bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 651A CE343A magenta / roze / rood toner

Jij wilt natuurlijk ook de goedkoopste HP 651A (CE343A) inkt toner? Op deze pagina kan je aan de slag met de betrouwbaarste shops voor extra goedkope toners. Artikel HP 651A (CE343A) toner magenta met kleur magenta (roze / rood) is te gebruiken voor de mooiste kleurenafdrukken. Er zijn diverse opties binnen de echte merkartikelen van HP. Flink wat shops als bijv. Handyman.nl of Sneltoner.nl faciliteren ook hele goede huismerk-patronen. De verkoopprijs is erg interessant, ze hebben doorgaans meer milliliters en de afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde verkoopprijs€392,50
Huismerk prijs€196,25
FabrikantHP
SoortHP 651A (CE343A) toner magenta
SeriecodeCE343A
Kleurenmagenta
Intensiteit16.000 prints
EAN-nummer0880297120007

Goedkoopste HP 651A (CE343A) inkt bestellen oktober 2023

De capaciteit van de CE343A toner is 16.000 prints. Je kunt deze originele merktoners gemakkelijk thuis laten bezorgen. Je krijgt het dan veel voordelige dan in een lokale shop. Easy-ink & Handyman.nl zijn gespecialiseerde webshops waar men terecht kan voor originele HP toners. Ze verkopen over een ruim assortiment en hebben vriendelijke medewerkers. Over het algemeen verkopen ze ook een interessant huismerk.

 • Inkt deals schaf jij aan via verkooppunten als Inktwereld.nl & Office Centre.
 • Originele CE343A inkt toners haal je in huis vanaf €392,50.
 • HP imitatie inkt is een stuk goedkoper. De printkwaliteit is vergelijkbaar.
 • Ga voor een XL-toner met extra volume of multipacks (voordeelverpakkingen) en geen losse verpakkingen. De prijs per afdruk wordt dan lager.
 • Adviezen om goedkoper te printen: druk dubbelzijdig af, maak gebruik van de juiste eco-printinstellingen (bijv. minimale kwaliteit) en kies milieuvriendelijke lettertypes zoals Century Gothic en Brush Script.
 • Via deze site check je de beste printwinkels waar je snel en simpel CE343A toner aanbiedingen kan kopen.

Prijzen HP 651A (CE343A) toner magenta vergelijken
HP toners zijn best prijzig. Dit model rode tonercartridge kost in de winkel al snel €431,75. Bij online printshops kan dat voordeliger en betaal je circa €392,50. De gunstige optie is het huismerk (imitatie inkt). Deze is te bestellen v.a. €196,25. Meer daarover lees je onder het kopje de voordelen en nadelen van het huismerk. Met voordeelverpakkingen kan je fors extra besparen.

ProductPrijs
HP 651A (CE343A) toner magenta originele inkt€392,50
HP 651A (CE343A) toner magenta multipack (merk toners)€785,00
HP 651A (CE343A) toner magenta huismerk inkt * €196,25
HP 651A (CE343A) toner magenta huismerk duopack * €392,50
Prijslijst van de CE343A tonercartridge (roze / rood) in oktober 2023. * N.b.: huismerkproducten bevatten meer inkt, prijs is omgerekend naar inhoud originele toner.

Bij welke winkels kan ik de inktpatronen van HP kopen?

Direkt HP 651A (CE343A) inkt kopen? Dit type toner of huismerk alternatieven zijn doorgaans goed voorradig. Zowel bij de online printshops als in de retail. Ons advies: bestel sowieso bij een inkt-speciaalzaak op internet. Dit soort aanbieders hebben betrouwbare service, een grote voorraad en hanteren doorgaans een uitstekend huismerk.

 • Plaatselijke winkels: Bruna, Albert Heijn, Hema, Handyman, Jumbo, Kruidvat, Media Markt, Expert.
 • Grote nationale winkels als Fonq, Bol.com, Coolblue, Blokker, Amazon, Ebay breiden het inktaanbod ook in rap tempo uit.
 • Toonaangevende inktwinkels als Inktwereld.nl, Inkt.nl, Inktweb.nl, Alleeninkt.nl, Sneltoner.nl, Printabout.nl kunnen snel uit voorraad leveren, hebben een handige zoektool en zijn het scherpst qua prijs.
hp-651a-ce343a-magenta-roze-rood-toner

Originele rode CE343A inkt van HP bestellen

Is voor jou printen in hoge kwaliteit belangrijk? De HP 651A (CE343A) toner magenta originele rode toner is dan de beste keuze. Deze toners zijn afkomstig uit de fabriek van HP en bieden de beste kwaliteit. De inktpatronen passen altijd en je vermijdt storende foutcodes. Een aanrader als je hoge kwaliteit prints wilt en geen zin in gedoe hebt.

