bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 05A CE505A zwart / black toner

Jij wilt natuurlijk ook de goedkoopste HP 05A (CE505A) inkt toner? Op www.inktaanbieding.nl kan je aan de slag met toonaangevende inktshops voor spotgoedkope toners. Het artikel HP 05A (CE505A) toner zwart met de kleur zwart (black) is te gebruiken voor jouw zwart-wit printjes. De beste kwaliteit vind je vaak nog binnen de merkproducten van HP. Steeds meer winkels als printerinktshop.nl & inktcartridge store verkopen ook hele goede huismerk-patronen. De prijs ligt een stuk lager, ze bevatten meer inkt en de afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Verkoopprijs€82,50
Huismerk tarief€41,25
FabrikantHP
TypeHP 05A (CE505A) toner zwart
SeriecodeCE505A
Officiële kleurzwart
Printcapaciteit2.300 prints
EAN-code0883585695775

Goedkoopste HP 05A (CE505A) inkt kopen april 2024

De capaciteit van de CE505A toner is 2.300 prints. De originele merktoners kun je snel online kopen. Dit kan daar een stuk goedkoper dan bij een regionale speciaalzaak. Sneltoner.nl en Paradigit zijn gespecialiseerde webshops waar men terecht kan voor originele HP toners. Ze beschikken over een uitstekend assortiment en geven advies / service. Over het algemeen hanteren zij ook een prima huismerk.

 • Inkt aanbiedingen is te bestellen via leveranciers als Inktwereld.nl of Handyman.nl.
 • Originele CE505A inkt toners laat je al thuisbezorgen voor €82,50.
 • HP imitatie inkt heeft erg veel voordelen. De kwaliteit is nagenoeg hetzelfde.
 • Bestel een toner met extra veel inkt (XL) of multipacks (voordeelverpakkingen) en bestel ze niet los (per 1). De prijs per afdruk wordt dan lager.
 • Instructies om goedkoper te printen: druk dubbelzijdig af, benut de verschillende eco-functies van jouw printer (denk aan printen in concept) of test het gebruik van lettertypes als Ecofont of Baskerville Old Face.
 • Op Inktaanbieding.nl vind je de directe links naar de meest populaire winkels waar je moeiteloos CE505A toner aanbiedingen kan scoren.

Prijzen HP 05A (CE505A) toner zwart vergelijken
HP toners hebben een prijskaartje. Een dergelijke zwarte tonercartridge kost in de winkel al snel €90,75. Online ben je een stuk voordeliger uit en ligt de verkoopprijs rond de €82,50. De meest betaalbare optie is huismerk-inkt. Daarvoor moet je denken aan €41,25. Spring verder naar: voordelen en gevaren van huismerk toners. Informeer altijd naar de speciale voordeelverpakking.

ProductPrijs
HP 05A (CE505A) toner zwart originele inkt€82,50
HP 05A (CE505A) toner zwart multipack (merk toners)€165,00
HP 05A (CE505A) toner zwart huismerk inkt * €41,25
HP 05A (CE505A) toner zwart huismerk duopack * €82,50
Tabel met prijzen voor de CE505A tonercartridge (black) in april 2024. * N.b.: de prijs is een afgeleide van de capaciteit van de originele toner.

Bij welke aanbieders kan ik de inktpatronen van HP kopen?

Direkt HP 05A (CE505A) inkt kopen? Dit type inkt of een alternatief huismerk zijn doorgaans goed voorradig. Zowel bij online bedrijven als bij computerwinkels. Belangrijk: koop altijd bij een webwinkel die zich focust op inkt. Dergelijke aanbieders bieden top-service, een grote voorraad en verstrekken tevens een goed huismerk.

 • Fysieke verkooppunten: Albert Heijn, Hema, Action, Handyman, Primera, Expert, Kruidvat, Media Markt.
 • Landelijke winkels als Ebay, Fonq, Coolblue, Blokker, Wehkamp, Amazon zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
 • Erkende inktspecialisten als Inkt.nl, Alleeninkt.nl, Printabout.nl, Inktweb.nl, Sneltoner.nl, 123inkt.nl leveren alles uit voorraad, hebben een gebruiksvriendelijke zoekfunctionaliteit en stunten regelmatig met hoge kortingen.
hp-05a-ce505a-zwart-black-toner

Originele zwarte CE505A inkt van HP kopen en laten bezorgen

Wil jij gewoon de beste inkt? De HP 05A (CE505A) toner zwart originele zwarte toner is dan de beste keuze. Deze toners worden vervaardigd door HP en bieden de beste kwaliteit. De inktpatronen passen altijd en je vermijdt vervelende storingscodes en foutmeldingen. De beste optie als je een hoge afdrukkwaliteit wilt en je niet houdt van gedoe.

