bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 826A CF313A magenta / roze / rood toner

Bestel jij ook uitsluitend de goedkoopste HP 826A (CF313A) inkt toner? Op Inktaanbieding.nl bieden wij erkende verkooppunten voor goedkope toners. Het patroon HP 826A (CF313A) toner magenta met kleurcode magenta (roze / rood) is geschikt voor mooie levendige kleurenafdrukken. Je kunt kiezen uit fabrikant (merk) toners van HP. Een groeiend aantal verkooppunten als bijv. Inkt-bestellen.nl & bol.com faciliteren ook huismerken die een goed alternatief vormen. Deze zijn veel lager geprijsd, je krijgt meer inkt en de printkwaliteit is vergelijkbaar.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Verkoopprijs€487,50
Huismerk vanafprijs€243,75
FabrikantHP
ModelHP 826A (CF313A) toner magenta
ArtikelnummerCF313A
Kleur beschrijvingmagenta
Capaciteit31.500 prints
EAN-code0887758726419

Goedkoopste HP 826A (CF313A) inkt bestellen maart 2023

De capaciteit van de CF313A toner is 31.500 prints. Je originele merktoners zijn online goed verkrijgbaar. Je koopt het een stuk goedkoper in vergelijking met kleine winkels. Inkclub & Printabout.nl zijn gespecialiseerde webshops waar je eenvoudig kunt zoeken naar originele HP toners. Ze verkopen over een ruim assortiment en geven extra ondersteuning. Doorgaans beschikken ze over een goedkoop huismerk.

 • Aantrekkelijke inkt bestel je online bij bedrijven als Officesavers & inktknaller.nl.
 • Originele CF313A inkt toners haal je in huis vanaf €487,50.
 • HP imitatie inkt is een stuk goedkoper. Je levert maar weinig kwaliteit in.
 • Zoek op XL-toner die extra gevuld zijn of een voordeelverpakking (multipack) i.p.v. enkele verpakkingen. Per printje is dat goedkoper.
 • Wat jij kan doen om goedkoper te printen: kies voor de optie dubbelzijdig printen, profiteer van de verschillende zuinige eco-opties (onder ander minimale kwaliteit) of probeer lettertypes zoals Ecofont of Garamond.
 • Via dit portaal vind je de populairste inktshops waar je zonder gedoe CF313A toner aanbiedingen kan laten thuisbezorgen.

Prijzen HP 826A (CF313A) toner magenta vergelijken
HP toners kunnen best duur zijn. Dit model rode tonercartridge heeft een prijs van zo’n €536,25. Bij online printshops kan dat voordeliger en betaal je gemiddeld €487,50. De meest gunstige optie is alternatieve huismerk inkt. Daarvoor moet je denken aan €243,75. Zie hiervoor ook het kopje besparen dankzij huismerk inkt. Is er een voordeelverpakking, kies dan altijd voor die keuze.

ProductPrijs
HP 826A (CF313A) toner magenta originele inkt€487,50
HP 826A (CF313A) toner magenta multipack (merk toners)€975,00
HP 826A (CF313A) toner magenta huismerk inkt * €243,75
HP 826A (CF313A) toner magenta huismerk duopack * €487,50
Prijslijst van de CF313A tonercartridge (roze / rood) in maart 2023. * Disclaimer: prijs omgerekend naar aantal milliliter inkt in de toner.

Bij welke (web)winkels kan ik inktpatronen van HP verkrijgen?

Meteen HP 826A (CF313A) inkt bestellen? Dit type inkt of alternatieven van het huismerk zijn doorgaans goed voorradig. Zowel via internetwinkels als bij boekhandels. Tip van onze medewerkers: koop altijd bij een inkt-speciaalzaak op internet. Zij hebben betrouwbare service, kunnen uit eigen magazijn leveren en voeren vaak een uitstekend huismerk.

 • Regionale winkels: Handyman, Hema, Action, Bruna, Kruidvat, Media Markt, Primera, Expert.
 • Landelijke winkels als Ebay, Fonq, Bol.com, Amazon, Coolblue, Blokker bieden ook steeds meer merken en series aan.
 • Erkende inktwebshops als Inktwereld.nl, Sneltoner.nl, Inkt.nl, 123inkt.nl, Inktweb.nl, Alleeninkt.nl hebben een uitstekend aanbod, bieden de beste zoekfunctie en hebben dikwijls aantrekkelijke aanbiedingen.
hp-826a-cf313a-magenta-roze-rood-toner

Originele rode CF313A inkt van HP bestellen via internet

Wil jij gewoon de beste inkt? De HP 826A (CF313A) toner magenta originele rode toner is in dat geval een aanrader. Deze toners worden vervaardigd door HP en bieden standaard een hoge kwaliteit. Deze doen wat ze moeten doen en je wordt niet lastig gevallen met vervelende foutcodes. Onze tip als je veel waarde hecht aan de kwaliteit van de prints en het vooral simpel moet zijn.

