bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 80X CF280X zwart / black toner

Interesse in de goedkoopste HP 80X (CF280X) inkt toner? Via onze vergelijker helpen wij jou aan een overzicht met erkende printshops voor verrassend goedkope toners. Deze HP 80X (CF280X) toner zwart hoge capaciteit met kleurcode zwart (black) is ideaal voor jouw zwart-wit printjes. Denk dan aan fabrikant (merk) toners van HP. Diverse shops als bijv. Inktbaas.nl of 123inkt faciliteren ook uitstekende huismerk-artikelen. De verkoopprijs is erg interessant, er zit meer inkt in en de kwaliteit doet amper onder voor merkinkt.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Geschatte vanafprijs€164,50
Huismerk vanafprijs€82,25
LeverancierHP
SoortHP 80X (CF280X) toner zwart hoge capaciteit
SeriecodeCF280X
Kleurzwart
Printcapaciteit6.900 prints
EAN-nummer0191628519514

Goedkoopste HP 80X (CF280X) inkt bestellen april 2024

De capaciteit van de CF280X toner is 6.900 prints. Via internet bestel je eenvoudig de originele merktoners. Dat kan daar veel gunstiger dan bij een plaatselijke verkoper. Inktcartridge store en Office Centre zijn goede adressen voor het plaatsen van een bestelling van originele HP toners. Ze faciliteren over een ruim assortiment en hebben vriendelijke medewerkers. Meestal leveren zij ook een aantrekkelijk huismerk.

 • Aantrekkelijke inkt koop je via internet bij webwinkels zoals coolblue.nl & inktknaller.nl.
 • Originele CF280X inkt toners haal je in huis vanaf €164,50.
 • HP imitatie inkt levert je een aanzienlijke besparing op. De hebt een vergelijkbare kwaliteit.
 • Zoek op XL-toner die extra gevuld zijn of een multipack (voordeelverpakking) in plaats van losse kleuren. Op die manier dalen je printkosten aanzienlijk.
 • Instructies om goedkoper te printen: kies indien mogelijk voor zwart-wit printen, bekijk de verschillende eco-printinstellingen (bijvoorbeeld beperkte kwaliteit) en overweeg een lettertype als Courier & Garamond.
 • Via dit portaal check je bekende aanbieders waar je goedkoop en eenvoudig CF280X toner aanbiedingen kan scoren.

Prijzen HP 80X (CF280X) toner zwart hoge capaciteit vergelijken
HP toners zijn nu eenmaal niet goedkoop. Deze zwarte tonercartridge ligt in de winken voor gemiddeld €180,95. Bij de inktwebwinkels ben je goedkoper uit. Daar kost het zo’n €164,50. Een optie met een scherpere prijs is het huismerk. Deze is te bestellen v.a. €82,25. Lees ook het gedeelte over voordelen en gevaren van huismerk toners. Is er een voordeelverpakking, kies dan altijd voor die keuze.

ProductPrijs
HP 80X (CF280X) toner zwart hoge capaciteit originele inkt€164,50
HP 80X (CF280X) toner zwart hoge capaciteit multipack (merk toners)€329,00
HP 80X (CF280X) toner zwart hoge capaciteit huismerk inkt * €82,25
HP 80X (CF280X) toner zwart hoge capaciteit huismerk duopack * €164,50
Tabel met prijzen voor de CF280X tonercartridge (black) in april 2024. * Let op: prijs is omgerekend naar inhoud van originele toner.

Bij welke winkels kan ik de inktpatronen van HP kopen?

Meteen HP 80X (CF280X) inkt bestellen? Deze toner of een alternatief huismerk kan je op veel plekken wel kopen. Zowel via online shops als bij kantoorspeciaalzaken. Belangrijk: kies voor een webshop gespecialiseerd in inkt. Zij hebben betrouwbare service, kunnen razendsnel bezorgen en voeren normaal gesproken een prima huismerk.

 • Lokale winkels: Handyman, Hema, Bruna, Action, Expert, Jumbo, Media Markt, Kruidvat.
 • Landelijke winkels als Blokker, Fonq, Bol.com, Wehkamp, Coolblue, Ebay hebben ook een uitstekend aanbod.
 • De grote inktspecialisten als Sneltoner.nl, Alleeninkt.nl, Printabout.nl, Inktwereld.nl, Inkt.nl, Inktweb.nl onderscheiden zich met hun aanbod, bieden een top-service en hebben dikwijls aantrekkelijke aanbiedingen.
hp-80x-cf280x-zwart-black-toner

Originele zwarte CF280X inkt van HP kopen

Streef jij naar de hoogste afdrukkwaliteit? De HP 80X (CF280X) toner zwart hoge capaciteit originele zwarte toner is dan wat je zoekt. De toners worden gefabriceerd door HP en bieden de hoogste printkwaliteit. Deze toners werken altijd na plaatsing en je hebt niet te maken met hinderlijke foutcodes. De beste keuze als je de kwaliteit van de prints erg belangrijk vindt en geen irritaties wilt.

