bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP SU227A CLT K659S zwart / black toner

Uitsluitend benieuwd naar de goedkoopste HP SU227A (CLT-K659S) inkt toner? Via onze vergelijk-tool vergelijk je de meest bekende leveranciers voor voordelige toners. De HP SU227A (CLT-K659S) toner zwart met kleur zwart (black) kun je gebruiken voor het printen van documenten in hoogwaardige kwaliteit. Kies bijvoorbeeld voor originele patronen van HP. Een groeiend aantal verkopers als Inktbaas.nl of Officesavers verkopen ook zogenaamde huismerk-toners. De verkoopprijs is erg interessant, ze hebben doorgaans meer milliliters en de kwaliteit is uitstekend.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde verkoopprijs€45,50
Huismerk prijs€22,75
FabrikantHP
TypeHP SU227A (CLT-K659S) toner zwart
SerienummerSU227A
Kleurcodezwart
Capaciteit20.000 prints
EAN0191628445165

Goedkoopste HP SU227A (CLT-K659S) inkt kopen april 2024

De capaciteit van de SU227A toner is 20.000 prints. Online bestel je binnen enkele minuten nieuwe originele merktoners. Dat kan daar stukken voordeliger dan bij een plaatselijke verkoper. 112supplies & Alleeninkt.nl zijn suggesties waar men terecht kan voor originele HP toners. Ze hanteren over een ruim assortiment en hebben vriendelijke medewerkers. Gewoonlijk voorzien ze ook in een interessant huismerk.

 • De beste inkt is te bestellen via verkooppunten als 123inkt en Alleeninkt.nl.
 • Originele SU227A inkt toners laat je al thuisbezorgen voor €45,50.
 • HP imitatie inkt is een stuk goedkoper. Dat hoeft de kwaliteit niet te beïnvloeden.
 • Neem een hoge capaciteit XL-toner (volume) of voordeelverpakkingen (multipacks) i.p.v. enkele verpakkingen. De prijs per afdruk is dan al een stuk lager.
 • Onze tips om goedkoper te printen: kies indien mogelijk voor zwart-wit printen, test de diverse eco-printinstellingen (denk dan aan eco-stand) of probeer lettertypes zoals Courier of Calibri.
 • Via onze website klik je eenvoudig door naar goede winkels waar je goedkoop en eenvoudig SU227A toner aanbiedingen kan scoren.

Prijzen HP SU227A (CLT-K659S) toner zwart vergelijken
HP toners hebben een prijskaartje. Deze specifieke zwarte tonercartridge ligt in de schappen voor c.a. €50,05. Bij online printshops kan dat voordeliger en betaal je gemiddeld €45,50. De meest gunstige optie is alternatieve huismerk inkt. Deze is er omgerekend al voor €22,75. Zie hiervoor ook het kopje het hoe en waarom van huismerk-inkt. Onze tip is om – indien verkrijgbaar – een voordeelverpakking te bestellen.

ProductPrijs
HP SU227A (CLT-K659S) toner zwart originele inkt€45,50
HP SU227A (CLT-K659S) toner zwart multipack (merk toners)€91,00
HP SU227A (CLT-K659S) toner zwart huismerk inkt * €22,75
HP SU227A (CLT-K659S) toner zwart huismerk duopack * €45,50
Tabel met prijzen voor de SU227A tonercartridge (black) in april 2024. * Let op: prijs wordt omgerekend naar aantal milliliters in originele toner.

Waar kan ik de inktpatronen van HP kopen?

Gemakkelijk HP SU227A (CLT-K659S) inkt kopen? Dit inktpatroon of huismerk alternatieven zijn doorgaans goed voorradig. Zowel via internetwinkels als bij computerwinkels. Onze tip: ga naar een internet printshop. Deze leveranciers bieden altijd ondersteuning, kunnen uit eigen magazijn leveren en hebben meestal een heel behoorlijk huismerk.

 • Fysieke verkooppunten: Action, Handyman, Bruna, Albert Heijn, Expert, Jumbo, Kruidvat, Media Markt.
 • Grote platformen als Wehkamp, Ebay, Blokker, Fonq, Coolblue, Bol.com zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
 • Echte inktwebwinkels als Alleeninkt.nl, Inkt.nl, 123inkt.nl, Printabout.nl, Inktweb.nl, Inktwereld.nl bieden het grootste aanbod, hebben een gebruiksvriendelijke zoekfunctionaliteit en hebben doorgaans de beste deals.
hp-su227a-clt-k659s-zwart-black-toner

Originele zwarte SU227A inkt van HP bestellen en laten bezorgen

Wil jij afdrukken maken in de hoogste kwaliteit? De HP SU227A (CLT-K659S) toner zwart originele zwarte toner is dan wat je zoekt. De toners zijn afkomstig van HP en leveren uiteindelijk de mooiste printjes. De patronen werken altijd en je hebt geen last van irritante storing en meldingen. De beste optie als je een hoge afdrukkwaliteit wilt en het vooral simpel moet zijn.

