bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 207A W2210A zwart / black toner

Wil jij ook de goedkoopste HP 207A (W2210A) inkt toner? Op www.inktaanbieding.nl vind je de populairste aanbieders voor verrassend voordelige toners. Het patroon HP 207A (W2210A) toner zwart met de kleur zwart (black) is te gebruiken voor al jouw basic zwart-wit printjes. Het meest voor de hand liggend zijn de fabrikant (merk) toners van HP. Velerlei shops zoals Office Centre & bol.com bieden ook een gigantisch aanbod huismerken. De prijs ligt een stuk lager, ze bevatten meer ML inkt en de kwaliteit doet amper onder voor merkinkt.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde vanafprijs€54,50
Huismerk vanafprijs€27,25
MerkHP
ArtikelHP 207A (W2210A) toner zwart
ProductcodeW2210A
Officiële kleurzwart
Printcapaciteit1.350 prints
EAN0193905265138

Goedkoopste HP 207A (W2210A) inkt bestellen juli 2024

De capaciteit van de W2210A toner is 1.350 prints. Via internet bestel je eenvoudig de originele merktoners. Je krijgt het dan een stuk goedkoper als je het vergelijkt met fysieke winkels. Easy-ink en Mediamarkt.nl zijn gespecialiseerde webshops waar jij kunt zoeken naar originele HP toners. Ze hanteren een uitstekend assortiment en jij kan terecht voor service. In de basis voorzien ze ook in een voordelig huismerk.

 • De beste inkt is aan te schaffen bij webshops zoals Inktwereld.nl & Mediamarkt.nl.
 • Originele W2210A inkt toners kosten je ongeveer €54,50.
 • HP imitatie inkt is soms wel 60% goedkoper. De printkwaliteit is vergelijkbaar.
 • Neem een hoge capaciteit XL-toner (volume) of voordeelverpakkingen (multipacks) en geen losse verpakkingen. De afdrukprijs wordt dan gunstiger.
 • Wat jij kan doen om goedkoper te printen: print dubbelzijdig, kies de voordelige eco-printinstellingen (onder ander conceptmodus) en kies een zuinig lettertype zoals Ecofont Sans en Garamond.
 • Via ons platform vind je populaire leveranciers waar je de beste W2210A toner aanbiedingen kunt vergelijken.

Prijzen HP 207A (W2210A) toner zwart vergelijken
HP toners hebben een prijskaartje. Deze specifieke zwarte tonercartridge ligt in de winken voor gemiddeld €59,95. Bij de inktwebwinkels ben je goedkoper uit en kost het zo’n €54,50. De gunstige optie is huismerk-inkt (budgetlabel). Deze koop je al vanaf €27,25. Lees ook het gedeelte over voordelen en gevaren van huismerk toners. Met een voordeelverpakking ben je nog voordeliger uit.

ProductPrijs
HP 207A (W2210A) toner zwart originele inkt€54,50
HP 207A (W2210A) toner zwart multipack (merk toners)€109,00
HP 207A (W2210A) toner zwart huismerk inkt * €27,25
HP 207A (W2210A) toner zwart huismerk duopack * €54,50
Prijsoverzicht van de W2210A tonercartridge (black) in juli 2024. * Voorwaarden: prijs wordt omgerekend naar aantal milliliters in originele toner.

Waar kan ik de inktpatronen van HP kopen?

Snel HP 207A (W2210A) inkt kopen? Deze specifieke toner of alternatieven van het huismerk zijn uitstekend verkrijgbaar. Zowel via internet als bij kantoorwinkels. Ons advies: shop bij een internet printshop. Dergelijke aanbieders bieden altijd ondersteuning, kunnen snel thuisbezorgen en verkopen bovendien een voortreffelijk huismerk.

 • Lokale winkels: Hema, Handyman, Bruna, Albert Heijn, Jumbo, Expert, Media Markt, Primera.
 • Landelijke winkels als Blokker, Fonq, Ebay, Amazon, Coolblue, Bol.com hebben doorgaans ook een grote voorraad.
 • Erkende inktwebshops als 123inkt.nl, Inktweb.nl, Printabout.nl, Inkt.nl, Sneltoner.nl, Inktwereld.nl kunnen snel uit voorraad leveren, bieden een top-service en zijn het scherpst qua prijs.
hp-207a-w2210a-zwart-black-toner

Originele zwarte W2210A inkt van HP bestellen via internet

Is voor jou printen in hoge kwaliteit belangrijk? De HP 207A (W2210A) toner zwart originele zwarte toner is in dat geval een aanrader. De toners zijn afkomstig van HP en bieden de beste kwaliteit. Deze toners werken altijd na plaatsing en je vermijdt storende waarschuwingen of foutmeldingen. Onze aanbeveling als je vooral wilt dat de kwaliteit altijd goed is en niet van gepruts houdt.