 • Originele patronen van HP bieden de hoogste printkwaliteit.
 • Geen risico dat de garantie verloopt.
 • Geen irritante storingen en foutcodes. Je kunt altijd printen.
 • Het grootste nadeel van merk toners is dat ze niet goedkoop zijn (gemiddeld kost het €487,50).

HP 826A (CF313A) toner magenta huismerk alternatieven

Minder uitgeven aan printen? Kijk eens naar imitatie inkt van derden. Het CF313A huismerk alternatief doet qua kwaliteit nauwelijks onder en kan een besparing opleveren van wel 60%. De besparing komt tot stand door een lagere verkoopprijs en omdat deze patronen simpelweg meer ML inkt bevatten. Een tot de rand gevulde toner tegen de beste prijs. De beste koop als je vooral goedkoop wilt printen.

 • HP 826A CF313A huismerk toners zijn vele malen goedkoper dan de originele patronen.
 • Dit komt vooral door het feit dat je meer inkt krijgt wanneer je het afzet tegen originele producten.
 • De kwaliteit is prima (vooral als je veel in zwart print).
 • Het grootste nadeel van huismerk inkt is dat je soms wordt geconfronteerd met foutmeldingen.

Fouten en storingen bij het vervangen van de toners

Heb je onderhand de magenta inkt van HP vervangen maar blijf je problemen ondervinden? In de onderstaande tabel vind je bekende problemen inclusief een aantal oplossingen die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: incompatible toner.Komt vaak voor bij huismerk-toners. Sluit de melding en check of je gewoon kunt afdrukken.
Toner wordt niet herkend.Onderzoek of je het beschermmateriaal goed verwijderd hebt en check of de metalen contactpunten goed schoon zijn.
De afdrukkwaliteit is onvoldoende (strepen / vaag).Bekijk of de toners in de goede gleuven zitten en gebruik de periodieke onderhoudsfunctie.
Printerinkt is uitgedroogd.Start het interne reinigingsprogramma voor een juiste printkop werking. Wat je kunt doen isom eens in de 14 dagen even een testprintje te doen.
De tonercartridge lekt.Stop de afdruktaak, klik de toner uit de gleuven en neem de tijd om alles goed schoon te maken. Gebruik het oude patroon niet weer opnieuw.
De meest bekende problemen met de HP 826A (CF313A) inkt.

FAQ met veelgestelde vragen

Wat is de verkoopprijs van de HP 826A (CF313A) toner magenta toner?
De huidige kostprijs van de HP 826A (CF313A) met de kleur magenta (roze / rood) toner is gemiddeld zo’n €402,89 excl. de btw (dus €487,50 inclusief btw). Indien je een multipack of duoverpakking kiest moet je denken aan €975,00. Door te kiezen voor een een huismerk toner met de code CF313A ben je doorgaans voordeliger uit. De verkoopprijs van de huismerk-toners is goedkoper (+/- €243,75) en je kunt er meer printjes mee maken (meer volume).

De toner cartridge wordt niet herkend, welke stappen moet ik doorlopen?
Er zijn voorvallen waarbij een nieuw inktpatroon het niet doet. Je kunt een aantal dingen proberen: controleer of het patroon juist geplaatst is, en check of je de beschermingstape hebt weggedaan. Download de juiste printersoftware en reset eventueel de printer naar de fabrieksinstellingen. Controleer of de contactpunten schoon zijn en kijk of de printkop niet verstopt zit.

Is het HP 826A (CF313A) toner magenta huismerk alternatief een goede keuze?
Het huismerk CF313A alternatief kiezen is bijna altijd erg aantrekkelijk. Namaak inkt in om en nabij de 60% goedkoper vergeleken met merk-inkt. De aanschafprijs is aantrekkelijker en de inktpatronen hebben een grotere inhoud inkt. De kwaliteit van de printeradrukken is vergelijkbaar. Vervelend is wel dat je soms te maken hebt met storingen of foutmeldingen. Zulke storingen kan je veelal zelfstandig oplossen.

Op welke manier kan ik de HP 826A (CF313A) toner navullen?
Het bijvullen van een toner kan je eventueel ook zelf doen. Voor dit klusje werk je met een set navulinkt die geschikt is voor het HP inktpatroon. Op Youtube en diverse fora kan je achtergrondinformatie opzoeken: Verwijder het veiligheidskapje. Voorts injecteer je de rode inkt in het patroon (ga voorzichtig te werk). Daaropvolgend kan je het product in elkaar zetten. Als afronding test je of de budget HP inkt juist op het papier gespoten wordt door het drukken van een testprint.

Plaats een reactie