 • Originele toners van HP bieden de beste kwaliteit prints.
 • Geen risico dat de garantie verloopt.
 • Geen lastige printerstoringen en foutmeldingen. Na plaatsing direct printen.
 • De schaduwkant van merk toners is de hoge prijs (gemiddeld kost het €392,50).

HP 651A (CE343A) toner magenta huismerk alternatieven

Besparen op de printkosten? Overweeg in dat geval eens imitatie inkt van een ander merk. Het CE343A huismerk alternatief biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit en leidt tot wel 60% lagere printkosten. Deze besparing is mogelijk dankzij een lagere prijs van de toner en doordat deze inktpatronen simpelweg meer ML inkt bevatten. Meer inkt voor een betere prijs. Ons advies als kwaliteit van ondergeschikt belang is.

 • HP 651A CE343A huismerk toners zijn vele malen goedkoper dan de originele patronen.
 • Een belangrijk voordeel is dat huismerkproducten meer inkt bevatten als je het vergelijkt met originele producten.
 • De kwaliteit van de prints is prima (vooral eenvoudige tekstdocumenten).
 • De negatieve kant van alternatieve inkt is dat je soms te maken hebt met printerstoringen en foutmeldingen.

Mogelijke problemen bij het vervangen van de toners

Heb je deze magenta inkt van HP vervangen maar lukt het nog niet om een printje te maken? In de bijgaande tabel tref je alledaagse afdrukproblemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: beschadigde toner.Komt soms voor bij huismerken. Klik op “ok” en check of je gewoon kunt afdrukken.
Foutmelding: ontbrekende toner.Controleer of je de beschermingstape los hebt gemaakt en controleer of de contactpunten schoon zijn.
Ik zie lelijke strepen op het papier.Achterhaal of de toners goed in de houders zitten en laat de printer het onderhoudsproces uitvoeren.
De printkop is uitgedroogd.Laat de printer het reinigingsprogramma uitvoeren om de printkop weer vrij te maken. Het is nog verstandiger om wekelijks een (testpagina) afdruk te maken.
Lekkende tonercartridge.Stop meteen met printen, klik de toner uit de gleuven en reinig de complete printer. Download het retourformulier en stuur het terug.
Bekende toner-problemen bij de HP 651A (CE343A) inkt.

FAQ (veelgestelde vragen)

Hoeveel betaal ik voor een HP 651A (CE343A) toner magenta toner?
De huidige kostprijs van de HP 651A (CE343A) bedoeld voor de kleur magenta (roze / rood) toner is gewoonlijk €324,38 excl. btw (dat is €392,50 inclusief btw). Wanneer je een voordeelverpakking of multipack bestelt betaal je ongeveer €785,00. Door te printen met een huismerk toner met het serienummer CE343A kan je fors besparen. De aanschafprijs van deze huismerk-toners is goedkoper (+/- €196,25) en maximale aantal afdrukken is beter (er zit meer inkt in).

De toner cartridge wordt niet gevonden, wat is het stappenplan?
Soms gebeurt het dat een net nieuw inktpatroon het niet doet. Dat is op de volgende manier op te lossen: Kijk of de patronen op de juiste manier vastgemaakt zijn, en onderzoek of je het ontluchtingslabel weg hebt gehaald. Installeer de nieuwste printersoftware en reset eventueel de printer naar de fabrieksinstellingen. Maak de contactpunten van de toner goed schoon en voer reiniging van de printkop uit.

Is een HP 651A (CE343A) toner magenta huismerk alternatief interessant?
Het huismerk CE343A alternatief inkopen is meestal erg aantrekkelijk. Namaak inkt is vaak wel 50% goedkoper ten opzichte van merkinkt. De verkoopprijs is interessanter en deze patronen hebben meer volume (meer ml. inkt). De afdrukkwaliteit is gewoon erg goed. Het kan voorkomen dat er sprake kan zijn van storingen en foutcodes. Dit soort storingen kan je normaliter zelfstandig verhelpen.

Voor een voordelige prijs de HP 651A (CE343A) toner navullen?
Het bijvullen van een toner raden we alleen aan voor gevorderden. Om dat te doen bestel je een handige navulset inclusief inkt voor het HP inktpatroon. Op Youtube en diverse fora lees je daarvoor veel tips: Je haalt de toner uit elkaar. In stap 2 spuit je de rode inkt in het reservoir. Verder mag je het product opnieuw vastklikken. Als afronding check je of de budget HP inkt correct functioneert door een testprint te vragen.

Plaats een reactie