 • Originele patronen van HP bieden de beste kwaliteit prints.
 • De garantie op de printer gaat niet verloren.
 • Geen hinderlijke foutcodes en printerstoringen. Je kunt altijd printen.
 • Het nadeel van merk toners is dat ze best prijzig zijn (gemiddeld €54,50).

HP 207A (W2210A) toner zwart huismerk alternatieven

Minder uitgeven aan printen? Kies dan voor imitatie inkt van goedkope merken. Het W2210A huismerk alternatief is van een bijzonder goede kwaliteit en de prijs is erg concurrerend. De besparing komt tot stand door een scherpe stukprijs en omdat deze patronen simpelweg meer ML inkt bevatten. Meer inkt voor minder geld. Onze aanbeveling als kwaliteit van ondergeschikt belang is.

 • HP 207A W2210A huismerk toners zijn vele malen goedkoper dan de originele patronen.
 • Een belangrijk voordeel is dat je meer inkt krijgt in vergelijking met originele merkinkt.
 • De kwaliteit van de prints is bijzonder goed (helemaal als je het meest in zwart print).
 • Het belangrijkste nadeel van imitatie inkt is dat je soms wordt geconfronteerd met waarschuwingen of foutmeldingen.

Storingen en fouten bij het vervangen van de toners

Heb je de zwart inkt van HP geplaatst maar krijg je nog steeds errors of foutmeldingen? In het schema hieronder zie je algemene printproblemen met daarbij een workaround.

ProbleemOplossing
Foutmelding: probleem met toner.Komt vaak voor bij huismerk-inkt. Negeer de melding en ga door met afdrukken.
Geen toner gedetecteerd.Bekijk of je het plakkertje verwijderd hebt en veeg de contactpunten schoon met een droge doek.
Onleesbaar drukwerk (vage strepen en vlekken).Voer een toners check uit en zoek naar het interne onderhoudsprogramma.
Last van opgedroogde inkt.Laat de printer het reinigingsprogramma uitvoeren waarna de printkop gereinigd zal worden. De beste tips is om eens in de 14 dagen even een testprintje te doen.
De tonercartridge lekt de printer in. Stop de afdruktaak, verwijder snel alle toners en reinig de complete printer. Zet de gebruikte patronen niet terug in je apparaat.
Bekende toner-problemen met de HP 207A (W2210A) inkt.

Veelgestelde vragen

Welk tarief heeft de HP 207A (W2210A) toner zwart toner?
De gemiddelde kostprijs van de HP 207A (W2210A) met kleurcode zwart (black) toner is doorgaans +/- €45,04 excl. de btw (€54,50 inclusief btw). Als je een voordeelverpakking / multipack bestelt kost het ongeveer €109,00. Door te printen met een huismerk toner met de code W2210A kan je nog meer besparen. De winkelprijs van dit soort huismerk-toners is voordeliger (+/- €27,25) en maximale aantal afdrukken is beter (meer inhoud).

De toner cartridge wordt niet gevonden, wat nu?
Af en toe valt het voor dat een nieuwe toner niet wordt herkend. Dit los je als volgt op: Kijk of de patronen op de juiste manier vastgemaakt zijn, en kijk of je het plakkertje weg hebt gehaald. Onderzoek de printersoftware of klik op de optie fabrieksinstellingen resetten in het menu. Reinig het koperkleurige deel met een droge doek en start handmatig het reinigingsprogramma op.

Is een HP 207A (W2210A) toner zwart huismerk alternatief slecht voor mijn printer?
Een huismerk W2210A alternatief gebruiken is een veel gevallen lucratief. Namaak inkt is vaak wel 65% goedkoper in vergelijking met originele inktpatronen. De winkelprijs is goedkoper en deze inktpatronen hebben meer volume (meer ml. inkt). De kwaliteit van de printjes wordt nauwelijks beïnvloed. Houd er wel rekening mee dat er zich situaties kunnen voordoen met foutcodes en printerstoringen. Dergelijke problemen kan je gewoonlijk simpel herstellen.

Hoe kan ik snel de HP 207A (W2210A) toner navullen?
Een inktpatroon bijvullen raden we alleen aan voor gevorderden. Daarvoor gebruik je een set navulinkt die geschikt is voor het HP inktpatroon. Op Youtube en diverse fora is een groot aantal tips te vinden: Verwijder de capsule. Daarna spuit je de zwarte inkt in het reservoir. Als dat gelukt is kan je het product met elkaar verbinden. Als laatste test je uit of de vernieuwde HP inkt juist op het papier gespoten wordt door het drukken van een testprint.

Plaats een reactie