bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 53X Q7553X zwart / black toner

Koop jij ook altijd de goedkoopste HP 53X (Q7553X) inkt toner? Op deze pagina tref je geschikte shops voor extra voordelige toners. De HP 53X (Q7553X) toner zwart hoge capaciteit met kleur zwart (black) is ideaal voor het printen van documenten in hoogwaardige kwaliteit. Er zijn diverse opties binnen de echte merkartikelen van HP. Veel webshops zoals bijvoorbeeld Goedkoopprinten.nl en 112supplies leveren ook huismerken die een goed alternatief vormen. Deze zijn een stuk goedkoper, ze bevatten meer ML inkt en de afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Verkoopprijs€130,50
Huismerk vanafprijs€65,25
LeverancierHP
ArtikelHP 53X (Q7553X) toner zwart hoge capaciteit
ProductnummerQ7553X
Kleur beschrijvingzwart
Intensiteit7.000 prints
EAN-code0882780389274

Goedkoopste HP 53X (Q7553X) inkt kopen april 2024

De capaciteit van de Q7553X toner is 7.000 prints. Online bestel je binnen enkele minuten nieuwe originele merktoners. Je bestelt het dan financieel interessanter dan bij een regionale speciaalzaak. replacedirect of Inkt-bestellen.nl zijn goede adressen voor het kopen van originele HP toners. Ze bieden over een ruim assortiment en staan bekend om hun goede klantenservice. Standaard voeren ze ook een prima huismerk.

 • Inkt aanbiedingen koop je via internet bij verkooppunten zoals Go4inkt of inktknaller.nl.
 • Originele Q7553X inkt toners laat je al thuisbezorgen voor €130,50.
 • HP imitatie inkt is soms wel 60% goedkoper. De afdrukkwaliteit is vergelijkbaar.
 • Neem een hoge capaciteit XL-toner (volume) of multipacks (voordeelverpakkingen) in plaats van losse kleuren. Dat maakt het printen voordeliger.
 • Onze tips om goedkoper te printen: kies voor printen in zwart-wit, verdiep je in de eco-printinstellingen (bijvoorbeeld beperkte kwaliteit) & kies een zuinig lettertype zoals Ecofont Sans of Garamond.
 • Via ons platform vind je de directe links naar erkende aanbieders waar je voordelig en snel Q7553X toner aanbiedingen kan kopen.

Prijzen HP 53X (Q7553X) toner zwart hoge capaciteit vergelijken
HP toners zijn best prijzig. Dit soort zwarte tonercartridge kent een gemiddelde verkoopprijs van €143,55. Bij de inktshops is het goedkoper en kost het om en nabij de €130,50. De aantrekkelijkste optie is huismerk-inkt. Deze is er omgerekend al voor €65,25. Meer daarover lees je onder het kopje het hoe en waarom van huismerk-inkt. Neem een voordeelverpakking als deze beschikbaar is.

ProductPrijs
HP 53X (Q7553X) toner zwart hoge capaciteit originele inkt€130,50
HP 53X (Q7553X) toner zwart hoge capaciteit multipack (merk toners)€261,00
HP 53X (Q7553X) toner zwart hoge capaciteit huismerk inkt * €65,25
HP 53X (Q7553X) toner zwart hoge capaciteit huismerk duopack * €130,50
Tabel met prijzen voor de Q7553X tonercartridge (black) in april 2024. * Disclaimer: prijs omgerekend naar aantal milliliter inkt in de toner.

Bij welke shops kan ik de inktpatronen van HP kopen?

Snel HP 53X (Q7553X) inkt kopen? Deze specifieke toner of een budget huismerk alternatief kan je op veel plekken wel kopen. Zowel via online winkels als bij kantoorspeciaalzaken. Ons advies: bestel bij een inkt-speciaalzaak op internet. Deze shops hebben verstand van zaken, kunnen uit eigen magazijn leveren en bieden meestal een voortreffelijk huismerk.

 • Winkels in de buurt: Handyman, Hema, Bruna, Action, Primera, Jumbo, Kruidvat, Expert.
 • Populaire internetwinkels als Coolblue, Fonq, Bol.com, Blokker, Wehkamp, Ebay verkopen de meest gangbare inktpatronen.
 • Echte inktwebshops als Inktwereld.nl, Alleeninkt.nl, Inktweb.nl, Printabout.nl, Sneltoner.nl, Inkt.nl onderscheiden zich met hun aanbod, bieden een top-service en stunten regelmatig met hoge kortingen.
hp-53x-q7553x-zwart-black-toner

Originele zwarte Q7553X inkt van HP kopen en laten bezorgen

Wil jij gewoon de beste inkt? De HP 53X (Q7553X) toner zwart hoge capaciteit originele zwarte toner stelt jou niet teleur. Deze toners worden gemaakt door HP en bieden de beste kwaliteit. Deze doen wat ze moeten doen en je wordt niet verrast met storende storing en meldingen. Onze tip als je hoge kwaliteit prints wilt en niet van gepruts houdt.

