bol.com-logo
inktwereld-logo
alleeninkt-logo
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 117A W2071A cyaan / blauw toner

Interesse in de goedkoopste HP 117A (W2071A) inkt toner? Via Inktaanbieding.nl helpen wij jou aan een overzicht met geschikte verkopers voor voordelige toners. De HP 117A (W2071A) toner cyaan met de kleur cyaan (blauw) biedt uitkomst voor scherpe kleurrijke afdrukken. Kies bijvoorbeeld voor originele patronen van HP. Meer en meer verkooppunten als o.a. Inktbaas.nl of 123inkt bieden ook huismerken die een goed alternatief vormen. Je betaalt een stuk minder, ze hebben doorgaans meer milliliters en de kwaliteit is gewoon erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Alleeninkt.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde verkoopprijs€37,50
Huismerk prijzen€18,75
MerkHP
SoortHP 117A (W2071A) toner cyaan
ArtikelcodeW2071A
Kleurcodecyaan
Printomvang700 prints
EAN-nummer0193424172818

Goedkoopste HP 117A (W2071A) inkt kopen februari 2023

De capaciteit van de W2071A toner is 700 prints. Originele merktoners koop je het beste online. Dat is qua prijs veel gunstiger dan in de winkel. Easy-ink & printerinktshop.nl zijn gespecialiseerde webshops waar men terecht kan voor originele HP toners. Ze beschikken over duizenden producten en jij kan terecht voor service. Standaard voorzien ze ook in een goed huismerk.

 • De beste inkt bestel je online bij webwinkels als Inktshop.nl of Alleeninkt.nl.
 • Originele W2071A inkt toners zijn te bestellen v.a. €37,50.
 • HP imitatie inkt levert je een aanzienlijke besparing op. De afdrukkwaliteit is vergelijkbaar.
 • Zoek naar een XL-toner met extra capaciteit of voordeelverpakkingen (multipacks) en geen losse verpakkingen. De prijs per afdruk is dan al een stuk lager.
 • Wat je ook kunt doen om goedkoper te printen: kies indien mogelijk voor zwart-wit printen, test de diverse eco-printinstellingen (bijvoorbeeld lage kwaliteit) & kies een zuinig lettertype zoals Courier en Brush Script.
 • Via inktaanbieding.nl vind je de directe links naar erkende leveranciers waar je eenvoudig W2071A toner aanbiedingen kunt vergelijken.

Prijzen HP 117A (W2071A) toner cyaan vergelijken
HP toners zijn nu eenmaal niet goedkoop. Deze specifieke blauwe tonercartridge heeft een adviesprijs van €41,25. In de webshops is dat voordeliger en betaal je circa €37,50. De aantrekkelijkste optie is alternatieve huismerk inkt. Daarvoor moet je denken aan €18,75. Spring verder naar: voordelen en gevaren van huismerk toners. Neem een voordeelverpakking als deze beschikbaar is.

ProductPrijs
HP 117A (W2071A) toner cyaan originele inkt€37,50
HP 117A (W2071A) toner cyaan multipack (merk toners)€75,00
HP 117A (W2071A) toner cyaan huismerk inkt * €18,75
HP 117A (W2071A) toner cyaan huismerk duopack * €37,50
Prijslijst van de W2071A tonercartridge (blauw) in februari 2023. * Voorwaarden: huismerkproducten bevatten meer inkt, prijs is omgerekend naar inhoud originele toner.

Hoe en waar kan ik inktpatronen van HP verkrijgen?

Direkt HP 117A (W2071A) inkt kopen? Dit type inkt of een alternatief huismerk kan je op veel plekken wel kopen. Zowel bij online leveranciers als bij gespecialiseerde winkels. Kooptip: bezoek een een inkt-speciaalzaak op internet. Deze leveranciers bieden de beste service, de meeste voorraad en leveren meestal een uitstekend huismerk.

 • Lokale winkels: Hema, Bruna, Albert Heijn, Action, Primera, Media Markt, Jumbo, Kruidvat.
 • Populaire internetwinkels als Ebay, Coolblue, Blokker, Bol.com, Amazon, Fonq verkopen de meest gangbare inktpatronen.
 • Erkende inktwebwinkels als Sneltoner.nl, Printabout.nl, Inkt.nl, Inktwereld.nl, Alleeninkt.nl, Inktweb.nl onderscheiden zich met hun aanbod, hebben een handige zoektool en hebben de beste aanbiedingen.
hp-117a-w2071a-cyaan-blauw-toner

Originele blauwe W2071A inkt van HP bestellen en laten bezorgen

Wil jij gewoon de beste inkt? De HP 117A (W2071A) toner cyaan originele blauwe toner is dan de beste koop. Deze toners worden geproduceerd door HP en zorgen voor de mooiste afdrukken. Deze doen wat ze moeten doen en je hebt geen last van lastige storing en meldingen. De beste koop als je hoge kwaliteit prints wilt en je geen zin hebt in foutmeldingen.

