bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 14A CF214A zwart / black toner

Koop jij ook altijd de goedkoopste HP 14A (CF214A) inkt toner? Via onze vergelijker helpen wij jou aan een overzicht met de meest bekende inktshops voor voordelige toners. Het product HP 14A (CF214A) toner zwart met de kleur zwart (black) is geschikt voor jouw zakelijke documenten. De hoogste afdrukkwaliteit haal je doorgaans met echte merkartikelen van HP. Steeds meer winkels als Paradigit & Inkt.nl bieden ook huismerken die een goed alternatief vormen. De prijs is erg scherp, ze bevatten meer ML inkt en je hebt een vergelijkbare kwaliteit.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Verkoopprijs€180,50
Huismerk prijs€90,25
LeverancierHP
ArtikelHP 14A (CF214A) toner zwart
ArtikelcodeCF214A
Kleur omschrijvingzwart
Capaciteit10.000 prints
EAN-code0886111043361

Goedkoopste HP 14A (CF214A) inkt kopen april 2024

De capaciteit van de CF214A toner is 10.000 prints. De originele merktoners kun je snel online kopen. Dit is veel gunstiger dan in de winkel. Easy-ink & Office Centre zijn betrouwbare winkels voor het aanschaffen van originele HP toners. Ze verkopen een groot aanbod en jij kan terecht voor service. Standaard voorzien ze ook in een voordelig huismerk.

 • De goedkoopste inkt is te koop bij webwinkels zoals Inkclub of Inkt-bestellen.nl.
 • Originele CF214A inkt toners koop je online vanaf €180,50.
 • HP imitatie inkt is soms wel 60% goedkoper. De kwaliteit is gewoon erg goed.
 • Zoek naar een XL-toner met extra capaciteit of multipacks (voordeelverpakkingen) en neem geen losse modellen. Per printje is dat goedkoper.
 • Wat je ook kunt doen om goedkoper te printen: print altijd in zwart-wit of grijswaarden, bekijk de verschillende eco-printinstellingen (alsdraft mode) en selecteer een zuinig lettertype als Courier of Garamond.
 • Via ons platform vergelijk je goede aanbieders waar je probleemloos en snel CF214A toner aanbiedingen kunt bestellen.

Prijzen HP 14A (CF214A) toner zwart vergelijken
HP toners kunnen best duur zijn. Dit soort zwarte tonercartridge ligt in de schappen voor c.a. €198,55. Via internet is het goedkoper en kost het om en nabij de €180,50. De goedkoopste optie is het huismerk. Deze koop je al vanaf €90,25. Spring verder naar: voordelen en gevaren van huismerk toners. Met een voordeelverpakking ben je nog voordeliger uit.

ProductPrijs
HP 14A (CF214A) toner zwart originele inkt€180,50
HP 14A (CF214A) toner zwart multipack (merk toners)€361,00
HP 14A (CF214A) toner zwart huismerk inkt * €90,25
HP 14A (CF214A) toner zwart huismerk duopack * €180,50
Tabel met prijzen voor de CF214A tonercartridge (black) in april 2024. * Let op: deze prijzen komen tot stand als een afgeleide van het volume originele toner.

Bij welke winkels kan ik de inktpatronen van HP bestellen?

Gelijk HP 14A (CF214A) inkt bestellen? Deze toner (en huismerk alternatieven) zijn doorgaans goed voorradig. Zowel via online winkels als bij gespecialiseerde winkels. Ons advies: koop altijd bij een online inktspeciaalzaak. Zij bieden de beste service, hebben de snelste levertijd en verstrekken meestal een voortreffelijk huismerk.

 • Fysieke verkooppunten: Action, Albert Heijn, Handyman, Bruna, Jumbo, Kruidvat, Expert, Primera.
 • Bekende webshops als Blokker, Fonq, Amazon, Ebay, Wehkamp, Bol.com hebben doorgaans ook een grote voorraad.
 • Populaire inktspecialisten als Inktwereld.nl, Inkt.nl, Sneltoner.nl, 123inkt.nl, Alleeninkt.nl, Inktweb.nl kunnen snel uit voorraad leveren, hebben een handige zoektool en hebben vaak interessante kortingsacties.
hp-14a-cf214a-zwart-black-toner

Originele zwarte CF214A inkt van HP bestellen

Wil jij de mooiste printjes maken? De HP 14A (CF214A) toner zwart originele zwarte toner voorziet hierin. Deze toners worden gemaakt door HP en resulteren in de mooiste prints. De inktpatronen passen altijd en je voorkomt lastige storingscodes en foutmeldingen. Onze tip als je vooral wilt dat de kwaliteit altijd goed is en niet van gepruts houdt.