 • Originele toners van HP zorgen voor het beste resultaat.
 • Je blijft gewoon recht hebben op je garantie.
 • Geen hinderlijke errors of foutcodes. Ze werken altijd.
 • De schaduwkant van merk toners is de relatief hoge prijs (gemiddelde kosten liggen op €130,50).

HP 53X (Q7553X) toner zwart hoge capaciteit huismerk alternatieven

Goedkoper printen? Overweeg in dat geval eens klooninkt van derden. Het Q7553X huismerk alternatief biedt een verrassend goede kwaliteit en is vaak een keer zo goedkoop als het a-merk. Je kunt zoveel besparen door een lagere verkoopprijs en omdat de inktpatronen gevuld worden met meer inkt. Een goed gevulde toner tegen de scherpste prijs. Onze aanbeveling als je met name let op de prijs.

 • HP 53X Q7553X huismerk toners zijn vele malen goedkoper dan de originele patronen.
 • Het grootste voordeel is dat imitatie producten meer inkt bevatten in vergelijking met merk-inkt.
 • De kwaliteit van de printjes is vergelijkbaar (vooral gewone prints met enkel tekst).
 • Een minpunt van alternatieve inkt is dat je te maken krijgt met waarschuwingen of foutmeldingen.

Storingen en fouten bij het vervangen van de toners

Heb je de (huismerk) zwart inkt van HP geplaatst maar kan je niet afdrukken? In het schema hieronder zie je de meest bekende problemen incl. mogelijke oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: originele inkt plaatsen.Komt soms voor bij imitatie inkt. Klik op “ok” en probeer gewoon te printen.
Geen toner gedetecteerd.Check of je het plakkertje los hebt gemaakt en controleer of de contactpunten schoon zijn.
Er zitten lelijke strepen op mijn afdruk.Kijk allereerst of de toners goed vast zitten en voer het onderhoudsproces uit.
Printerinkt is uitgedroogd.Kies voor het reinigingsprogramma om de printkop te reinigen. Het is nog verstandiger om elke week een testpagina te printen.
Lekkende tonercartridge.Breek de printopdracht af, onttrek de toner en maak met een vochtig doekje alles schoon. Je kunt de lekkende toner terugsturen.
Bekende printproblemen in relatie tot HP 53X (Q7553X) inkt.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Wat is de adviesprijs van de HP 53X (Q7553X) toner zwart hoge capaciteit toner?
De prijs van een HP 53X (Q7553X) met de kleur zwart (black) toner is ongeveer €107,85 excl. btw (dat is €130,50 inclusief btw). Indien je een multipack / voordeelverpakking bestelt liggen de kosten op zo’n €261,00. Als je kiest voor een huismerk toner met de code Q7553X betaal je een veel lagere prijs. De gemiddelde prijs van deze huismerk-toners is goedkoper (+/- €65,25) en maximale aantal afdrukken is beter (meer inhoud).

De toner cartridge wordt niet gedetecteerd, moet moet ik doen?
Af en toe valt het voor dat een gloednieuw patroon het niet doet. Er zijn een aantal easy fixes bekend: controleer of het patroon juist geplaatst is, en achterhaal of je het plasticje juist verwijderd hebt. Onderzoek de printersoftware of kies voor een totale fabrieksinstellingen reset. Reinig het koperkleurige deel met een droge doek en start het interne reinigingsprogramma.

Is het HP 53X (Q7553X) toner zwart hoge capaciteit huismerk alternatief interessant?
Een huismerk Q7553X alternatief kiezen is een veel gevallen lucratief. Namaak inkt is plus minus 60% goedkoper dan merk-inkt. De verkoopprijs is voordeliger en de toners hebben een grotere inhoud inkt. De kwaliteit is nagenoeg hetzelfde. Een minpunt is dat je eventueel last kan krijgen van foutmeldingen of storingen. Dit soort storingen kan je meestal snel herstellen.

Tegen lage kosten de HP 53X (Q7553X) toner navullen?
Een toner bijvullen raden we alleen aan voor gevorderden. Om dat te doen bestel je een speciale set navulinkt voor het HP inktpatroon. Online zijn hiervoor handleidingen te vinden: Verwijder het label aan de bovenkant van de toner. Voorts injecteer je de zwarte inkt in het aangegeven gaatje. Afsluitend mag je het product in elkaar zetten. Aansluitend controleer je of de gekloonde HP inkt correct functioneert door een testprint te starten.

Plaats een reactie