 • Originele inktpatronen van HP bieden de beste kwaliteit prints.
 • Geen risico dat de garantie verloopt.
 • Geen irritante errors of foutcodes. Na plaatsing direct printen.
 • Het grootste nadeel van merk toners is de hoge prijs (gemiddeld betaal je €37,50).

HP 117A (W2071A) toner cyaan huismerk alternatieven

Vind je printen te duur? Bestel dan eens klooninkt van derde fabrikanten. Het W2071A huismerk alternatief is van een bijzonder goede kwaliteit en is tot wel de helft zo goedkoop. Je kunt zoveel besparen door een lage stukprijs en doordat deze inktpatronen eenvoudigweg meer inkt bevatten. Meer inkt, lagere kosten dus. Onze tip als je de goedkoopste prints wilt maken.

 • HP 117A W2071A huismerk toners zijn vele malen goedkoper dan de originele patronen.
 • Dit heeft er alles mee te maken dat er meer inkt in zit vergeleken met merk-inkt.
 • De printkwaliteit is bijzonder goed (helemaal als je het meest in zwart print).
 • De schaduwkant van namaak inkt is dat je soms wordt geconfronteerd met errorcodes.

Hulp bij problemen bij het vervangen van jouw toners

Heb je deze cyaan inkt van HP verwisseld maar lukt het nog niet om een printje te maken? In het volgende overzicht zie je bekende afdrukproblemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: geen originele inkt.Soms gebeurt dit bij huismerk-inkt. Klik op “doorgaan” want meestal kan je gewoon printen.
Geen toner gevonden.Check of je het beschermmateriaal hebt weggedaan en maak de contactpunten schoon.
Er zitten lijnen/strepen op het papier.Achterhaal of de toners goed in de houders zitten en voer het onderhoudsproces uit.
Last van opgedroogde inkt.Voer het reinigingsprogramma uit voor correcte printkop functionaliteiten. Als oplossing raden we aan om wekelijks een (testpagina) afdruk te maken.
De tonercartridge lekt de printer in. Wacht met het afdrukken, onttrek de toner en maak alles direct schoon. Retourneer het product naar de leverancier.
Algemene issues met betrekking tot HP 117A (W2071A) inkt.

Veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten van de HP 117A (W2071A) toner cyaan toner?
De kostprijs van een HP 117A (W2071A) bedoeld voor de kleur cyaan (blauw) toner is om en nabij de €30,99 excl. btw (dat betekent €37,50 inclusief de btw). Wanneer je een multipack / voordeelverpakking neemt liggen de kosten op zo’n €75,00. Door te printen met een huismerk toner met het nummer W2071A betaal je veel minder. De verkoopprijs van de huismerk-toners is interessanter (+/- €18,75) en het aantal printjes ligt hoger (meer ml).

Ik krijg een melding van een ontbrekende toner cartridge, wat is de oplossing?
Het kan voorkomen dat een net nieuwe toner niet meteen werkt. Je kunt een aantal dingen proberen: loop de patronen in de printer na, en loop nog eens na of je het lipje los hebt gemaakt. Kijk of de printersoftware up-to-date is of reset het apparaat terug naar fabrieksinstellingen. Controleer of de contactpunten schoon zijn en start het interne reinigingsprogramma.

Is een HP 117A (W2071A) toner cyaan huismerk alternatief slecht voor mijn printer?
Het huismerk W2071A alternatief aanschaffen is normaal gesproken een juiste beslissing. Namaak inkt is plus minus 65% goedkoper dan originele inktpatronen. De prijs is aantrekkelijker en deze toners worden wél volledig gevuld met inkt. De printkwaliteit is praktisch dezelfde. Nadelig effect is dat er af en toe dingen kunnen voorkomen zoals foutmeldingen of storingen. Zulke storingen kan je veelal zelfstandig herstellen.

Hoe werkt de HP 117A (W2071A) toner navullen?
Het bijvullen van een toner kan je ook helemaal zelf. Voor dit karwei bestel je een unieke navul inkt set die past bij het HP inktpatroon. Op verschillende Do It Yourself (DIY) websites vind je precies hoe dit werkt: Je haalt de toner uit elkaar. Daarna spuit je de blauwe inkt in het gaatje zoals aangegeven. Daaropvolgend kan je het patroon opnieuw vastklikken. Ter controle check je of de vernieuwde HP inkt op de goede manier op het papier terecht komt door een testprint te doen.

Plaats een reactie