bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 89Y CF289Y zwart / black toner

Jij wilt natuurlijk ook de goedkoopste HP 89Y (CF289Y) inkt toner? Op deze webpagina vind je de meest bekende leveranciers voor extra voordelige toners. De HP 89Y (CF289Y) toner zwart extra hoge capaciteit bedoeld voor de kleur zwart (black) is ideaal voor het afdrukken van al jouw dagelijkse documenten. De beste kwaliteit vind je vaak nog binnen de merkproducten van HP. Meer en meer aanbieders zoals bijvoorbeeld Goedkoopprinten.nl & bol.com verstrekken ook zogenaamde huismerk-toners. Deze zijn een stuk goedkoper, ze bevatten meer ML inkt en de kwaliteit is gewoon erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Geschatte verkoopprijs€274,50
Huismerk tarieven€137,25
FabrikantHP
ModelHP 89Y (CF289Y) toner zwart extra hoge capaciteit
ProductnummerCF289Y
Kleur omschrijvingzwart
Printcapaciteit20.000 prints
EAN-nummer0192018046658

Goedkoopste HP 89Y (CF289Y) inkt bestellen april 2024

De capaciteit van de CF289Y toner is 20.000 prints. De originele merktoners kun je snel online kopen. Dat kan daar veel gunstiger dan bij een plaatselijke verkoper. Coolblue.nl & Inktdiscount.nl zijn prima printshops voor het kopen van originele HP toners. Ze bieden over een ruim assortiment en staan bekend om hun goede klantenservice. Over het algemeen verkopen ze ook een interessant huismerk.

 • Aantrekkelijke inkt is verkrijgbaar via shops als Inktwereld.nl of Staples.
 • Originele CF289Y inkt toners koop je online vanaf €274,50.
 • HP imitatie inkt is tot wel 50% goedkoper. De kwaliteit is nagenoeg gelijk.
 • Kies voor een toner met meer inhoud (XL) of een voordeelverpakking (multipack) en bestel ze niet los (per 1). De afdrukprijs wordt dan gunstiger.
 • Adviezen om goedkoper te printen: kies bij grotere documenten voor dubbelzijdig printen, benut de verschillende eco-functies van jouw printer (o.a snelle modus) & kies milieuvriendelijke lettertypes zoals Ryman Eco en Times New Roman.
 • Via dit portaal klik je direct door naar bekende printshops waar je de beste CF289Y toner aanbiedingen kan laten thuisbezorgen.

Prijzen HP 89Y (CF289Y) toner zwart extra hoge capaciteit vergelijken
HP toners zijn nu eenmaal niet goedkoop. Dit model zwarte tonercartridge kent een vanafprijs van €301,95. Online ben je een stuk voordeliger uit en ligt de verkoopprijs rond de €274,50. De aantrekkelijkste optie is het huismerk (klooninkt). Deze kosten komen neer op zo’n €137,25. Meer daarover lees je onder het kopje de voordelen en nadelen van het huismerk. Met een voordeelverpakking ben je nog voordeliger uit.

ProductPrijs
HP 89Y (CF289Y) toner zwart extra hoge capaciteit originele inkt€274,50
HP 89Y (CF289Y) toner zwart extra hoge capaciteit multipack (merk toners)€549,00
HP 89Y (CF289Y) toner zwart extra hoge capaciteit huismerk inkt * €137,25
HP 89Y (CF289Y) toner zwart extra hoge capaciteit huismerk duopack * €274,50
Tabel met de geschatte prijzen van de CF289Y tonercartridge (black) in april 2024. * Voorwaarden: prijs omgerekend naar aantal milliliter inkt in de toner.

Bij welke aanbieders kan ik de inktpatronen van HP aanschaffen?

Meteen HP 89Y (CF289Y) inkt bestellen? Dit type toner (en huismerk alternatieven) zijn uitstekend verkrijgbaar. Zowel bij online leveranciers als in de winkel in de buurt. Kooptip: koop altijd bij een webshop gespecialiseerd in inkt. Dergelijke aanbieders bieden top-service, hebben de snelste levertijd en bieden vaak een uitmuntend huismerk.

 • Retailers: Bruna, Albert Heijn, Hema, Handyman, Kruidvat, Primera, Expert, Media Markt.
 • Bekende webshops als Coolblue, Blokker, Ebay, Amazon, Bol.com, Fonq verkopen de meest gangbare inktpatronen.
 • De grote inktwinkels als Printabout.nl, Inktwereld.nl, Inkt.nl, 123inkt.nl, Inktweb.nl, Sneltoner.nl hebben een uitstekend aanbod, bieden de beste hulp en hebben doorgaans de beste deals.
hp-89y-cf289y-zwart-black-toner

Originele zwarte CF289Y inkt van HP bestellen

Wil jij de beste kwaliteit inkt? De HP 89Y (CF289Y) toner zwart extra hoge capaciteit originele zwarte toner is dan de beste keuze. De toners zijn afkomstig van HP en leveren een optimaal resultaat. De inktpatronen doen wat ze moeten doen en je voorkomt storende storingscodes en foutmeldingen. Onze tip als je de kwaliteit van de prints erg belangrijk vindt en niet van gepruts houdt.

