bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP Q3682C zwart / black toner

Jij wilt natuurlijk ook de goedkoopste HP Q3682C inkt toner? Via onze vergelijker helpen wij jou aan een overzicht met toonaangevende inktaanbieders voor extra voordelige toners. Het product HP Q3682C toner zwart met kleuromschrijving zwart (black) kun je gebruiken voor het afdrukken van al jouw dagelijkse documenten. Denk dan aan originele patronen van HP. Meerdere winkels zoals bijvoorbeeld Vikingdirect.nl of Inkt.nl verstrekken ook een assortiment aan geschikte huismerken. Deze zijn een stuk goedkoper, ze hebben een grotere inhoud inkt en de kwaliteit doet amper onder voor merkinkt.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde verkoopprijs€77,50
Huismerk prijs€38,75
LeverancierHP
TypeHP Q3682C toner zwart
ArtikelnummerQ3682C
Kleurenzwart
Printomvang47.500 prints
EAN-nummer0808736541466

Goedkoopste HP Q3682C inkt kopen april 2024

De capaciteit van de Q3682C toner is 47.500 prints. Originele merktoners koop je het beste online. Je koopt het financieel interessanter dan in de winkel. Inkclub en Paradigit zijn gespecialiseerde webshops voor het plaatsen van een bestelling van originele HP toners. Ze hebben een uitstekend assortiment en staan bekend om hun goede klantenservice. Dikwijls voorzien ze ook in een voordelig huismerk.

 • Aanbiedingen met inkt is te koop bij winkels zoals replacedirect of Inktbaas.nl.
 • Originele Q3682C inkt toners koop je vanaf €77,50.
 • HP imitatie inkt kan veel geld besparen. De afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.
 • Ga voor een XL-toner met extra volume of een multipack (voordeelverpakking) en bestel de individuele kleuren niet los. Per printje is dat goedkoper.
 • Adviezen om goedkoper te printen: kies indien mogelijk voor zwart-wit printen, profiteer van de verschillende zuinige eco-opties (o.a lage- of gemiddelde kwaliteit) & selecteer een zuinig lettertype als Ecofont Sans en Times New Roman.
 • Via onze vergelijker vind je de directe links naar gespecialiseerde verkooppunten waar je goedkoop en eenvoudig Q3682C toner aanbiedingen kan laten thuisbezorgen.

Prijzen HP Q3682C toner zwart vergelijken
HP toners kunnen best duur zijn. Dit soort zwarte tonercartridge heeft een adviesprijs van €85,25. Bij online printshops kan dat voordeliger en ligt de verkoopprijs rond de €77,50. De meest gunstige optie is alternatieve huismerk inkt. Deze is er omgerekend al voor €38,75. Lees ook het gedeelte over de gevaren en risico’s van huismerk inkt. Onze tip is om – indien verkrijgbaar – een voordeelverpakking te bestellen.

ProductPrijs
HP Q3682C toner zwart originele inkt€77,50
HP Q3682C toner zwart multipack (merk toners)€155,00
HP Q3682C toner zwart huismerk inkt * €38,75
HP Q3682C toner zwart huismerk duopack * €77,50
Tabel met de geschatte prijzen van de Q3682C tonercartridge (black) in april 2024. * Let op: deze prijzen komen tot stand als een afgeleide van het volume originele toner.

Bij welke shops kan ik de inktpatronen van HP aanschaffen?

Snel HP Q3682C inkt bestellen? Deze toner (en eigen-merk alternatieven) zijn doorgaans goed voorradig. Zowel bij internet-leveranciers als bij computerwinkels. Belangrijk: bestel sowieso bij een inkt-speciaalzaak op internet. Dergelijke aanbieders helpen bij problemen, kunnen snel thuisbezorgen en verstrekken normaal gesproken een prima huismerk.

 • Winkels in de regio: Hema, Action, Bruna, Handyman, Kruidvat, Primera, Expert, Media Markt.
 • Bekende webshops als Wehkamp, Coolblue, Fonq, Amazon, Blokker, Bol.com hebben ook een uitstekend aanbod.
 • De bekende inktwinkels als Alleeninkt.nl, Inktwereld.nl, Printabout.nl, Sneltoner.nl, Inkt.nl, Inktweb.nl onderscheiden zich met hun aanbod, hebben de beste ondersteuning en hebben dikwijls aantrekkelijke aanbiedingen.
hp-q3682c-zwart-black-toner

Originele zwarte Q3682C inkt van HP kopen

Is voor jou printen in hoge kwaliteit belangrijk? De HP Q3682C toner zwart originele zwarte toner is dan wat wij aanraden. Deze toners worden gemaakt door HP en zorgen voor de mooiste printjes. Deze toners werken altijd na plaatsing en je wordt niet verrast met lastige foutcodes. De beste keuze als je een hoge afdrukkwaliteit wilt en het vooral simpel moet zijn.

