bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Develop TNP 81C AAJW4D2 cyaan / blauw toner

Uitsluitend benieuwd naar de goedkoopste Develop TNP-81C (AAJW4D2) inkt toner? Op deze pagina vergelijk je de meest populaire printwinkels voor betaalbare toners. Het patroon Develop TNP-81C (AAJW4D2) toner cyaan met de kleur cyaan (blauw) is geschikt voor mooie levendige kleurenafdrukken. Er zijn diverse opties binnen de merkproducten van Develop. Velerlei inktaanbieders als bijv. printerinktshop.nl en Sneltoner.nl verstrekken ook hele goede huismerk-patronen. Je betaalt een stuk minder, je krijgt meer inkt en de afdrukkwaliteit is erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde verkoopprijs€64,50
Huismerk vanafprijs€32,25
LeverancierDevelop
ArtikelDevelop TNP-81C (AAJW4D2) toner cyaan
SeriecodeAAJW4D2
Kleur beschrijvingcyaan
Printomvang9.000 prints
EAN4053768196436

Goedkoopste Develop TNP-81C (AAJW4D2) inkt bestellen april 2024

De capaciteit van de AAJW4D2 toner is 9.000 prints. Online bestel je binnen enkele minuten nieuwe originele merktoners. Dat is een stuk goedkoper in vergelijking met kleine winkels. Sneltoner.nl en inktknaller.nl zijn erkende verkooppunten waar jij kunt zoeken naar originele Develop toners. Ze beschikken over duizenden producten en geven advies / service. Vaak verkopen ze ook een betrouwbaar huismerk.

 • Aantrekkelijke inkt is aan te schaffen bij webwinkels zoals Officesavers of Totaalinkt.shop .
 • Originele AAJW4D2 inkt toners koop je online vanaf €64,50.
 • Develop imitatie inkt is tot wel 50% goedkoper. De hebt een vergelijkbare kwaliteit.
 • Ga voor een XL-toner met extra volume of een multipack (voordeelverpakking) en bestel ze niet los (per 1). Het maken van een printje is dan aantrekkelijker.
 • Instructies om goedkoper te printen: kies indien mogelijk voor zwart-wit printen, verdiep je in de eco-printinstellingen (denk aan snel-modus) en probeer lettertypes zoals Ecofont Sans en Times New Roman.
 • Via dit portaal vergelijk je gespecialiseerde verkopers waar je goedkope AAJW4D2 toner aanbiedingen kunt vergelijken.

Prijzen Develop TNP-81C (AAJW4D2) toner cyaan vergelijken
Develop toners zijn best prijzig. Deze specifieke blauwe tonercartridge heeft een adviesprijs van €70,95. Bij de inktwebwinkels ben je goedkoper uit en betaal je gemiddeld €64,50. De voordeligste optie is alternatieve huismerk inkt. Reken op een bedrag van €32,25. Ook relevant: de plus- en minpunten van huismerk inkt. Neem een voordeelverpakking als deze beschikbaar is.

ProductPrijs
Develop TNP-81C (AAJW4D2) toner cyaan originele inkt€64,50
Develop TNP-81C (AAJW4D2) toner cyaan multipack (merk toners)€129,00
Develop TNP-81C (AAJW4D2) toner cyaan huismerk inkt * €32,25
Develop TNP-81C (AAJW4D2) toner cyaan huismerk duopack * €64,50
Overzicht met prijzen van de AAJW4D2 tonercartridge (blauw) in april 2024. * Disclaimer: huismerkproducten bevatten meer inkt, prijs is omgerekend naar inhoud originele toner.

Bij welke aanbieders kan ik de inktpatronen van Develop bestellen?

Gelijk Develop TNP-81C (AAJW4D2) inkt bestellen? Deze toner (en eigen-merk alternatieven) zijn goed verkrijgbaar. Zowel bij online aanbieders als bij kantoorspeciaalzaken. Advies van de specialist: bezoek een een webshop gespecialiseerd in inkt. Deze shops helpen bij problemen, bezorgen supersnel aan huis en hanteren normaal gesproken een prima huismerk.

 • Plaatselijke winkels: Handyman, Hema, Bruna, Action, Expert, Primera, Kruidvat, Jumbo.
 • Populaire internetwinkels als Bol.com, Ebay, Wehkamp, Fonq, Blokker, Amazon breiden het inktaanbod ook in rap tempo uit.
 • Echte inktwinkels als Printabout.nl, Inktweb.nl, Alleeninkt.nl, Inktwereld.nl, Inkt.nl, Sneltoner.nl hebben een eigen magazijn met voorraad, bieden een top-service en hebben vaak interessante kortingsacties.
develop-tnp-81c-aajw4d2-cyaan-blauw-toner

Originele blauwe AAJW4D2 inkt van Develop bestellen en laten bezorgen

Streef jij naar de hoogste afdrukkwaliteit? De Develop TNP-81C (AAJW4D2) toner cyaan originele blauwe toner is dat een goede koop. Deze toners worden gemaakt door Develop en leveren een optimaal resultaat. De patronen doen altijd en je krijgt geen frustrerende foutcodes. Een aanrader als je de kwaliteit van de prints erg belangrijk vindt en geen irritaties wilt.