 • Originele tonercartridges van HP voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.
 • Je behoudt garantie op jouw printer.
 • Geen lastige foutcodes. Je kunt er direct mee aan de slag.
 • Een aandachtspunt bij originele merktoners is dat het vrij duur is (gemiddeld genomen €274,50).

HP 89Y (CF289Y) toner zwart extra hoge capaciteit huismerk alternatieven

Wil je goedkoper afdrukken? Bestel dan eens imitatie inkt van derden. Het CF289Y huismerk alternatief heeft een uitstekende kwaliteit en is vaak een keer zo goedkoop als het a-merk. De besparing komt tot stand door een lage stukprijs en omdat deze patronen gevuld worden met meer inkt. Een goed gevulde toner tegen de scherpste prijs. De beste optie als je vooral goedkoop wilt printen.

 • HP 89Y CF289Y huismerk toners leveren besparingen op tot wel 60%.
 • Dit komt vooral door het feit dat ze meer inkt bevatten wanneer je het afzet tegen merk-inkt.
 • De kwaliteit van de prints is vrijwel hetzelfde (zeker als je vaak in zwart-wit print).
 • Een minpunt van imitatie inkt is dat je ongemak kunt ervaren door storingscodes en foutmeldingen.

Lastige situaties bij het vervangen van de toners

Heb je deze zwart inkt van HP vervangen maar krijg je nog steeds errors of foutmeldingen? In het volgende overzicht staan bekende toner-problemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: plaats originele inkt.Komt vaak voor bij huismerk-toners. Klik het venster weg en probeer een testafdruk te maken .
Geen toner gedetecteerd.Onderzoek of je het ontluchtingslabel goed verwijderd hebt en gebruik een droog doekje om de toner schoon te maken.
Strepen en vage vegen (slechte printkwaliteit).Bekijk of de toners in de goede gleuven zitten en probeer een onderhoudsprogramma uit.
De toners zijn uitgedroogd.Start handmatig het reinigingsprogramma op om de printkop te reinigen. Het is nog beter om even elke week een testafdrukje te doen.
De tonercartridge lekt inkt.Zet de printer meteen stil, haal de betreffende toner uit de printer en maak de houder schoon. Tip: Uitsluitend nieuwe patronen gebruiken.
Meest gezochte inktproblemen bij de HP 89Y (CF289Y) inkt.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Welke prijzen zijn bekend voor de HP 89Y (CF289Y) toner zwart extra hoge capaciteit toner?
De verkoopprijs van de HP 89Y (CF289Y) met kleurcode zwart (black) toner is gewoonlijk €226,86 excl. btw (dat maakt €274,50 inclusief de btw). Zodra je een voordeelverpakking / duopack wenst betaal je ongeveer €549,00. Als je kiest voor een huismerk toner met het serienummer CF289Y betaal je veel minder. De gemiddelde prijs van deze huismerk-toners is interessanter (+/- €137,25) en je kunt er meer printjes mee maken (er zit meer inkt in).

Mijn printer herkent de toner cartridge niet, moet moet ik doen?
Soms gebeurt het dat een vol inktpatroon het niet doet. We bieden daarom een aantal oplossingen: Kijk of de patronen op de juiste manier vastgemaakt zijn, en achterhaal of je het plasticje hebt losgemaakt. Update de printersoftware of kies voor een totale fabrieksinstellingen reset. Neem de toner af met een pluisvrije doek en reinig de printkop met het programma.

Is een HP 89Y (CF289Y) toner zwart extra hoge capaciteit huismerk alternatief een goede keuze?
Het huismerk CF289Y alternatief bestellen is over het algemeen niet schadelijk. Namaak inkt is tot wel 65% goedkoper dan originele producten. Het tarief is lager en de toners hebben meer volume (meer ml. inkt). De afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde. Houd er wel rekening mee dat er zich situaties kunnen voordoen met storingen en foutcodes. Dit soort storingen kan je veelal zelf verhelpen.

Hoe kan ik snel de HP 89Y (CF289Y) toner navullen?
Het bijvullen van een toner kan je vaak ook gewoon vanuit huis doen. Voor dit klusje bestel je een handige navulset inclusief inkt voor het HP inktpatroon. Op internet is ondersteunende informatie te vinden: Haal de toner voorzichtig uit elkaar. Daarna injecteer je de zwarte inkt in het reservoir. Verder kan je het patroon met elkaar verbinden. Ter controle test je uit of de nieuwe HP inkt op de goede manier op het papier terecht komt door het starten van een testprint.

Plaats een reactie