bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 658A W2003A magenta / roze / rood toner

Jij wilt natuurlijk ook de goedkoopste HP 658A (W2003A) inkt toner? Op deze website vergelijk je erkende aanbieders voor spotgoedkope toners. Deze HP 658A (W2003A) toner magenta bedoeld voor de kleur magenta (roze / rood) komt van pas bij de mooiste kleurenafdrukken. Denk dan aan verschillende merkartikelen van HP. Een groeiend aantal aanbieders zoals bijvoorbeeld Staples & 123inkt verstrekken ook een assortiment aan geschikte huismerken. Je betaalt een stuk minder, ze zijn beter gevuld (hogere inhoud) en de kwaliteit is gewoon erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Vanafprijs€215,50
Huismerk vanafprijs€107,75
FabrikantHP
ModelHP 658A (W2003A) toner magenta
ArtikelcodeW2003A
Officiële kleurmagenta
Effectiviteit6.000 prints
EAN-code0192545710978

Goedkoopste HP 658A (W2003A) inkt bestellen maart 2023

De capaciteit van de W2003A toner is 6.000 prints. Online bestel je binnen enkele minuten nieuwe originele merktoners. Dat kan daar financieel interessanter dan in een lokale shop. Inktweb.nl of Handyman.nl zijn erkende verkooppunten waar men terecht kan voor originele HP toners. Ze verkopen duizenden producten en geven advies / service. In de regel voeren ze ook een goed huismerk.

 • Aantrekkelijke inkt is te bestellen via webwinkels zoals Sneltoner.nl of Totaalinkt.shop .
 • Originele W2003A inkt toners koop je vanaf €215,50.
 • HP imitatie inkt is de helft zo goedkoop. De kwaliteit is uitstekend.
 • Zoek op XL-toner die extra gevuld zijn of multipacks (voordeelverpakkingen) in plaats van losse kleuren. Het maken van een printje is dan aantrekkelijker.
 • Andere tips om goedkoper te printen: stel de printer automatisch in op dubbelzijdig printen, profiteer van de verschillende zuinige eco-opties (bijv. beperkte kwaliteit) & test het gebruik van lettertypes als Ecofont Sans & Brush Script.
 • Via ons platform klik je eenvoudig door naar goede verkooppunten waar je voordelig en snel W2003A toner aanbiedingen kan vinden.

Prijzen HP 658A (W2003A) toner magenta vergelijken
HP toners zijn niet goedkoop. Een dergelijke rode tonercartridge ligt in de schappen voor c.a. €237,05. Bij online printshops kan dat voordeliger en betaal je gemiddeld €215,50. De meest betaalbare optie is het huismerk (imitatie inkt). Daarvoor moet je denken aan €107,75. Bekijk ook info over de plus- en minpunten van huismerk inkt. Informeer altijd naar de speciale voordeelverpakking.

ProductPrijs
HP 658A (W2003A) toner magenta originele inkt€215,50
HP 658A (W2003A) toner magenta multipack (merk toners)€431,00
HP 658A (W2003A) toner magenta huismerk inkt * €107,75
HP 658A (W2003A) toner magenta huismerk duopack * €215,50
Overzicht met prijzen van de W2003A tonercartridge (roze / rood) in maart 2023. * Disclaimer: deze prijzen komen tot stand als een afgeleide van het volume originele toner.

Bij welke shops kan ik de inktpatronen van HP inkopen?

Vandaag nog HP 658A (W2003A) inkt bestellen? Dit inktpatroon (en huismerk alternatieven) zijn goed verkrijgbaar. Zowel via internet als bij kantoorwinkels. Tip van onze medewerkers: bestel bij een webwinkel die zich focust op inkt. Dit soort aanbieders hebben verstand van zaken, kunnen snel thuisbezorgen en voeren doorgaans een goed huismerk.

 • Winkels in de regio: Bruna, Albert Heijn, Hema, Handyman, Jumbo, Kruidvat, Expert, Primera.
 • Populaire internetwinkels als Blokker, Coolblue, Amazon, Fonq, Bol.com, Wehkamp zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
 • Online inktwebshops als Printabout.nl, 123inkt.nl, Inktweb.nl, Sneltoner.nl, Inktwereld.nl, Alleeninkt.nl bieden het grootste aanbod, bieden de beste zoekfunctie en bieden de hoogste kortingen.
hp-658a-w2003a-magenta-roze-rood-toner

Originele rode W2003A inkt van HP kopen

Streef jij naar de hoogste afdrukkwaliteit? De HP 658A (W2003A) toner magenta originele rode toner is dan de beste koop. De toners worden gefabriceerd door HP en bieden de hoogste printkwaliteit. De patronen werken altijd en je voorkomt irritante storingscodes en foutmeldingen. Een aanrader als je veel waarde hecht aan de kwaliteit van de prints en niet van gepruts houdt.

