bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 15X C7115X zwart / black toner

Koop jij ook altijd de goedkoopste HP 15X (C7115X) inkt toner? Op deze webpagina bieden wij de meest bekende printwinkels voor spotgoedkope toners. De HP 15X (C7115X) toner zwart hoge capaciteit bedoeld voor de kleur zwart (black) biedt uitkomst voor documenten met heldere zwarte tekst. De beste kwaliteit vind je vaak nog binnen de originele patronen van HP. Diverse inktaanbieders als printerinktshop.nl of Easy-ink bezorgen ook zogenaamde huismerk-toners. De prijs is veel lager, je krijgt meer inkt en de afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde verkoopprijs€72,50
Huismerk verkoopprijs€36,25
LeverancierHP
ModelHP 15X (C7115X) toner zwart hoge capaciteit
ProductnummerC7115X
Officiële kleurzwart
Capaciteit3.500 prints
EAN-code0725184518461

Goedkoopste HP 15X (C7115X) inkt kopen april 2024

De capaciteit van de C7115X toner is 3.500 prints. Originele merktoners koop je het beste online. Dat kan daar stukken voordeliger als je het vergelijkt met fysieke winkels. Inktweb.nl & Mediamarkt.nl zijn prima printshops voor het plaatsen van een bestelling van originele HP toners. Ze beschikken over een groot aanbod en geven advies / service. Dikwijls voeren ze ook een voordelig huismerk.

 • Inkt aanbiedingen bestel je online bij webwinkels als Inktweb.nl of Staples.
 • Originele C7115X inkt toners haal je in huis vanaf €72,50.
 • HP imitatie inkt is soms wel 60% goedkoper. De kwaliteit is nagenoeg hetzelfde.
 • Neem een hoge capaciteit XL-toner (volume) of multipacks (voordeelverpakkingen) en geen losse verpakkingen. Het maken van een printje is dan aantrekkelijker.
 • Onze tips om goedkoper te printen: kies voor printen in zwart-wit, maak gebruik van de juiste eco-printinstellingen (onder ander minimale kwaliteit) en test het gebruik van lettertypes als Century Gothic & Garamond.
 • Via onze website klik je eenvoudig door naar toonaangevende shops waar je de beste C7115X toner aanbiedingen kan kopen.

Prijzen HP 15X (C7115X) toner zwart hoge capaciteit vergelijken
HP toners zijn best prijzig. Dit model zwarte tonercartridge kent een vanafprijs van €79,75. Bij de inktshops is het goedkoper. Online vind je de toners al voor €72,50. De gunstige optie is het huismerk (klooninkt). Deze koop je al vanaf €36,25. Spring verder naar: besparen dankzij huismerk inkt. Onze tip is om – indien verkrijgbaar – een voordeelverpakking te bestellen.

ProductPrijs
HP 15X (C7115X) toner zwart hoge capaciteit originele inkt€72,50
HP 15X (C7115X) toner zwart hoge capaciteit multipack (merk toners)€145,00
HP 15X (C7115X) toner zwart hoge capaciteit huismerk inkt * €36,25
HP 15X (C7115X) toner zwart hoge capaciteit huismerk duopack * €72,50
Prijstabel voor de C7115X tonercartridge (black) in april 2024. * Voorwaarden: prijs wordt omgerekend naar aantal milliliters in originele toner.

Bij welke shops kan ik de inktpatronen van HP aanschaffen?

Meteen HP 15X (C7115X) inkt kopen? Dit inktpatroon of alternatieven van het huismerk zijn uitstekend verkrijgbaar. Zowel bij de online printshops als in de winkel in de buurt. Advies van de specialist: koop altijd bij een online inktspeciaalzaak. Dergelijke aanbieders hebben verstand van zaken, een grote voorraad en bieden normaal gesproken een kwalitatief huismerk.

 • Lokale winkels: Handyman, Hema, Bruna, Action, Kruidvat, Jumbo, Primera, Media Markt.
 • Grote webwinkels als Wehkamp, Blokker, Bol.com, Amazon, Coolblue, Ebay breiden het inktaanbod ook in rap tempo uit.
 • Toonaangevende inktspecialisten als 123inkt.nl, Alleeninkt.nl, Inktwereld.nl, Sneltoner.nl, Inkt.nl, Printabout.nl hebben een eigen magazijn met voorraad, bieden een top-service en stunten regelmatig met hoge kortingen.
hp-15x-c7115x-zwart-black-toner

Originele zwarte C7115X inkt van HP kopen en laten bezorgen

Wil jij printen in topkwaliteit? De HP 15X (C7115X) toner zwart hoge capaciteit originele zwarte toner is in dat geval een aanrader. De toners zijn afkomstig van HP en je bent verzekerd van de beste afdruk. De inktpatronen passen altijd en je wordt niet verrast met storende foutmeldingen. Een aanrader als je een hoge afdrukkwaliteit wilt en niet van gepruts houdt.

