bol.com-logo
inktwereld-logo
alleeninkt-logo
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 89A CF289A zwart / black toner

Wil jij ook de goedkoopste HP 89A (CF289A) inkt toner? Op deze pagina bieden wij de beste leveranciers voor extra goedkope toners. De HP 89A (CF289A) toner zwart met de kleur zwart (black) is geschikt voor eenvoudige tekstdocumenten. Kies bijvoorbeeld voor originele patronen van HP. Velerlei printshops als Paradigit of Easy-ink verstrekken ook zogenaamde huismerk-toners. De prijs ligt een stuk lager, de toners zijn gevuld met meer inkt en de afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Alleeninkt.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Verkoopprijs€127,50
Huismerk verkoopprijs€63,75
FabrikantHP
TypeHP 89A (CF289A) toner zwart
ArtikelnummerCF289A
Kleur beschrijvingzwart
Printcapaciteit5.000 prints
EAN-nummer0192018046627

Goedkoopste HP 89A (CF289A) inkt bestellen oktober 2021

De capaciteit van de CF289A toner is 5.000 prints. Originele merktoners koop je het beste online. Je krijgt het dan stukken voordeliger in vergelijking met kleine winkels. Sneltoner.nl & Handyman.nl zijn gespecialiseerde webshops waar men terecht kan voor originele HP toners. Ze faciliteren over een ruim assortiment en jij kan terecht voor service. Over het algemeen leveren zij ook een voordelig huismerk.

 • Aanbiedingen met inkt bestel je online bij shops zoals bol.com en Inkt-bestellen.nl.
 • Originele CF289A inkt toners haal je in huis vanaf €127,50.
 • HP imitatie inkt is tot wel 50% goedkoper. De afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.
 • Neem een hoge capaciteit XL-toner (volume) of multipacks (voordeelverpakkingen) en bestel ze niet los (per 1). Per printje is dat goedkoper.
 • Instructies om goedkoper te printen: kies bij grotere documenten voor dubbelzijdig printen, verdiep je in de eco-printinstellingen (denk dan aan milieuvriendelijk) en probeer lettertypes zoals Century Gothic of Calibri.
 • Via dit portaal klik je eenvoudig door naar geschikte inktwebshops waar je eenvoudig CF289A toner aanbiedingen kunt bestellen.

Prijzen HP 89A (CF289A) toner zwart vergelijken
HP toners zijn nu eenmaal niet goedkoop. Dit type zwarte tonercartridge heeft een adviesprijs van €140,25. Bij online printshops kan dat voordeliger. Hier betaal je gemiddeld €127,50. De gunstige optie is huismerk-inkt (budgetlabel). Deze zijn er al vanaf €63,75. Klik verder naar: het hoe en waarom van huismerk-inkt. Informeer altijd naar de speciale voordeelverpakking.

ProductPrijs
HP 89A (CF289A) toner zwart originele inkt€127,50
HP 89A (CF289A) toner zwart multipack (merk toners)€255,00
HP 89A (CF289A) toner zwart huismerk inkt * €63,75
HP 89A (CF289A) toner zwart huismerk duopack * €127,50
Geschatte prijzen van de CF289A tonercartridge (black) in oktober 2021. * Let op: de prijs is een afgeleide van de capaciteit van de originele toner.

Bij welke winkels kan ik de inktpatronen van HP inkopen?

Vandaag nog HP 89A (CF289A) inkt kopen? Deze specifieke toner (en eigen-merk alternatieven) zijn goed verkrijgbaar. Zowel via internetwinkels als bij gespecialiseerde winkels. Belangrijk: kies voor een webshop gespecialiseerd in inkt. Deze partijen hebben betrouwbare service, kunnen razendsnel bezorgen en verkopen vaak een uitstekend huismerk.

 • Winkels in de regio: Handyman, Albert Heijn, Action, Hema, Expert, Kruidvat, Media Markt, Primera.
 • Grote nationale winkels als Ebay, Amazon, Bol.com, Fonq, Coolblue, Blokker breiden het inktaanbod ook in rap tempo uit.
 • Erkende inktaanbieders als Inkt.nl, Inktwereld.nl, 123inkt.nl, Alleeninkt.nl, Printabout.nl, Inktweb.nl kunnen snel uit voorraad leveren, bieden de beste zoekfunctie en hebben vaak interessante kortingsacties.
hp-89a-cf289a-zwart-black-toner

Originele zwarte CF289A inkt van HP kopen

Wil jij gewoon de beste inkt? De HP 89A (CF289A) toner zwart originele zwarte toner stelt jou niet teleur. Deze toners worden vervaardigd door HP en bieden standaard een hoge kwaliteit. De inktpatronen passen altijd en je voorkomt storende storing en meldingen. De beste koop als je vooral wilt dat de kwaliteit altijd goed is en geen irritaties wilt.