 • Originele inktpatronen van HP zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • Je garantie blijft gewoon behouden.
 • Geen lastige printerstoringen en foutmeldingen. Je kunt er direct mee aan de slag.
 • Een aandachtspunt bij originele toners is de relatief hoge prijs (gemiddeld €215,50).

HP 658A (W2003A) toner magenta huismerk alternatieven

Goedkoper printen? Kijk eens naar namaak-inkt van goedkope merken. Het W2003A huismerk alternatief doet qua kwaliteit nauwelijks onder en is tot wel de helft zo goedkoop. Dergelijke besparingen zijn mogelijk door een lage stukprijs en doordat deze inktpatronen tot het absolute maximum worden gevuld met inkt. Meer inkt voor minder geld. De beste keuze als je vooral goedkoop wilt printen.

 • HP 658A W2003A huismerk toners zijn tot wel 50% goedkoper.
 • De belangrijkste reden hiervan is dat ze meer inkt bevatten ten opzichte van originele inkt.
 • De kwaliteit is uitstekend (zeker in zwart-wit).
 • De negatieve kant van namaak inkt is dat je ongemak kunt ervaren door errors of foutcodes.

Vaak voorkomende problemen bij het vervangen van de toners

Heb je inmiddels de magenta inkt van HP vervangen maar blijf je problemen ondervinden? In de volgende tabel bekijk je de meest bekende toner-problemen met daarbij een workaround.

ProbleemOplossing
Foutmelding: plaats originele inkt.Komt vaak voor bij klooninkt. Sluit de melding en probeer gewoon te printen.
Printer herkent toner niet.Kijk of je het stukje tape hebt weggedaan en maak de toner schoon met een droge doek.
De printer laat strepen achter op op het papier.Achterhaal of de toners goed in de houders zitten en voer het onderhoudsproces uit.
De printerinkt droogt uit.Start het interne reinigingsprogramma waarna de printkop gereinigd zal worden. Het is ook een idee om eens in de 14 dagen even een testprintje te doen.
De tonercartridge lekt.Stop de afdruktaak, verwijder de verschillende toners en maak alles grondig schoon. Zet de gebruikte patronen niet terug in je apparaat.
Alledaagse toner-problemen in relatie tot HP 658A (W2003A) inkt.

Veelgestelde vragen (en antwoorden)

Hoeveel betaal ik voor een HP 658A (W2003A) toner magenta toner?
De huidige kostprijs van de HP 658A (W2003A) met de kleur magenta (roze / rood) toner is doorgaans +/- €178,10 excl. btw (wat neerkomt op €215,50 inclusief de btw). Zodra je een multipack / voordeelverpakking kiest betaal je zo’n €431,00. Door te kiezen voor een een huismerk toner met de code W2003A ben je doorgaans voordeliger uit. De verkoopprijs van de huismerk-toners is aantrekkelijker (+/- €107,75) en het aantal printjes ligt hoger (meer inkt).

De toner cartridge wordt niet gevonden, hoe los ik dit op?
Het kan voorkomen dat een vol inktpatroon weigert. Je kunt het volgende proberen: Controleer nog eens of de patronen goed vast zitten, en controleer nog eens of je het plakkertje weg hebt gehaald. Loop de printersoftware na en reset eventueel de printer naar de fabrieksinstellingen. Check of de metalen contactpunten van de toner schoon zijn en voer het reinigingsprogramma uit.

Is het HP 658A (W2003A) toner magenta huismerk alternatief een slimme keuze?
Het huismerk W2003A alternatief gebruiken is in de regel erg aantrekkelijk. Namaak inkt is +/- 55% goedkoper vergeleken met originele inkt. Het tarief is interessanter en deze inktpatronen bevatten meer inkt. De afdrukkwaliteit is gewoon erg goed. Een aandachtspunt is dat je soms te maken hebt met storing en meldingen. Dit kan je normaliter zelf herstellen.

Kan ik vanuit huis de HP 658A (W2003A) toner navullen?
Een inktpatroon bijvullen kan je met een beetje ervaring zelf doen. In dat geval neem je de navulinkt set die beschikbaar is voor het HP inktpatroon. Op Youtube en diverse fora zijn hiervoor handleidingen te vinden: Haal de toner voorzichtig uit elkaar. In de volgende stap spuit je de rode inkt in het patroon (ga voorzichtig te werk). Later mag je het product in elkaar klikken. Nadien achterhaal je of de bijgevulde HP inkt correct functioneert door een testprintje te maken.

Plaats een reactie