 • Originele tonercartridges van HP zorgen voor het beste resultaat.
 • Geen risico dat de garantie verloopt.
 • Geen frustrerende storingen en foutcodes. Na plaatsing direct printen.
 • Het ongunstige van originele merktoners is de relatief hoge prijs (gemiddeld kost het €45,50).

HP SU227A (CLT-K659S) toner zwart huismerk alternatieven

Wil je goedkoper afdrukken? Koop dan eens namaak-inkt van derden. Het SU227A huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en is soms wel de helft zo goedkoop. De besparing komt tot stand door toners die simpelweg goedkoper zijn en doordat deze inktpatronen wél helemaal gevuld worden. Meer inkt voor een betere prijs. Ons advies als je vooral goedkoop wilt kunnen printen.

 • HP SU227A CLT K659S huismerk toners zijn tot wel 70% goedkoper ten opzichte van de originele inkt.
 • Het grootste voordeel is dat er veel meer inkt in het patroon zit ten opzichte van merk-inkt.
 • De kwaliteit van de prints is vrijwel hetzelfde (zeker bij gewone tekstdocumenten).
 • De schaduwkant van imitatie inkt is dat je te maken krijgt met storing en meldingen.

Vervelende situaties bij het vervangen van de toners

Heb je onderhand de zwart inkt van HP geplaatst maar blijf je problemen ondervinden? In de onderstaande tabel tref je veel voorkomende inktproblemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: toner is niet compatible.Dit zien we vaak bij namaak-inkt. Klik op “doorgaan” en probeer gewoon te printen.
Printer herkent toner niet.Achterhaal of je het beschermingsmateriaal los hebt gemaakt en check of de metalen contactpunten goed schoon zijn.
Slechte vage afdrukken door vlekken en strepen.Loop de geplaatste toners even na en zoek naar het interne onderhoudsprogramma.
De printerinkt droogt uit.Selecteer het reinigingsprogramma voor correcte printkop functionaliteiten. Als oplossing raden we aan om iedere week / 2 weken een testprintje te doen.
Een lekkende tonercartridge.Stop direct met printen, onttrek de toner en maak de houder schoon. Zet de gebruikte patronen niet terug in je apparaat.
Bekende afdrukproblemen met de HP SU227A (CLT-K659S) inkt.

FAQ (veelgestelde vragen)

Wat is de verkoopprijs van de HP SU227A (CLT-K659S) toner zwart toner?
De gemiddelde kostprijs van de HP SU227A (CLT-K659S) met de kleur zwart (black) toner is gemiddeld zo’n €37,60 excl. de btw (€45,50 inclusief de btw). Zodra je een multipack of duoverpakking prefereert moet je denken aan €91,00. Als je kiest voor een huismerk toner met het nummer SU227A betaal je een veel lagere prijs. De prijs van de deze huismerk-toners ligt beduidend lager (+/- €22,75) en ze hebben meer printcapaciteit (ze bevatten meer inkt).

Mijn printer herkent de toner cartridge niet, moet moet ik doen?
Er zijn voorvallen waarbij een net nieuwe toner wordt geweigerd door de printer. Loop eerst de volgende punten eens na: Bekijk of de patronen juist geplaatst zijn, en loop nog eens na of je het plakkertje verwijderd hebt. Onderzoek de printersoftware en reset eventueel de printer naar de fabrieksinstellingen. Veeg de contactpunten schoon met een droge doek en laat de printer het reinigingsprogramma uitvoeren.

Is een HP SU227A (CLT-K659S) toner zwart huismerk alternatief slim?
Een huismerk SU227A alternatief gebruiken is een veel gevallen lucratief. Namaak inkt is plus minus 55% goedkoper vergeleken met originele inkt. De aanschafprijs is goedkoper en de patronen worden wél volledig gevuld met inkt. De kwaliteit van de printeradrukken gaat er amper op achteruit. Een negatieve kant is dat je wordt geconfronteerd met errors of foutmeldingen. Dergelijke foutcodes kan je veelal gemakkelijk oplossen.

Kan ik ook zelf de HP SU227A (CLT-K659S) toner navullen?
Een toner bijvullen met inkt kan je met een beetje ervaring zelf doen. Voor dit klusje koop je een handige navulset inclusief inkt voor het HP inktpatroon. Op Youtube en diverse fora kan je er stap-voor-stap mee aan de slag: Start met het verwijderen van het omhulsel. Nu plaats je de injectiespuit met zwarte inkt in het reservoir. Verder mag je alles opnieuw vastklikken. Ter controle test je of de nagevulde HP inkt op de goede manier op het papier terecht komt door het maken van een testprint.

Plaats een reactie