 • Originele tonercartridges van HP hebben de hoogste afdrukkwaliteit.
 • Je behoudt garantie op jouw printer.
 • Geen hinderlijke foutcodes. Na plaatsing direct printen.
 • Het grootste nadeel van originele merktoners is dat ze niet goedkoop zijn (gemiddeld genomen €82,50).

HP 05A (CE505A) toner zwart huismerk alternatieven

Wil je goedkoper afdrukken? Kies dan voor imitatie inkt van een ander merk. Het CE505A huismerk alternatief biedt een verrassend goede kwaliteit en is tot wel de helft zo goedkoop. Je kunt zoveel besparen door toners die simpelweg goedkoper zijn en doordat deze producten tot het absolute maximum worden gevuld met inkt. Je ontvangt dus meer inkt voor je geld. Onze tip als je vooral goedkoop wilt kunnen printen.

 • HP 05A CE505A huismerk toners zijn tot wel 60% voordeliger.
 • Dat komt met name omdat ze meer volume inkt bevatten in vergelijking met originele inktpatronen.
 • De printkwaliteit is bijzonder goed (met name bij afdrukken met enkel tekst).
 • Een minpunt van imitatie inkt is dat je hinder kunt hebben van foutmeldingen of storingen.

Fouten en storingen bij het vervangen van jouw toners

Heb je deze zwart inkt van HP vervangen maar kan je niet afdrukken? In de onderstaande tabel tref je de meest bekende problemen incl. mogelijke oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: toner is niet compatible.Soms gebeurt dit bij namaak-inkt. Negeer de melding en probeer een testafdruk te maken .
Printer herkent toner niet.Controleer nog eens of je het kapje verwijderd hebt en gebruik een pluisvrije doek om de contactpunten schoon te maken.
Slechte vage afdrukken door vlekken en strepen.Voer een toners check uit en start een onderhoudsprogramma.
Last van opgedroogde inkt.Zoek naar het reinigingsprogramma voor een goed werkende printkop. Een voordeliger alternatief is om wekelijks een (testpagina) afdruk te maken.
De tonercartridge lekt.Zet je printopdracht in de wacht, haal de betreffende toner uit de printer en kies voor een grondige schoonmaakbeurt. Je kunt de lekkende toner terugsturen.
Relevante printproblemen m.b.t. HP 05A (CE505A) inkt.

FAQ (veelgestelde vragen)

Wat is prijs van de HP 05A (CE505A) toner zwart toner?
De prijs van een HP 05A (CE505A) bedoeld voor de kleur zwart (black) toner is gemiddeld zo’n €68,18 excl. de btw (wat neerkomt op €82,50 inclusief btw). Zodra je een voordeelverpakking / multipack kiest liggen de kosten op zo’n €165,00. Wanneer je gaat voor een huismerk toner met de fabrikantcode CE505A betaal je veel minder. De adviesprijs van de huismerk-toners is goedkoper (+/- €41,25) en hiermee kan veel meer geprint worden (gevuld met meer inkt).

Mijn printer herkent de toner cartridge niet, moet moet ik doen?
Af en toe valt het voor dat een gloednieuw inktpatroon wordt geweigerd door de printer. Dit los je als volgt op: Controleer of de patronen goed vast zitten, en bekijk of je het beschermingsmateriaal hebt losgemaakt. Update de printersoftware of reset de printer naar fabriek-instellingen. Maak de toner schoon en open het reinigingsprogramma.

Is een HP 05A (CE505A) toner zwart huismerk alternatief een slimme keuze?
Het huismerk CE505A alternatief kopen is vaak niet verkeerd. Namaak inkt is plus minus 50% goedkoper in vergelijking met originele merkinkt. De aanbiedingsprijs is gunstiger en deze patronen bevatten doorgaans een stuk meer inkt. De kwaliteit van de afdrukken is vrijwel hetzelfde. Nadelig effect is dat je soms te maken hebt met errors of foutmeldingen. Dergelijke foutcodes kan je vaak snel verhelpen.

Voor een voordelige prijs de HP 05A (CE505A) toner navullen?
Een toner opnieuw bijvullen kan je met een beetje ervaring zelf doen. Voor dit klusje kan je aan de slag met een een navulset die speciaal bedoeld is voor het HP inktpatroon. Op verschillende Do It Yourself (DIY) websites kan je er stap-voor-stap mee aan de slag: Verwijder het veiligheidskapje. Vervolgens injecteer je de zwarte inkt in het gaatje zoals aangegeven. Afsluitend mag je alles opnieuw assembleren. Als afronding controleer je of de nieuwe HP inkt goed werkt door een testprint te draaien.

Plaats een reactie