 • Originele tonercartridges van HP hebben de hoogste afdrukkwaliteit.
 • Schade aan de printer wordt opgelost door de fabrikant (garantie).
 • Geen lastige foutcodes en printerstoringen. Je kunt altijd printen.
 • De schaduwkant van originele toners is dat het vrij duur is (gemiddeld €77,50).

HP Q3682C toner zwart huismerk alternatieven

Goedkoper printen? Koop dan eens imitatie inkt van derde leveranciers. Het Q3682C huismerk alternatief is van een bijzonder goede kwaliteit en is vaak een keer zo goedkoop als het a-merk. Je kunt zoveel besparen door een scherpe stukprijs en omdat deze patronen wél helemaal gevuld worden. Meer inkt voor minder geld. Onze aanbeveling als je met name let op de prijs.

 • HP Q3682C huismerk toners zijn tot wel 60% goedkoper dan originele producten.
 • Dit komt vooral door het feit dat huismerkproducten meer inkt bevatten in vergelijking met originele merkinkt.
 • De kwaliteit van de prints doet nauwelijks onder (met name bij afdrukken met enkel tekst).
 • Het belangrijkste nadeel van imitatie inkt is dat je hinder kunt hebben van foutcodes en printerstoringen.

Fouten en storingen bij het vervangen van je toners

Heb je ondertussen de zwart inkt van HP vervangen maar lukt het nog niet om een printje te maken? In het volgende overzicht check je alledaagse toner-problemen met daarbij een aantal tips & tricks.

ProbleemOplossing
Foutmelding: plaats originele inkt.Dit kan voorkomen bij huismerk-inkt. Negeer de melding en check of je gewoon kunt afdrukken.
Toner wordt niet herkend.Kijk of je het plakkertje hebt weggedaan en maak de contactpunten schoon.
Slecht kwaliteit drukwerk (vage letters en strepen).Achterhaal of de toners goed in de houders zitten en start het onderhoudsprogramma op.
De printerinkt droogt uit.Start het interne reinigingsprogramma voor een juiste printkop werking. Een alternatief is om even elke week een testafdrukje te doen.
De tonercartridge lekt.Wacht met het afdrukken, haal voorzichtig de toners uit het apparaat en maak de houder schoon. Je kunt de lekkende toner terugsturen.
De meest bekende afdrukproblemen bij de HP Q3682C inkt.

Veelgestelde vragen (en antwoorden)

Hoeveel betaal ik voor een HP Q3682C toner zwart toner?
De huidige kostprijs van de HP Q3682C met kleuromschrijving zwart (black) toner is gewoonlijk €64,05 excl. de btw (dat betekent €77,50 inclusief btw). Indien je een voordeelverpakking of multipack bestelt betaal je zo’n €155,00. Als je kiest voor een huismerk toner met het OEM-nummer Q3682C dalen de printkosten aanzienlijk. De gemiddelde prijs van deze huismerk-toners ligt lager (+/- €38,75) en je kunt er meer printjes mee maken (meer ml).

Mijn printer herkent de toner cartridge niet, welke stappen moet ik doorlopen?
Af en toe valt het voor dat een net nieuw inktpatroon niet wordt gedetecteerd. We bieden daarom een aantal oplossingen: check of de patronen goed geplaatst zijn, en bekijk of je het ontluchtingslabel verwijderd hebt. Download de juiste printersoftware of probeer alles terug te zetten naar fabrieksinstellingen (resetten). Maak de contactpunten van de toner goed schoon en start het reinigingsprogramma.

Is een HP Q3682C toner zwart huismerk alternatief net zo goed als het origineel?
Een huismerk Q3682C alternatief inkopen is doorgaans een goed idee. Namaak inkt is vaak wel 50% goedkoper in vergelijking met originele producten. De aanschafprijs is voordeliger en de patronen bevatten simpelweg meer milliliter inkt. De kwaliteit van de prints gaat er amper op achteruit. Het belangrijkste nadeel is dat er zich situaties kunnen voordoen met errors of foutcodes. Dit kan je vaak zelfstandig verhelpen.

Kan ik goedkoop zelf de HP Q3682C toner navullen?
Het bijvullen van een toner is niet eenvoudig, maar wel mogelijk. In dat geval kan je aan de slag met een een unieke navul inkt set die past bij het HP inktpatroon. Op internet kun je verdere uitleg zoeken: Verwijder het label aan de bovenkant van de toner. Hierna spuit je de zwarte inkt in het aangegeven gaatje. Als dat gelukt is kun jij het artikel terugzetten in originele staat. Als check achterhaal je of de nagevulde HP inkt op de goede manier op het papier terecht komt door het starten van een testprint.

Plaats een reactie