 • Originele inktpatronen van HP hebben de hoogste afdrukkwaliteit.
 • De garantie op de printer gaat niet verloren.
 • Geen vervelende printerstoringen en foutmeldingen. Je kunt er direct mee aan de slag.
 • Een minpunt van merk toners is dat ze best prijzig zijn (gemiddeld €127,50).

HP 89A (CF289A) toner zwart huismerk alternatieven

Wil je lagere printkosten? Probeer dan eens imitatie inkt van derde fabrikanten. Het CF289A huismerk alternatief doet qua kwaliteit nauwelijks onder en kan een besparing opleveren van wel 60%. Je bespaart door toners die simpelweg goedkoper zijn en doordat deze inktpatronen meer inkt bevatten. Een goed gevulde toner tegen de scherpste prijs. De beste optie als je de goedkoopste prints wilt maken.

 • HP 89A CF289A huismerk toners zijn tot wel 60% goedkoper dan originele producten.
 • Dit heeft er alles mee te maken dat ze gevuld zijn met meer inkt in vergelijking met originele inkt.
 • De kwaliteit doet nauwelijks onder (helemaal als je het meest in zwart print).
 • Een aandachtspunt bij klooninkt is dat je te maken krijgt met foutmeldingen of storingen.

Storingen en fouten bij het vervangen van jouw toners

Heb je intussen de zwart inkt van HP verwisseld maar weigert de printer om af te drukken? In de volgende tabel check je de meest voorkomende problemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: plaats originele inkt.Komt soms voor bij imitatie inkt. Klik op “doorgaan” en hervat de afdruktaak.
Foutmelding: toner ontbreekt.Kijk of je het plakkertje hebt weggedaan en maak de metalen contactpunten goed schoon.
Onleesbaar drukwerk (vage strepen en vlekken).Check allereerst of de toners juist geplaatst zijn en begin met het standaard onderhoud.
Uitgedroogd inkt in de printer.Probeer het reinigingsprogramma om op die manier de printkop te reinigen. Het is nog verstandiger om elke week een testpagina te printen.
De tonercartridge lekt inkt.Wacht met het afdrukken, haal de betreffende toner uit de printer en neem de tijd om alles goed schoon te maken. Je kunt de lekkende toner terugsturen.
De meest voorkomende toner-problemen m.b.t. HP 89A (CF289A) inkt.

Veelgestelde vragen van onze bezoekers

Wat zijn de kosten van de HP 89A (CF289A) toner zwart toner?
De prijs van een HP 89A (CF289A) met de kleur zwart (black) toner is gewoonlijk €105,37 excl. btw (dat is €127,50 inclusief de btw). Zodra je een multipack / voordeelverpakking kiest liggen de kosten op zo’n €255,00. Wanneer je gaat voor een huismerk toner met de code CF289A betaal je veel minder. De gemiddelde prijs van deze huismerk-toners is goedkoper (+/- €63,75) en het aantal printjes ligt hoger (meer volume).

De toner cartridge wordt niet gedetecteerd, moet moet ik doen?
Er zijn situaties bekend waarbij een net nieuwe toner wordt geweigerd door de printer. Er zijn een aantal easy fixes bekend: check of de patronen goed geplaatst zijn, en onderzoek of je het beschermingsmateriaal hebt losgemaakt. Update de printersoftware of reset het apparaat terug naar fabrieksinstellingen. Controleer of de contactpunten schoon zijn en voer het reinigingsprogramma uit.

Is een HP 89A (CF289A) toner zwart huismerk alternatief verstandig?
Een huismerk CF289A alternatief proberen is in de basis niet schadelijk. Namaak inkt is doorgaans 60% goedkoper in verhouding tot originele inkt. De aanbiedingsprijs is voordeliger en de inktpatronen worden wél volledig gevuld met inkt. De kwaliteit van de printeradrukken is vergelijkbaar. Nadelig effect is dat je soms te maken hebt met printerstoringen en foutmeldingen. Dergelijke problemen kan je veelal eenvoudig oplossen.

Voor een voordelige prijs de HP 89A (CF289A) toner navullen?
Een inktpatroon bijvullen kan je met een beetje ervaring zelf doen. Voor deze handeling neem je een navulset die speciaal bedoeld is voor het HP inktpatroon. Op Youtube en diverse website lees je daarvoor veel tips: Verwijder de capsule. Daarna spuit je de zwarte inkt in het inktpatroon. Dan kan je het product met elkaar verbinden. Als laatste achterhaal je of de vernieuwde HP inkt correct functioneert door het drukken van een testprint.

Plaats een reactie