 • Originele patronen van HP hebben de hoogste afdrukkwaliteit.
 • De garantie op de printer gaat niet verloren.
 • Geen frustrerende errors of foutcodes. Je kunt altijd printen.
 • Een belangrijk nadeel van originele toners is dat het vrij duur is (gemiddeld genomen €164,50).

HP 80X (CF280X) toner zwart hoge capaciteit huismerk alternatieven

Minder uitgeven aan printen? Kijk eens naar klooninkt van een ander merk. Het CF280X huismerk alternatief biedt een verrassend goede kwaliteit en kan een besparing opleveren van wel 60%. Deze besparing is mogelijk dankzij een hele lage prijs per toner en omdat deze patronen gevuld worden met meer inkt. Je ontvangt dus meer inkt voor je geld. Een aanrader als je met name let op de prijs.

 • HP 80X CF280X huismerk toners zijn vele malen goedkoper dan de originele patronen.
 • Dat komt met name omdat imitatie producten meer inkt bevatten wanneer je het afzet tegen originele inkt.
 • De printkwaliteit is bijna net zo goed (zeker bij gewone tekstdocumenten).
 • Het ongunstige van klooninkt is dat je last hebt van storingen en foutcodes.

Vervelende situaties bij het vervangen van de toners

Heb je deze zwart inkt van HP verwisseld maar blijf je foutcodes zien en print het apparaat niet? In de volgende tabel bekijk je de meest voorkomende issues met daarbij een aantal tips & tricks.

ProbleemOplossing
Foutmelding: plaats originele inkt.Dit kan voorkomen bij klooninkt. Klik op “doorgaan” want meestal kan je gewoon printen.
Toner wordt niet herkend.Controleer nog eens of je het plakkertje los hebt gemaakt en check of de metalen contactpunten goed schoon zijn.
Printkwaliteit onder de maat (vaag drukwerk en strepen).Achterhaal of de toners goed in de houders zitten en laat de printer het onderhoudsproces uitvoeren.
De printkop is uitgedroogd.Kies voor het reinigingsprogramma om de printkop te reinigen. Wat je kunt doen isom vaker de printer te gebruiken voor een testpagina.
Lekkende tonercartridge.Breek de afdruktaak af, klik de toner uit de gleuven en maak alles direct schoon. Download het retourformulier en stuur het terug.
Bekende issues m.b.t. HP 80X (CF280X) inkt.

Veelgestelde vragen

Wat is prijs van de HP 80X (CF280X) toner zwart hoge capaciteit toner?
De gemiddelde kostprijs van de HP 80X (CF280X) met kleur zwart (black) toner is gewoonlijk €135,95 excl. btw (€164,50 inclusief btw). Indien je een duopack of voordeelverpakking wenst kost het ongeveer €329,00. Als je kiest voor een huismerk toner met het OEM-nummer CF280X ben je doorgaans voordeliger uit. De prijs van de deze huismerk-toners ligt beduidend lager (+/- €82,25) en ze hebben meer printcapaciteit (ze zijn volledig gevuld met inkt).

De toner cartridge wordt niet gevonden, hoe los ik dit op?
Er zijn situaties bekend waarbij een net nieuw patroon wordt geweigerd door de printer. Er zijn een aantal easy fixes bekend: Controleer of de patronen goed vast zitten, en bekijk of je het dopje / plastic hebt weggedaan. Loop de printersoftware na en reset eventueel de printer naar de fabrieksinstellingen. Maak eventueel vuil op de contactpunten schoon en start het interne reinigingsprogramma.

Is het HP 80X (CF280X) toner zwart hoge capaciteit huismerk alternatief verstandig?
Een huismerk CF280X alternatief inkopen is vaak niet verkeerd. Namaak inkt is soms wel 50% goedkoper ten opzichte van originele inkt. De aanbiedingsprijs is gunstiger en deze inktpatronen bevatten doorgaans een stuk meer inkt. De afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde. Houd er wel rekening mee dat er af en toe dingen kunnen voorkomen zoals errors of foutmeldingen. Dergelijke foutcodes kan je meestal zelf verhelpen.

Kan ik vanuit huis de HP 80X (CF280X) toner navullen?
Het bijvullen van een inktpatroon kan je vaak ook gewoon vanuit huis doen. Voor die werkzaamheden kies je voor navulinkt sets die toepasbaar zijn op het HP inktpatroon. Op verschillende Do It Yourself (DIY) websites kun je verdere uitleg zoeken: Je haalt de toner uit elkaar. Daarop volgend injecteer je de zwarte inkt in het reservoir. Later kun jij het artikel in elkaar zetten. Achteraf bekijk je of de gekloonde HP inkt juist op het papier gespoten wordt door een testprintje te maken.

Plaats een reactie