 • Originele patronen van HP zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • Je blijft gewoon recht hebben op je garantie.
 • Geen lastige errors of foutmeldingen. Ze werken altijd.
 • Een aandachtspunt bij originele merktoners is dat het vrij duur is (gemiddeld betaal je €72,50).

HP 15X (C7115X) toner zwart hoge capaciteit huismerk alternatieven

Goedkoper printen? Kies dan voor imitatie inkt van derde leveranciers. Het C7115X huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en kan de printkosten doen dalen met wel 60%. Dit heeft te maken met een fors lagere adviesprijs en omdat de inktpatronen meer inkt bevatten. Een goed gevulde toner tegen de scherpste prijs. Onze aanbeveling als je vooral goedkoop wilt kunnen printen.

 • HP 15X C7115X huismerk toners zijn tot wel 60% voordeliger.
 • Het grootste voordeel is dat je meer inkt krijgt wanneer je het afzet tegen inkt van het merk zelf.
 • De printkwaliteit is bijzonder goed (vooral eenvoudige tekstdocumenten).
 • Het ongunstige van alternatieve inkt is dat je hinder kunt hebben van waarschuwingen of foutmeldingen.

Vaak voorkomende problemen bij het vervangen van jouw toners

Heb je deze zwart inkt van HP geplaatst maar kan je niet afdrukken? In de bijgaande tabel bieden we een overzicht met de meest gangbare printproblemen met daarbij een workaround.

ProbleemOplossing
Foutmelding: toner is niet compatible.Soms gebeurt dit bij huismerk-inkt. Sluit de pop-up en hervat de afdruktaak.
Foutmelding: toner ontbreekt.Controleer nog eens of je het beschermmateriaal hebt weggedaan en maak de toner schoon met een droge doek.
Onleesbaar drukwerk (vage strepen en vlekken).Controleer of de toners juist zijn geplaatst en gebruik de periodieke onderhoudsfunctie.
De printerinkt droogt uit.Laat de printer het reinigingsprogramma uitvoeren voor correcte printkop functionaliteiten. Het is nog beter om minimaal elke 7 dagen iets te printen (testpagina).
Er lekt inkt uit de tonercartridge.Stop meteen met printen, verwijder snel alle toners en reinig de printer grondig. Je kunt de lekkende toner terugsturen.
De meest bekende printproblemen aangaande HP 15X (C7115X) inkt.

FAQ met veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten van de HP 15X (C7115X) toner zwart hoge capaciteit toner?
De prijs van een HP 15X (C7115X) met de kleur zwart (black) toner is standaard zo’n €59,92 excl. de btw (dat maakt €72,50 inclusief de btw). Wanneer je een multipack of duoverpakking kiest betaal je uiteindelijk zo’n €145,00. Dankzij een huismerk toner met de code C7115X kan je nog meer besparen. De adviesprijs van de huismerk-toners ligt beduidend lager (+/- €36,25) en ze hebben meer printcapaciteit (ze zijn volledig gevuld met inkt).

Ik krijg een melding van een ontbrekende toner cartridge, moet moet ik doen?
Af en toe valt het voor dat een nieuw inktpatroon wordt geweigerd door de printer. Probeer eerst de volgende tips & tricks: Bekijk of de patronen juist geplaatst zijn, en bekijk of je het plakkertje los hebt gemaakt. Installeer de nieuwste printersoftware of reset het apparaat terug naar fabrieksinstellingen. Controleer of de contactpunten schoon zijn en neem de printkop onder handen.

Is het HP 15X (C7115X) toner zwart hoge capaciteit huismerk alternatief slim?
Een huismerk C7115X alternatief aanschaffen is in de basis niet verkeerd. Namaak inkt is plus minus 60% goedkoper ten opzichte van originele merkinkt. Het tarief is goedkoper en de inktpatronen hebben meer volume (meer ml. inkt). De printkwaliteit is praktisch dezelfde. Een minpunt is dat je eventueel last kan krijgen van foutcodes. Dit soort storingen kan je veelal zelf oplossen.

Kan ik goedkoop zelf de HP 15X (C7115X) toner navullen?
Een toner bijvullen met inkt kan je ook helemaal zelf. Hiervoor bestel je een navulset die speciaal bedoeld is voor het HP inktpatroon. Op verschillende DIY-websites is ondersteunende informatie te vinden: Verwijder het veiligheidskapje. In stap 2 spuit je de zwarte inkt in het inktpatroon. Nu kun jij het artikel in elkaar zetten. Ter controle test je uit of de bijgevulde HP inkt juist op het papier gespoten wordt door een testafdruk te maken.

Plaats een reactie