 • Originele toners van HP zorgen voor het beste resultaat.
 • De garantie op de printer gaat niet verloren.
 • Geen frustrerende foutmeldingen of storingen. Printen werkt altijd.
 • Een belangrijk nadeel van originele merktoners is dat ze niet goedkoop zijn (gemiddeld €180,50).

HP 14A (CF214A) toner zwart huismerk alternatieven

Vind je printen te duur? Kies dan voor imitatie inkt van derde leveranciers. Het CF214A huismerk alternatief biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit en is fors goedkoper. Dergelijke besparingen zijn mogelijk door een lagere verkoopprijs en omdat de inktpatronen simpelweg meer ML inkt bevatten. Meer inkt, lagere kosten dus. Onze aanbeveling als je de goedkoopste prints wilt maken.

 • HP 14A CF214A huismerk toners zijn tot wel 70% goedkoper ten opzichte van de originele inkt.
 • Dat komt met name omdat er veel meer inkt in het patroon zit wanneer je het afzet tegen merk-inkt.
 • De printkwaliteit doet nauwelijks onder (met name bij afdrukken met enkel tekst).
 • Het nadeel van alternatieve inkt is dat je te maken krijgt met errors of foutmeldingen.

Issues bij het vervangen van jouw toners

Heb je de (huismerk) zwart inkt van HP geplaatst maar blijf je problemen ondervinden? In de volgende tabel zie je algemene issues met daarbij een aantal tips & tricks.

ProbleemOplossing
Foutmelding: beschadigde toner.Dit kan voorkomen bij namaak-inkt. Klik het venster weg en ga door met afdrukken.
Printer herkent toner niet.Controleer nog eens of je het ontluchtingslabel hebt weggedaan en maak de metalen contactpunten goed schoon.
Slechte afdrukken of strepen op de afdrukken.Kijk allereerst of de toners goed vast zitten en voer het onderhoudsproces uit.
Uitgedroogd inkt in de printer.Overweeg het starten van een reinigingsprogramma om zo de printkop te reinigen. Een voordeliger alternatief is om even elke week een testafdrukje te doen.
De tonercartridge lekt de printer in. Annuleer de eventuele printopdracht, haal alle toner uit de printer en zorg dat je alles grondig reinigt. Retourneer het product naar de leverancier.
Relevante issues aangaande HP 14A (CF214A) inkt.

FAQ (veelgestelde vragen)

Wat zijn de kosten van de HP 14A (CF214A) toner zwart toner?
De adviesprijs van de HP 14A (CF214A) met kleuromschrijving zwart (black) toner is om en nabij de €149,17 excl. de btw (wat neerkomt op €180,50 inclusief btw). Op het moment dat je een voordeelverpakking / duopack prefereert betaal je uiteindelijk zo’n €361,00. Dankzij een huismerk toner met het OEM-nummer CF214A ben je doorgaans voordeliger uit. De winkelprijs van dit soort huismerk-toners is goedkoper (+/- €90,25) en het aantal printjes ligt hoger (meer ml).

De toner cartridge wordt niet gevonden, wat nu?
Er zijn situaties bekend waarbij een gloednieuw inktpatroon wordt geweigerd door de printer. Loopt dan de volgende checklist na: Loop nog eens na of de patronen goed vastgeklikt zitten, en controleer nog eens of je het kapje helemaal hebt verwijderd. Onderzoek de printersoftware of reset het apparaat terug naar fabrieksinstellingen. Neem de toner af met een pluisvrije doek en voer het reinigingsprogramma uit.

Is een HP 14A (CF214A) toner zwart huismerk alternatief een aanrader?
Het huismerk CF214A alternatief gebruiken is over het algemeen een juiste beslissing. Namaak inkt is soms wel 60% goedkoper vergeleken met inkt van het merk zelf. De aanbiedingsprijs is aantrekkelijker en de inktpatronen hebben meer volume (meer ml. inkt). De kwaliteit van de afdrukken is uitstekend. Vervelend is wel dat je wordt geconfronteerd met foutmeldingen of storingen. Deze kan je meestal eenvoudig herstellen.

Hoe kan ik snel de HP 14A (CF214A) toner navullen?
Een toner bijvullen kan je ook helemaal zelf. In dat geval gebruik je een unieke navul inkt set die past bij het HP inktpatroon. Op Youtube en diverse fora lees je daarvoor veel tips: Verwijder het label aan de bovenkant van de toner. Hierna spuit je de zwarte inkt in het patroon (ga voorzichtig te werk). Afsluitend kan je het product opnieuw assembleren. Aansluitend check je of de nagevulde HP inkt op de juiste manier werkt door het starten van een testprint.

Plaats een reactie