl. de btw (wat neerkomt op €65,50 inclusief de btw). Op het moment dat je een voordeelverpakking of multipack kiest betaal je zo’n €131,00. Als je kiest voor een huismerk toner met het serienummer A0D74D2 dalen de printkosten aanzienlijk. De verkoopprijs van de huismerk-toners ligt lager (+/- €32,75) en je kunt er veel meer printjes mee maken (gevuld met meer inkt).

De toner cartridge wordt niet gevonden, hoe los ik dit op?
Het kan voorkomen dat een nieuwe toner niet meteen werkt. Probeer eerst de volgende tips & tricks: onderzoek of de patronen op de juiste manier vast zitten, en check of je het beschermmateriaal hebt weggedaan. Update de printersoftware of kies voor een totale fabrieksinstellingen reset. Veeg de contactpunten schoon met een droge doek en start het reinigingsprogramma.

Is het Develop TN-213C (A0D74D2) toner cyaan huismerk alternatief net zo goed als het origineel?
Het huismerk A0D74D2 alternatief kiezen is over het algemeen erg aantrekkelijk. Namaak inkt is vaak wel 55% goedkoper in verhouding tot originele inkt. De winkelprijs is voordeliger en deze patronen hebben meer volume (meer ml. inkt). De kwaliteit van de afdrukken is nagenoeg hetzelfde. Het belangrijkste nadeel is dat je te maken kunt krijgen met foutmeldingen. Deze kan je doorgaans eenvoudig verhelpen.

Hoe werkt de Develop TN-213C (A0D74D2) toner navullen?
Een patroon bijvullen met inkt kan je vaak ook gewoon vanuit huis doen. Voor dit klusje kies je voor een set navulinkt die geschikt is voor het Develop inktpatroon. Online lees je daarvoor veel tips: Verwijder het veiligheidskapje. Daarop volgend spuit je de blauwe inkt in het reservoir. Als laatste kun je alles weer in elkaar klikken. Als afronding controleer je of de nieuwe Develop inkt goed op het papier komt door het drukken van een testprint.

Plaats een reactie