 • Originele patronen van Develop geven de mooiste prints.
 • Schade aan de printer wordt opgelost door de fabrikant (garantie).
 • Geen frustrerende foutcodes en printerstoringen. Ze werken altijd.
 • Een aandachtspunt bij originele toners is dat ze aan de prijs zijn (gemiddelde kosten liggen op €64,50).

Develop TNP-81C (AAJW4D2) toner cyaan huismerk alternatieven

Besparen op de printkosten? Overweeg in dat geval eens klooninkt van een ander merk. Het AAJW4D2 huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en is tot wel de helft zo goedkoop. Dit heeft te maken met een scherpe stukprijs en omdat deze patronen simpelweg meer ML inkt bevatten. Meer inkt voor minder geld. De beste optie als je de goedkoopste prints wilt maken.

 • Develop TNP 81C AAJW4D2 huismerk toners zijn vele malen goedkoper dan de originele patronen.
 • Een belangrijk voordeel is dat imitatie producten meer inkt bevatten ten opzichte van originele inkt.
 • De afdrukkwaliteit is verrassend goed (helemaal als je het meest in zwart print).
 • De negatieve kant van alternatieve inkt is dat je ongemak kunt ervaren door errorcodes.

Fouten en storingen bij het vervangen van jouw toners

Heb je de (huismerk) cyaan inkt van Develop geplaatst maar krijg je nog steeds errors of foutmeldingen? In het volgende overzicht tref je veel voorkomende toner-problemen incl. tips die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: incompatible toner.Komt vaak voor bij huismerk-toners. Klik op “ok” want meestal kan je gewoon printen.
Geen toner gedetecteerd.Bekijk of je het kapje goed verwijderd hebt en maak de toner schoon met een droge doek.
Strepen en vage vegen (slechte printkwaliteit).Achterhaal of de toners goed in de houders zitten en gebruik de periodieke onderhoudsfunctie.
Last van opgedroogde inkt.Voer het reinigingsprogramma uit voor correcte printkop functionaliteiten. Een goede oplossing is om even elke week een testafdrukje te doen.
De printer / tonercartridge lekt inkt.Beëindig de huidige afdruktaken, verwijder de lekkende toner en maak de houder schoon. Gebruik het oude patroon niet weer opnieuw.
Algemene inktproblemen met betrekking tot Develop TNP-81C (AAJW4D2) inkt.

FAQ met veelgestelde vragen

Wat is de verkoopprijs van de Develop TNP-81C (AAJW4D2) toner cyaan toner?
De verkoopprijs van de Develop TNP-81C (AAJW4D2) met kleur cyaan (blauw) toner is gewoonlijk €53,31 excl. btw (dus €64,50 inclusief btw). Wanneer je een voordeelverpakking of multipack koopt betaal je uiteindelijk zo’n €129,00. Met een huismerk toner met het OEM-nummer AAJW4D2 betaal je veel minder. De verkoopprijs van de huismerk-toners is goedkoper (+/- €32,25) en het aantal printjes ligt hoger (je krijgt meer inkt).

De toner cartridge wordt niet gevonden, wat nu?
Soms komt het voor dat een net nieuw patroon niet wordt gedetecteerd. Loop eerst de volgende punten eens na: Kijk of de patronen op de juiste manier vastgemaakt zijn, en controleer of je het dopje / plastic los hebt gemaakt. Update de printersoftware of reset de printer naar fabriek-instellingen. Gebruik een droog doekje om de toner schoon te maken en start handmatig het reinigingsprogramma op.

Is een Develop TNP-81C (AAJW4D2) toner cyaan huismerk alternatief een slimme keuze?
Een huismerk AAJW4D2 alternatief gebruiken is vaak een juiste beslissing. Namaak inkt is plus minus 65% goedkoper vergeleken met inkt van het merk zelf. De verkoopprijs is lager en deze toners hebben meer volume (meer ml. inkt). De kwaliteit van de printeradrukken is nagenoeg hetzelfde. Een aandachtspunt is dat er sprake kan zijn van foutmeldingen. Deze kan je normaal gesproken zelfstandig oplossen.

Kan ik goedkoop zelf de Develop TNP-81C (AAJW4D2) toner navullen?
Het bijvullen van een toner raden we alleen aan voor gevorderden. Daarvoor gebruik je een set navulinkt die geschikt is voor het Develop inktpatroon. Op internet is een groot aantal tips te vinden: Verwijder het label aan de bovenkant van de toner. In de volgende stap spuit je de blauwe inkt in een zelfgemaakt gat in het patroon. Dan mag je alles met elkaar verbinden. Nadien test je of de nagevulde Develop inkt goed werkt door een testprint te draaien.

Plaats een reactie